mi1975 04.03.11, 16:37 Mam takie pytanie: jeżeli kupujecie mieszkanie w Warszawie, gdzie szukacie ogłoszeń o sprzedaży? W jakiejś gazecie a może w ogłoszeniach rozklejanych na słupach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toja Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 16:51 Ja to chodzę po domach i się pytam czy nie chcą sprzedać mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
mania19909 Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 12.02.13, 16:29 Ja mam na sprzedanie mieszkanie 25m2 :) jak coś czekam na odpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 04.03.11, 19:32 Tylko z polecenia znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.home.aster.pl 04.03.11, 20:30 Hm, a jeżeli nikt ze znajomych nie słyszał o sprzedawanym mieszkaniu, to co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_cubic Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 04.03.11, 22:31 Niestety najszybciej jest przez biura nieruchomości. Ja w rejonie, który mnie interesował rozkleiłem nawet ogłoszenia. Zadzwoniła jedna kobieta, która miała mieszkanie obciążone długiem. Biuro nieruchomości, które specjalizowało się w tej okolicy znalazło w dwa tygodnie około 10 ofert. Ale haracz za to jest dość wysoki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi1975 Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.home.aster.pl 06.03.11, 12:27 Prawdę mówiąc, ja chciałbym sprzedać mieszkanie i nie wiem, jak dotrzeć do kupujących. Większość agentów jest "uczciwych inaczej" i trudno się z nimi współpracuje, stąd szukam alternatywnego kanału sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 13.04.12, 13:36 yoma napisała: > Allegro. Najlepiej licytować od złotówki. Na pewno się sprzeda. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ilionel Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 07.03.11, 23:04 a gdzie chcesz sprzedac?? i jak duze, bo ja szukam kawalerki od 32 m2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: less Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.11, 23:09 zaraz zaraz teraz kupujacy prowizji nie placi Odpowiedz Link Zgłoś
mi1975 Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 21.08.14, 14:38 Widzę, że wątek był jeszcze żywy przez 2,5 roku. Mieszkanie szczęśliwie sprzedałem, bez agencji. Tylko Gumtree, Otodom i może jeszcze Oferty.net, Domiporta i Olx.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza max 2% brutto IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.14, 13:57 żądać max 2% brutto za to ich pośrednictwo!!! ot cała filozofia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.11, 00:52 Choć po domach i pytaj, pytaj, pytaj. Zima po świętach to prawdziwy raj dla łowców desperatów. Nie dość, że kredyciarze ze stryczkiem, to jeszcze ci zadłużeni po świętach. Wiele osób się kusi i sprzedaje, dużo taniej niż z biur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.11, 07:32 Chodziłem po domach ale po 21godzinie(pracuje) to mnie psy pogryzły,ludzie gębe darli,dozorca krzyczał że się wałęsam i jak mam kupić?A mam do wydania 70 tys i nikt nie chce sprzedać,co za ludzie w tej Warszawce jade do Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: 178.73.49.* 05.03.11, 17:19 Za tyle to dwa miejsca garażowe można sobie kupić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 12:40 Znam w Warszawie inwestycję, gdzie za marne 70.000 zł nie kupisz nawet jednego miejsca parkingowego pod budynkiem (nie mówię o zewnętrznym). C'est la vie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielczanka Hej , chcę kupić mieszkanie w W-wie do 80 tyś M-3 IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 22:44 Witam , przeprowadzam się do Warszawy z Bielska , gdzie własnie sprzedałam swoje M-3 Chciałabym się dowiedzieć czy uda mnie się kupić w Warszawie M-3 blisko Centrum najlepiej gdzieś na wysokich piętrach np 12 za około 90 tyś zł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Hej , chcę kupić mieszkanie w W-wie do 80 tyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 08:48 Chyba zapomniałaś dopisać jedno zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu Re: Hej , chcę kupić mieszkanie w W-wie do 80 tyś IP: *.cli.nitronet.pl 08.03.11, 11:18 Za ile?? Przepraszam ale... ha ha... raczej .... chyba nie... ha ha ha... sorry ale... buhahahahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielczanka Re: Hej , chcę kupić mieszkanie w W-wie do 80 tyś IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 17:06 Nie , nie pomyliłam się, chcę kupić mieszkanie M-3 w Warszawie blisko Centrum do 80 tyś zł, podobne sprzedałam u siebie, Czyli mam rozumieć że nie uda mnie się nabyć takiego M w Warszawie ? To może M-2 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Hej , chcę kupić mieszkanie w W-wie do 80 tyś IP: 178.73.49.* 08.03.11, 17:32 Nie no :/ proszę nie rozśmieszać forumowiczów, dwu pokojowe za 80 tyś :/.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Hej , chcę kupić mieszkanie w W-wie do 80 tyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 18:57 Ludzie, ta Bielczanka jaja sobie z Was robi , ale może się mylę , może ona jest mądra inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amancjuszka Re: Hej , chcę kupić mieszkanie w W-wie do 80 tyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.12, 13:04 Moze i jaja, ale moze i tak naprawde mysli. To prawda ze w malych miastach 3 pokojowe chodza za 80 tys a w wawie za to sie kupi czesc kawalerki (nawet nie cala). Mieszkanie w dobrym stanie mniej wiecej kosztuje 3 pokojowe od 290 tys (i to raczej okazje i bez widnej kuchni) chociaz mozna trafic i na takie z widna kuchnia, ale rzadkosc. Natomiast powyzej 290 tys to raczej nie ma czego szukac jezeli chodzi o 3 pokojowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Hej , chcę kupić mieszkanie w W-wie do 80 tyś 14.04.12, 09:42 Pewnie, że sobie robi jaja. Tam mieszkania są droższe www.domiporta.pl/details,30798,119233376-mieszkanie.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Hej , chcę kupić mieszkanie w W-wie do 80 tyś IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.12, 22:38 w warszawie jest wysoki popyt na kur.e.w.k.i może uda ci sie dorobic i cos kupisz! zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Hej , chcę kupić mieszkanie w W-wie do 80 tyś 08.03.11, 20:23 Tiaaa... właśnie widziałam ogłoszenie, kawalerka 36 m2 za 295 000 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Hej , chcę kupić mieszkanie w W-wie do 80 tyś IP: 194.203.94.* 10.03.11, 16:16 ja na Grochowie kupilem 2 pok 47m2 za 300kpln i uwazam, ze to byla okazja. Pani, co chce kupic za 80, moze i starczy ale tylko na zadatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu Re: Hej , chcę kupić mieszkanie w W-wie do 80 tyś IP: *.cli.nitronet.pl 10.03.11, 16:44 80 000 pln to nawet średnia kwota jako wkład własny do kredytu, bo większość z tego zjedzą koszta! :) Chyba, że 80 000 EURO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawcarynku Re: Hej , chcę kupić mieszkanie w W-wie do 80 tyś IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.14, 14:00 za 800 - 900,-tys spokojnie kupisz 3pokojowe ! i to na prestiżowym Żoliborzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: 84.10.218.* 04.11.11, 23:06 A ja kupiłem na Ursynowie 36m ,6 piętro za 125 tys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.centertel.pl 05.11.11, 15:23 Ja przez agencje, 68 m przy Rakowieckiej za 540. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowniczek Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 22:22 ja z ogłoszenia 120m za 1mln Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 20.04.12, 18:45 A mam do wydania 70 tys i nikt nie chce sprzedać a co za to chcesz kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hudy Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.centertel.pl 11.03.11, 09:07 w warszawie można kupić mieszkanie 2 pokojowe od dwustu tysięcy złotych, oczywiście używane. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 11.03.11, 18:09 I raczej nie będzie ono blisko centrum... Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 13.03.11, 14:46 wpierw należy długo oszczędzać , albo wziąć spory kredyt, Lechu nie zdążył wybudować miliona mieszkań, bo mu się odeszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikla Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.03.11, 12:39 Jest parę portali ogólnopolskich, tych największych, jednak ja szukałam czegoś do wynajęcia, to korzystałam z Mieszkania w Warszawie - Warsza.pl Cudów nie ma, ale są konkretne oferty i to z Warszawy i okolic, a nie jakieś śmieciowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 27.03.11, 18:09 Ja wprawdzie nie szukam, ale nadmienię, że coraz częściej widuje się takie płachty wywieszone przez okno czy z balkonu ("sprzedam 2-pokojowe, bezpośrednio"). Myślę, że to może zadziałać, zwłaszcza przy ruchliwej ulicy. Jak nie potencjalny kupujący, to może jego znajomi zauważą i dadzą mu znać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.play-internet.pl 23.04.12, 18:35 Ja czasem dzwonie na numery z tych placht. Jak do tej pory zawsze byla to agencja. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 28.03.11, 10:47 Szukać w prasie, na stronach z nieruchomościami, rozglądać się - bo widzą też banery z ogłoszeniami - "Sprzedam". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idea Segment w Wawrze IP: *.centertel.pl 12.04.12, 21:57 avalondg.pl/ ma segmenty w warszawie za 4950zł/m2 no i do wyboru wielkość. Do centrum dojazd dobry bo około 20 min. Wawer jest dość blisko centrum, szczególnie jak się jest przy moście siekierkowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: ssij bucu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 23:44 Licze na to, ze nastepnym razem odezwiesz sie chlopcze, dopiero, kiedy zostaniesz mezczyzna. Wieczna cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd [...] IP: *.cm-5-1b.dynamic.ziggo.nl 23.04.12, 22:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe po co kupowac zajmij pustostan IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.12, 22:33 i zrob osrodek alternatywnej konsumpcji alkoholu! ps skąd ty sie człowieku urwałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd wpisz w googla IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.12, 22:35 jestem głupek szukam mieszkania. na pewno cos potrafisz znaleźć! Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 14.04.12, 09:39 Ogłoszenie na słupie jest wystarczającą antyreklamą. Czy uważasz, że ktoś poważny czy szanująca się firma wieszałaby świstki na latarniach? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.chochlik Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 14.04.12, 13:21 świstki na słupach to raczej kojarzą mi się z małymi miejscowościami, wsiami i pojedynczymi osobami sprzedającymi, ale teraz bardziej popularna jest forma przez internet tu można dotrzec wszędzie. Co do kupn mieszkania i odpowiedzi jak to zrobić,,, cóz przede wszystki wydaje mi się, że warto się rozeznać względem miejsca w którym mieszkanie byłoby oszukiwane, nastepnie popatrzeć na developerw tam. Ja tak robiłam posukjuąc w rejonach warszawy nadal tak czynię. W piasecznie najpierw szukałam developerów, przeglądałam strony, umówienie się z developerem. Moi znajomi z Panem z Artinu się widzieli aby popatrzeć na inwestycje wtedy mozna bezposrednio pozadawać pytania, zbaczyć, porozmawiać z mieszkancami. I tak do skutku. :) Nie jest przeciez powiedzine ze idąc na spotkanie trzeba składać deklaracje. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatka100.net Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 19.04.12, 20:57 Wszędzie,gdzie się da. Wiadomo,aktualnie najbardziej popularny jest internet,ale i gazety,niektórzy od razu szukają pomocy w agencjach. Osobiście twierdzę,że najlepiej samemu poświecic czas is ie tym zająć. Wybrac interesujace nas tereny,nastepnie developerzy itd. Warto też popytać wsrod znajomych,albo wlasnie na forach o doswiadczenia w tym temacie. Nie wiem,gdzie szukasz,ale słyszałam pochlebne słowa n.t.Artin'u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.play-internet.pl 20.04.12, 18:31 co do Artinu bazą kwestią jest czy lubisz nowy styl budownictwa. Bo wg mnie plan wnętrz mają bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniula Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.12, 14:16 Najlepszym źródłem są opinie znajomych. Jak nikogo takiego nie znasz, możesz też poczytać fora, na których ludzie opisuja swoje doświadczenia z kupowaniem mieszkań. Dobrze tez samemu się tam wybrac i popytać o opinię ludzi, którzy juz tam mieszkają. Siostra koleżanki kupiła mieszkanie w Ostoi Wilanow (developer ktory to buduje to Fadesa Polnord) i jest zadowolona. Szukam takiego właśnie rodzinnego, zielonego osiedla i zamierzam wybrać się tam na obczajkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazou Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: 193.203.192.* 20.06.12, 15:19 cóż za prymitywna próba reklamy. poducz się trochę na przyszłość i kilku postów w podobnym duchu, w podobnych tematcznie forach, w niewielkim odstępie czasu - nie wklejaj. żałosne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleks Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.12, 16:43 Przecież to takie proste. Ja od razu wszedłem na stronę internetową Złotej 44, popatrzyłem, zadzwoniłem... stwierdziłem, że za drogo. Poszukałem stron innych apartamentowców, podzwoniłem i również kazałem im się wszystkim cmoknąć. Przejrzałem oferty zwykłych developerów, podliczyłem fundusze i... wróciłem do szukania na słupach ogłoszeniowych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacekow Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.12, 15:17 Chyba faktycznie Wawer brzmi najlepiej, przynamniej nabardziej przystępne ceny. Ja szukam czegoś poniżej 5 tyś za metr, oczywiście wawer, ale ta część bliżej trasy, bo dojazd wtedy o połowę krótszy, jeszcze się rozglądam, ale już na jesień weźmiemy, mamy kilka perełek, trzeba szukać aż się znajdzie, internet, ogłoszenia, słupy, znajomi itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekz2 Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 05.08.12, 21:38 teraz czas klienta jeśli chodzi o rynek pierwotny - dobrze popytać wśród rodziny, znajomych co sądzą o swojej dzielnicy a później pokolendować po developerach. Mój ziomek polecił mi prawobrzeżną wawe, rodzice kupili mu tam mieszkanie w segmencie chyba 10 lat temu za grosze. Cen już takich nie ma ale jak na warszawe - ponizej 5tys/m2 to jest dobra opcja. pisze tu o dzielnicy wawer. On też wątpił, teraz mógby sprzedać z niezłym zyskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareczek22 Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.09.12, 17:00 mój koleżka miał taką samą opcje na Wawrze, na tej dzielnicy ciągle można zarobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hynek Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.09.12, 18:44 wtedy to były czasy. ale teraz też jest szansa na to, że wawer wraz z rozbudową będzie zyskiwał na cenie. Avalon Development juz od 4300/m2 sprzedaje domy w segmentach. standard podwyższony. myślę, że warto się nad tym pochylić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omanero Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.180.182.15.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.01.13, 03:11 teraz już po 4000 za metr :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktest Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.13, 16:13 fajne mieszkania są w Na Sowińskiego na Woli :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 06.08.12, 21:33 Najpierw pomyśl,po co chcesz mieszkać w W-wie.Ja mieszkałem 15 lat i nie dam się za żadne pieniądze namówić na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
masiczka Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 29.10.12, 22:20 Najlepiej bezpośrednio bez pośredników. www.44metry.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oratka-87878 Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.12, 15:03 Najlepiej wśród znajomych popytać, na forach poczytać wypowiedzi i doświadczenia innych... Sama tez szukałam jakiś czas temu. Moi znajomi kupili mieszkanie, akurat w ostoi Wilanów, byłam u nich na parapetówce, spodobało mi sie, oni doradzili co i jak i wlasnie jestem w trakcie procesu zakupu:) Wybraliśmy sobie tam z mężem śliczne gniazdko, osiedle jest super, poelcam www.ostoja-wilanow.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
truf-lowa Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 30.12.12, 15:05 Moi znajomi mieszkają w Ostoi Wilanów, niedawno byłam ich odwiedzic. Rzeczywiscie bardzo ladne mieszkanie. Twierdzą, że super się czują na tym osiedlu i że kupiliby ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1134 Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 04.12.13, 10:24 jest wiele portali gdzie można znaleźć ogłoszenia i o kupnie i o wynajmie, wystarczy poszukać. gumtree. dom i porta. nieruchomości online. tablica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.13, 17:58 ja kupilam swoje bezposrednio od wlasciciela z ogloszenia przez internet. Wydawalo mi sie ze wszyscy szukaja w necie:) bo tu i oferty biur i bezposrednie. To inaczej sie da w ogole szukac?:P Odpowiedz Link Zgłoś
anman1 Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 04.02.13, 07:18 Witam, za swoje m3 znalazłem w serwisie bezposrednikow.pl Zacząłem tam szukać, bo nie ma 3%prowizji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genius.55 Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.play-internet.pl 11.02.13, 12:04 Po pierwsze to zależy, czy szuka się mieszkania nowego, czy z rynku wtórnego. Ogłoszeń o sprzedaży mieszkań z drugiej ręki jest całe mnóstwo... Myślę, że w gazetach i na portalach internetowych jest mniej więcej to samo.. Zależy co kto woli.. Co do nowych mieszkań, to często na stronach deweloperów, albo samych inwestycji można znaleźć takie najważniejsze info o budynku, okolicy itd.. Jako przykład podam taką grafikę ze strony inwestycji nagrodzonej w konkursie na Budowę Roku 2011. Fajnie, że przedstawili walory budynku w taki sposób. Na tej podstawie można też wyciągnąć kilka generalnych uwag w temacie "na co zwracać uwagę przy wyborze mieszkania": lokalizacja, dodatkowe udogodnienia np (parking podziemny, co jest ważne szczególnie w centrum Warszawy), stylistyka budynku, wykończenie wnętrz itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
mania19909 Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 12.02.13, 16:28 najlepsze są ogłoszenie w gazecie oferta lub na stronie oferta.pl jest bardzo dużo ciekawych i godnych przeczytania ogłoszeń:) Wiem bo sama zamieszczam tam ogłoszenia że chcę wynająć lub sprzedać. a jeżeli nic nie znajdziesz napisz do mnie to Ci z chęcią pomogę:) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nntek Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.dynamic.mm.pl 15.02.13, 17:06 Ja bym się najpierw popytał po znajomych, którzy w stolicy mieszkają na pewno ktoś się znajdzie. Później to zależy jakie chcesz czy nowe czy z wtórnego, jak nowe to pozostaje Ci przejść się po deweloperach jak z wtórnego to albo biura nieruchomości, albo serwisy internetowe Odpowiedz Link Zgłoś
milikuti Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 21.02.13, 15:08 Oczekiwania a możliwości to dwie różne sprawy. Ktoś może mieć to szczęście, że jakoś tam się pokrywają. Dla mnie Powiśle jest tu na pierwszym miejscu, a jeśli mowa o Powiślu to aktualnie taka lokalizacja: www.pianohouse.pl/ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
weijuna Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? 25.03.13, 14:26 milikuti napisała: > Oczekiwania a możliwości to dwie różne sprawy. Ktoś może mieć to szczęście, że jakoś tam się pokrywają. Dla mnie Powiśle jest tu na pierwszym miejscu, a jeśli mowa o Powiślu to aktualnie taka lokalizacja: www.pianohouse.pl/ :-) Lokalizacja nowa nie jest a raczej inwestycja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.centertel.pl 11.10.13, 17:53 Dokładnie, ja tak szukałam swojego. Najpierw wypytywałam znajomych a potem poszłam na dzień otwarty do JWC i tak oto mam swoje własne, wymarzone i wykończone pod klucz mieszkanie na osiedlu Lewandów Park Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rustyka Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 18:30 A są jeszcze te mieszkania w tej cenie na sprzedaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cisek Re: Jak kupić mieszkanie w Warszawie? IP: *.centertel.pl 08.09.14, 14:06 no żeby na allegro kupować mieszkanie? Nie no co ty... auto też kupiłeś? Ja się rozglądałem po rynku nieruchomości i póki co moją uwagę na razie przykuła tylko Międzyborska 11... Odpowiedz Link Zgłoś