mar_elx 29.04.04, 10:27 Kto jest w pobliżu? może coś widzi z okna? Pozwolę sobie poprosić w imieniu całego forum o relacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.superlatywny Re: leją się już??? 29.04.04, 10:39 Kto ? Biznesmeni z politykami ? Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx Re: leją się już??? 29.04.04, 10:42 mr.superlatywny napisał: > Kto ? Biznesmeni z politykami ? Nie - kibole z globulami i z kolejarzami i z górnikami z biedaszybów oraz policja. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.superlatywny Re: Tak, juz sie zaczelo !!!!!!!!!!!! 29.04.04, 10:47 Nie, dotychczas tylko kilku dziennikarzy pobilo i przegonilo dywizje komandosow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Tak, juz sie zaczelo !!!!!!!!!!!! IP: *.wlan.pl 29.04.04, 10:54 15 milionów zł przeznaczył Miller na budownictwo dla bezdomnych w tym roku, a kwach wydał 23 miliony na globalną checę trwającą trzy dni.. Wypierdalać... Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx wszystkich napierdzielaczy na SLD i Millera proszę 29.04.04, 10:57 Gość portalu: Wiesiek napisał(a): > 15 milionów zł przeznaczył Miller na budownictwo dla bezdomnych w tym roku, a > kwach wydał 23 miliony na globalną checę trwającą trzy dni.. > Wypierdalać... o informowanie w swoich wypowiedziach na kogo głosowali w 2001 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx ale jakiż to straszny kawał drogi! 29.04.04, 11:24 z ronda babka pod rasdę ministrów to przecież ze 6-7 km! Ileż to zdrowia trza mieć, żeby tyle przemaszerować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwadron Re: ale jakiż to straszny kawał drogi! IP: 5.5R2D* / *.pg.com 29.04.04, 11:28 tym bardziej ze na samych marchewkach i kartofelkach jada zasapia sie nieboraczki Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: ale jakiż to straszny kawał drogi! 29.04.04, 11:29 mar_elx napisał: > z ronda babka pod rasdę ministrów to przecież ze 6-7 km! Ileż to zdrowia trza > mieć, żeby tyle przemaszerować. Oj bez przesady. To nie jest wiele. Ja prawie codziennie rundkę dookoła osiedla spacerkiem robię -> ok. 8,4 km (kiedyś przejechałem samochodem i licznikiem wymierzyłem). Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx Re: ale jakiż to straszny kawał drogi! 29.04.04, 11:31 d.z napisał: > mar_elx napisał: > > > z ronda babka pod rasdę ministrów to przecież ze 6-7 km! Ileż to zdrowia t > rza > > mieć, żeby tyle przemaszerować. > > Oj bez przesady. To nie jest wiele. > Ja prawie codziennie rundkę dookoła osiedla spacerkiem robię -> ok. 8,4 km > (kiedyś przejechałem samochodem i licznikiem wymierzyłem). No to ty jesteś jakiś sportowiec wyczynowiec. Ja chyba bym się bardzo wtyczerpał jakbym przeszedł z ronda babka pod urm. Zwłąszcza, że nie można iść swoim tempem tylko noga za nogą - jak to pochód. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: ale jakiż to straszny kawał drogi! 29.04.04, 11:32 mar_elx napisał: Zwłąszcza, że nie można iść > swoim tempem tylko noga za nogą - jak to pochód. a to już gorzej. Wtedy bym się jednak umęczył strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zievallo Odlewają sie z okien Viktorii na policję.... 29.04.04, 11:30 Leją...pierwszy sika ten z Azerbejdzanu.Kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx Re: Odlewają sie z okien Viktorii na policję.... 29.04.04, 11:32 zievallo napisała: > Leją...pierwszy sika ten z Azerbejdzanu.Kto następny? A ilu tam będzie OBRZEZANYCH? Odpowiedz Link Zgłoś
zievallo Re: Odlewają sie z okien Viktorii na policję.... 29.04.04, 11:33 spytaj snajpera.... Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx ale opkna w wikotorii są nieotwieralne... 29.04.04, 11:35 więc nie łżyj. Odpowiedz Link Zgłoś