Dodaj do ulubionych

Mam dość Warszawy

10.05.11, 22:34
W tym mieście wieje nudą i nic się nie dzieje. Otwarte fontanny to kicz.
Obserwuj wątek
    • fedorczyk4 Re: Mam dość Warszawy 10.05.11, 22:39
      Jak mawiała moja mama: nudzą się tylko ludzie nudni. Jedź gdzie indziej, wszędzie można sie ponudzić.
    • hrabia_piotr Re: Mam dość Warszawy 10.05.11, 22:43
      Jak się nudzę, to wchodzę na forum GazStołu. Niektóre wypowiedzi na nim zawsze mi poprawiają humor.
    • nothing.at.all Re: Mam dość Warszawy 11.05.11, 07:58
      Hm, to wyjedź, jak Ci to miasto nie odpowiada. Każdy lubi coś innego, widocznie dla Ciebie nie ma tu atrakcji.
    • Gość: wwka Re: Mam dość Warszawy IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.11, 08:42
      Zawsze możesz wrócić do swojego pipidówka. Tam to się pewnie dzieje;))
    • Gość: mika Re: Mam dość Warszawy IP: *.acn.waw.pl 11.05.11, 09:22
      Jedz tam gdzie ci bedzie lepiej. Po co w ogole zakladasz takie watki, lubisz gdy ludzie wlewaja na ciebie pomyje? Przeciez w tak zalozonym temacie niczego nie osiagniesz, najwyzej narazisz sie na drwiny. Bezmyslnosc (jest tez przyczyna nudy).
      • Gość: Napływ do domu !!! Weklu to po co tu przyjechałaś ? IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 10:35
        Wracaj do siebie na wiochę
        • miu_m Re: Weklu to po co tu przyjechałaś ? 12.05.11, 09:00
          Chcesz zeby nasze miasto stalo sie zapyziala miescina z 60% emerytow? Ale z ciebie burak.
          Wszystkie wielkie miasta swiata opieraja sie na przyjezdnych. Tylko dlatego sa wielkie, kosmopolityczne, tylko dlatego sie rozwijaja.

Ja chce Warszawy wielkiej , tetniacej zyciem, a nie Wolborza czy Piotrkowa Trybunalskiego, gdzie tylko widac czasy DAWNEJ swietnosci, te niegdys metropolie - dzis sa zapadlymi dziuram.

Mam nadzieje ze takiego prymitywnego myslenia bedzie coraz mniej. Zadaniem wielkich miast jest przyciaganie ludzi, bo przyrost naturalny jest w nich zawsze maly.
    • Gość: zzz Re: Mam dość Warszawy IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.11, 07:41
      Inteligentny człowiek się nie nudzi.
    • Gość: Megi Re: Mam dość Warszawy IP: *.acn.waw.pl 12.05.11, 23:59
      To wracaj do domu na wieś i nie marudź. Tam sobie krowę wydoisz, świnki nakarmisz i nie będziesz miała czasu na nudę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • lukasz.1978 Re: Mam dość Warszawy 13.05.11, 09:51
      > W tym mieście wieje nudą i nic się nie dzieje. Otwarte fontanny to kicz.

Fakt, nic się nie dzieje. Gąski nie gęgają, świnki nie kwiczą, matuś świeżego mleka od krowy nie da... No fatalnie w tej naszej Warszawie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka