Dodaj do ulubionych

Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare wędliny

IP: *.multimo.pl 07.06.11, 09:09
Dziekujemy za ostrzezenie,K--uchnia Swiata w Arkadii nalezy omijac wielkim lukiem
Obserwuj wątek
    • pi_rez Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare wędliny 07.06.11, 09:09
      a nie wystarczyło donos do sanepidu ?
      • bolek_i_jego_worek Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd 07.06.11, 09:24
        Na donosie do sanepidu by nie wystarczyło konkurencji.
      • mirekmm Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd 07.06.11, 09:35
        Sanepid przyśle inspektora, ten wystawi mandat na 100 złotych i tyle.
      • Gość: san epid Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.11, 09:35
        Nie wystarczy. Po za tym nie można go wysłać anonimowo. A sanepid i tak nie reaguje.
      • Gość: Sella Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.infonet.com 07.06.11, 10:30
        A to nie jest tak, że Sanepid, zanim przyjedzie, to musi się zapowiedzieć? A jak się zapowie, to z kontroli wyniknie tylko to, że trefne towary znikną na chwilę...
        • dorsai68 Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd 07.06.11, 11:29
          Gość portalu: Sella napisał(a):

> A to nie jest tak, że Sanepid, zanim przyjedzie, to musi się zapowiedzieć?

Nie.
          Inspektorzy mogą o każdej porze dnia i nocy wejść do zakładu pracy oraz do wszystkich pomieszczeń i urządzeń, które wchodzą w jego skład. Mogą wejść do obiektów, które są w trakcie budowy, a także żądać okazania dokumentów i udostępniania wszystkich danych. Inspektorzy mogą też domagać się pisemnych i ustnych informacji o firmie, przesłuchiwać osoby i pobierać próbki do badań laboratoryjnych.
        • Gość: aaaaaa Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.13, 11:59
          Sanepid był i wszystko było zgodne, dziękuję :)))
      • Gość: wqwq Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.13, 21:02
        w ormo nauczyłeś się określenia donos czy w ub ?
    • grzegorz.rozeslanski Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare wędliny 07.06.11, 10:44
      Nie tylko wedliny - w zeszlym roku byly tam przeterminowane napoje imbirowe
    • Gość: erka Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare wędliny IP: *.mofnet.gov.pl 07.06.11, 11:21
      Myślę, że nie tylko Kuchnie Świata w Arkadii trzeba omijać szerokim łukiem - jeśli tak robią w Arkadii, to i w pozostałych Kuchniach Świata jest to wysoce prawdopodobne. Sa to sklepy przy ul. Kilińskiego 3, Złote Tarasy ul. Złota 59 poziom (-1) przy wyjściu na Dworzec Centralny, Galeria Mokotów ul. Wołoska 12 parter sektor E3 (w pobliżu Carrefoura), Skorosze ul. Gen. Felicjana Sławoja-Składkowskiego 4, Konstancin-Jeziorna k/Warszawy Stara Papiernia ul. Wojska Polskiego 3.

• Gość: leszczjr Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.home.aster.pl 07.06.11, 11:51
        no pięknie pięknie się pracuje w Ministerstwie Finansów (vide: twój IP).
        Pracuj, a nie pisz komentarzy na portalach!!!!! W końcu twoja pensja idzie z naszych podatków!
    • dorsai68 "jej" Pan zmusić nie może, 07.06.11, 11:21
      ale może Pan, oprócz ostrzegania na portalu, zawiadomić PIH i Sanepid. Mam nadzieję, że właśnie tak Pan uczynił.
    • ukrai-niec Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare wędliny 07.06.11, 11:22
      Stare wędliny sprzedają Kuchnie Świata - przypuszczam, że robią to nie tylko w Arkadii!!!
      Tytuł notatki jest conamniej nie fair wobec Arkadii - nie może ona odpowiadać za błędy popełniane przez znajdujące się na jej terenie sklepy. Nie zdziwiłbym się gdyby władze Arkadii wystąpiły do GW z roszczeniem o wypłatę odszkodowania za utratę dobrego imienia.
      • remislanc Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd 07.06.11, 11:27
        Przesłalem do ich centrali linka do tego artykułu......
        • bolek_i_jego_worek Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd 07.06.11, 11:34
          remislanc napisał:

> Przesłalem do ich centrali linka do tego artykułu......

....mój Ty bohaterze!
      • Gość: 44 Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.189.38.18.bauer.pl 07.06.11, 12:04
        A gdzie tu jakies slowo nieprawdy jest? Bo jesli wierzyc autorowi wiadomosci, to rzeczywiscie W ARKADII SPRZEDAJA STARE WEDLINY.
      • Gość: znawca Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.home.aster.pl 07.06.11, 14:25
        bzdura. arkadia nie handluje pasztetem wiec nikt nie naruszyl jej dobrego imienia. jest za to argadia galerią handlowa w której to jedej ze sklepów handluje starym jedzniem. odpowiedzialny za to jest i sklep i galeria. tytuł jest jak na gazeta.pl przystało żałośnie tendncyjny ale na pewno nie ma na niego paragrafu. inna sprawa - kuchnie świata ? jezu ja tam ryby kupowałem do sushi ;/
    • Gość: T Ryby też IP: *.acn.waw.pl 07.06.11, 11:29
      Kiedyś tam chciałem kupić ryby na sushi... ponoć pierwszej kategorii, specjalne do jedzenia na surowo... ale wyglądały na takie co sporo sobie poleżały.

Nie sądzę, żeby ten sklep miałwielu stałych klientów.
    • Gość: asia Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare wędliny IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.11, 12:07
      polecam napisac choc mail do sanepidu. Reagują szybko i wszystko sprawdzają
    • radomiro bzdury 07.06.11, 12:27
      A ja jestem od kilku dobrych lat stałym klientem Kuchni Swiata i nie narzekam. Jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie kupic zepsutej wedliny, a ryby maja oni na prawde swietne! nie wierzcie tym bzdurom
      • unhappy Re: bzdury 07.06.11, 13:16
        radomiro napisał:

> A ja jestem od kilku dobrych lat stałym klientem Kuchni Swiata i nie narzekam.
        > Jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie kupic zepsutej wedliny, a ryby maja oni na pr
        > awde swietne! nie wierzcie tym bzdurom

Och, na pewno będziemy wierzyć tobie, zamiast tym bzdurom :D
      • Gość: kuna Nie takie bzdury właśnie. IP: *.128.75.131.static.crowley.pl 07.06.11, 13:49
        Przeterminowane nie znaczy zepsute. To po pierwsze.
        Po drugie: po to m.in. są nakładane terminy ważności, byś człowieku nie złapał salmonellozy, albo innej cholery, nawet nie zdjaąc sobie sprawy że jesz ścierwo. Możesz nawet nie poczuć, że coś już się nie nadaje do spożycia, a potem jest w domu walka o kibel i nie ma komu lecieć po zapasy sr...jtaśmy :)
        p.s. nie znam tego sklepu, więc nie oceniam jego towaru, odnoszę się li tylko do Twojej wypowiedzi.
      • Gość: Romek Witamy pana managera:) IP: 195.136.33.* 07.06.11, 16:41
        Premie zapłacili za PR?
    • jusand Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare wędliny 07.06.11, 14:09
      jak sie zamieszcza taki artykul to redakcja powinna sprawdzic czy jest to stan faktyczny....
      jak wiadomo powszechnie polscy biznesmeni roznych branz slyna w swiecie z wysokich
      standardow w dziedzinie fair play ale....
      zasada ograniczonego zaufania do donosu...itd.
    • Gość: Eddy Sushi też IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.11, 14:37
      Sushi też należy tam unikać. Mają dobre mrożonki, koncentraty i przyprawy, ale od surowizny trzeba trzymać się z daleka.
    • ritzy nie tylko stare wędliny 07.06.11, 18:40

ekspedientki tez nie pierwszej mlodosci...
    • Gość: Max Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare wędliny IP: *.ip.netia.com.pl 07.06.11, 18:55
      Ja już sie naciąłem tam kilka razy: zepsuty ser koryciński, śmierdzący surowy tuńczyk który był polecany do sushi (!!!), poza tym często przy rybach wisi kartka informująca o niższej tego dnia cenie - zawsze sie okazywało ze akurat nie dotyczy tej ryby którą chciałem - choć na kartce nie było szczegółów że dotyczy np. tylko świeżej ryby (bo mrożonej po rozmrożeniu już nie). Odradzam ten sklep i jednocześnie pytam na forum: gdzie w Warszawie (Centrum, Żoliborz, Bielany) można kupić bezpiecznie surową rybę na sushi?
    • Gość: k Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare wędliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 18:50
      a ja po tym artykule bardzo próbuję uzyskać jakąś odpowiedź od Kuchni Świata na ich stronie na facebooku, ale kasują każdą moją wypowiedź i już mi nawet zablokowali dostęp do profilu. Mówiłam im, że to nie jest najlepsze postępowanie w sytuacji kryzysowej i że chyba powinni zmienić PRowca, ale coś nie skutkuje... ;)
    • Gość: Puchaty Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare wędliny IP: *.play-internet.pl 09.06.11, 09:24
      Potrzebne sa takie uwagi. Nie ma sie tez czym przejmowac gdyz sa to pojedyncze glosy jakiegos mocherowego bereta, ktory szuka dziury w calym, badz ma wtym jakis interes. Od bardzo dawna kupuje tam wedliny i nie zdarzylo mi sie kupic cos przeterminowanego. Sa ludzie ktorym sie nie dogodzi a ich nadmiar czasu wypelnia ostatnie stronice gazet.
      Kuba Puchaty
      • Gość: kisia Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.net 09.06.11, 19:15
        zgadzam się, też tam kupuję i nigdy nie zdarzyło mi się, żeby coś było nie tak... czarny PR to bardzo nieetyczne zachowanie, a nie ma wątpliwości, że mamy z nim właśnie do czynienia.
        • fedorczyk4 Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd 09.06.11, 22:16
          Owszem sa (watpliwosci), kilka razy chcialam kupic tam ryby i za kazdym razem wygladaly na starsze ode mnie a zareczam, ze jest to duza sztuka!
        • Gość: ANIA Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.13, 11:35
          ZGADZAM SIĘ, MAM DZIECKO Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ- SĄ TAM TAKIE WĘDLINY BEZGLUTENOWE-KUPUJĘ OD DAWNA, NIE NARZEKAM, WRĘCZ PRZECIWNIE- POLECAM:))
    • Gość: Don Pedro Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare wędliny IP: *.subscribers.sferia.net 12.06.11, 09:47
      Ja również spotkałem się w sieci tych sklepów z przeklejonymi etykietami z datami przydatności do spożycia. Wystarczt tylko zerwać nalepkę z datą a pod spodem jest inna.
      • Gość: sały.. Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.13, 11:54
        Przeklejone etykiety??? hmmm z tego co wiem i jestem pewna, dwie daty mają tylko i wyłącznie "pasty miso" a to dlaczego? dlatego, ze jedna data to jest dla produktu, który leży na półce a duga dla produktu, który leży w lodówce, nikt nie przekleja DAT. ETYKIETY są dla Ludzi, dla Nas Polaków, zdajecie chyba sobie sprawę, że tak są nie polskie produkty!!!!
    • Gość: krzysztof j. Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare wędliny IP: 178.73.48.* 27.07.11, 20:41
      Tytuł artykułu żałośnie tendencyjny i krzykliwy. Przypomina artykuł z "Faktu".

Jestem jednym ze stałych klientów tego sklepu i jestem zadowolony z zakupów jakie w nim robię każdego tygodnia. Miła obsługa, choć miernie wyszkolona (kiedy zapytasz nowego pracownika o umiejscowienie podstawowego produktu wydaje się być trochę zdezorientowany- widocznie nie mają tam szkoleń).

Co do produktów- nie mam większych zastrzeżeń. A że komuś trafiły się tam akurat przeterminowane wędliny, to sprawa kompromitująca, ale jak dla mnie mało istotny powód, żeby robić im od razu taką antyreklamę. Dlaczego? Bo to zjawisko niemal powszechne i wystarczyło pójść do sąsiedniego Carrefour'a lub konkurencyjnych sklepów tego typu i efekt byłby ten sam. Artykuł powinien być mniej tendencyjny i bardziej zwracać uwagę na samo zjawisko a nie uderzać w emocje i konkretny, wyłącznie jeden sklep.

Jeśli autor liczył na rozgłos, to częściowo osiągnął swój cel i bardzo mu współczuję, jeśli tą drogą chce się wypromować.

Kuchnie Świata, od kiedy pamiętam (a kupuję tam od co najmniej 4 lat) cieszyły się (i słusznie) bardzo dobrą opinią. Może dzięki temu artykułowi przynajmniej trochę odetchnie konkurencja i skończy nagonki i nielegalne fotografowanie tego sklepu (byłem kiedyś świadkiem takiej sytuacji). Ten sklep ma swoją markę i garstce awanturników nie uda się jej zniszczyć.

Zawsze kupowałem tam wędliny i świeże ryby i będę czynił to nadal. Pozdrawiam,
      Krzysztof Jarosiński
      • Gość: www Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 17:13
        ja też tam kupuję - nie mam wyboru... takich sklepów jest mało, w mojej okolicy jest to jedyny w którym mogę kupić specyficzne produkty. Ale za każdym razem mówię sobie to ostatni raz, ale po dłuższym czasie mnie przyciska i nadal tam idę i za każdym razem wychodzę tak samo zniesmaczona. Otóż, obsługa pozostawia wiele do życzenia, jak na sklep skierowany do grupy klientów z wyższej półki to żenada... poprawnie acz z nutą pogardy kasują produkty, unikają klientów, nigdy nie zaproponują siatki a jak już zapytasz się czy mają to nigdy nie pomogą zapakować, widać że na sklepie jest kilka osób, ale jak trzeba to nikogo nie ma, trzeba wołać a jak prosisz o opodanie czegoś to akurat ta osoba tego stoiska nie obsuguje i dalej czekasz aż łaskawie zostawisz wkońcu im to siano... Dziwi mnie to, że właściciel tego sklepu pozwala sobie na coś takiego...
        • Gość: Anita Bobryk Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.ip.netia.com.pl 21.11.13, 14:30
          Witam,jestem klientka tego sklepu i to co teraz przeczytalam to stek bzdur,tam wszyscy obsługują wszystkie stoiska i nie ma czegoś takiego ze akurat ekspedienka jakiejs osoby z tego powodu nie obsłuży,torebki są proponowane przy każdym zakupie i informowane czy są płatne czy nie i jak tak to ide,są od razu pakowane chyba ze ilosc osób w kolejce jest duża wtedy,klient stara sie pakowac sam. Nigdy mi sie nie zdarzylo,zebym czekała dlugo w kolejce,jak kolejka robi sie duza,ekspedienci zapraszaja do drugiej kasy. To sie w głowie nie mieści,żeby robić taka antyreklame. Ten sklep ma dużo stałych klientow. To są tylko ludzie, każdemu sie Czasami coś wydarzy. Pozdrawiam caly zespół. Nie dajcie sie!!!!!
    • Gość: Magda Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.com 27.07.11, 23:48
      Kuchnie świata zatruły moją rodzinę! Babcia lądowała na gastroskopii po niedzielnym "pysznym" obiedzie. Od roku nie chodzę tam po wędliny, już lepiej w tanim carrefourze brać to co szybko schodzi, niż przeterminowany syf (uwaga na muchy!!!).
      • Gość: Ala Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.13, 11:41
        A może to wcale nie wina "niedzielnego obiadu" y=tylko produkty na który pani babcia była-jest uczulona a ekspedientka nie wiedziała-bo nie jest wróżką ????? Ludzie troszkę kultury!!!! Chce Pani kupować w carrefurze rybki
    • Gość: smakosz Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare wędliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 11:17
      Ja mam tylko swojskie mięso i wędliny bo to ze sklepów i marketów jest ohydne. Czym oni wędzą, jak oni to wędzą że kolor mięsa różowy ale sama sól i saletra.

a fee
      • Gość: pawon Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.koszykowa.pl 04.12.12, 12:07
        Kupowałem w tym sklepie wędliny i ryby, ale już tego nie robię, bo ceny, od kiedy pamiętam- zawsze wysokie, wywindowali ostatnio w kosmos. 126zł za kilogram tuńczyka czy ponad 200zł za 1kg kawy, którą można sprowadzić z innego źródła za 80 to już trochę przegięcie.

Co do świeżości ryb i wędlin nie mam większych zastrzeżeń. We wszystkich chyba sklepach zdarzają się podobne sytuacje, kiedy menager w obawie o wynik sprzedażowy każe wystawić przeterminowany towar, byle się sprzedał.

Potwierdzam opinie poprzedników- pracownicy słabo wyszkoleni, ostatnimi czasy wręcz natrętni. Ledwo wejdę do sklepu i słyszę :"Czy mogę Panu pomóc?" i tak od każdego napotkanego sprzedawcy. Masakra.
        • Gość: amadeus Re: czy moge pomoc IP: *.pools.arcor-ip.net 04.12.12, 16:28
          jak to jest natrectwo, to pewnie etykiety biznesowej cie uczyli w prl
        • Gość: www Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 17:22
          no tak wejdziesz do sklepu od razu napad, grzecznie dziękujesz, idziesz dalej szukasz tego po co przyszedłeś, na koniec podchodzisz do stoiska z wędlinami lub na ryby - i - nikogo nie ma... patrzysz na panią od napadu a jej już tam nie ma, myślisz ok. poczekam, przecież to mały sklep widać że czekam na obsługę... czekasz nadal, zaczynasz się rozglądać - nic to nie daje, masz wrażenie że jesteś niewidzialny, w końcu i dziesz szukać obsługi, no i tak za każdym razem, za każdym...
    • Gość: pasztet Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare wędliny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.12.12, 21:14
      i uwaga na wszystkie lottomaty w Arkadii, nie chcą wytypować szóstki w chybił trafił :)))
    • Gość: Paweł Sztombke Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare wędliny IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.13, 22:00
      Bardzo żałosny artykuł napisany przez awanturniczego dziennikarza, powierzchowny i tendencyjny.

W sklepach Kuchnie Świata kupowałem i będę nadal kupował. Zawsze kupuję krewetki i produkty do sushi z wyłączeniem świeżej ryby, bo niedawno, w Galerii Mokotów w tym samym sklepie sprzedano mi przemrożonego łososia jako świeżego mimo że już na pierwszy rzut oka było widać, że jest na wpół rozmarznięty i "drugiej" świeżości. Jeśli kupuję tam jakiejś ryby, to tylko mrożone. Zresztą w ogóle uważam, że w Warszawie nie można dostać świeżej ryby do sushi, a już na pewno nie w weekend, bo gdzie nie pytam, wszędzie mówią, że dostawy mają w środy lub w czwartki.

Ogólnie polecam sklepy Kuchnie Świata i poza rybami nie mam żadnych innych zastrzeżeń.

• Gość: j23 Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.13, 00:48
        „To złodziej! I pijak, bo każdy pijak, to złodziej!”
        tak tak panie tomaszu kwaśniewski
        jakby nie policzyli za mięsko to by było OK
        ZEMSTA JAKAŚ CZY CO . ŻE PASOŻYTA ZE SKLEPU pogonili.
        • Gość: maks Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.13, 22:49
          Mają nieświeże ryby już w dniu, kiedy przyjeżdża na sklep, czyli w środę. Nieuczciwa firma, która zarabia na marce i niewiedzy klienta, podnosząc cenę na niektóre produkty dwu- a nawet trzykrotnie.
          • Gość: gość Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.ip.netia.com.pl 20.11.13, 14:34
            Racja
            dwukrotnie podnoszą ceny a ludzie i tak kupują - ciekawe kto to

Mogli by rozdawać za darmo!
            Znam większe firmy z lepszymi praktykami ale Francuzów czy Niemców już lepiej nie obgadywać, obóz pracy to obóz a nie zakład pracy

zapraszam wszystkich do "latającego owada z kropkami" tu jest tanio
            Ja tu mam wszystko tanio, pewnie i najlepsze ze świata

• Gość: AGATA Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.13, 11:48
            TO JEST NIE PRAWDA!!! JESTEM STAŁĄ KLIENTKĄ, OWSZEM ZDARZYŁO MI SIĘ KIEDYŚ, ŻE PANI NIE PODAŁA MI TUŃCZYKA, BO COŚ ZAOBSERWOWAŁA. ALE ZAWSZE WĄCHAM RYBKI PRZED KUPNEM, JEM I NIKT NIE CHORUJE, POLECAM!!!
    • Gość: Malina Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.13, 11:58
      Co za komentarz... Hmmm jak można wyrazić o czymś, o kimś, o jakimś sklepie opinię, komentarz, nie mając porównania ??? Gratuluję kultury osobistej. Kichnie Świata cieszą się dużą popularnością i dobrze, nie wszystko jest idealne-ale nigdzie tak nie jest.
      • Gość: querro Re: Niezły pasztet w Arkadii: sprzedają stare węd IP: *.centertel.pl 26.05.14, 22:20
        Poruszamy tutaj temat sprzedaży przeterminowanej żywności, którą sklep sprzedawał z pełną premedytacją i świadomością, że termin przydatności do spożycia upłynął. W sprawie wędlin nie mogę się wypowiedzieć, bo nigdy ich nie kupowałem w KŚ, ale wielokrotnie zdarzyło mi się kupować tam ryby. I doszedłem do wniosku, że Kuchnie Świata prawdopodobnie nie mają odpowiednich warunków do przechowywania żywności. 3 razy zamawiałem w sklepie KŚ w Arkadii rybę (łososia, tuńczyka) oraz kalmary w okresie przedświątecznym (Boże Narodzenie) z czego 2 zamówienia zakończyły się zwrotem z powodu nienależytej świeżości. Ostatnio zakupów zaprzestałem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka