Dodaj do ulubionych

HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ...

14.05.04, 11:27
manifestacji, trzeba tylko chcieć!
Wolnośc zgromadzeń to b. wazne prawo człowieka ALE nie absolutne- mozna
ograniczyc mozliwosc korzystania z niego:
art. 2 ustawy Prawo o zgromadzeniach z 5 lipca 1990 r precyzuje, że można to
zrobic ze względu na:
- bezp. publiczne
-ochronę porzadku
- ochrone zdrowia i moralności (!!!),
-ochrone praw i wolnosci innych osób (!)
Identyczny zapis ma art. 11 Europejskiej Konwencji Praw Człowieka- z ktorej
najprawdopodobniej nasi ustawodawcy go "sciągneli".
--------------------------------------
Obserwuj wątek
    • Gość: homo Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:30
      A co będą cię zaczepiać że chcesz aby się nie odbyło? Co Ci to przeszkadza?
      Nawet sobie nie zdajesz sprawy ile bliskich ludzi wokół ciebie to geje lub
      lesbijki.
    • narysuj.mi.baranka Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... 14.05.04, 11:31
      Wiesz, ja jestem hetero i parada homo jakos wcale nie zagraza mojej
      moralnosci :)
      • Gość: kixx Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... IP: *.acn.waw.pl 14.05.04, 11:38
        Ta parada,jeśli będa w niej uczestniczyc normalni ludzie,bez wzgędu na
        orientacje zresztą ,na pewno nie zagraża moralności.
        Jest natomiast duże prawdopodobienstwo,że wśrod uczestników znajdzie sie paru
        ekshibicjonistów lub osób zbyt namietnie okazujących swoją odmienna orientacje
        a to niestety będzie obraza moralnosci

ps.Nie mojej co prawda,mi to osobiście wisi,ale nie kazdy chce oglądać
        pewne 'układy choreograficzne" na żywo

• Gość: homo Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:40
          Pytanie za 100 punktów:
          Nie przeszadza Ci para hetero śliniąca się w autobusie czy na ulicy?
          A czym to się różni jak calują się 2 kobiety czy 2 mężczyzn?
          • niech Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... 14.05.04, 11:42
            Z jezyczkiem czy bez?
            • Gość: homo Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:42
              Z
            • Gość: kixx Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... IP: *.acn.waw.pl 14.05.04, 11:45
              mi niewiele rzeczy przeszkadza,dla mnie to ty nawet mozesz calowac sie z całym
              Ich Troje naraz.
              • Gość: Lidka maaax: jestes nieinteresujacym czlowiekiem IP: *.cybernet.ch 14.05.04, 15:57
                ...z neurotykiem sie nie dyskutuje !!!

...bo to nieinteresujace !!!
          • Gość: Automobilista Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... IP: 62.233.175.* 14.05.04, 11:48
            Miłość między dwoma osobami płci przeciwnej to rzecz normalna. Miłosć między
            swoma osobami tej samej płci to zboczenie.
            • Gość: homo Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:53
              To twoja wersja bo tak ci wygodnie i w twoim malym mozdzku nie miesci sie
              pojecie dwoch kobiet jako pary. Wspolczuje
              • narysuj.mi.baranka Spokojnie:) Niechechec do homo zazwyczaj oznacza 14.05.04, 11:57
                podswiadoma niepewnosc co do wlasnej orientacji:)
                • Gość: homo Re: Spokojnie:) Niechechec do homo zazwyczaj ozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:58
                  BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • narysuj.mi.baranka No:) Naogladalam sie filmow ;) Pamietasz jednego 14.05.04, 12:04
                    z bohaterow 'American Beauty'? Tragiczny bohater. Oficer armii, strasznie
                    nienawidzil pedalow, az sie zakochal w Kevinie Spacey...
                    • Gość: Homo Re: No:) Naogladalam sie filmow ;) Pamietasz jedn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 12:06
                      Nie można nie pamiętać :) Myślisz że tym oponującym w tym wątku też się to
                      kiedyś przydaży? HEHEHE
                      • Gość: kixx Re: No:) Naogladalam sie filmow ;) Pamietasz jedn IP: *.acn.waw.pl 14.05.04, 12:15
                        Gość portalu: Homo napisał(a):

>przydaży? HEHEHE
                      • Gość: Hetero Re: No:) Naogladalam sie filmow ;) Pamietasz jedn IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 12:20
                        Gość portalu: Homo napisał(a):
                        > kiedyś przydaży? HEHEHE

nie dosc ze pedryl to jeszcze analfabeta ! fu!!
    • Gość: zorientowany Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.05.04, 11:37
      Akurat Warszawa nie jest prowincja tylko duza metropolia i wydaje mi sie, ze
      stac nas na troche wiecej tolerancji... Konstytucja gwarantuje wszystkim
      ludziom wolnosc slowa i zgromadzen i nie mozna tego arbitralnie ograniczyc.

> - ochrone zdrowia i moralności (!!!),

Zdrowia? W jaki sposob manifestacja zagraza zdrowiu? A jezeli chodzi o
      moralnosc to homoseksualizm jest w Polsce legalna aktywnoscia i w zaden sposob
      nie podlega pod ten paragraf.

> -ochrone praw i wolnosci innych osób (!)

Akurat ten paragraf to chyba wlasnie gwarantuje gejom i lesbijkom prawo do
      manifestowania swoich pogladow. Troche podcina tutaj kolega galaz na ktorej
      usiadl...
      • Gość: leo3 Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... IP: *.pro.gdansk.sint.pl 14.05.04, 12:00
        a co wielkosc miasta czy wsi ma do rzeczy??? Tylko dobrze swiadczy o mniejszych
        osrodkach, ze jest tam wiecej ludzi normalnie postrzegajacych rezcywistosc w
        tym kwestie etyczne.
        Homoseksualizm jest zachowaniem nienaturalnym (niezgodnym z natura!) i nie
        zmieni tego zaden przepis!

" A jezeli chodzi o
        moralnosc to homoseksualizm jest w Polsce legalna aktywnoscia i w zaden sposob
        nie podlega pod ten paragraf."
        Hm, aktywnoscią powiadzasz? a co z tzw. pederastami pasywnymi? legalna w tym
        sensie ze nie zakzuje sie tego prywatnie. Ale wiekszosc ma prawo sie bronic
        prze propagowaniem zboczen! I tego dotyczy ten paragraf!
        • Gość: Homo Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 12:02
          czy na codzien idac licami czujesz ze otacza cie wszechobecne zboczenie? Jestes
          kolejnym czlowieczkiem z malym niereformowalnym mozdzkiem. WSPÓŁCZUJE
        • narysuj.mi.baranka Propagowanie zboczen? :)))) 14.05.04, 12:06
          Nie ma czegos takiego. Nie mozna nikogo namowic by zostal pedziem:) Chyba, ze w
          glebi duszy juz nim jest i straaaasznie sie tego boi;)
        • Gość: MZ Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 14.05.04, 16:29
          > Ale wiekszosc ma prawo sie bronic
          > prze propagowaniem zboczen! I tego dotyczy ten paragraf!

Nikt nie kaze ci isc na ta demonstracje, tak jak nikt nie nakazuje chodzic do
          kosciola.
    • Gość: liu Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... IP: *.mlyniec.gda.pl 14.05.04, 11:40
      Tak troche obok tematu, ale którędy będzie szła ta manifestacja?
      • niech Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... 14.05.04, 11:42
        Ratuszowa.
    • Gość: Automobilista Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... IP: 62.233.175.* 14.05.04, 11:41
      Manifestacja gejów powinna być bezwzględnie zakazana. Dość juz lansowania
      wszelkiego rodzaju zboczeń, nadszedł czas na odrobinę normalności. A geje niech
      się cieszą, że nikt ich przymusowo nie leczy (choć może powinien).
      • Gość: homo Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:42
        Ciebie trzeba leczyć
        • Gość: Automobilista Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... IP: 62.233.175.* 14.05.04, 11:47
          Ja akurat zboczeńcem nie jestem.
          • Gość: homo Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:48
            Kazdy z nas jest na swoj sposob zboczony!
    • oszolom.z.radia.maryja Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... 14.05.04, 11:44
      Na przytoczony paragraf pedały nie będą mopgli się powołać ze wzgl na
      naruszanie przez nich akapitu trzeciego ( mówiący o ochronie zdrowia i
      moralności) oraz czwartego (ochrona praw i wolno ści innych osób)
      • Gość: MZ Re: HOMOSIOM-MOŻNA-ZAKAZAĆ... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 14.05.04, 16:27
        > o ochronie zdrowia i

A co chorobliwego robia homo? Obrabiaja sie sami.

> moralności

A moralne jest wyrazanie nienawisci do bliznich przez katolika?
    • Gość: gay worrior delegalizacja Maax IP: *.man.polbox.pl 14.05.04, 14:12
      uwazaj maax bo jak my dojdziemy do władzy to ty bedziesz nielegalna/y i skazana
      jako osoba zagrazająca "ochrone praw i wolnosci innych osób", czyli
      homoseksualnej wiekszości społeczeństwa.
      • narysuj.mi.baranka To jest prowokacja... Gej nigdy by tak nie... 14.05.04, 14:16
        ...powiedzial.
        • niech Re: To jest prowokacja... Gej nigdy by tak nie... 14.05.04, 14:33
          Geje nie mowia?
      • maaax Re: delegalizacja Maax 14.05.04, 14:57
        dzieki to dowód , że jestem normalny skoro homoś mnie atakuje=ale powodowany
        chrzescijanskim milosierdziem nie odpowiem Tobiue w tym duchu ale dam dobra
        rade. To podobno mozna leczyc. Czytałem, ze byly takie przypadki w USA -
        zainteresuj sie i spróbuj...Bóg z Toba dobry człowieku. Nie grzesz wiecej.
        Pomysl o wiecznym potępieniu!!!Wiecznym!!!Zawsze masz czas-póki zyjesz- na
        poprawę i pokutę.
        • Gość: Homo Re: delegalizacja Maax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 15:02
          Czas na różaniec żałosny ograniczony człowieczku
    • buck_turgidson Tak to wyglada w Kanadzie 14.05.04, 16:43
      Czy chcecie aby tak bylo w Warszawie?

Zdjecia z homoparady w Toronto:
      tntmen.abuzar.net/tnt/news/f35.html
      tntmen.abuzar.net/tnt/news/pride02-3-parade/index.html
      • buck_turgidson Re: Tak to wyglada w Kanadzie 14.05.04, 16:57
        buck_turgidson napisał:

> Czy chcecie aby tak bylo w Warszawie?
        >
        > Zdjecia z homoparady w Toronto:

Poprawiam URL