Gość: Bism IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 15:25 A gdzie informacja o tym że wandale będą musieli zapłacić/oddać w gotówce za naprawę zniszczeń? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darvv Re: Zazdrośnicy: z nudów zniszczyli cadillaca 02.07.11, 15:34 Teraz powinni ich wysłać na jakiś dworzec do Kinszasy aby tam robili za lokalne materace dmuchane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: worek Oto Polska wlasnie IP: *.centertel.pl 02.07.11, 15:39 bo za dobrze ma, to trzeba zniszczyc! kretyni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rewe Spalić chwast.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.11, 17:34 ...zanim rozsieje potomstwo Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Zazdrośnicy: z nudów zniszczyli cadillaca 02.07.11, 18:20 Nie będzie takiej informacji. Właściciel może im wytoczyć sprawę cywilną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladi Zawiść a nie zazdrość - zły tytuł :/ IP: *.acn.waw.pl 04.07.11, 07:37 poza tym własciciel mial farta ze ich zlapali. na osiedlu sluzew nad dolinka grasuje jakis niszczyciel lusterek, karoserii i opon i policja ma to w "4 litery" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q-ku nie mam cadillaca ale mi zrobiono to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 10:18 podłe buce z mojej ulicy poobrywały mi lusterka znacie to prawda? to jest wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś