01.03.02, 17:07
czy ktos mnie moze oswiecic (w ZTMie nik nie odbiera przez caly bozy dzien) jaki bilet mam nabyc
bedac studentka? chce 30dniowy, miejski, na wszystkie linie. Czy nie ma juz 50%? I jak to jest z karta
miejska? Czy ladowanie na 30 dni kosztuje tyle samo co bilet 30dniowy? A moze jest jakas strona o
biletach? Bo na stronie ZTMu nic nie ma.... Ratunku.....
Obserwuj wątek
    • Gość: radzio Re: bilety IP: *.prosoft.com.pl 01.03.02, 17:21
      Jako studentka masz prawo do zniżki 50%. Bilet trzydziestodniowy kosztuje mniej
      więcej tyle samo co miesięczny- karta miejska to wygodny gadżet, ale możesz
      sobie sprawić jak chcesz (nie pamiętam ile kosztuje)
      • Gość: sol Re: bilety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 17:45
        chodzi mi o to czy ta chora ustawa juz weszla w zycie? no bo moze ja juz mam kupic bilet 37% czy
        jakos tak? ja wiem ze bilet kosztuje 33 zl bo za tyle kupowalam tylko zastanawialam sie czy ladowanie
        karty kosztuje tyle samo, czy moze strategia marketingowa ZTMu przewiduje, ze karty sa tansze?
        • radzio_pl Re: bilety 01.03.02, 17:49
          Gość portalu: sol napisał(a):

> chodzi mi o to czy ta chora ustawa juz weszla w zycie? no bo moze ja juz mam ku
          > pic bilet 37% czy
          > jakos tak? ja wiem ze bilet kosztuje 33 zl bo za tyle kupowalam tylko zastanawi
          > alam sie czy ladowanie
          > karty kosztuje tyle samo, czy moze strategia marketingowa ZTMu przewiduje, ze k
          > arty sa tansze?

Nie, to czy łądujesz kartę czy kupujesz kartonik to żadna różnica- płacisz tyle
          samo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka