Gość: mieszkaniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 10:32 pan komorowski z po jest ok tylko niech nie broni tego typu sytuacji bo sam straci a szkoda by było Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: warszawiak Bronisław Komorowski IP: *.itpp.pl 17.05.04, 10:43 Szanowny Panie Pośle jestem zwolennikiem PO, ale nie dziwię się tym wszystkim komentarzom, dotyczącym artykułu. Dzieki panu Piskorskiemu i Abgarowiczowi PO tylko traci. Jak mam przekonać moich znajomych aby głosowali na PO, jeżeli wynikiem "czystki" w warszawie jest start pana Piskorskiego do Parlamentu Europejskiego? Jak po tych wszystkich Millerach PO może wykazać, że jest partią o czystych rękach, jeżeli Piskorski nie został wyrzucony, a tylko przesunięty na inny odcinek? Ręce zaciera tylko Lepper. Nie wystarczy tylko uczciwość Rokity, by ludzie myśleli, że PO jest OK. Ja sam czuję się niezręcznie, chociaż wiem, że w PO jest wiele osób, które mogą i chcą zrobić coś dla dobra Polski. Czy macki Piskorskiego są tak rozległe aby nie mógł otworzyć antykwariatu i odejść z życiaq publicznego dla dobra PO i wszystkich? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
indris Bronisław Komorowski... 17.05.04, 10:49 ...powiedział kiedyś w TV (sam słyszałem): "Dlaczego Polska obejmuje strefę w Iraku ? Dlatego, że o to prosiły Stany Zjednoczone, a takiej prośbie się nie odmawia." Jeżeli ktoś potrafi szanować człowieka po takiej wypowiedzi - to życzę mu wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony kibic Re: Bronisław Komorowski IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 17.05.04, 21:26 On przewaznie udaje dyplomate w sprawach zwiazanych z lewa kasa. To, ze wyszedl na czysto z afery szeremietiewa to jest kolejny cud na Wisla. Poprostu czlowiek bez skazy. Pomyslcie ilu dobrych menedzerow musialo sie ewakuowac z powodu przekretow podwladnych pracownikow? Odpowiedz Link Zgłoś