karol_zmj 18.07.11, 20:17 kierowca Toyoty nie zauważył wyjeżdżających z drogi podporządkowanej; no po prostu zbrodniarz czy ten dziennikarz ma mózg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karol_zmj Wypadek na Pradze: dwoje motocyklistów rannych 18.07.11, 20:18 sorry, źle przeczytałem Odpowiedz Link Zgłoś
miguell Re: Wypadek na Pradze: dwoje motocyklistów rannyc 19.07.11, 08:09 Dobrze przeczytałeś Ja teraz mam w dupie motocyklistów. Gdy wyjeżdżam z mojej posesji w terenie zabudowanym to patrzę czy nie ma nikogo w zasięgu 50m. Widzę często w lusterku jak ich zanosi gdy hamują gwałtownie do 50km/h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Wypadek na Pradze: dwoje motocyklistów rannyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.11, 20:48 A tam nie są równorzędne? Darwina i inne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pabloix Tam sa rownorzedne IP: 195.8.101.* 19.07.11, 10:25 Dokladnie tak ... wszystkie sa rownorzedne. I Darwina i Szanajcy i Brechta i Szymanowskiego - czego wiekszosc jadacych namyslowska w ogole sobie nie uswiadamia. No bo Namyslowska taka duza i szeroka a te uliczki z prawej to takie malutkie ;) ... Jak ktos chce na czyjsc koszt robic blacharke to zapraszam wlasnie tutaj ;) PS. Dobrze ze motocyklistom nic powaznego sie nie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: passionplace2 Re: Tam sa rownorzedne IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.11, 14:32 Cóż.. może nie rozróżnia stron? --- śmieszne zdjęcia z Warszawy | imprezy Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek666 Re: Wypadek na Pradze: dwoje motocyklistów rannyc IP: *.stk.vectranet.pl 18.07.11, 21:05 jechali po cichu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skdjhciudughnvkdjh Dwoje, czyli on i ona. IP: *.cdma.centertel.pl 18.07.11, 22:10 Jak rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Nielogiczny ten artykuł IP: *.polkomtel.com.pl 19.07.11, 10:53 Zastanawiam się, czy artykuły w GW piszą teraz uczniowie podstawówek. W tekście są dwie informacje: " dwoje motocyklistów jadących ulicą Namysłowską" "kierujący toyotą nie zauważył motocyklistów wyjeżdżając z drogi podporządkowanej" Jeśli motocykliści jechali Namysłowską, a kierowca toyoty skręcał w Namysłowskiej z Darwina lub Linneusza, to oznacza, że nie wyjeżdżał z drogi podporządkowanej. Skrzyżowania na Namysłowskiej są równorzędne (i bardzo dobrze), więc miał pierwszeństwo. Sugerowałbym aby redaktor zanim coś napisze sprawdził, czy przypadkiem nie pisze głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOK Wypadek na Pradze: dwoje motocyklistów rannych IP: *.zchpolice.com 20.07.11, 11:20 DWOJE CZY MOŻE JEDNAK DWÓCH ??? Odpowiedz Link Zgłoś