Dodaj do ulubionych

Wypadek na Pradze: dwoje motocyklistów rannych

18.07.11, 20:17
kierowca Toyoty nie zauważył wyjeżdżających z drogi podporządkowanej; no po prostu zbrodniarz

czy ten dziennikarz ma mózg?
Obserwuj wątek
    • karol_zmj Wypadek na Pradze: dwoje motocyklistów rannych 18.07.11, 20:18
      sorry, źle przeczytałem
      • miguell Re: Wypadek na Pradze: dwoje motocyklistów rannyc 19.07.11, 08:09
        Dobrze przeczytałeś
        Ja teraz mam w dupie motocyklistów. Gdy wyjeżdżam z mojej posesji w terenie zabudowanym to patrzę czy nie ma nikogo w zasięgu 50m.

Widzę często w lusterku jak ich zanosi gdy hamują gwałtownie do 50km/h.
    • Gość: Marek Re: Wypadek na Pradze: dwoje motocyklistów rannyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.11, 20:48
      A tam nie są równorzędne? Darwina i inne?
      • Gość: Pabloix Tam sa rownorzedne IP: 195.8.101.* 19.07.11, 10:25
        Dokladnie tak ... wszystkie sa rownorzedne. I Darwina i Szanajcy i Brechta i Szymanowskiego - czego wiekszosc jadacych namyslowska w ogole sobie nie uswiadamia. No bo Namyslowska taka duza i szeroka a te uliczki z prawej to takie malutkie ;) ... Jak ktos chce na czyjsc koszt robic blacharke to zapraszam wlasnie tutaj ;)
        PS.
        Dobrze ze motocyklistom nic powaznego sie nie stalo.
        • Gość: passionplace2 Re: Tam sa rownorzedne IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.11, 14:32
          Cóż.. może nie rozróżnia stron?
          ---
          śmieszne zdjęcia z Warszawy | imprezy Warszawa
    • Gość: misiek666 Re: Wypadek na Pradze: dwoje motocyklistów rannyc IP: *.stk.vectranet.pl 18.07.11, 21:05
      jechali po cichu
      • Gość: skdjhciudughnvkdjh Dwoje, czyli on i ona. IP: *.cdma.centertel.pl 18.07.11, 22:10
        Jak rozumiem.
    • Gość: Piotrek Nielogiczny ten artykuł IP: *.polkomtel.com.pl 19.07.11, 10:53
      Zastanawiam się, czy artykuły w GW piszą teraz uczniowie podstawówek.

W tekście są dwie informacje:
      " dwoje motocyklistów jadących ulicą Namysłowską"
      "kierujący toyotą nie zauważył motocyklistów wyjeżdżając z drogi podporządkowanej"

Jeśli motocykliści jechali Namysłowską, a kierowca toyoty skręcał w Namysłowskiej z Darwina lub Linneusza, to oznacza, że nie wyjeżdżał z drogi podporządkowanej. Skrzyżowania na Namysłowskiej są równorzędne (i bardzo dobrze), więc miał pierwszeństwo.

Sugerowałbym aby redaktor zanim coś napisze sprawdził, czy przypadkiem nie pisze głupot.
    • Gość: BOK Wypadek na Pradze: dwoje motocyklistów rannych IP: *.zchpolice.com 20.07.11, 11:20
      DWOJE CZY MOŻE JEDNAK DWÓCH ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka