Gość: kibic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.11, 09:07 Rozumiem, że ta futbolowa mafia sama wyremontuje ten obiekt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arch1604 Drukarz... IP: *.centertel.pl 27.07.11, 10:08 To może przy okazji remontu na terenie Drukarza władze miasta pomyślą o zrobieniu wjazdów na teren Drukarza bezpośrednio z ulicy Międzynarodowej. Często korzystam z parku z dziećmi i widząc duże ilości aut dojeżdżające do klubu przez alejkę parkową. Nie jest to bezpieczne dla dzieci a poza tym park nie powinien pełnić roli ulicy dojazdowej do klubu. Liczę na szersze odzew innych internautów w tej sprawie i zainteresowanie gazety wyborczej. Wesprzyjmy zmiany na lepsze w parku..... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: Drukarz... 11.08.11, 14:25 A dlaczego (sportowcy i miłośnicy sportu!) nie mogę przespacerować się trochę? Zawsze zostawiamy samochód albo na Augusta albo w okolicach ronda i IDZIEMY. Inni nie umieją już CHODZIĆ i podjeżdżają albo pod Drukarza albo pod amfiteatr. Zresztą to ogólny trend wygodnickiego życia. Właśnie wróciłam z ośrodka, zieleń, cisza, cudnie i dwa duże parkingi ale gdzie tam- państwo wielkomiejskie musiało stawiać swe samochody tuż przy domkach, niszcząc trawę, krzewy, krajobraz. Szkoda że do tych domków nie wjeżdżali. Nie chcę dróg w parku Skaryszewskim, nie chcę tam samochodów! Odpowiedz Link Zgłoś