aniela 20.05.04, 19:15 poprosze o 99 postow. obiecuje ich nie czytac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ! Re: 63 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.04, 23:12 Warszawa (299937) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: 63 21.05.04, 18:18 Obiecaj czytac, to moze szybciej nabijanie licznika pojdzie. Albo jeszcze lepiej daj do zrozumienia, ze nagrody beda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina Re: 63 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 20:03 Uwaga: wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do jednej minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donowan Re: 63 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 20:03 Czat Poczta Randki Usenet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekaprysia Re: 63 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 20:04 Wiadomości • Gospodarka • Sport • Praca • Dom • Auto • Film • Kobieta • Twoje miasto • Ogłoszenia Czat • Forum • Katalog • Poczta • Randki • Usenet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viktor Re: 63 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 20:05 Reklama u nas • Ogłoszenia • Ochrona prywatności • Kontakt • Mapa serwisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waluś Re: 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 20:06 Kto to jest mąż? Zastępca kochanka do spraw finansowo-gospodarczych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandoo Re: 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 20:07 Jaka jest różnica między weselem, a pogrzebem ? Na pogrzebie jest o jednego pijanego mniej. Jaka jest roznica miedzy dawnym a wspolczesnym Kopciuszkiem?? - Wspolczesny Kopciuszek prędzej zgubi majtki niz pantofelek... -O której godzinie idzie do łóżka porządna dziewczyna? -O szesnastej, bo o dwudziestej drugiej musi być w domu. -Kiedy się kończy miesiąc miodowy? -Kiedy mąż przestaje pomagać żonie myć naczynia i robi to sam. - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenoruton Re: 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 20:07 Ile można patrzeć na teściową z przymrużonym okiem? -Aż się nie naciśnie spustu. - Co wspólnego ze sobą mają pijana kobieta i Fiat 126P? - I jedno i drugie wstyd prowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka bo kiedyś też mi zależało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka ale ludzie mieli mnie w nosie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka - mam na to sposób jak wielu Polaków - w głowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka A co dobrego u was słychać? Może coś weselszego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Super dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:55 Nowa Dieta-Cud Zwana Dietą Przedszkolaków. Prawdopodobnie zwróciłaś(-eś) uwagę na fakt, że większość dwulatków jest szczupła. Teraz przepis na ich sukces w tej dziedzinie staje się dostępny dla wszystkich w tej oto nowej diecie. Wskazana jest konsultacja z lekarzem przed jej rozpoczęciem, w przeciwnym przypadku będziesz się musiał(-a) z nim zobaczyć po jej zakończeniu. Tak czy inaczej powodzenia! DZIEŃ PIERWSZY Śniadanie: Jajecznica z jednego jajka, jedna grzanka z dżemem z winogron. Zjedz dwa kęsy jajecznicy, przy pomocy palców, zrzuć resztę na podłogę. Jeden raz ugryź grzankę, następnie rozsmaruj dżem po swojej twarzy i obrusie. Drugie Śniadanie: Cztery woskowe kredki (obojętnie jakiego koloru), garść ziemniaczanych czipsow, i szklanka mleka (3 łyki tylko, resztę rozlej) Obiad: Suchy patyk, dwie dwugroszówki i jednozłotówkę, cztery łyki rozgazowanego Sprite. Zagryzka przed snem: Rzuć grzankę na podłogę w kuchni. DZIEŃ DRUGI Śniadanie: Podnieś z podłogi wczorajsza, grzankę i zjedz ja. Wypij pół butelki wyciągu z wanilii albo jedna buteleczkę farbki do kolorowania jedzenia. Drugie Śniadanie: Polowe szminki w jaskrawym różowym kolorze i garść suchego psiego jedzenia, jedna kostkę lodu, jeśli masz na to ochotę. Popołudniową przekąska: Liż tak długo lizaka aż się zrobi klejący, zabierz na dwór, upuść do piasku. Podnieś i liż tak długo aż zrobi się czysty. Wtedy wnieś go z powrotem do domu i upuść na dywan. Obiad: Mały kamyk, albo nie ugotowane ziarnko grochu, wepchnij do lewej dziurki w nosie. Wylej sok z winogron na uklepane ziemniaki, zjedz łyżeczką. DZIEŃ TRZECI Śniadanie: Dwa naleśniki z dużą ilością dżemu, zjedz jeden palcami, wetrzyj dżem we włosy. Szklanka mleka, wypij polowe, włóż drugiego naleśnika do reszty mleka w szklance. Po śniadaniu podnieś wczorajszego lizaka z dywanu i zliż włoski, połóż na siedzeniu najlepszego wyściełanego krzesła. Drugie śniadanie: 3 zapałki, kanapka z masłem orzechowym i dżemem. Wypluj kilka gryzów na podłogę. Wylej szklankę mleka na stół i wychłeptaj. Obiad: Miseczka lodów, garść czipsow, trochę czerwonego ponczu. Spróbuj wyśmiać trochę ponczu przez z nos, jeśli dasz rade. OSTATNI DZIEŃ Śniadanie: Ćwierć tubki pasty do zębów (jakiegokolwiek smaku), kawałek mydła, oliwkę, szklankę mleka wrzuć do miseczki z płatkami kukurydzianymi, dodaj pół szklanki cukru. Gdy płatki zmiękną, wypij mleko, a reszta nakarm psa. Drugie śniadanie: Zjedz okruszki chleba z podłogi w kuchni i dywanu w pokoju gościnnym. Znajdź lizaka i zjedz go do końca. Obiad: Połóż spaghetti na grzbiecie psa, włóż klopsy mięsne do uszu. Włóż budyń do soku i wyssij przez słomkę. POWTÓRZ DIETĘ JEŚLI POTRZEBA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawka Forum-miejsce porozumienia czy źródło wrogości ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik A ja też nie mam dość, a chciałabym.Czy to wypada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masochista Mnie słów nie brakuje, ale nie zawsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka_a Nie przejmujmy się polityką - róbmy swoje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Blondynkom też chyba wolno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 20:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bawidamek bo kiedyś też mi zależało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 20:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzli Re: 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 20:10 Będąc młodą lekarką na swej wysuniętej placówce, wszedł raz do mej przychodni pacjent o wyglądzie tran... tranwe... pedalskim. - Dzień dobry, pani doktór! - Dzindobry! Co panu dolega? - Jestem albowiem Transseksualistą. - Proszę zapodać objawy. - Lubię ubierać się w kolorowe sukienki i błyszczące ozdoby, a chłopcy w mundu.. -Jesteś pan więc fetyszystą, jak nasz kapcan, nie cepelian wojskowy. Czy pan też jesteś cepelian? - Nie, pani doktór! Mnie się podobają mężczyźni, chciałabym urodzić dziecko, a to co mam tu między nogami - o to, to mój wstyd i obrzydzenie powoduje. W istocie, cierpisz pan na zespół dezaprobaty płci, co jest związane z patologią płata czołowego. Proszę się położyć na kozetce i rozluźnić. - Aaa! Pospiesznie zadałam pacjentowi narkozę (buuum!), zręcznym cięciem skalpela odsłoniłam kości czaszki i dokonałam trepanacji tejże (odgłos młota pneumatycznego). Po czem moim oczom ukazał się nadmiernie rozbudowany i pofalowany mózg. Za pomocą pompy próżniowej wyssałam ca. 98% mózgu (odgłos ssania), a wolną przestrzeń nawodniłam (stuk spłuczki "THE BEST NIAGARA" i szum opadającej wody). Po czem zamknęłam czaszkę i zaszyłam ranę catgutem (turkot maszyny do szycia) i ocuciłam pacjenta. - Czy może zapodać, jak się czuje? Czy nadal chciałby urodzić? - Eee, po co mi tam. - Czy nadal podobają się mężczyźni? - Che tam. - A kolorowe sukienki i świecidełka? - A chu... tam. - Jest więc pan uleczony. Może się pan zrewanżować na parapecie. - Do widzenia pani doktór! - Do widzenia! Gdy pacjent opuścił gabinet, znalazłam na parapecie wibrator z napisem w nieznanym języku: MADE IN GAYLAND, FOR MEN ONLY. I znów mogłam zadumać się nad postępami medyny. Odpowiedz Link Zgłoś