Dodaj do ulubionych

Wynajem samochodów dostawczych Kangoor

22.08.11, 14:25
Wypożyczalnia samochodów dostawczych Kangoor ma w swojej ofercie niemal 200 aut dostawczych. Samochody dostępne od ręki, bez konieczności wcześniejszej rezerwacji. Bardzo atrakcyjne ceny już od 89 zł/doba
www.kangoor.pl
tel: 500 582 288
email: biuro@kangoor.pl
Obserwuj wątek
    • prawieudalomisiewypozyczyc Re: Wynajem samochodów dostawczych Kangoor 27.03.14, 14:39
      Najgorsza wypożyczalnia samochodów w okolicach Warszawy. Wynajmuję co jakiś czas samochody do przewożenia większych ładunków. Tym razem chciałem wypożyczyć samochód blisko Legionowa, bo tam czekała paczka do odebrania. Mottem przewodnim tej wypożyczalni jest "nie ty czekasz na samochód, tylko on na ciebie"- jak dla mnie nie da się DOBITNIEJ napisać "nie musisz niczego rezerwować". Podjechałem po samochód i...pierwsze pytanie na dzień dobry "rezerwował Pan?"- NIE KUR.... bo nie musiałem! Drugie pytanie "jest Pan z drugą osobą posiadającą dowód osobisty?"- NIE KUR... bo w ich popi...nym regulaminie NIE MA ANI SŁOWA O DRUGIEJ OSOBIE Z DOWODEM OSOBISTYM. Przejechałem kilkadziesiąt km na to ich zadupie, żeby usłyszeć "przykro mi, ale nie wypożyczymy samochodu, takie zalecenie szefa". Jeżeli szukacie dobrej wypożyczalni, to omijajcie akurat tę z daleka. Okazało się, że można znaleźć wiele innych, w których nie było problemów z "szef tak powiedział".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka