Gość: Pani Geniuchna IP: *.Red-83-33-226.dynamicIP.rima-tde.net 23.08.11, 10:43 Brawo IKea! P.S. Dlaczego w przypadku innych frm bez żenady podajecie nazwę, a nawet adres? Ikea nie posmarowała??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. P 23.08.11, 10:57 Trzeba przyznać, że IKEA ma naprawdę fajne pomysły promocyjne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. Pro... IP: *.link4.pl 23.08.11, 11:11 Brawo? Fajne, to może by było w centrum handlowym, a nie na dworcu, gdzie codziennie koczuje masa bezdomnych ludzi. I uprzedzając złośliwych - nie wszyscy są narkomanami, złodziejami i pijakami, nie wszyscy znaleźli się tam na własna prośbę i życzenie. Dla nich to okrutny spektakl. Ikea chce się wypromować? To może podrzuci im materace? Według mojej opinii pomysł jest nietrafiony i smutny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. P IP: *.opera-mini.net 23.08.11, 11:21 Sądzisz, że dworzec jest dobrym miejsce dla koczowania bezdomnych ? Nie wydaje mi się powinni ich usunąć i nie będziesz miała powodu do oburzenia. Miejsce tak samo dobre jak każde inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. P IP: 195.8.101.* 23.08.11, 14:36 Powinno też się zamknąć sklepy w okolicach dworca. Klienci wychodzący z nich z torbami pełnymi zakupów mogą urazić bezdomnych, pogłębić ich frustracje i poczucie beznadziejności jeszcze bardziej... Reklamy wiszące na dworcu także są złym sposobem promocji. Firmy powinny rozdawać bezdomnym swoje produkty w hali dworcowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. P IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 14:54 a czy oni tam mieskzają też w nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. P IP: *.opera-mini.net 23.08.11, 15:42 Bezdomni - tak Aktorzy - nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inne Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. Pro... IP: 212.160.148.* 23.08.11, 15:35 inne atrakcje artystyczne i teatralne w warszawie: www.placdefilad.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shai Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. Pro... IP: 193.105.122.* 23.08.11, 16:46 Zdecydowanie sypilania Odpowiedz Link Zgłoś
uprzejmy_mis Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. Pro... 23.08.11, 18:18 aj waj. znowu reklama górali. Odpowiedz Link Zgłoś
witkosia100 Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. Pro... 23.08.11, 19:15 ja bym poleciła misję spoleczną-uzmysłowić ludziom i władzom Warszawy i innych miejscowości w Polsce , jak żyją przymusowo przepędzani z mieszkań lokatorzy z decyzjami ,do socjali-5m2 /os! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. P IP: *.opera-mini.net 24.08.11, 10:20 "przepędzani lokatorzy "?? Kto ich przepędza ? czemu ich przepędzają ? Czy eksmitowani wyłudzacze nie płacący czynszu i to eksmitowani do lokalu socjalnego za nasze podatki ? Bo to jest jednak spora różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witkosia100 Re: Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. P IP: *.play-internet.pl 28.08.11, 04:00 nie jestem wyłudzaczem,nie piję,nie szczam na schodach w kamienicy gdzie mieszkam i zadnej innej,jestem inzynierem,nie karana,50+,nie włamałam sie do mieszkania,nie mam w decyzji punktu,iz w przyszłosci przewidziano generowanie godziwego zysku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu 5 m^2 / os. ? IP: *.play-internet.pl 05.09.11, 00:47 Darmozjady z komunalek! Zakasac rekawki i sobie kupic, to nie bedzie 5 m^2 / os. :P a nie zerowc na calym spoleczenstwie! Odpowiedz Link Zgłoś