Dodaj do ulubionych

Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. Pro...

IP: *.Red-83-33-226.dynamicIP.rima-tde.net 23.08.11, 10:43
Brawo IKea!
P.S. Dlaczego w przypadku innych frm bez żenady podajecie nazwę, a nawet adres? Ikea nie posmarowała???
Obserwuj wątek
    • the_dzidka Re: Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. P 23.08.11, 10:57
      Trzeba przyznać, że IKEA ma naprawdę fajne pomysły promocyjne :)
    • Gość: anika Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. Pro... IP: *.link4.pl 23.08.11, 11:11
      Brawo? Fajne, to może by było w centrum handlowym, a nie na dworcu, gdzie codziennie koczuje masa bezdomnych ludzi. I uprzedzając złośliwych - nie wszyscy są narkomanami, złodziejami i pijakami, nie wszyscy znaleźli się tam na własna prośbę i życzenie. Dla nich to okrutny spektakl. Ikea chce się wypromować? To może podrzuci im materace? Według mojej opinii pomysł jest nietrafiony i smutny.
      • Gość: Ja Re: Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. P IP: *.opera-mini.net 23.08.11, 11:21
        Sądzisz, że dworzec jest dobrym miejsce dla koczowania bezdomnych ?
        Nie wydaje mi się powinni ich usunąć i nie będziesz miała powodu do oburzenia.
        Miejsce tak samo dobre jak każde inne.
      • Gość: Piotrek Re: Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. P IP: 195.8.101.* 23.08.11, 14:36
        Powinno też się zamknąć sklepy w okolicach dworca. Klienci wychodzący z nich z torbami pełnymi zakupów mogą urazić bezdomnych, pogłębić ich frustracje i poczucie beznadziejności jeszcze bardziej...
        Reklamy wiszące na dworcu także są złym sposobem promocji. Firmy powinny rozdawać bezdomnym swoje produkty w hali dworcowej.
        • Gość: a Re: Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. P IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 14:54
          a czy oni tam mieskzają też w nocy?
          • Gość: Ja Re: Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. P IP: *.opera-mini.net 23.08.11, 15:42
            Bezdomni - tak
            Aktorzy - nie wiem
    • Gość: inne Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. Pro... IP: 212.160.148.* 23.08.11, 15:35
      inne atrakcje artystyczne i teatralne w warszawie: www.placdefilad.com
    • Gość: Shai Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. Pro... IP: 193.105.122.* 23.08.11, 16:46
      Zdecydowanie sypilania
    • uprzejmy_mis Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. Pro... 23.08.11, 18:18
      aj waj. znowu reklama górali.
    • witkosia100 Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. Pro... 23.08.11, 19:15
      ja bym poleciła misję spoleczną-uzmysłowić ludziom i władzom Warszawy i innych miejscowości w Polsce , jak żyją przymusowo przepędzani z mieszkań lokatorzy z decyzjami ,do socjali-5m2 /os!
      • Gość: Ja Re: Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. P IP: *.opera-mini.net 24.08.11, 10:20
        "przepędzani lokatorzy "??
        Kto ich przepędza ? czemu ich przepędzają ?
        Czy eksmitowani wyłudzacze nie płacący czynszu i to eksmitowani do lokalu socjalnego za nasze podatki ?
        Bo to jest jednak spora różnica.
        • Gość: witkosia100 Re: Młode małżeństwo zamieszkało na Centralnym. P IP: *.play-internet.pl 28.08.11, 04:00
          nie jestem wyłudzaczem,nie piję,nie szczam na schodach w kamienicy gdzie mieszkam i zadnej innej,jestem inzynierem,nie karana,50+,nie włamałam sie do mieszkania,nie mam w decyzji punktu,iz w przyszłosci przewidziano generowanie godziwego zysku....
    • Gość: Gosciu 5 m^2 / os. ? IP: *.play-internet.pl 05.09.11, 00:47
      Darmozjady z komunalek! Zakasac rekawki i sobie kupic, to nie bedzie 5 m^2 / os. :P a nie zerowc na calym spoleczenstwie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka