Gość: kubek IP: *.gerling.com 04.03.02, 11:42 czy ktos mi moze powiedziec gdzie moge kupic w warszawie piwa asutralijskie inne niz fosters. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: australijskie piwa 04.03.02, 11:53 Innych chyba nie ma, a fosters jest paskudny, choc to narodowa duma australijczyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikki Re: australijskie piwa IP: *.prem.tmns.net.au 05.03.02, 04:57 a dziwne bo w samej Australii Fosters wcale nie jest taki popularny Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: australijskie piwa 05.03.02, 08:27 Gość portalu: Nikki napisał(a): > a dziwne bo w samej Australii Fosters wcale nie jest taki popularny Tak? A gdy ostatnio skrytykowałam to piwo w obecności towarzystwa australiskiego, zostałam właśnie pouczona, żebym Fostera nigdy nie krytykowała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VAN Re: australijskie piwa IP: *.vancouver32.dialup.canada.psi.net 05.03.02, 06:01 Nie zauwazyles ze nawet Fosters zalstuje kangurza skorka. To piwo jest tylko dla amatorow Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: australijskie piwa IP: *.gerling.com 05.03.02, 08:49 czemu sie uczepiliscie fostersa. australia slynie z produkcji piwa. wyrabia sie tam kilkaset gatunkow piwa. produkuje sie nawet piwa butikowe, w krotkich edycjach, niepasteryzowane, metne itp. fosters jest rzeczywiscie ikona australijskiego browarnictwa bo jest popularny na calym swiecie, podobnie jak heineken w holandii. ale bedac w wielu krajach europejskich moge w kazdym sklepie z alkoholami kupic kilka gatunkow piwa australijskiego a nie tylko fosters. zreszta pamietam bedac w polsce w polowie lat 90 mozna bylo kupic tez inne australisjskie piwo - XXX Odpowiedz Link Zgłoś