Dodaj do ulubionych

zameldowanie - potrzebna pomoc

30.08.11, 22:59
cześć, jestem studentem medycyny, za rok kończę studia, ale do końca września potrzebuję się zameldować w warszawie by tu odbyć staż. zwracam się z olbrzymią prośbą do was warszawiacy o pomoc w zameldowaniu, czy znalazł się by ktoś chętny aby mnie zameldować na stałe?
Obserwuj wątek
    • maitresse.d.un.francais Re: zameldowanie - potrzebna pomoc 30.08.11, 23:06
      Jaja sobie robisz? A jak się potem nie zechcesz wymeldować, to co zrobimy?
      • Gość: 123 Re: zameldowanie - potrzebna pomoc IP: 178.73.49.* 30.08.11, 23:19
        Spadaj słoiku...
      • morfeusz_1 Re: zameldowanie - potrzebna pomoc 30.08.11, 23:20

tomasz to znowu ty ??? ....

www.youtube.com/watch?v=WgP28iZi_IU
        • mr_tomasz Re: zameldowanie - potrzebna pomoc 30.08.11, 23:52
          chyba się nie zrozumieliśmy, potrzebuję tylko meldunku i nic więcej, mam gdzie mieszkać i mam za co żyć, po roku się wymelduję, możemy spisać umowę...
          • Gość: gość Re: zameldowanie - potrzebna pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 00:33

Kup mieszkanie i zamelduj się. Nikt nie zaryzykuje zameldowania na stałe obcego faceta, w ogóle obcej osoby, bo żeby wymeldować takiego kogoś potrzebna jest zgoda osoby zameldowanej - ot, paradoks taki. Umowę, to sobie można spisać dowolną, a potem procesować się latami. Zapomnij.
            Może za kasę ktoś by zaryzykował, ale szczerze wątpię - nie ma żadnej gwarancji, że się Ciebie "pozbędzie", gdyby jednak przyszło Ci do głowy nie spełnić obietnicy wymeldowania się po roku.
          • eizoo Re: zameldowanie - potrzebna pomoc 31.08.11, 08:54
            mr_tomasz napisał(a):

> chyba się nie zrozumieliśmy, potrzebuję tylko meldunku i nic więcej, mam gdzie
            > mieszkać i mam za co żyć,

Skoro masz gdzie mieszkać to czemu nie możesz się tam zameldować?
            Meldunek na pobyt czasowy wystarczy do odbycia stazu, nie wspominając o tym że póki co jest obowiązkowy.
            • maitresse.d.un.francais Re: zameldowanie - potrzebna pomoc 31.08.11, 21:53
              Skoro masz gdzie mieszkać to czemu nie możesz się tam zameldować?

Bo wynajmujący nie jest taki głupi ;-)
          • maitresse.d.un.francais Re: zameldowanie - potrzebna pomoc 31.08.11, 16:52
            po roku się wymelduję

A jaką mam gwarancję?
    • Gość: młody Re: zameldowanie - potrzebna pomoc IP: 178.73.49.* 31.08.11, 05:08
      zameldować w warszawie by tu odbyć staż.To jest chore; prawie; Panie doktorze!Co ma meldunek do stażu-jakieś durne przepisy u nas w kraju a miało być tak pięknie!
      • Gość: jaska Re: zameldowanie - potrzebna pomoc IP: *.home.aster.pl 31.08.11, 07:24
        Musisz szukać wsprod znajomych. Ktos z uczelni?
        Nikt kto Ciebie nie zna nie zaryzykuje.
        Znajoma musiała zameldować się chociaż na miesiąc żeby dostać staż, nie musiała na cały okres. Zorientuj się.
        • Gość: ja Re: zameldowanie - potrzebna pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 07:55
          Za ile ?
          • horpyna4 Re: zameldowanie - potrzebna pomoc 31.08.11, 08:28
            No właśnie. Za pewną sumkę na pewno znajdzie się ktoś na tyle potrzebujący, że się zgodzi. Najlepiej alkoholik lub narkoman, bo oni są zawsze w potrzebie. Albo ktoś zalegający z czynszem, komu grozi eksmisja.
    • Gość: jacek Re: zameldowanie - potrzebna pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 13:05
      300zł za pomoc, pasuje?
    • Gość: Tomo Re: zameldowanie - potrzebna pomoc IP: *.merinet.pl 31.08.11, 20:23
      Niezły żart...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka