IP: 213.77.18.* 04.03.02, 13:45
oj chyba dopadla mnie najmodniejsza teraz dolegliwość czyli rak co toczy ludzką
duszę -depresja boli mnie wszystko i nic mi sie nie chce, nie mam nawet ochoty
na piwko!!!może ktoś przez to przeszedł i doradzi coś co mi choć kapkę pomoże
Obserwuj wątek
    • Gość: skorpik Re: smutno mi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.03.02, 13:56
      oj bidulko..... nie ma złotego środka, ale mam tylko jeden sposób: sama w
      domu,kapiel, winko, muzyczka , książeczka, miła rozmowa przez telefonik (broń
      Boże w cztery oczy!, lubię wtedy być sama) czasami lody .... zreszta każdy ma
      inny lek na tę dolegliowość,musisz znaleźć cos skutecznego dla siebie!
      powodzenia i usmiechu na pysku mimo wszystko!
      • d.z. Re: smutno mi 04.03.02, 14:02
        Otóż zupełnie niedawno jadąc w Trójmieście trolejbusem 21 z Sopotu do Gdyni.
        Miałem też "napad". Pomyślałem sobie, że jest tak źle, że już gorzej być nie
        może. Wtem jak olśnienie nagle "spłynęła" na mnie myśl "zawsze może być
        gorzej"... znakiem tego... nie jest tak źle...
        Nie wiem czy akurat Tobie taka metoda pomoże ale staraj się myśleć, że nie jest
        jeszcze tak źle. A resztę los i dobry zbieg okoliczności "załatwią" :) Pzdr.
    • tassman tassman pyta Lewą..... 04.03.02, 14:20
      Gość portalu: lewa napisał(a):

> oj chyba dopadla mnie najmodniejsza teraz dolegliwość czyli rak co toczy ludzką
      > duszę -depresja boli mnie wszystko i nic mi sie nie chce, nie mam nawet ochoty
      > na piwko!!!może ktoś przez to przeszedł i doradzi coś co mi choć kapkę pomoże

Lewa,

Czy twoje inicjały to M.L? (M-imię, L-nazwisko)

tassman:)

• Gość: pan_laga Re: smutno mi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 15:19

> oj chyba dopadla mnie najmodniejsza teraz dolegliwość czyli rak co toczy ludzką
      > duszę -depresja boli mnie wszystko i nic mi sie nie chce, nie mam nawet ochoty

najmodniejsze, to jest teraz nie chorowanie na deresję, lecz nazywanie deresją
      smutku, chwilowego obnizenia nastroju, przygnebienia, gorszych dni dla
      psychofizycznego samopoczucia. to, co mowi o sobie np. Sipowicz w tekscie
      "rakowym" Wprostu, to nie jest opis depresji. nienawisc i agresja w stosunku do
      siebie tak, innych , nie da rady. nie ma siły na agrsywne odzywki na przyklad, bo
      nie ma sily na nic. często nawet na to, by sie zabic.to, co Kora mówi, to tak. u
      niej depresja jak w morde strzelil.bo prawdziwa derpesja to jest...
      takie coś, ze na to, ze nie pomogą dawane tu rady. na zwykly dół , tak. na
      chorobe, ni cholery.
      amen
      pan laga
    • bebe1 Re: smutno mi 04.03.02, 15:32

________
      dobrze przynajmniej ze nie masz ochoty na piwko - nie ma nic gorszego niz kac i
      depresja zarazem
      moja rada - przeczekaj, moze jak obudzisz sie jutro bedzie lepiej, moze bedzie
      swieci slonce...? to sie czasami zdarza :)))))
      a dzisiaj sie wyrycz na maksa (jesli masz ochote oczywiscie), to tez czasem
      pomaga, oczyszcza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka