Gość: pajacyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 03:45 poszukiwane koniecznie komisy z płytami CD. z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pajacyk Re: KOMISY PŁYTOWE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:54 no nie wierzę że nikt nie zna :-( Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Prosze. 25.05.04, 00:29 www.lp.pl/ BTW: Nie masz wyszukiwarki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajacyk Re: Prosze. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 22:26 wyszukiwarkę pewnie i mam ale liczyłam na te znajome i polecane, ale chyba nikt nie chce sie podzielić kontaktami pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Troche nudzisz, Pajacyk 26.05.04, 00:12 Jeden, a wlasciwie dwa komisy sa na tylach EMPiKu, na Marszalkowskiej. Z drugiej strony sasiadujacego kina RELAX. Nastepny jest na Swietokrzyskiej/Kubusia Puchatka. Wejscie zdaje sie od Kubusia, ale dawno juz tam nie bylem i nie pamietam. Uzywane plyty sprzedaja tez, np. w Heliconie (jazz cafe, na Nowym Miescie). Kolo Hybryd jest, podobno raz w tygodniu, mini-targ plytowy. Ale sam tego nie widzialem. Chodz po miescie i sie rozgladaj. Spytaj sie w jednym sklepie o nastepny itp. Wyniki poszukiwan melduj na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Troche nudzisz, Pajacyk 26.05.04, 00:18 Zaimponowales mi. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Troche nudzisz, Pajacyk 26.05.04, 00:37 narysuj.mi.baranka napisała: > Zaimponowales mi. Szkoda, ze z tej symulanty parady antyglobow nic nie wyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Troche nudzisz, Pajacyk 26.05.04, 00:40 Spodziewal sie Pan silnych wrazen?;) Prosze opisac program rzeczonej symulacji:) Zastanowie sie czy cos stracilam;) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Troche nudzisz, Pajacyk 26.05.04, 00:48 No, ale jak, tak przy wszystkich mam to opisac? Poczty z kolei nie uzywam. Natomiast moge Cie zapewnic, ze stracilas. I to wiele. No, masz chyba wyobraznie? Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Troche nudzisz, Pajacyk 26.05.04, 00:52 To jak chciales umowic na symulacje? Tak przy wszystkich? ;) Mam wyobraznie, lecz obejmuje ona rowniez mozliwy stopien czyjegos przechwalania sie :P Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Troche nudzisz, Pajacyk 26.05.04, 01:01 Jak uwazasz. Jesli bedziesz tak dalej postepowac, to nie wyjdziesz nigdy za maz. A z domu Cie w koncu wyrzuca. Modl sie, aby nie bylo to na zime. Zwaz, ze moja oferta symultany tez nie jest bezterminowa. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Troche nudzisz, Pajacyk 26.05.04, 01:10 Ja korzystam z poczty :) Ale coz, czeka mnie w takim razie zima pod mostem ;) Odpowiedz Link Zgłoś