Dodaj do ulubionych

parkowanie aut

22.09.11, 21:22
Piszę do Panów którzy zaparkowali auta jedno auto stoi przy placu zabaw.Drugie auto stoi na drodze dojazdowej w garażu -1.Jeżeli będzie to się powtarzać wezwę straż miejską w celu odholowania aut.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tk-1 Re: parkowanie aut 23.09.11, 08:47
      a skąd niby wiadomo że to własnie Panowie tam zaparkowali swoje auta, a nie Panie ?

w Ząbkach jest też bardzo wiele zdolnych kierowców tej własnie płci, np. kiedyś raz jedna taka Pani pod pocztą przy stacji sygnalizujac kierunkowskazem zamiar skrętu pojechała prostu a ja przymierzałem sie wyjechać z podporzadkowanej ulicy w która ona według wydawanych przez siebie sygnałów zamierzała skręcić, gdybym przezornie nie zaczekał az ta niewiasta przejedzie za to skrzyzowanie i od razu ruszył z miejsca opierajac sie na tychże sygnałach, to byłaby juz robota dla blacharza ...
      • kas.ka1 Re: parkowanie aut 23.09.11, 15:35
        tk-1 napisał:

> a skąd niby wiadomo że to własnie Panowie tam zaparkowali swoje auta, a nie Pan
        > ie ?
        >
        > w Ząbkach jest też bardzo wiele zdolnych kierowców tej własnie płci, np. kiedyś
        > raz jedna taka Pani pod pocztą przy stacji sygnalizujac kierunkowskazem zamiar
        > skrętu pojechała prostu a ja przymierzałem sie wyjechać z podporzadkowanej uli
        > cy w która ona według wydawanych przez siebie sygnałów zamierzała skręcić, gdyb
        > ym przezornie nie zaczekał az ta niewiasta przejedzie za to skrzyzowanie i od r
        > azu ruszył z miejsca opierajac sie na tychże sygnałach, to byłaby juz robota dl
        > a blacharza ...

Doszłam do wniosku że to Panowie ponieważ były to auta duże dostawcze
        Wiem że czasem niewiasty jeżdżą tak jak chcą a reszta świata musi się przystosować.
        Ja też jestem niewiastą.
        Ale za to Panom brak wyobraźni
    • lokatorka199 Re: parkowanie aut 23.09.11, 12:52
      Czyżby chodziło między innymi o samochód firmy Formatex z Zamościa? Meble czy coś w ten deseń? To tak nim jeżdżą Panowie. I rzeczywiście jakby się coś stało tfu tfu pożar czy coś w ten deseń to mógłby być problem z przejazdem... Rozumiem że miejsce do parkowania na Kołłątaja zabrała ta szybko pnąca się budowa Anłuka, ale parkować można też na Wiosennej.
      • kas.ka1 Re: parkowanie aut 23.09.11, 15:12
        dokładnie miedzy innymi o ten samochód.
        Ja z ledwością zmieściłam się żeby wjechać osobówką do garażu.A co dopiero samochód straży pożarnej
        I jeszcze raz nie radzę.
        • k.czarna84 Re: parkowanie aut 28.09.11, 09:44
          Zamiast zaostrzając takie sprawy sprawdźcie JAK STOMII Z PLACEM ZABAW SPADAMY NA 21
          GŁOSOWAĆ GŁOSOWAĆ JA WŁASNIE ODDAŁAM SWÓJ GŁOS NA PLAC ZABAW ZRÓBCIE I WY COŚ DLA SWOICH POCIECH W KOŃCU MOŻE DZIECIAKI NASZE BY MIAŁY SUPER WARUNKI NA ZABAWĘ
        • wielkamucha Re: parkowanie aut 21.12.11, 14:56
          Jeśli chodzi o Formatex, to jest chyba lepsza granda... Wydaje mi się, że "zawodnik" parkujący ten furgon przy zakazie zatrzymywania nie mieszka na naszym osiedlu. Raz późnym wieczorem (po 22:00) widziałem, jak zostawił samochód przy znaku zakazu (właśnie na drodze pożarowej) i wyszedł przez główną bramę. Wydaje mi się, że człowiek ma chyba też pilota do bramy, bo chwilę wcześniej wjechał na teren osiedla bez niczyjej pomocy. Mam już zdjęcia z dwóch różnych dni dokumentujące jego zachowanie, zastanawiam się tylko, do kogo je wysłać - do firmy (z ostrzeżeniem) czy do administracji z zapytaniem?
          • kriis.borowski Re: parkowanie aut 21.12.11, 22:17
            Poprosimy na adres zarządu zarzadwiosenna@gmail.com, zgłosimy sprawę administratorowi a w przypadku gdy coś takiego się powtórzy to śmiało dzwonić do SM i zgłaszać zakaz parkowania na drodze p.poż. Gdy niestety SM nie pracuje to może pomogą zdjęcia.
            Ostatnio ktoś tez zniszczył ogrodzenie placu zabaw prawdopodobnie cofając samochodem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka