kas.ka1 22.09.11, 21:22 Piszę do Panów którzy zaparkowali auta jedno auto stoi przy placu zabaw.Drugie auto stoi na drodze dojazdowej w garażu -1.Jeżeli będzie to się powtarzać wezwę straż miejską w celu odholowania aut. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tk-1 Re: parkowanie aut 23.09.11, 08:47 a skąd niby wiadomo że to własnie Panowie tam zaparkowali swoje auta, a nie Panie ? w Ząbkach jest też bardzo wiele zdolnych kierowców tej własnie płci, np. kiedyś raz jedna taka Pani pod pocztą przy stacji sygnalizujac kierunkowskazem zamiar skrętu pojechała prostu a ja przymierzałem sie wyjechać z podporzadkowanej ulicy w która ona według wydawanych przez siebie sygnałów zamierzała skręcić, gdybym przezornie nie zaczekał az ta niewiasta przejedzie za to skrzyzowanie i od razu ruszył z miejsca opierajac sie na tychże sygnałach, to byłaby juz robota dla blacharza ... Odpowiedz Link Zgłoś
kas.ka1 Re: parkowanie aut 23.09.11, 15:35 tk-1 napisał: > a skąd niby wiadomo że to własnie Panowie tam zaparkowali swoje auta, a nie Pan > ie ? > > w Ząbkach jest też bardzo wiele zdolnych kierowców tej własnie płci, np. kiedyś > raz jedna taka Pani pod pocztą przy stacji sygnalizujac kierunkowskazem zamiar > skrętu pojechała prostu a ja przymierzałem sie wyjechać z podporzadkowanej uli > cy w która ona według wydawanych przez siebie sygnałów zamierzała skręcić, gdyb > ym przezornie nie zaczekał az ta niewiasta przejedzie za to skrzyzowanie i od r > azu ruszył z miejsca opierajac sie na tychże sygnałach, to byłaby juz robota dl > a blacharza ... Doszłam do wniosku że to Panowie ponieważ były to auta duże dostawcze Wiem że czasem niewiasty jeżdżą tak jak chcą a reszta świata musi się przystosować. Ja też jestem niewiastą. Ale za to Panom brak wyobraźni Odpowiedz Link Zgłoś
lokatorka199 Re: parkowanie aut 23.09.11, 12:52 Czyżby chodziło między innymi o samochód firmy Formatex z Zamościa? Meble czy coś w ten deseń? To tak nim jeżdżą Panowie. I rzeczywiście jakby się coś stało tfu tfu pożar czy coś w ten deseń to mógłby być problem z przejazdem... Rozumiem że miejsce do parkowania na Kołłątaja zabrała ta szybko pnąca się budowa Anłuka, ale parkować można też na Wiosennej. Odpowiedz Link Zgłoś
kas.ka1 Re: parkowanie aut 23.09.11, 15:12 dokładnie miedzy innymi o ten samochód. Ja z ledwością zmieściłam się żeby wjechać osobówką do garażu.A co dopiero samochód straży pożarnej I jeszcze raz nie radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
k.czarna84 Re: parkowanie aut 28.09.11, 09:44 Zamiast zaostrzając takie sprawy sprawdźcie JAK STOMII Z PLACEM ZABAW SPADAMY NA 21 GŁOSOWAĆ GŁOSOWAĆ JA WŁASNIE ODDAŁAM SWÓJ GŁOS NA PLAC ZABAW ZRÓBCIE I WY COŚ DLA SWOICH POCIECH W KOŃCU MOŻE DZIECIAKI NASZE BY MIAŁY SUPER WARUNKI NA ZABAWĘ Odpowiedz Link Zgłoś
wielkamucha Re: parkowanie aut 21.12.11, 14:56 Jeśli chodzi o Formatex, to jest chyba lepsza granda... Wydaje mi się, że "zawodnik" parkujący ten furgon przy zakazie zatrzymywania nie mieszka na naszym osiedlu. Raz późnym wieczorem (po 22:00) widziałem, jak zostawił samochód przy znaku zakazu (właśnie na drodze pożarowej) i wyszedł przez główną bramę. Wydaje mi się, że człowiek ma chyba też pilota do bramy, bo chwilę wcześniej wjechał na teren osiedla bez niczyjej pomocy. Mam już zdjęcia z dwóch różnych dni dokumentujące jego zachowanie, zastanawiam się tylko, do kogo je wysłać - do firmy (z ostrzeżeniem) czy do administracji z zapytaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
kriis.borowski Re: parkowanie aut 21.12.11, 22:17 Poprosimy na adres zarządu zarzadwiosenna@gmail.com, zgłosimy sprawę administratorowi a w przypadku gdy coś takiego się powtórzy to śmiało dzwonić do SM i zgłaszać zakaz parkowania na drodze p.poż. Gdy niestety SM nie pracuje to może pomogą zdjęcia. Ostatnio ktoś tez zniszczył ogrodzenie placu zabaw prawdopodobnie cofając samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś