Gość: Hubert IP: 94.75.119.* 10.10.11, 12:23 A musi być tam parking? czy to jest jedyne możliwe tymczasowe zagospodarowanie terenu? Skoro zaczną budowę za 2 lata mogą postawić podgrzewane ogródki gastronomiczne. pozdrawiam hotele warszawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kagan Re: Parking przy pl. Zamkowym IP: *.dsl.telepac.pt 10.10.11, 12:52 Prywata rozwalila I RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whatever wieś? IP: *.home.aster.pl 10.10.11, 18:51 ale osochosi? przecież to JEST wiejski targ. Największa wieś w Polsce - ponad 1,5 miliona wieśniaków.... Wszystko się zgadza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Parking przy pl. Zamkowym: "gorzej niż wiejski ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 12:55 Przecież ten teren jest terenem prywatnym, sama GW o tym pisała że planowana jest w tym miejscu odbudowa budynku. To niby z jakiej okazji miasto czy ktokolwiek inny ma tan kłaść kostkę, bruk czy cokolwiek ? Jak właściciel uzna że pasuje mu mieć na swoi terenie grunt wysypany kapslami albo wyłożony parkietem to jego sprawa i jego teren. Znowu news z doopy... Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Parking przy pl. Zamkowym: "gorzej niż wiejsk 10.10.11, 13:15 Gość portalu: Hubert napisał(a): > Skoro zaczną budowę za 2 lata mogą postawić podgrzewane ogródki gastronomiczne. Dzieki polityce miasta w ograniczaniu miejsc parkingowych, parking jest bardziej ekonomicznie uzasadniony niz ogrodki gastronomiczne. Gdyby miasto ograniczalo dostepnosc nieprzetworzonej zywnosci w sklepach, moze takie ogrodki mialyby sens gdyby dania gotowe mozna bylo kupowac tylko w punktach gastronomicznych. Sam sobie byc nic nie zrobil, bo w sklepach nie byloby nic z czego daloby sie zrobic danie gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Parking przy pl. Zamkowym: "gorzej niż wiejski ... IP: *.fuw.edu.pl 10.10.11, 13:42 Tam jest planowana nie żadna odbudowa, tylko budowa nowego budynku, a wcześniej - zburzenie istniejącej kamienicy Podwale 1 (pierwszy dom przy tym parkingu). Odpowiedz Link Zgłoś
chcenormalnosci a z jakiej racji Panstwo czyli Ja mam dokladac kom 10.10.11, 14:43 us do interesu? Wlasciciela nie stac? To co z tego ze dzialka jest w takim miejscu. Rownie dobrze kazdy mieszkaniec starowki moze domagac sie np. nowych okien, podziemnego parkingu dla swojego wlasnego samochodu itp. aby nie psuc widoku starowki. dziwny artykul. panstwo robi co ma robic - utracilo dzialka to sie wycofuje bez prezentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oreore Re: a z jakiej racji Panstwo czyli Ja mam doklada IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.11, 17:01 Uważam, że za tyle lat korzystania z tej nieruchomości i czerpania z tego zysków - wypadałoby pozostawić nieruchomość w przyzwoitym stanie. Niezależnie kto będzie z tego korzystać. Ciekawe czy dotychczasowy użytkownik zrobił sam coś w tym miejscu obejmując (jakim prawem) posiadanie tego terenu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: a z jakiej racji Panstwo czyli Ja mam doklada IP: 157.166.216.* 10.10.11, 17:39 jasne, skoro teren prywatny to niech prywaciarz se brukuje i tyle, no chyba że taki biedny biedaczysko jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bauer Na każdej wsi są tereny prywatne i gminne IP: *.home.aster.pl 10.10.11, 20:21 nie wiem więc dlaczego wieś wsi ma uwłaczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuchacz Smród na Krakowskim Przedmieściu... IP: 80.72.160.* 11.10.11, 09:23 A ja bym też zaproponował zrobienie czegoś z "zapachem" na Krakowskim Przedmieściu. Od Miodowej do Pałacu Prezydenckiego zwyczajnie śmierdzi szambem. Chyba nie tak ma się kojarzyć zapach Traktu Królewskiego w Warszawie?? Odpowiedz Link Zgłoś
robot_humano Tłuczeń na prezydenta! 11.10.11, 15:43 Nowe słowo-klucz GW - tłuczeń. Wszędzie tony tłucznia, nawet tam gdzie go nie ma i nigdy nie było ani kilograma Odpowiedz Link Zgłoś