Gość: X IP: *.com / *.u.mcnet.pl 28.05.04, 11:35 Wyobrazmy sobie taki "nowy" swiat, w ktorym to "normalne" homoseksualne srodowisko stalo sie wiekszoscia: 1/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X Re: Homo 2050 IP: *.com / *.u.mcnet.pl 28.05.04, 11:38 No, ale cos trzeba sobie wyobrazic: 1/ po 46 latach nie ma juz malych dzieci, bo homo ich nie rodza (a dodatkowo, masowe aborcje lub srodki antykoncepcyjne tamuja nowe narodzenia) 2/ emerytur tez nie ma, bo wszyscy jestesmy starzy i raczej potrzebujemy pieniedzy, niz je zarabiamy 3/ upada wiele branz (pieluchy, zabawki itd) Wymyslmy cos jeszcze w tym wspanialym, wolnym, tolerancyjnym swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listonosz Re: Homo 2050 IP: *.gdynia.mm.pl 28.05.04, 11:43 Gość portalu: X napisał(a): Wymyslmy cos jeszcze w tym wspanialym, wolnym, tolerancyjnym swiecie... --------------------------------------------------- z prowokacyjnymi pierdołami idzta do remizy..i nie zasmiecajcie i tak juz zasmieconego forum...dajcie poczcie zarobic i piszcie sobie listy... Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Bład logiczny w rozumowaniu 28.05.04, 11:48 Gość portalu: X napisał(a): > Wyobrazmy sobie taki "nowy" swiat, w ktorym to "normalne" homoseksualne > srodowisko stalo sie wiekszoscia: > Ze złych założeń tylko złe wnioski można wyciągnąć. Błednym założeniem jest to, że homoseksualne środowisko stanie się większością. Ono nigdy większością się nie stanie. Poza tym świat z Polski tylko się nie składa, a wizje starzejących się społeczeństw można obserwowac już teraz w Europie Zachodniej przy czym wcale przyczyną tego zjawiska nie są homo tylko zupełnie inne czynniki. Między innymi sam człowiek temu jest winien bo dzięki jego dokonaniom w dziedzinie medycyny średnia wieku życia ludzi ciągle się wydłuża, natomiast z drugiej strony obserwowany jest spadek narodzin i to nie dlatego, że homo związki są legalizowane a tylko dlatego, że heteroseksualna większość jakoś rozmnażać się nie chce tylko ma w głowie zabawę, przyjemności, nabywanie nowych dóbr, dorabianie się itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Homo 2050 28.05.04, 11:57 Scenariusz prosty jak banany z UE Heteroseksualna mniejszosc nie dosc, ze uciskiwana przez ciagle hasla homofobii bedzie sie bala wyjsc na ulice. Homoseksualisci zaczna adoptowac dzieci z biednej Afryki (ale tylko czesc) Heteroseksualisci przerazeni zmianami kulturalnymi nie beda sie rozmnazac, bo: 1. Nie bedzie sie oplacac, okaze sie, ze dzieci sa potrzebne tylko do pracy na emerytury homoseksualistow, a oni i tak wola dzieci z Afryki. 2. Beda sie lekali, ze takie dziecko nie czeka zadna przyszlosc w takim spoleczenstwie 3. Beda sie wstydzili swojej "old fashioned" metody na dziecko. Homoseksualisci ustala prawo, gdzie beda tzw. lebensborny, gdzie kobiety beda sztucznie inseminowane na potrzeby reprodukcji sily roboczo-adoptowalnej. Potem rewolucja w druga strone, kiedy to importowane dzieci z afryki zaczna sie zastanawiac, ze cos jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
capricornn Re: Homo 2050 28.05.04, 12:09 ... czy przy piątku wszyscy musicie mieć taką wypaczoną wyobraźnię, w_b_k możesz np. wyobrazić sobie jak jedziemy rowerem przez las, a ptaszki nam śpiewają.;-) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Homo 2050 IP: *.com / *.u.mcnet.pl 28.05.04, 12:17 capricornn napisała: > ... czy przy piątku wszyscy musicie mieć taką wypaczoną wyobraźnię, > w_b_k możesz np. wyobrazić sobie jak jedziemy rowerem przez las, a ptaszki nam > śpiewają.;-) > > pozdro No, ale musisz przyznac, ze z tymi zwiazkami homo jakos coraz glosniej - i to na calym swiecie: a to w Kalifornii, a to teraz we Francji... Po jakie licho oni tak teraz atakuja? Rewolucje planuja, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz a'propos lasu 28.05.04, 13:12 capricornn napisała: > ... czy przy piątku wszyscy musicie mieć taką wypaczoną wyobraźnię, > w_b_k możesz np. wyobrazić sobie jak jedziemy rowerem przez las, a ptaszki nam > śpiewają.;-) > > pozdro Jesli przez las, to nigdy rowerem!!!! Rower halasuje, szelesci odstrasza zwierzeta. Zdecydowanie wole spacery po lesie. Wtedy mozna na spokojnie, nie pocac sie, delektowac zielonym krajobrazem, delikatnie zapuszczac sie w knieje, gdzie mozna podgladac kicajace szaraczki i biegajace sarny. Fakt, ze do lasu trzeba dojechac, ale lepiej samochodem niz potem targac tykajace przerzutki i pozbawic sie tej blogiej ciszy przerywanej cwierkaniem ptakow. Prawdziwy milosnik lasu nie wjedzie jakims zelastwem do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
capricornn Re: a'propos lasu 28.05.04, 14:47 ... czy ktoś mi podpowie jak wyleczyć w_b_k z tej rowerofobi, bo to już przesada aż tak bać się rowerów, ( a może jestem w błędzie?) on boi się jakiejś rowerzystki. w innych postach walczyłeś z cyklistami na ulicach, a teraz las też nie dla nich, dobrze że dzisiaj będzie "masa krytyczna", bo czuję się dyskryminowana. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: a'propos lasu 28.05.04, 14:55 Czy mozesz mi powiedziec dlaczego patalaszczyc te kupe zeastwa do lasu? Ja nie walcze z rowerem w lesie, tylko jesli sugerujesz, ze rowerem po lesie jest romantycznie, to ja Ci mowie, ze na piechote jest romantycznie. Cykajace zelastwo w lesie odstrasza te cwierkajace ptactwo. Uganianie sie na rowerze w lesie tez jest malo romantyczne. Pozwol, ze nie dyskryminuje Ciebie, tylko nie widze zadnego sensu w taszczeniu zelastwa do lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
capricornn Re: a'propos lasu 28.05.04, 15:11 już dobrze, nie złość się, dawno już zauważyłam, ze jesteś romantycznym facetem. Ps. u mnie w_b_k wyświetla się w zielonym kolorze !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: a'propos lasu 28.05.04, 17:21 capricornn napisała: > Ps. u mnie w_b_k wyświetla się w zielonym kolorze !!!!! Niech zgadne, masz uszkodzony monitor? PS. Nie chodze na masy - przytlaczaja mnie Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek A ja chętnie zrobię dzieci! 28.05.04, 12:19 A ja chętnie zrobię dzieci! 17-18-latki zgłaszajcie się! Mam doskonały materiał genetyczny! Jeśli się nie zgłosicie to nasz kraj zaleją uchodźcy-gastarbeterzy w rodzaju tego brudasa bandyty Ammara, kolegi ibn Ladena, którego ostatnio wysłano do domciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: A ja chętnie zrobię dzieci! IP: *.com / *.u.mcnet.pl 28.05.04, 12:24 pan_pndzelek napisał: > A ja chętnie zrobię dzieci! 17-18-latki zgłaszajcie się! Mam doskonały materiał > > genetyczny! Jeśli się nie zgłosicie to nasz kraj zaleją uchodźcy- gastarbeterzy > w rodzaju tego brudasa bandyty Ammara, kolegi ibn Ladena, którego ostatnio > wysłano do domciu... Mimo troche wulgarnej wypowiedzi, masz racje - ujemny przyrost naturalny doprowadzi w Polsce do naplywu roznych imigrantow. Ja nie mam nic przeciwko, ale lepiej rodzic teraz polskie dzieci, niz po kilku latach miec problemy jak np. sprawa chust we Francji... Odpowiedz Link Zgłoś
capricornn Re: A ja chętnie zrobię dzieci! 28.05.04, 12:31 ale ty jesteś!!! dyskryminujesz nie tylko kochających inaczej, ale również wszystkie te dziewczyny, kobiety, które mają więcej niż 18-lat, a jak dowiodły badania naukowe inteligentne dzieci rodzą nieco starsze kobiety. a już miałam chęć się zgłosić. I-D Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: A ja chętnie zrobię dzieci! 28.05.04, 12:39 Kolega pndzel obsługuje pacjentki w przedziale 15-18 . Ja przyjmuję przedział 18-25 [ czwartki 10-12.30] Prosze przynieść maturę , ew.indeks i rozwiązaną jolkę z ostatniej Wyborowej. Usługa [pln 500 + VAT 7%] nierefundowana przez NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reversus Polecam "Rozpustne nasienie" Burgessa IP: *.man.polbox.pl 28.05.04, 12:41 Książka pokazuje jak każde przegięcie jest dla społeczeństwa nienaturalne. Niech sobie będzie te kilka procent gejów i skoro tak jest od wieków... Nauczmy się żyć razem w poszanowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outrage Re: Homo 2050 IP: *.man.polbox.pl 28.05.04, 12:44 Wszelkim tzw. prawdziwym polakom życzę, żeby w 2050 ich manifestacja w obronie wtedy już zdelegalizowanego heteroseksualizmu została zakazana, a wszyscy członkowie tajnej organizacji heteroseksualnej aresztowani i wysłani do obozu resocjalizacyjnego, gdzie poprzez przymusowe uwiedzenie zostaną poddani homoseksualnej reorientacji. Może wtedy do ich zakutych łbów trafi znaczenie słowa TOLERANCJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Homo 2050 IP: *.com / *.u.mcnet.pl 28.05.04, 12:53 Gość portalu: outrage napisał(a): > Wszelkim tzw. prawdziwym polakom życzę, żeby w 2050 ich manifestacja w obronie > wtedy już zdelegalizowanego heteroseksualizmu została zakazana, a wszyscy > członkowie tajnej organizacji heteroseksualnej aresztowani i wysłani do obozu > resocjalizacyjnego, gdzie poprzez przymusowe uwiedzenie zostaną poddani > homoseksualnej reorientacji. > Może wtedy do ich zakutych łbów trafi znaczenie słowa TOLERANCJA. No to wiemy, jakie plany maja pedaly - tak jest: zakazac takich manifestacji, jak komunizmu w USA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outrage Re: Homo 2050 IP: *.man.polbox.pl 28.05.04, 12:56 Człowieku o kryptonimie X, jaki ty jesteś głupi.... Osobiście mogę ci przyrzec, że pierwszy pójdziesz do resocjalizacji, ale takiej majacej na celu zwiększenie ilorazu inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Homo 2050 IP: *.com / *.u.mcnet.pl 28.05.04, 13:05 Tak, tak... a amerykanie sa glupi, bo zakazuja dzialalnosci organizacjom komunistycznym. Polacy tez sa glupi, bo zakazuja dzialalnosci organizacjom faszystowskim... Outrage, wydoroslej! Znajdz sobie dziwczyne i zapomnij o dzieciecym zauroczeniu zboczeniem zwanym homoseksualizmem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwa gdyby pedzia zaczeli nas przesladowac juz to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 12:47 wiadomo ze bysmy sobie z nimi poradzili , wielu by nawet nie przezylo Odpowiedz Link Zgłoś