Dodaj do ulubionych

Płonie samochód TVN. Zamieszki na Rozdrożu [ZDJ...

11.11.11, 17:46
POKOJOWA DEMONSTRACJA - co widać na zdjęciach
Obserwuj wątek
    • Gość: XxX Re: Płonie samochód TVN. Zamieszki na Rozdrożu [Z IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 17:54
      Święto Niepodległości. Smutek...
      • Gość: club world rząd zareaguje stanowczo w obronie rządowej tv IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 19:09
        nie martw się... zaatakować tvn to jak podnieść rękę na kancelarię premiera
        • Gość: wk zwłaszcza stację meteo.... IP: 46.227.246.* 11.11.11, 19:37
          buehehe...
        • Gość: ja Re: rząd zareaguje stanowczo w obronie rządowej t IP: *.spray.net.pl 11.11.11, 19:38
          Gość portalu: club world napisał(a):

> nie martw się... zaatakować tvn to jak podnieść rękę na kancelarię premiera

Nie powinno być istotny posiadacz jakiekolwiek niszczonego majątku. Nawet jakby to był Maybach Ojca Dyrektora, to akt wandalizmu polegający na dewastacji takiego pojazdu byłby godny potępienia. Późniejsze nawet wnioski odszkodowawcze Ojca Dyrektora za zniszczone mienie, pokrywane by były z ogólnych podatków, czyli każdego podatnika, nawet tych głupich, którzy tego schematu nie rozumieją. Polacy ciągle jeszcze mają problem w zrozumieniu mechanizmów kapitalizmu i wolności. Niektórzy dalej myślą po socjalistycznemu :)
        • Gość: ddff Re: rząd zareaguje stanowczo w obronie rządowej t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 22:15
          Jutro przeleją z rządowych srodków 2 mld i uratują bankruta
      • Gość: ja żądam niepodległości od zarazy pseudokibicowskiej IP: 46.227.246.* 11.11.11, 19:39
        chuligani to okupant.
        niszczą nasze wspólne mienie, niszczą ławki, przystanki autobusowe, niszczą mienie prywatne.
    • iaforek Re: Płonie samochód TVN. Zamieszki na Rozdrożu [Z 11.11.11, 17:54
      antygosc napisał:
      > POKOJOWA DEMONSTRACJA - co widać na zdjęciach

Niestety, niemieckie i polskie lewactwo tak już ma - zrobią rozróbę z byle powodu. Ciekawe czy lewakom wóz TVN także "pomylił" się z narodowcami?

Lewacy zaatakowali policjantów:
      "Ubrani na czarno i uzbrojeni w pałki najpierw zaatakowali członków grupy rekonstrukcji historycznej, przebranych za wojska napoleońskie. Według naocznych świadków "antyfaszyści" wzięli ich za narodowców."
      www.rp.pl/artykul/742987,750355.html
      I te pokojowo nastawione mordeczki:
      bi.gazeta.pl/im/1/10628/z10628821X,Pikieta-przeciw-Marszowi-Niepodleglosci.jpg
      • Gość: limes Re: Płonie samochód TVN. Zamieszki na Rozdrożu [Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 19:38
        niemcy bija polaków w warszawie, w glowie sie nie miesci.
        • Gość: ja Re: Płonie samochód TVN. Zamieszki na Rozdrożu [Z IP: *.spray.net.pl 11.11.11, 21:48
          Gość portalu: limes napisał(a):

> niemcy bija polaków w warszawie, w glowie sie nie miesci.

To hasło Rokity :) Idziesz w jego ślady? :)
          • turysta_z_izraela Zabij się, głupku 11.11.11, 23:26
            Na lotnisku w Istanbule jakiś szwab łamaną angielszczyzną, z takim cuchnącym, walącym szajsownym niemieckim akcentem coś mnie usiłował strofować, a ja mu odpyskowałem po turecku, że"tu jest Turcja, tu się mówi po turecku" - a tureccy celnicy się nim zajęli. Wyprowadzili go tak jak Rokitę Niemcy.
            A do mnie się uśmiechali. Zasłużyłem sobie na szacunek u Turków - kopie niemiurskiej kopa w ryja po turecku.
            • Gość: ja Re: Zabij się, głupku IP: *.spray.net.pl 11.11.11, 23:36
              turysta_z_izraela napisał:

> Na lotnisku w Istanbule jakiś szwab łamaną angielszczyzną, z takim cuchnącym,
              > walącym szajsownym niemieckim akcentem coś mnie usiłował strofować, a ja mu
              > odpyskowałem po turecku, że"tu jest Turcja, tu się mówi po turecku" - a tureccy
              > celnicy się nim zajęli. Wyprowadzili go tak jak Rokitę Niemcy.
              > A do mnie się uśmiechali. Zasłużyłem sobie na szacunek u Turków - kopie niemiurskiej
              > kopa w ryja po turecku.

To tylko pogratulować takiego uznania w Turcji! :) Naprawdę ująłeś mnie i zapewne innych taką życiową historią w swoim życiu :) Zostajesz tam na dłużej? :D
              • turysta_z_izraela Tak, wolę Turków od Szkopuchów 12.11.11, 16:24
                Wszystkie narody są bardziej godne uznania od Szkop.
              • turysta_z_izraela Chętnie bym został w Turcji 12.11.11, 16:33
                A od czasu do czasu dałbym na odlew jakiemuś ślunzorowi za udawanie, że nie mówi po polsku.
    • nessuno J ebane polskie bydło 11.11.11, 17:59
      Każdego s ku...ela zadymiarza,który został złapany powinno się obciążyć kosztami zniszczeń.
      Policja powinna być bardziej stanowcza i strzelać do tej hołoty bez ostrzeżenia.
      • Gość: Alex Re: J ebane polskie bydło IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 18:15
        coś ci się ptysiu w głowie poprzewracało - pewnie masz naleciałości z ORMO, z poprzedniej epoki. Niech niszczą, palą i demolują - może się wreszcie coś w tyk kraju ruszy na lepsze.
        • wikul Re: J ebane polskie bydło 11.11.11, 19:07
          Gość portalu: Alex napisał(a):

> coś ci się ptysiu w głowie poprzewracało - pewnie masz naleciałości z ORMO, z p
          > oprzedniej epoki. Niech niszczą, palą i demolują - może się wreszcie coś w tyk
          > kraju ruszy na lepsze.

Jeszcze jeden agent Alex się zaprodukował. Ten pierwszy pojechał donosić na Polskę do Rzymu.
      • Gość: zz Re: J ebane polskie bydło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 19:02
        tvn przyszedł szkalować
        • Gość: ja Re: J ebane polskie bydło IP: *.spray.net.pl 11.11.11, 19:41
          Gość portalu: zz napisał(a):

> tvn przyszedł szkalować

A 'zz' z zasłoniętą mordą z powodu własnego wstydu to nie? :D
      • Gość: wwdd Re: J ebane lewackie bydło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 22:13
        masz rację lewactwo i szechterowstwo powinno się tepic wszelkimi srodkami
        • Gość: Marta Re: J ebane lewackie bydło IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.11, 14:39
          Anarchisci i wszelka lewacka swolocz to zbiorowisko rozhamowanych szumowin,won z Polski!
    • Gość: czege Re: Płonie samochód TVN. Zamieszki na Rozdrożu [Z IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.11.11, 18:06
      Pokazać Ci zdjęcia? Bo ja też robiłem i są inne. U mnie na większości są spokojni ludzie, starsze osoby, nawet dzieci.

A dlaczego policja odeszła od tego samochodu tvnu? Stała tam, a został podpalony gdy odeszła. Trochę to prowokacyjne.
    • Gość: wojciechdz Płonie samochód TVN. Zamieszki na Rozdrożu [ZDJ... IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 18:15
      Jestem za zdecydowym działaniem policji. Nie może byc taryfy ulgowej dla chuliganów którzy wykorzystują każdą okazję do zadymy. Wyłapać, ukarać, zamknąć.
    • wikul Re: Płonie samochód TVN. Zamieszki na Rozdrożu [Z 11.11.11, 19:09
      Gość portalu: krystianolawa napisał(a):

> Wiadomo komu służy tvn..................całą stację trzeba spalić a nie tylko a
      > uto ;-)

Wiadomo komu ? Tobie i Prezesowi. Ukryta opcja niemiecka, tak ?
      • Gość: Rozdroże Mylisz się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 22:07
        Podpalenie samochodów TVN nie służy prezesowi, rozumiem Kaczyńskiemu. No chyba, że podpalenia dokonała Antifa w co wątpię. Nie służy, bo większość, tak jak Ty, obarczysz go winą.
        Ja bym się jednak zastanowił na ile dziennikarze TVN zapracowali sobie na opinię nierzetelnych ( popierając jedną opcję stają się nierzetelni ). Niekoniecznie w ostatnim okresie.
        Uważam atak na sprzęt dziennikarski ( bo mam nadzieję, że ludzi w nim nie było) za rzecz nie do przyjęcia i bezdyskusyjnie powinien być ukarany w adekwatny sposób. Jednak nie zaatakowano Polsatu czy TVP. Czy tylko winne są fobie prezesa czy może jednak dziennikarze tam zatrudnieni wcześniej zachowywali się jak tuba jednej opcji i teraz to do nich przylgnęło ?

P.S. Nie wiem czy zauważyliście zmianę w tonie ich komentarzy od czasu kiedy wiadomo, że TVN będzie sprzedany.
    • Gość: SPALIĆ CAŁY TVN Płonie samochód TVN. Zamieszki na Rozdrożu [ZDJ... IP: *.elwico.pl 11.11.11, 19:16
      • Gość: ja Re: Płonie samochód TVN. Zamieszki na Rozdrożu [Z IP: *.spray.net.pl 11.11.11, 19:43
        Szkoda, że tylko jeden zagubiony człowiek w dzisiejszym świecie podpalił się przed wyborami :) Jakbyście tacy też to zrobili, to chociaż byłby pożytek dla obu stron :D
        • Gość: limes Re: Płonie samochód TVN. Zamieszki na Rozdrożu [Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 21:02
          lecz sie internetowy gladiatorze
          • Gość: ja Re: Płonie samochód TVN. Zamieszki na Rozdrożu [Z IP: *.spray.net.pl 11.11.11, 21:15
            Gość portalu: limes napisał(a):

> lecz sie internetowy gladiatorze

Takich to połykam za jednym razem :D
    • zuuuraw Policyjna prowokacja przyczyną zamieszek 11.11.11, 20:10
      W 2011 roku, dwadzieścia lat po uzyskaniu Niepodległości wolni, zdawałoby się, obywatele nie maja prawa przemaszerować z flagami narodowymi główną ulicą pomimo uzgodnienia tego przemarszu z władzami. Kiedy centrum miasta zamykane jest na przemarsz pederastów i innych odmieńców policja chroni ten przemarsz i rozgania wszelkie blokady, dzisiaj Marsz Niepodległości został zatrzymany przez Policję już w momencie startu.
    • Gość: filut z Pragi TVN wyslal Meteo zeby robic prognoze pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 20:22
      z samego centrum zadymy

te cwaniaczki by mogly wystawic na giewalt taka Gardias ktora musiala tam pomierzyc temperature zeby tylko miec krwisty material do puszczania w petli przez pare godzin
    • Gość: melancholia DZICZ i bydło IP: *.mokotowplaza.waw.pl 11.11.11, 20:38
      inaczej tego nazwać nie mozna. Cięzkie roboty przymusowe tylko albo wyjazd do Korei- niech tam sobie demonstrują.
      CHOŁOTA!!!!
      • Gość: ajwaj znów germańska DZICZ i bydło IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.11, 20:55
        przyjechało demolować Warszawę i kto za to odPOwiada?
        • Gość: ja Re: znów germańska DZICZ i bydło IP: *.spray.net.pl 11.11.11, 21:48
          Gość portalu: ajwaj napisał(a):

> przyjechało demolować Warszawę i kto za to odPOwiada?

Odpowiadają za to małpoludy, którzy ze wstydu pozasłaniali swoje "mordy" :D
    • Gość: gg sz--ec-h-t-er---p---s- -je----any IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 22:11
      A sze-ch-t-er pijacka geba główny autor zamieszek siedział spokojnie w sowieckiej ambasadzie u swoich
    • turysta_z_izraela Spłonie i buda Tefasrenu 11.11.11, 23:22
      Przyjdzie dzień że i ich "dziennikarzy" będą bić. I ich siedziba pójdzie z dymem.
      • Gość: ja Re: Spłonie i buda Tefasrenu IP: *.spray.net.pl 11.11.11, 23:38
        turysta_z_izraela napisał:

> Przyjdzie dzień że i ich "dziennikarzy" będą bić. I ich siedziba pójdzie z dymem.

Niektórych już podobno biją, tak twierdził Rokita... :D
      • Gość: normalny Re: Spłonie i buda Tefasrenu IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.11, 07:56
        Turysta ty jestes debilem
    • Gość: gość Re: Płonie samochód TVN. Zamieszki na Rozdrożu [Z IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.11, 23:44
      Art. 255 kodeksu karnego - publiczne nawoływanie do popełnienia przestępstwa.
    • w.s3 Spłonął samochód TVN. Zamieszki na Rozdrożu [ZD... 12.11.11, 07:13
      Bezrozumna hołota niszczy miasto. Zakaz przebywania na ulicy w masce.
      • turysta_z_izraela Bapciaba to nie miasto 12.11.11, 16:25
        Bapciaba to wieś.
    • Gość: gość Spłonął samochód TVN. Zamieszki na Rozdrożu [ZD... IP: *.centertel.pl 12.11.11, 20:43
      to nie stać tvn na pojazd opancerzony np. skot? albo rosomak lub tarpan honker opancerzony, tylko muszą kupować zagraniczny szajz? to kierowca nie widział co się dzieje? powinien odjechać aby ratować sprzęt a policja powinna zdecydowanie interweniować, gdy ktoś rozrabia to go natychmiast aresztować a nie gapić się!!!!
    • Gość: ludek Re: Płonie samochód TVN. Zamieszki na Rozdrożu [Z IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.11, 21:24
      pojawił się taki żart "Informacja na pasku TVN24: We got a black hawk down, we got a black hawk down. Super 61 is down. We got a bird down in the city! Super 61 is on the deck now!"
    • Gość: xx Re: Płonie samochód TVN. Zamieszki na Rozdrożu [Z IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.11, 22:21
      Dla TVNu może to być szok, bo oni naprawdę myśleli, że są bezkarni, że mają rząd dusz.

A tymczasem okazało się, że mogą po prostu dostać wpi*rdol po ryju...

Okazało się, że szykanowanie, opluwanie, wynaradawianie narodu Polskiego może im wyjść bokiem. Wydawało im się, że mogą się wyśmiewać z polskości i patriotyzmu, i następnie bezkarnie chodzić po ulicach.

Nie ma tak różowo. Będą was szanować na tyle na ile na to zasługujecie tzw. "bezstronne" media.
    • Gość: filut z Pragi dziwna sprawa - psy mialy ten wozek w kordonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 01:51
      ale widac przyszly rozkazy z samej gory zeby go spalic dla gebelsowskiej propagandy, wiec sie wycofali a juz chodza sluchy ze to z szeregow psow wyskoczyli chlopcy z zapalkami

bylo w Warszawie wielu niemiaszkow z brygady Dirlewangera na zaproszenie ferajny Blumsztajna,szczuki i Sutoskiego - a ich dziadek Goering sam podpalal Rajchstag wiec nic dziwnego ze takie metody znowu sa w modzie - podobnie jak lapanki na Polakow, katowanie harcerzy i dzieciakow za flagi bialo-czerwone
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka