Dodaj do ulubionych

"Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla warsz...

• Gość: zoew Re: "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla war IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 09:49
      nie kupuje nic Szwedzkiego od kiedy poznalem "szwedzką mentalność" i ich podejscie do nas jako Polaków! Miałem niestety okazje mieszkać w Szwecji 10 lat ze wzgledu na prace-uwazaja nas tam za tubylcow,ciemnote narod lezacy na skraju Europy na litere P ,ktory niczego nigdy nie wygral i nie jest to Portugalia..Kazdy Szwed czy to lekarz czy robolo poznajac mnie i dowiadujac sie ze jestem polakiem opowiadal ten sam dowcip...'Jaki jest ulubiony samochod polakow???-polacken((moze oznaczac polaczka albo po lakierze-do wyboru))
      • jodka5 Re: "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla war 03.12.11, 11:56
        sam siebie uważasz za kogoś gorszego, Szwed piszesz z wielkiej a Polak z małej litery, a twoje bojkotowanie to zwykłu foch
    • tersta To komentarz w stylu Rydzyka, ten sam styl... 03.12.11, 09:50
      nie podoba mi się, choć nigdy nic nie kupuję w H&M. Proszę poprawić swój język polski.
      • Gość: asdf Re: To komentarz w stylu Rydzyka, ten sam styl... IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.11, 10:16
        Ditto. Histeryczny i wydmuchany z niczego. Olewam.
    • Gość: palikmiot Wyborcza chciala byc 1sza? IP: *.1and1.pl 03.12.11, 10:07
      Jak mnimam Wyborcza chciała 1sza tam sie rozwiesić i ktoś ich wyprzedził i teraz w akcie zemsty próbują nawoływać ludzi do nieszczenia innej marki? Bo tak na zdrowy rozum - jakoś nie przeszkadza im obklejanie budynków (nawet mieszkalnych) swoimi reklamami! Obłuda.
    • Gość: Buzia "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla warsz... IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.11, 10:10
      To Agnieszki wlasna sprawa. Ja przyjechałam spoza Warszawy i jadąc tramwajem 10 na dworzec widzialam te reklamy i bardzo podobały mi się.
      • ppo Właśnie dlatego, że przyjechałaś spoza Warszawy 12.12.11, 15:15
        ci się podobały. Prowincjusze tak sobie wyobrażają "wielki świat".
    • Gość: zzz Ja ma swój prywatny bojkot... IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.11, 10:15
      Od lat bojkotuję np. produkty Olympusa, za szmatę, którą lata temu powiesił na moim akademiku. Jak kupuję aparat, to najzwyczajniej nie biorę pod uwagę ich produktów. Do tego grona dołączył właśnie H&M. Nie ma co rozdzierać szat, jest wiele firm produkujących ubrania, wcale nie gorszych, a w podobnej cenie. Równanie powinno być proste - przeszkadza ci reklama szpecąca przestrzeń miejską, to nie kupuj produktów na niej reklamowanych, zastępuj je czymś innym, o ile to możliwe. Ja do tego nie potrzebuję żadnych zorganizowanych akcji, a zwyczajnie - własne zdanie. Tak samo, jak NIGDY nie napiję się np. świństwa Carlo Rossi, za wyjącą reklamę w internecie, która była utrapieniem jakiś czas temu.
    • Gość: chm "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla warsz... IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.11, 10:17
      jak zwykle pani Warszawianka przez Duże W , ma z czymś problem? Jesteś ze stolicy od dawna czy dopiero co migrowałaś? Twój protest na nic się zda, akurat brak takiego klienta nie zasmuci H&M. Modernistyczna bryła???? Dobre.
      • Gość: zażenowany Ty to za to pewnie "rodowity" Warszawiak IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.11, 10:26
        któremu piękno miasta wisi i powiewa? To ja już wolę przyjezdnych...
      • Gość: niemiec & szwed Ja w zasadzie bojkotuje Polske i Polakow IP: *.phil.east.verizon.net 03.12.11, 10:31

Bo kraj to brudny i zacofany a sami Polacy to znani na calym swiecie zlodzieje,
        alkoholicy i pozal sie Boze ludziki z plasteliny. Acha, i puszczajace sie Polki nie
        myja sie czesto. Smierdza capem. Wole Rosjanki. Polki tez juz bojkotuje.
    • 31337b Policzek? 03.12.11, 10:32
      Policzkiem było wydanie z budżetu 200 mln bo kolei nie stać na umycie dworca raz na 30 lat. Jeśli ta reklama pozwoli oddać kasę utopioną w dworcu to niech wisi ile będzie trzeba.
      • Gość: werrt Re: Policzek? IP: 178.73.49.* 03.12.11, 10:53
        tak to jest, kiedy o tym miescie decyduje ludnosc naplywowa w pierwszym pokoleniu, jeszcze niezadomowiona. chlopcy i dziewczeta pracujacy w reklamie i pr, co tydzien jezdzacy do rodzinego grudziadza, radomia i skarzyska po sloiki i blogoslawienstwo mamy, maja w doopie jakis dworzec, jakias architekture, jakies w ogole cokolwiek i zachowuja sie jak przez setki i tysiace lat zachowywali sie barbarzyncy najezdzajacy bogate terytoria czyli: zlupic, wykorzystac, obrzydzic nastepnym pokoleniom.
        • Gość: 13f Re: Policzek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 11:13
          No i? To jest właśnie piękny przykład symbiozy - reklama na dworcu, który nawiasem mówiąc mieści się w odległości krótkiego spaceru między 3 sklepami H&M (jest jeszcze Nowy Świat) i przyjezdne bydło pracujące na najniższym szczeblu w "mediach i promocji" może do woli obkupywać się w podłe plastikowe szmaty o horrendalnych cenach. Chemiczny smród tych łachmanów pewnie lepszy od swojskiej gnojówki...
    • Gość: czytelniczka "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla warsz... IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.11, 10:34
      Na miejscu H&M bym się wk.rwił za takie durne zmyślone artykuły i wycofał reklamy
      z mediów Agory.

Szybko by im rurka zmiękła...
    • iniesta Proponuję trochę się ogarnąć. 03.12.11, 10:38
      Policzek? A może Smoleńsk? Jałta! Katyń!

Ludzie to tylko reklama.
      • Gość: gość Re: Proponuję trochę się ogarnąć. IP: *.toya.net.pl 03.12.11, 13:59
        a może marsz w obronie dworca...co miesiąc...
    • Gość: smrodek71 "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla warsz... IP: 80.68.224.* 03.12.11, 10:40
      ale zabawnie byłoby gdyby przed tym filmikiem dać reklamę HM :)))))))))))))
    • Gość: DominikWro "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla warsz... IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.11, 10:54
      Jaki bojkot?Warszafka kłamie.Wystarczy,że rzucą nową limitowankę od Versace i wszyscy staną w kilometrowej kolejce.Żenada.
    • Gość: Heniek Re: "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla war IP: *.uni-regensburg.de 03.12.11, 10:56
      Brawo Brawo !!! Pokazmy na co nas stac !!
    • Gość: i. "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla warsz... IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.11, 10:57
      Zupełnie nie rozumiem oburzenia z powodu tej reklamy. Jak by na to nie spojrzeć, Dworzec wygląda bardziej atrakcyjnie obklejony. Nawet po odnowieniu.
    • Gość: Robert "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla warsz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 11:03
      Napisałem maila do h&m :
      " Witam
      Za chamskie podejście do przestrzeni publicznej w postaci opakowania swoją reklamą Dworca głównego w Warszawie i przyczynianie się w ten sposób do szpecenia polskich miast ,już nigdy nie kupię niczego w żadnym waszym sklepie i będę namawiał do tego swoich znajomych.
      Pozdrawiam "

Wszystko w tej sprawie , zachęcam do pisania do nich aby im uświadomić ,że wiele osób razi taka nachalność reklam
      • Gość: e Re: "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla war IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.11, 11:28
        straszne H&M zbankrutuje przez ciebie... właśnie cały zarząd H&M jest w strasznej depresji bo kilkunastu czytelników GW nie kupi ich ciuchów:)))
    • Gość: bufetowa Wszyscy przeciwnicy tej reklamy niech się zrzucą IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 11:20
      na wydatki związane z eksploatacją Dworca Centralnego!

Łatwo jest gadać na kogoś, że jest zły.

Ja jestem bardzo zadowolony, że tych kilka milionów rocznie, które są potrzebne Dworcowi Centralnemu, nie będzie pochodziło z kieszeni podatnika i nie będzie przechodziło przez lepkie łapska urzędasów i biurwy z ratusza!

Jedna z niestety niewielu decyzji za które pochwala pkp! BRAWO!
    • Gość: chrupol "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla warsz... IP: *.elpos.net 03.12.11, 11:22
      do h&m nawet nie wchodzę, dziwię się, że ten chiński sklep jeszcze funkcjonuje.
      90% produktów pochodzi z chin, jak można tam cokolwiek kupować ??
    • Gość: Tom "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla warsz... IP: *.aster.pl 03.12.11, 11:22
      Brawo!!! oby tak dalej. Od dziś Kraków kupuje tylko w H&M :)
    • Gość: ap warszawiaki wieśniaki,syf wam opakowali:) IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 11:32
      więc się downy cieszcie a nie jakieś śmieszne bojkoty róbcie bo i tak będziecie tam zakupy robić żałośni pozerzy:)w sumie nie ma jak zrobić dobrą reklamę H&M na gazecie.pl:))))))))))))))))
    • Gość: Migotka "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla warsz... IP: *.home.aster.pl 03.12.11, 11:32
      Te reklamy sa obrzydliwe,Nie mam ochoty ogladac jakis zarozumialych pajacow kiedy ide do pracy! Tez juz dawno przestalam kupowac te szmaty,po 3 praniach wygladaja jak scierki do podlogi....a sa drogie w porownaniu do jakosci...
      • Gość: lalalalala Re: "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla war IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.11, 11:46
        No proszę ty nie masz ochoty reklam oglądać. A ja nie ma ochoty ciebie oglądać. Ulotnij się - jak patrzę na ciebie obrzydzasz mnie. Jesteś nieestetyczna. Bądź tolerancyjna i uszanuj moje poczucie estetyki:)
    • Gość: nicNowego "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla warsz... IP: *.CNet.Gawex.PL 03.12.11, 11:36
      tak lackda cała Polska. co z tą ustawą o graniczającą powierzchnie reklamowe ? przecież to jest hore, polski miasta to jedne wielkie słupy reklamowe, obwieszone tandetą. jest dobry pretekst - Euro. Gazeto co z waszą akcją ?
    • jodka5 "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla warsz... 03.12.11, 11:53
      ludzie !! przecież to PKP się sprzedał i zafundował nam tą "ozdobę", żaden koncern nie zarządza powierzchnią dworców !!! fakt, że trudniej bojkotować Centralny niż H&M, uważam że to pójście na skróty, nie zgzdzam się na takie akcje, jak będzie Plus to wyrzucicie komórki ?
    • Gość: Krzemas Re: "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla war IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 11:58
      Przykro mi to mówić, ale autorkę tego pseudo- artykułu lekko pop.....liło! Reklama to reklama! Prędzej czy później i tak ją zdejmą i tyle.
    • Gość: Komar Tylko AMS moze zarabiac co panie M.? IP: *.ghnet.pl 03.12.11, 12:11
    • Gość: ap "Bojkotuję H&M! Ta szmata to policzek dla warsz... IP: *.kielce.vectranet.pl 03.12.11, 12:12
      to ma być ten wielki bojkot? trochę powagi, serio.
    • aerobat Bojkot ? Są lepsze (skuteczniejsze) metody. 03.12.11, 12:19
      Defekujemy się do woreczków foliowych, i póki ciepłe udajemy do salonu cwaniackiej firmy.
      Tam, zaaferowani nową kolekcją opuszczamy, ooops! woreczek pomiędzy regałami .....

Obrzydliwe? Obsceniczne? Niesmaczne?
      Jakże skuteczne!
      Nie zapominajmy o tonach fekaliów wylewanych na nas przez większość mediów.
      My też możemy .... zasmrodzić korporacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka