Dodaj do ulubionych

carrefour express na bytnara

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 11:37
mniejsze sklepy mogą być w święta czynne ale tylko wówczas, gdy za ladą stoi właściciel sklepu lub osoba zatrudniona na umowę zlecenie czy umowę o dzieło. to tyle jesli idzie o ustawe.a w tym sklepiku to ja jeszcze nie widzialam w zyciu wlasciciela za lada. w drugi dzien swiat sklepik ten byl otwarty .a wlascicxiela ani sladu czyli jaki wniosek ci ludzie tam pracuja na umowe zlecenie albo na czarno.zal mi tych gosci. takie czasy ze pracodawcy chca sie jak najwiecej nachapac kosztem ludzi biednych i slabo zarabiajacych.mam propozycje jesli ten sklep bedzie otwarty w swieta to nichozcie tam .bojkotujcie pazerniakow i wyskiwaczy.
Obserwuj wątek
    • amancjuszka Re: carrefour express na bytnara 30.12.11, 14:45
      A skad wiesz ze to nie wlasciciel, zagladales w papiery mu? Poza tym jezeli nawet pracuje na czarno czy na bialo, to jego sprawa i jego decyzja.
      • Gość: gosc Re: carrefour express na bytnara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 23:59
        a ja uwazam ze masz racje ,trzeba bojkotowac takich wyzyskiwaczy. wstyd i hanba ludzie walczyli od lat zeby ustawowo wolne dni od pracy byly . a tu przyjdzie jakis frajer i sie chce szybko nachapac pieniadzarow kosztem ludzi pracy .kazdy w swieto chce miec wolne. dzis widzialem wywieszke ze 6 stycznia tez pracuja. skandal .nie ma kary na takich jak oni.
        • Gość: leopold Re: carrefour express na bytnara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 21:59
          no masz racje .czasy takie ze nie dosyc ze zarabiamy najmniej w unii to jeszcze i pracuje sie na okraglo. przyznaje ze to takze wina ludzi ktorzy przyzwyczaili tych "dusigroszy" ze przyleza w swieto i w niedziele bo ciagle im malo wódy i żarcia.No bo powiedzcie co można w tym sklepiku na bytnara kupic ? tylko wódę i jakies podrzędne produkty. Tam przeciez nic nie ma !wolę robić zakupy na bazarku naprzeciwko .Miła obsługa i duży wybór towaru.a gorzały to ja nie potrzebuje.ja do tego sklepu też już nie pojdę.
          • Gość: kocia Re: carrefour express na bytnara IP: *.play-internet.pl 11.03.12, 17:41
            ma pan racje . a przed sklepem pijany inwalida na wozku ,zafajdany i zawsze w grupce szumowin z osiedla stoja pod wejsciem.strach tam wejsc.ciagle krzyki i bijatyki . kiedys tam bylam i co widze ?? pan ochroniarz od ktorego zioneło wódą a ż miło, wrzeszczał na jakiegoś klienta zeby zaplacił za serek ktore dziecko zwalilo niechcacy na podłogę .jakiś koszmar. i to coś nosi szyld carrefour express. no jak francuzi takich zatrudniaja to nic dziwnego że polakow za granica postrzega sie tylko jako nierobow i pijakow.
            • Gość: BUC Re: carrefour express na bytnara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 20:48
              "polka" sie odezwala robiac "dobre wrazenie"...
            • sibeliuss Re: carrefour express na bytnara 12.03.12, 10:23
              Gość portalu: kocia napisał(a):

> zeby zaplacił za serek ktore dziecko zwalilo niechcacy na podłogę .

Kto Twoim zdaniem miałby zapłacić za ten serek?
              • Gość: kocia Re: carrefour express na bytnara IP: *.play-internet.pl 22.03.12, 01:15
                jak kto kto ?? ojciec dziecka miał zapłacic za serek .ale fakt faktem ze ochroniarz był pijany.
                • radiomis Re: carrefour express na bytnara 22.03.12, 09:14
                  W takim serku sa bakterie. Ktos narazil dziecko na kontakt z bakteriami!
                  A gdyby dziecko mialo skaze bialkowa?

Ja tu widze niedbalosci mogace spowodowac zagrozenie! Nie wiem czy ojciec nie powinien sie domagac odszkodowania za to, ze serek byl wystawiony w sasiegu raczek dziecka...
            • Gość: sasiad Re: carrefour express na bytnara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.12, 22:05
              ale gdyby niebylo tego ochroniarza na sklepie to by niebylo porzadku w obrebie sklepu bylem swiatkiem jak mial starcie z mlodymi ludzmi ktorzy pija na w blokach przy sklepie a ze kazal zaplacic za serek ktore dziecko zepsulo to jak by karzdemu darowali to by w miesiacu miely do 1000 zl strat a ze jest czasami chamski to mu sie nie dziwie robie tam zakupy codziennie i zawsze bym mily i kulturalny i pilnowal zeby mu sklepu zlodzieje nie wyniesli,a co do bazarku co tylko czekam zeby go zamkneli poniewarz jest tam syf malaria i niemila obsluga ktora patzy na kazdego lkienta jak semp zeby tylko zostawil pare groszy za zielona kielbase ktora mu nie schodzi
    • Gość: Pan Ochroniarz Re: carrefour express na bytnara IP: 91.216.239.* 22.03.12, 11:19
      Kupowałem tam swego czasu dżem truskawkowy. Bardzo słodki. Polecam!
      • Gość: polak Re: carrefour express na bytnara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 12:43
        Carrefour-y to złodziejstwo nad złodziejstwem, tak tam rąbią ludzi jak nigdzie indziej.
        • Gość: Pan Ochroniarz Re: carrefour express na bytnara IP: 91.216.239.* 22.03.12, 13:09
          Mój dżem był tani.
          • Gość: DEFENDER R.P Re: carrefour express na bytnara IP: *.play-internet.pl 10.04.12, 22:09
            ty chyba dżem to masz w mózgu kolego. takie zarzuty jakie sa tu stawiane to powazna rzecz. a nie powod do smiechu .jesli ktos kogos zmusza do pracy niewolniczej to zasluguje na sznur a nie na oklaski. a moze sam jestes tym wlascicielem?/
            • Gość: Pan Ochroniarz Re: carrefour express na bytnara IP: 91.216.239.* 11.04.12, 10:21
              Jestem właścicielem dżemu.
              • Gość: gość Re: carrefour express na bytnara IP: *.play-internet.pl 26.04.12, 19:21
                tęczowa alternatywa ?? i rózowa torebka od wynky-tynki ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka