Gość: Junior IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 10:11 a ja głosowałem na UPR :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: warszawiak Re: Wyniki wyborów w Warszawie IP: *.cgsa.com.pl 15.06.04, 10:39 Całe szczęście, że Piskorski przepadł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman Piskorski przepadł czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 10:50 nie jest dla mnie jasne czy złotousty mistrz przekrętów odpadł czy też nie. Działacze PO, ktorzy stawiaja na skompromitowanego polityka sa pozbawieni instynktu samozachowawczego. Cóż, ich problem. Gratulacje dla profesorów Geremka i Rosatiego. Gdyby tylko reszta Polaków głosowała, jak Warszawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Piskorski przepadł czy nie? IP: *.ibles.waw.pl 15.06.04, 11:43 zgadzam sie z przedmówcą, od głosowania na Platformę odwiodła mnie nieciekawa i niejasna postać tego pana, a szkoda, bo partia o dobrym profilu traci wyborców przez mentne indywidua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rej Wynik PiS w Warszawie to klęska Piskorskiego IP: 83.238.11.* 15.06.04, 14:21 Piskorski wszedł do Parlamentu niestety ale fakt, że większość Warszawiaków wolała oddać głos na PiS aby tylko nie głosować na PiskOrskiego to osobista klęska Pawła Przekręta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wallenrod Re: Wyniki wyborów w Warszawie IP: *.chello.pl 15.06.04, 10:52 Moi Drodzy Przyjaciele z SLD ! Chyba Wam odbiło, kiedy na pierwsze miejsce na liście wpisaliście tego psychopatę Gadzinowskiego !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Wyniki wyborów w Warszawie IP: *.ibles.waw.pl 15.06.04, 11:44 widać nie tylko Platformie brakuje wyobraźni, ale tu akurat sld nie mam za złe, że źle wybrała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwiec 14 Re: Wyniki wyborów w Warszawie IP: *.iel.waw.pl 15.06.04, 12:28 To pewno Przyjaciele z Parady Równości odwdzięczyli się za gadzinowskie (dosłownie - przypomnijcie sobie Państwo, co on recytował) poparcie. I teraz Gadzinowski może owinąć się najwyżej tęczową flagą, bo mam nadzieję, że na te cztery miejsca dla SLD się nie załapie. A co z tym Piskorskim? Może ktoś już wie, czy on się załapie. Bo jeśli tak, to PO, przynajmniej w Warszawie ma przechlapane, chociaż było ich wyjątkowo dużo. 59510 Warszawian powinno się wstydzić! (59510, bo od 59511-tego Piskorskiego, nawet czegoś takiego jak wstyd - trudno wymagać. On może tylko poszczycić się bezczelnością i cwaniactwem. I jeszcze jedno pytanie: może ktoś wie, jak te nasze opinie o Piskorskim mogą dotrzeć do Krakowa (J. Rokity) i do Gdańska (D. Tuska)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Wyniki wyborów w Warszawie IP: *.ibles.waw.pl 15.06.04, 11:46 no to chłopie mi Cię szkoda, a raczej szkoda Twojego głosu, bo UPR nie miało szans od samego początku, może za jakiś czas, to wtedy i ja sie zastanowię. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Jedno powinno cieszyć. 15.06.04, 11:52 Jak widać z dyskusji i wyników wyborów skończyło się głosowanie na partie. Teraz wyborcy głosują na konkretnych ludzi (na nazwiska). Nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Powinno cieszyć ? 15.06.04, 12:54 Jeżeli ci "konkretni ludzie", to tacy jak Rosati lub Piskorski, to jakoś mnie to nie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josef Re: Wyniki wyborów w Warszawie IP: *.polkomtel.com.pl 15.06.04, 18:12 I przez takich jak ty UPR nigdy nie będzie miała poparcia - bo każdy boi się zmarnować głos. Gdyby wszyscy głosowali zgodnie z sympatiami, to UPR może by się dostało. (JAK UW) Odpowiedz Link Zgłoś
eccehomo Pytanie do Wyborczej 15.06.04, 12:05 Dlaczego nie podajecie wyników wszystkich ugrupowań wy superpoprawni dzienikarze, ile dostał UPR??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Pytanie do Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 13:09 Tyle by pozostac tam gdzie jest. Czyli na kanapce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahoo10 Re: Wyniki wyborów w Warszawie IP: *.hhp.de / 213.70.9.* 15.06.04, 13:29 to jest chore i glupie, ze PO wystawia ze swoich szeregow w Wwie do wyborow europejskich durnia, zlodzieja, lenia i nieroba na miejscu nr 1. - Pawla Piskorskiego! Jak glosowac na PO?? jak oni takie numery robia??? Oczyscie swoje szeregi!!! durnie! Dajcie mu kandydowac na Bialorusi;))) ja nie chce na niego zadnych podatkow ani skladek placic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ute piskorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 13:39 Gdyby PO traktowała swoich wyborców z szacunkiem i nie wystawiła Piskorskiego i to jeszcze na pierwszym miejscu na liście, to pewnie wygrałaby w Warszawie. On strasznie psuje wizerunek Platformy, ja jak go zobaczyłam na karcie do głosowania to wybrałam Geremka, i bardzo, bardzo się cieszę, że tak wiele osób zrobiło to samo. Naprawdę warszawska PO nie powinna się dziwić tak słabemu wynikowi, gdyby na ich liście była jakaś inna znana osoba to Piskorz na 100% nie prześlizgnąłby się, a tak znowu cudem załapał się na nową ciepłą posadkę - żenada. To co, że dzięki działaniom Tuska, Rokity, Gilowskiej Platforma pnie się do góry kiedy taki Piskorski zabiera im jakieś 5 - 7% poparcia na skalę krajową - to się po prostu nie opłaca, nie mówiąc, że to kpina z wyborców i to w Warszawie, gdzie Piskorski jest dość dobrze znany i to od tej gorszej strony. Dobrze, że chociaż Kozaka nie wystawili. A na prawdę chciałam głosować na Platformę... Nie można sobie robić jaj z wyborców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawicowiec PO straciła przez lidera w Warszawie IP: 62.29.248.* 15.06.04, 14:18 Jak można było wystawić Piskorskiego na lidera w Warszawie. Ten człowiek w Warszawie jest stracony moi znaiomi jak i większość Warszawiaków nie uwierzayło w jego zapewnienia o uczciwym zdobyciu majątku. Drwił sobie z ludzi twierdząc że 2 000 000 zł. zarobił na giełdzie. Dziwię się że zdobył 50 000 głosów. Ja przez niego nie głosowałem na PO tylko na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Wyniki wyborów w Warszawie 15.06.04, 15:28 szkoda, że piskorski nie przepadł pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtle Re: Wyniki wyborów w Warszawie IP: 217.153.186.* 15.06.04, 15:41 ja też jestem elektoratem PO ale jak zobaczyłem umoczonego w syfie przekrętów Piskorskiego to musiałem zagłosować na konkurencję. mam nadzieję że ludzie PO czytają i nie będzą kpić sobie z ludzi w najbliższym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppp Re: Wyniki wyborów w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.04, 16:47 a nie przepadł?? Jesli tak się stało to popróbuje swych wdzięków w Brukseli. Tam są tez mosty i da sie coś skręcić. A my ,mieszkańcy Warszawy,odetchniemy z ulgą. Piskorski z wozu , koniom lżej. Oby nie wracał!!! A co z przydupasami?? Kozaki,Foglery? Mogliby też pojechać do UE. Nikt by po nich nie płakał. Inn a sprawa - skąd się wzięłó te 59 tysięcy? Czy to nie jest aby kolejny przekręt tej sitwy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja PiS znów wygral w Wa-wie :(((( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.04, 16:40 Zdecydowanie lepszy jest Piskorski od Kaczora. Za czasow Piskorskiego w Wa-wie cos sie budowalo. Faktycznie dziwnie za drogo ale jednak. a teraz?! Co Kaczynski z Sopotu zrobil dla tego miasta?! Tylko PO krytykuje. 2. linii Metra budowac nie chce (mimo, ze jest szansa finansowania tej inwestycji z UE). Lotnisko chce wywalic z miasta bysmy jezdzili kilkadziesiat km. by gdzies poleciec. Obwodnice przez Ursynow mu sie nie podobaja , nawet w tunelu ... a z nowosci zawiesil dyrektora ZOO by pozniej pokazac jaki jest wspanialy i spowrotem go przyjac, tak samo z rozkadami . Od kilku lat ZTM zmienia w czerwcu i do pazdziernika robi wakacyjne rozklady. W zeszlym roku on rzadzil i jakos to nie przeszkadzalo mu dopiero teraz przed wyborami jest inaczej. Popieral goraco Kaczor Kaminskiego to nie dziwne, ze ten wygral... Bezpieczenstwo w Wa-wie tez jest coraz gorsze. Pare lat temu bylo lepiej, teraz jest w tym miescie strasznie niebezpiecznie i to wlasnie po lewej stronie Wisly ... Piskorski przynajmniej o kase dla Wawy walczyl w rzadzie. nie czekal na gotowe. Wiele osob krytykuje PiS a jak przyjdzie co do czego to popieraja go. Ciekawe jak bedzie wygladac Wa-wa przed najblizszymi wyborami samorzadowymi w stolicy ?! Szkoda , ze Wojciech Kozak nie startowal w wyborach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzica Re: PiS znów wygral w Wa-wie :(((( IP: 217.153.39.* 15.06.04, 17:45 popieram w calej rozciaglosci!!! kaczka nie robi w warszawie NIC co przyniosloby miastu korzysci, za to zaobserwowac mozna duzo posuniec ktore przynosza wylacznie szkody. ale czego mozna sie bylo spodziewac po prezydencie ktory nie pochodzi z miasta o ktore ma walczyc. tyle o bezpieczenstwie nagadal i co? jakos nie czuje sie bezpieczniej wracajac wieczorem do domu. policji wiecej to tylko w czasie szczytu widzialam, ktory notabene tez poronionym pomyslem byl. orz moze i umoczony w szambie byl, ale przynajmniej widac i pozytywne aspekty jego dzialalnosci. walczyl o warszawe w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: PiS znów wygral w Wa-wie :(((( IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.06.04, 17:48 szczęśliwie miasto ma bardziej przytomnych obywateli niż ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: PiS znów wygral w Wa-wie :(((( IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.06.04, 17:46 ja bym tez był za piskorzem gdyby się ze mna działkował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: PiS znów wygral w Wa-wie :(((( IP: *.chello.pl 15.06.04, 19:05 W pełni zgadzam się z Twoim poglądem. Najbardziej mi szkoda, że p. Wojciech Kozak nie jest PREZYDENTEM W-wy. I uczciwy, i energiczny, i bardzo zależy Mu na Warszawie ale niestety zbyt uległy PIS - owcom a chamstwo trzeba ostro krytykować i trzymać za .....TKM pokazuje co to znaczy i jak należy to realizować. Szkoda, że WARSZAWIACY tak głosują ale przyjdzie czas i na rozliczenie okresu kaczora i TKM-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: PiS znów wygral w Wa-wie :(((( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.04, 19:13 ale wiesz wtedy beda 4 lata w plecy dla Wa-wy a nasi ... mieszkancy moze wreszcie porownaja sobie Kaczora z p.Kozakiem (PiS z PO) ?! i cos zrozumieja ?! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ute Re: PiS znów wygral w Wa-wie :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 19:24 moim zdaniem tu nie chodzi o wybór pomiędzy partiami, ale pomiędzy konkretnymi ludźmi i tym co sobą reprezentują. dlatego zgadzam się z incjatywą Palatformy aby zmienić ordynację i wprowadzić okręgi jednomandatowe, wówczas w polityce nie będą się pojawiać skompromitowani ludzie (a przynajmniej będzie ich mniej) z list krajowych. A co do Kozaka to bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brik Niestety tow. Kozak to przydupas Piskorskiego ! IP: 62.181.161.* 16.06.04, 00:55 ZA wielu tych szachrajów w stolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr piskorski JEDZIE DO BRUKSELI !!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.06.04, 18:02 Ale wstyd !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-siawiak Pytanie z innej beczki. Kiedy nasz król warszawski IP: *.chello.pl 15.06.04, 18:56 - Lech spowoduje, że będziemy mogli sprawdzić oświadczenia majątkowe jego świty. Jak się dorobili ci wspaniali dworzanie!!! Ciekawe będzie porównanie oświadczeń z przed roku z nowymi, tylko KIEDY??? Dziwnym jest, że wspaniali dziennikarze gazety (bezstronni hehe)zajmujący się wydarzeniami warszawskimi, nie zauważają tego braku?? Może ich to nie interesuje?? Dobrze, że przestałem kupować gazetę wyborczą, lubię bezstronność i uczciwość we wszystkim, w pisaniu w gazecie również. NIestety, nie ma tego w wyborczej od lipca, sierpnia 2002r. , gdy gazeta zaangażowała się po stronie kaczorów w wyborach!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Wyniki wyborów w Warszawie 16.06.04, 01:11 Ja też. I pojawia się odwieczne pytanie: stety czy niestety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Wyniki wyborów w Warszawie IP: 83.168.96.* 16.06.04, 10:12 wszystko nieżle tylko ta menda piskorski !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diego63 Re: Wyniki wyborów w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 12:30 Warszawo wsydź się,jak mogłaś wybrać złodzieja!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diego63 Wstyd.wstyd wstyd,złodziej w Europie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 12:32 Nie ma uczciwych polityków w stolicy??????????????-wstydxcie się warszawiacy Odpowiedz Link Zgłoś
lambda_oska Re: Wyniki wyborów w Warszawie 02.07.04, 01:49 a ja nie Gość portalu: Junior napisał(a): > a ja głosowałem na UPR :-) Odpowiedz Link Zgłoś