Dodaj do ulubionych

masaz orientalny

28.03.12, 14:17
Witam,
ostatnio mam ochotę na jakiś orientalny masaż. Wypróbowałam już masaż tajski i bańką chińską. Podpowiedzcie jakie warto jeszcze spróbować? Tylko, żeby koniecznie było to gdzieś w centrum Warszawy - jestem zbyt leniwa, by przedzierać się na drugi koniec Warszawy po chwile relaksu.
Z góry dziękuję za pomoc,
Iza
Obserwuj wątek
    • Gość: kixx Re: masaz orientalny IP: *.acn.waw.pl 28.03.12, 14:36
      no dobra,podaj od razu adres tego przybytku
      nie moge sie doczekac
      • jan-w Re: masaz orientalny 28.03.12, 15:48
        Gość portalu: kixx napisał(a):

> no dobra,podaj od razu adres tego przybytku
        > nie moge sie doczekac

Przydałby się na forum przycisk "Like it" ;-)
    • morfeusz_1 Re: masaz orientalny 28.03.12, 21:55
      Ja mogę ci tradycyjne bańki postawić,dojazd do centrum gratis
    • sarkazmer Re: masaz orientalny 29.03.12, 15:57
      Dziękuję Wam za odpowiedź.
      A teraz może pójdźcie poodpowiadać sobie nie-na-temat w innych tematach, bo nie ma to jak podbudowanie swojego ego przez anonimowe dowalanie komuś na forum, prawda?

Ja nadal czekam na jakieś sugestie - tym razem zaznaczę, że konstruktywne.
      Pozdrawiam,
      Iza
      • jan-w Re: masaz orientalny 29.03.12, 16:09
        Każda z odpowiedzi była "na temat". Piszący post w celu udzielenia samodzielnie odpowiedzi z reklamą musi się liczyć z faktem że na publicznym forum każdy ma prawo wypowiedzieć się zgodnie ze swoimi poglądami, nie pod czyjeś dyktando. Proponuję założyć własne forum i kontrolować je pod tym kątem :-)
        • morfeusz_1 Re: masaz orientalny 30.03.12, 15:38

I pomyśleć że potraktowałem twój wpis na poważnie,byłem poważny jak 9 miesiąc
          Teraz reguły się zmieniły,zawiodłem się - mogłaś mieć dojazd gratis teraz mogę dojechać ale skasuję cię na 2 bilety na metro czyli jak kcesz zapłacisz koszta pośrednie plus circa 5 złotych drewnianych - masaż 200,00 stówy bez negocjowania cen
      • radiomis Re: masaz orientalny 30.03.12, 18:08
        Nikt tu nie jest anonimowy. Wszyscy sie podpisuja w sposob niepowtarzalny. To jak odcisk palca. Ba, calej dloni! Nick jest jak DNA
      • Gość: rena Re: masaz orientalny IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.03.12, 20:18
        A w ogóle to wiesz czemu ma służyć taki masaż?Ja znam ponad 60 technik masażu.Ale nie każdy może z nich korzystać.Czy Ty wiesz co chcesz ? Może warto sprecyzować.Znam taki fajny gabinet, nie salon. Ale tam snobów,nawiedzonych,bufonów nie wpuszczają.
        • tom_aszek Masaż meksykański? 16.04.12, 10:20
          Gość portalu: rena napisał(a):

> A w ogóle to wiesz czemu ma służyć taki masaż?Ja znam ponad 60 technik masażu.

A masaż meksykański znasz? Kolega znalazł taką ulotkę za wycieraczką samochodu. Zadzwoniliśmy tam z ciekawości z pytaniem na czym to polega i dowiedzieliśmy się, że panie masażystki są ubrane w sombrera.

W same sombrera. :)
    • Gość: Delicja Re: masaz orientalny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.04.12, 21:13
      Witam serdecznie
      Gorąco polecam masażystę i terapeutę, inicjowanego w Krija Joga przez samego Swami Shuddhananda Giri, Pana Eugeniusza Bieńkowskiego. Rewelacyjny terapeuta, a przede wszystkim człowiek. Przyjmuje w Łomży, Białymstoku i Warszawie. Jeżeli kogoś zainteresuje poniżej link do jego strony. Pozdrawiam
      www.eugeniuszbienkowski.pl
      • Gość: ja leniwa Re: masaz orientalny IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.04.12, 23:50
        Nie ma nic lepszego jak zmysłowy masaż dla zmysłowych pań. Nam też się coś od życia należy. Ja jestem zadowolona,koleżanki którym poleciłam też. Żeby mieć przyjemność nie potrzeba wynalazków orientalnych.Trzeba zmysłowych masażystów.
    • kasiaopalczyk Re: masaz orientalny 08.03.15, 16:23
      moze nie w samym centrum, ale niedaleko na ochocie w novotelu jest salon spa z masazem tajskim. Masuje balijka, swietna relaksacja!! zosawiam numer moze komus sie przyda 885 756 406 - samui ;)
      • aniasosa Re: masaz orientalny 27.04.15, 18:57
        balijka tam jest rewelacyjna:) zreszta nie tylko, bo ostatnio mialam masaz z masazysta z Polski i byla porownywalnie dobra :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka