21mada 13.04.23, 15:45 Stosujecie takie cos? I czy pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Masaz twarzy 13.04.23, 15:50 Nie, czuję się podduszona na sam widok. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Masaz twarzy 13.04.23, 15:58 Ja to kupiłam. W pandemii 😁 uszy mi ciągnęło. Chyba mam za duża głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Masaz twarzy 13.04.23, 16:02 Wygląda, jakby gacie na głowę naciągnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Masaz twarzy 13.04.23, 17:56 Nie, albowiem to nie jest masażer tylko coś, co uciska, a nikt mnie nie przekona, że upośledzenie krążenia w tkankach będzie tym tkankom służyło. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Masaz twarzy 13.04.23, 19:22 O kompresjoterapii nie słyszała? Nie wiem, co ma robić to na twarz, ale na nogi uciskanie działa jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Masaz twarzy 14.04.23, 06:38 no jak masz żylaki na twarzy to prosz Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Masaz twarzy 14.04.23, 11:42 > no jak masz żylaki na twarzy to prosz Kompresjoterapia pomaga też przy obrzęku limfatycznym. Jeśli obrzęk występuje na twarzy, to taka maska może pomóc. Ale komory muszą być odpowiednio zainstalowane, a to na zdjęciu wygląda, jakby nie miało żadnych komór. Może to się zakłada na twarz, a potem osoba wykwalifikowana robi limfatyczny masaż twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Masaz twarzy 13.04.23, 20:27 Nie. Kumpela jest specjalistką od Kobido i regularnie proponuje mi gratisową sesje. Raz sprobowalam, było mi nudno i więcej nie chciałam. Efekt nawet fajny ale nie "opłaca" się leżeć półtorej godziny bez ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Masaz twarzy 14.04.23, 08:53 Serio?ja po jednym Kobido wyglądalam na wypoczęta i mega zrelaksowaną jak po 2 tyg urlopie, po drugim twarz sie napiela a zmarchy wygladzily a po trzecim kolezanki zaczely pytac co zrobilam z twarza Dla mnie to jest rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Masaz twarzy 14.04.23, 11:10 Nie no ja też wyglądałam lepiej. Ale nie zależy mi na tym aż tak bardzo by się męczyć przez półtorej godziny. Wolę zmarszczki. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Masaz twarzy 14.04.23, 11:45 Ile?? To chyba nie dla mnie :p pół godziny to jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś