jacutin 29.03.12, 15:58 Jeżdżąc po Polsce, często obserwuję debili prawie stających przy miejscu wypadku i gapiących się na widowisko. Dobrze, że na siebie powpadali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heimo Zasłaniać 29.03.12, 16:10 Wg mnie drogówka powinna być wyposażona w parawany zasłaniające miejsce wypadku. Wtedy ciekawscy będą mniej widzieć, ergo nie będą zwalniać i powodować zatoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eo eo eo Re: Zasłaniać IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.12, 16:22 Genialny pomysł. A na parawanach zdjęcia wypadków i reklamy firm pogrzebowych! Ewentualnie napisy co się gapisz chu... eo eo eo. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Zasłaniać 29.03.12, 17:06 Wtedy będą się gapić na parawany i jeszcze bardziej dekoncentrować, próbując dotrzec jakąś szczelinę. Niektórzy ludzie są nienauczalni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zły Re: Zasłaniać IP: *.play-internet.pl 29.03.12, 17:19 To jeszcze powiedz w ilu samochodach na miejsce wypadku drogówka ma przywieść np. 500 metrów parawanów, kto ma to rozstawić. To chyba najgłupszy pomysł jaki ostatnio wyczytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowniczek Re: Dwa karambole w Alejach. 16 rozbitych samocho IP: *.aster.pl 29.03.12, 17:19 dziś rano, około 6.30, korek w stronę centrum już od wału do kładki przed rozdrożem, bo kretyni musieli popatrzeć jak w przeciwnym kierunku, chłop zmienia koło w peugeocie na wysokości agrykoli, debilizm i wiocha, i żeby was pokręciło oglądacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Zenek tych jedenastu to byli tzw "apacze" IP: 195.212.199.* 29.03.12, 17:58 A (stanę se i) paczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cogito Re: Dwa karambole w Alejach. 16 rozbitych samocho IP: *.polcard.com.pl 29.03.12, 18:02 > Jeżdżąc po Polsce, często obserwuję debili prawie stających przy miejscu wypadk > u i gapiących się na widowisko. Dobrze, że na siebie powpadali Nie dobrze. Przez nich inni stoja w korku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuk jest królem Dwa karambole w Alejach. 16 rozbitych samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 18:03 Jesli to ten co meble biurowe wozi brał udział to Lublin a nie Żuk... eksperci za pięć dwunasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk jest żulem ale się wypowiedziałeś .... IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.12, 22:28 ja pierdziu... Odpowiedz Link Zgłoś