Dodaj do ulubionych

Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie re...

02.04.12, 12:13
Budynek nie jest dziełem sztuki i reklama mu nie przeszkadza.Jak ktoś nie lubi nie musi zadzierać głowy tylko niech patrzy pod nogi żeby się nie potknąć. Wszystko wszystkim przeszkadza, a jak z powodu reklamy zarabiają pieniądze i mogą zwiększyć standard budynku to już należy ich utopić w łyżce wody. Protestują żeby protestować to teraz jakaś epidemia. Dla nich reklama jest be a nikt nie spytał dla ilu jest cacy, tylko ci siedzą cicho jak zwykle jest to milcząca większość.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Tubylcy, wy tutaj nie macie nic do gadania IP: *.centertel.pl 02.04.12, 12:27
      Tak trudno wam to zrozumieć?
    • Gość: etam Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: 193.111.166.* 02.04.12, 12:31
      "Jak ktoś nie lubi nie musi zadzierać głowy tylko niech patrzy pod nogi żeby się nie potknąć."

Nie chodzi o patrzenie w chodnik, bo tu mowa o ludziach, ktorzy tam mieszkaja! I maja non stop zasloniete okna ta reklama!!!
      • Gość: mieszkaniec Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: *.com.pl 02.04.12, 13:22
        mieszkańcy tej kamienicy zapewne koszą kupę kasy na takich przedsięwzięciach, a szanowny Pan Autor artykulu pewnie nawet nie zgłębił tematu i "bije piane" żeby był szum.
        • Gość: Andrzej Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: *.com 02.04.12, 15:58
          Ciekawe skąd pan Lisicki znajduje tych bohaterów artykułów. Tak się składa, że dobrze znam tę kamienicę, nie wiem czy są tam pojedyncze mieszkania w sensie zamieszkiwane przez rodziny, ale kamienica ta pełni funkcję komercyjną i są w niej głównie siedziby firm, notariuszy, jakieś biura deweloperów itp. Radzę się przyjrzeć kto tam ma narzekać, niżeli wieżyć Wybiórczej w opisywanych "bohaterów". Przemilczmy kwestię nieustannego ataku Gazety.pl na firmy zarządzające powierzchnią reklamową. Tylko na AMS (firmę reklamową Agory) nigdy skarg nie było, a równie haniebnie AMS szpeci miasto, jak firmy sprzedające reklamy na nośnikach obsmarowywanych przez tych nieduoczonych pracowników Wybiórczej.
          • Gość: gość Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 19:44
            oj, jakoś ci nie "wieżę"...

KIA nie dość, że wiesza badziewne reklamy, to jeszcze zatrudnia niedokształconych najemników do pisania na forum.
            • swinton Ja też znam ten budynek. Znajomy ma tam mieszkanie 03.04.12, 00:04
              Może nie wszystkie ale większość mieszkań jest wynajęta firmom.
              Znajomy aż zaciera ręce jak widzi na budynku reklamy.
              Proponuję wejść do bramy i zobaczyć wykończenie klatki schodowej.
              Bez reklam tego by nie było.

Ja mam mieszkanie w tym samym ciągu ale bliżej Kruczej. Reklam nie ma i stan budynku jest o wiele gorszy i to widać gołym okiem. Brak pieniędzy.
      • Gość: ola Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: 74.103.242.* 02.04.12, 15:33
        ciekawe co by bylo, gdyby kazdy sobie wycial dziure wielkosci okna..
        • Gość: KBL Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: *.open.pl 03.04.12, 11:20
          Aż dziw bierze że skoro reklama tak bardzo przeszkadza, żaden z mieszkańców nie podziałał 10 minut z ostrym nożem i jej po prostu cichaczem nie zdjął (do czego bynajmniej nie namawiam)....
          • Gość: BD Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: *.142.198.240.metrointernet.pl 05.04.12, 07:06
            jak to co? Paragraf za zniszczenie mienia
    • Gość: nie kupuje Gazety Gazeta Wybiócza IP: *.rev.snt.net.pl 02.04.12, 12:55
      GAZET droga, oj jak ty kłamiesz. TOI NIESMACZNE !!
    • Gość: Jolanta Reklama zaśmieca przestrzeń miasta. IP: 195.189.84.* 02.04.12, 13:09
      Reklama zaśmieca przestrzeń miasta. A przestrzeń miasta jest przestrzenią publiczną, czyli nie jest własnością prywatną wspólnoty. Do wspólnoty należy wyłącznie ściana, a reklama oddziaływuję poza nią - na wspomnianą przeze mnie przestrzeń należącą do wszystkich (o zasłoniętych oknach na razie nie mówię). Chcę, i mam prawo, mieszkać w mieście, takim jak na zachodzie Europy, albo nawet na południu (polecam wizytę w Czechach), gdzie reklama ma charakter cywilizowany, poza tym pod względem estetycznym stoi dwa poziomy wyżej. U nas to jest estetyka rodem z Grójca i Częstochowy co w efekcie daje wrażenie przebywania na śmietnisku absolutnej tandety.
      Bojkotujmy reklamodawców, może trochę spokornieją.
      • asperamanka Re: Reklama zaśmieca przestrzeń miasta. 02.04.12, 15:21
        Kia się bojkotem konsumentów nie przejmie, w przeciwieństwie do banków, które swoje reklamy z murów budynków zwinęły. Z prostego względu - samochodów nie kupuje się impulsowo. Celem reklamy jest budowa wizerunku marki, żeby klient chcący jakieś auto kupić umieścił tę markę w swoim "koszyku", uznając że taka np. Kia jest w jakiejś mierze równorzędna VW, Skodzie, Fordowi, Oplowi, itp. A gdy klient już ją w takim "koszyku" umieści, i zacznie porównywać ceny, wyposażenie, warunki gwarancji, itp., to rolą sprzedawcy w salonie jest go przekonać, by z jego oferty skorzystał.

Dlatego takiej Kii wszelki "bojkot" będzie zwisał; bojkotem się bardziej przejmie producent proszku do prania, bo zawsze w sklepie w imię "bojkotu" można włożyć do wózka proszek konkurencyjny, i nawet zapłacić w imię tego "bojkotu" 2 złote więcej. Kiedy w grę wchodzą dobra trwałego użytku i poważne pieniądze, rozumuje się inaczej, i spece od marketingu Kii doskonale o tym wiedzą. I wobec tego uważam że w tym akurat przypadku akcja "fejsbukowa" nic nie da; pomóc może poluzowanie lin mocujących i silniejszy wiatr.
        • Gość: Jolanta Masz tu zdaje się wiele racji.... IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.04.12, 18:12
          Masz tu wiele racji, ale luzowanie lin chyba nie jest najlepszym pomysłem. Poza tym mimo wszystko ja bym spróbowała bojkotu. Marketing szeptany, również w tym negatywnym wydaniu, może dużo zdziałać. Wydaje się, że coraz więcej Polaków zaczyna zwracać uwagę na aspekty, które jeszcze do niedawna wydawały nam się śmieszne a na zachodzie od dawna są standardem. Samochód niestety wciąż należy do dóbr, przez które jego właściciel "pozycjonuje się" w społeczeństwie. Samochód nie jest jeszcze wyłącznie środkiem transportu, on jest manifestacją (pseudo)prestiżu, ekpresją aspiracji, często niespełnionych i nieosiągalnych. Zresztą widać to również na polskich drogach: im kto ma większy samochód, tym na ogół mniej kultury. Ale to już temat na osobny wątek.
          • Gość: k Re: Masz tu zdaje się wiele racji.... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.04.12, 21:12
            Gość portalu: Jolanta napisał(a):
            Ale pozycjonować się Kią?
            Na szczęście samochód przestał być wyznacznikiem czegokolwiek, co najwyżej nie bardzo wyrośniętego organu u mężczyzn.
          • Gość: aq Re: Masz tu zdaje się wiele racji.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 21:44
            Samochód ...... on jest manifestacją ...." i

tak było w ubiegłym wieku , obecnie samochód jest synonimem "uwięzienia" w korkach i w poszukiwaniu miejsc do parkowania

ową "manifestacją" są obecnie gadżety smartphony itp
          • Gość: BD Re: Masz tu zdaje się wiele racji.... IP: *.142.198.240.metrointernet.pl 05.04.12, 07:13
            jasne, zluzuj liny i czekaj az wiatr zerwie wazaca kilkaset kilogramow siatke, wlasciwie tuz nad sporym ciagiem pieszych... Co to dla Ciebie dwie, trzy ofiary smiertelne bo rozumiem, ze warto - estetyka scislego centrum, jakze waznego europejskiego osrodka kultury, w koncu wymaga ofiar...

Jakies inne rownie blyskotliwe pomysly?
        • Gość: as bzdury piszesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 21:37
          bzdury piszesz

KIA wpadła u mnie w koszyk z napisem "nigdy cię nie kupię" .... bo nie masz respektu dla drugiego człowieka

bardzo spontanicznie podjąłem decyzję na NIE
          • asperamanka Re: bzdury piszesz 02.04.12, 22:13
            Możesz się ze mna nie zgadzac. Nachalnych reklam też nie cierpię, ale u mie Kia, podobnie jak kilka innych marek, wpadła do koszyka "nigdy cię nie kupię" za próbę robienia ze mnie tumana, który nie potrafi sobie policzyc, że ich siedmioletnia gwarancja, którą usiłują łapac klienta, w połączeniu z kosztami autoryzowanego serwisu niezbędnego przez te siedem lat, żeby gwarancji nie stracic, powoduje, że ich auto kosztuje prawie tyle co Mercedes. Tylko nie ma tej wartości co Mercedes przy odsprzedaży, a zapewne po siedmiu latach i tak nadaje się wyłącznie do recyklingu.

Przyjmuje twoje stanowisko, że u ciebie te auta wpadły do koszyka "nie kupię cię" za reklamę na budynku w Alejach, ale generalnie zapewne jesteś w mniejszości, a przy ocenie skuteczności reklamy liczy się ogólny jej skutek. Więc prawdopodobnie ta reklama swój cel osiąga, skoro wciąż wisi mimo trwającej już kilka tygodni akcji "fejsbukowej".
          • Gość: ładny Re: bzdury piszesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 22:15
            I tak cię pewnie nie stać, łaski nie robisz.
        • Gość: vonsmroden Re: Reklama zaśmieca przestrzeń miasta. IP: *.189.41.193.warsawhotelmetropol.com 03.04.12, 00:43
          Banki zdjęły reklamy ze ścian? W którym mieście?
        • Gość: hajka Re: Reklama zaśmieca przestrzeń miasta. IP: *.aster.pl 05.04.12, 10:27
          bojkot konsumentów:) z powodu reklamy :) buahahahahahahaha:))))
      • Gość: apar Re: Reklama zaśmieca przestrzeń miasta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 21:07
        Tak samo uważam. Problem w tym, że lobby reklamowe zblatuje wszystkich - od administratorów posesji po posłów. Jedyną formą walki z z tą prawdziwą polską plagą jest przeforsowanie opodatkowania jej.Nie wiem, czy do tego potrzebna jest Ustawa, czy mogą to zrobić Miasta, bądż Gminy. Gdyby od każdego ,kto użycza miejsca ( domy, bilbordy, samochody ,płoty itd) pobierać n.p. 70% podatku z jego zysku z reklamy - może by ta epidemia zmalała. Pieniądze z reklamy - to w gruncie rzeczy nasze pieniądze, bo reklamodawca obarcza tym kosztem produkty, czy usługi. Technicznie jest to dosyć łatwe. Wystarczy nakaz umieszczenia kodu ( cyfrowy, kreskowy),który wcześniej otrzyma obligatoryjnie zgłaszając typ, wielkość, miejsce, czas swojej reklamy.
      • Gość: ładny Re: Reklama zaśmieca przestrzeń miasta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 22:13
        Ty pewnie jesteś brzydka i też zaśmiecasz przestrzeń.
    • Gość: kijanka Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie re... IP: *.com.pl 02.04.12, 13:39
      Nie rozumiem dlaczego atakowana jest akurat siatka Kia, takich reklam w Warszawie jest dużo, może autor ma w tym jakieś ukryte cele… Na jakiej podstawie w artykule jest twierdzenie że siatka jest nielegalna, czy autor ma na to jakieś dowody? Przedstawiciel wspólnoty wypowiada się i jest cytowane jego imię i nazwisko, natomiast Pan zgłaszający protesty pozostaje anonimowy…. ( zresztą nawet jeśli protestuje to chyba jest w mniejszości, jak rozumiem pozostali mieszkańcy się zgodzili na przysłonięcie widoków z okna) Jakoś w tym artykule nie widzę dziennikarskiego obiektywizmu a jedynie robienie afery bez żadnych jak na razie podstaw.
      • koxiarz Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie 02.04.12, 13:59
        Gość portalu: kijanka napisał(a):

> Nie rozumiem dlaczego atakowana jest akurat siatka Kia

Twój post sugeruje raczej, że to zdanie powinno brzmieć po prostu "Nie rozumiem"
        W treści artykułu zostało wyjasnione, że rozporządzenie ministra zabrani zasłaniania okien przez siatki reklamowe niezaleznie od zgody włąsciciela/mieszkańców. Jedynym wyjatkiem są siatki zasłaniające remonty/budowy, a w tym wypadku nie ma mowy o żadnych pracach.

Poza tym, nikt sie nie ukrywa i osoba protestująca wystepuje w treści pod imieniem i nazwiskiem. Co więcej na poparcie swoich racji ma: wyrok sądowy w podobnej sprawie oraz stwierdznei 2 innych firm, które wycofały się z reklam na tym budynku.

Może teraz będzie ci łatwiej ogarnąć treść tego co czytasz
        • Gość: kijanka Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: *.com.pl 02.04.12, 14:10
          Widzę Koksiarzu, że jesteś obeznany w temacie więc nie jesteś osoba bezstronną.
          Jak rozumiem nie jesteś mieszkańcem tego budynku, więc sadzę że spędzasz dnie pod tą siatką i codziennie się upewniasz że nie są tam prowadzone prace remontowe…
          • Gość: łojezu Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: 212.160.172.* 02.04.12, 14:17
            Koksiarz streścił tekst artykułu albowiem jakiś bęcwał nie pojął co napisane.
            Ty widzę też nick masz deskryptywny jeśli chodzi o poziom intelektu...
            te for są do bani, bo w szkołach zamiast czytać ze zrozumieniem to uczą pisać byle co.
          • Gość: tyupek Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 17:59
            niepełnosprytny intelektualnie? Nie rozumiesz nawet tego, że ktoś Ci wyłożył temat jak krowie na talerzu?
          • Gość: janisko Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.12, 19:55
            Zarzucasz komuś umiejętność czytania ze zrozumieniem... nie powiedział nic czego nie ma w artykule. Brawo, idioto.
      • ryzamaupa Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie 02.04.12, 23:14
        GW ma w tym swój interes jak zwykle. Podobnie było z reklamą na Dworcu Centralnym kiedy kolejarze zapragnęli zrezygnować z pośrednictwa firmy AMS (właściciel - Agora...).
        • Gość: Stfur Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: *.acn.waw.pl 02.04.12, 23:50
          Uwielbiam, po prostu uwielbiam zalogowanych psycholi :)
          • Gość: mal Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: *.hell.to 03.04.12, 09:30
            a wiesz - nie zdziwilabym sie gdyby mial racje;)
    • Gość: kwp Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie re... IP: *.com.pl 02.04.12, 14:01
      protestują Ci którzy najmniej są związani z tematem. A dlaczego akurat ta siatka i ten budynek a nie inny? Dlaczego nie Uniwersal Panie Chryniewski ?? Za cienki Pan jesteś??
      • Gość: łojezu Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: 212.160.172.* 02.04.12, 14:19
        bo rozporządzenie dotyczy budynków mieszkalnych a nie biurowców buhahaha
        analfabeto funkcjonalny
        • Gość: misiek Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: 173.208.197.* 02.04.12, 16:03
          przejedź się inteligencie na Jerozolimskie i spróbuj wejść do tej kamienicy. Przekonaj się naocznie, że nie są to mieszkania a biura prowadzone w zwykłych lokalach mieszkalnych. Myślisz, że jedyne firmy z adresami na Jerozolimskich to te w Uniwersalu i "innych biurowcach"? Lebioda bez wiedzy najwięcej kwacze na forum.
          • Gość: k Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.04.12, 21:16
            Czy wszystkie firmy płacą w tym budynku podatek od nieruchomości? Założę się, że żadna, ze względu na koszty, więc budynek nie jest komercyjny.
            • swinton Podatki płaca właściciele ale pewnie 03.04.12, 00:08
              wliczaja to w cenę wynajmu.
    • Gość: gosc Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie re... IP: *.com.pl 02.04.12, 14:06
      Z doświadczenia wiem, że trudno jest zbierać pieniążki na remont budynku... A miasto kasy nie daje! Czemu aż tak tych ludzi oczerniać???
    • Gość: rick Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie re... IP: *.rev.snt.net.pl 02.04.12, 14:14
      A mnie przeszkadzają ohydne, zaniedbane, odpadające tynki. Dlaczego miasto nie dopłaca wspólnotom do remontów. Dlaczego MIASTO SKAZUJE MNIE i innych mieszkańców na OGLĄDANIE TEJ SZARZYZNY!!! Protestuję przeciw odbieraniu mi kolorów.
      • Gość: daads Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: *.hbrp.pl 02.04.12, 14:19
        @rick, pewnie ty z tych co lubią jak ich blok pomalowany jest w 17 kolorów od jajacznego do majtkowego i sraczkowo- buraczkowego. Wot esteta....:D
    • Gość: daads Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: *.hbrp.pl 02.04.12, 14:17
      jeden z przedmówców słusznie zauważył, że nie chodzi tylko o mieszkańców kamienicy, ale głównie o przestrzeń publiczną. Ja, podobnie jak tysiące innych mieszkańców miasta dość mam życia w syfie reklamowym i omijania centrum miasta szerokim łukiem. Zdaję sobie sprawę, że przynajmniej połowa ludzi ma to w d... i równie dobrze mogłaby mieć w centrum kupę gnoju, ale ja do nich sie nie zaliczam. Generalnie nie powinniśmy równać do dołu ale w górę. Aha....jestem na etapie przenoszenia rachunku bankowego z PKO BP; czarę goryczy przelały w końcu nieruszlane prześcieradła reklamowe na Marszałkowskiej. Rzygać się chce. Wszystko zaczyna się od pierwszego kroku...inni tez pójdą w moje ślady...może wtedy firmy sie ocknął i przestaną włazić ze swoim pstrokatym gó..em na siłę w przestrzeń życiową ludzi.
    • Gość: Głos z sali Dział PR Kia pisze komentarze IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.12, 15:08
      Taaa... Dział PR Kia pisze komentarze. Wiela was tam zagonili do tego czy tylko jeden zmienia nicki? Dzięki Schreierowi macie fajny design samochodów, postarajcie się choć trochę dorównać waszym poczuciem estetyki. Polska się zmienia i powolutku trzeba przestawać być chamem i stawiać na etykę. Brawo działania oddolne i obywatelskie!
      • Gość: dumny Dziadek Re: Dział PR Kia pisze komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 18:08
        Ludzie zabierają się za zmienianie swojego kraju. Przedstawiciele suwerena pogubili się w rządzeniu i politycznych intrygach. Brawo inicjatywy obywatelskie, oddolne i ...patriotyczne niezależnie od poglądów politycznych. Brawo!
    • Gość: Jarek Kia nie szanuje ludzi. IP: *.ip.netia.com.pl 02.04.12, 15:15
      Kia wywiesza nielegalne reklamy, a także ściemnia z gwarancją. Przeciwko tej marce jest wymierzona jeszcze druga akcja www.KiaKlamie.pl
      • Gość: Saba spadną w obrotach to zmienią zdanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 18:04
        No to ja tego samochodu już w życiu nie kupię. Na szczęscie nazwa łatwa do zapamiętania, więc KIA będę od tej chwili pamiętał, że jest firmą negatywnie nastawioną do klientów.
    • arichi Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie re... 02.04.12, 15:54
      Oburzacie się, że to dzięki reklamie można wyremontować kiedyś w przyszłości budynek. Na moim budynku nie było nigdy reklamy, a remontowany jest już drugi raz w przeciągu 10 lat. Czyli co, jednak da się bez sponsoringu? Wolę widok z okna na niebo niż na płachtę reklamową...
      PS, Gdyby mi nie przeszkadzał brak widoku za oknem to tak - zamieszkałabym w piwnicy. W innych okolicznościach płacę czynsz i żądam dostępu do promieni słonecznych.
    • Gość: mieszkaniec To tak, jakby podczas okupacji IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.12, 17:29
      pisać złośliwe komentarze na fejsbukowym profilu NSDAP. Zamiast powyrzynać w reklamie dziury wielkości swoich okien, ludzie załatwiają to przez internet. Żenujące.
      • Gość: BD Re: To tak, jakby podczas okupacji IP: *.142.198.240.metrointernet.pl 05.04.12, 07:22
        Bo nikt z rzeczonej kamienicy nie jest zainteresowany ani placeniem za zniszczenie siatki, ani tym bardziej zwiekszeniem kosztow czynszu za biuro, ktore ma za ta siatka (bo jak juz kilka osob wspomnialo to w wiekszosci mieszkania na biura przystosowane). Pomijam, ze mu mniej slonce w komputer swieci...

Piane bija ci od zewnetrznej, nie wewnetrznej strony reklamy.
    • Gość: leon Fejsbuk nauczcie się pisać po polsku, IP: *.aster.pl 02.04.12, 17:47
      jak odmieniacie po posku to piszcie po polsku na FEJSBUKU!
    • dziedzicznacytadelafinansjery Dziadowskie państwo i tyle 02.04.12, 17:53
      To nie jest przecież zorganizowana przestępczość typu mafijnego, która przeżera do szpiku kości struktury państwa na szczeblu rządowym i lokalnym - z różnymi inspekcjami, policją, sądownictwem, ministerstwami. To jest tylko jedna wspólnota mieszkaniowa i dwie czy trzy firmy. I państwo polskie nie potrafi sobie z tym poradzić. Ale oczywiście nie przeszkadza to różnego rodzaju samozadowolonym oficjelom wygłaszać dyrdymałów o "zdanym egzaminie".
    • Gość: bemowian Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie re... IP: *.aster.pl 02.04.12, 18:01
      Panie Grzegorzu! Złota czcionka: "To oznacza, że w myśl rozporządzenia ministra infrastruktury na oknach kamienicy nie ma prawa wisieć żadna reklama - chyba że nielegalnie."
    • Gość: wrw KIA ściągać natychmiast reklamę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 18:01
      Ściągajcie natychmiast reklamę i to miguniem, bo zaraz będziecie mieli kilkaset osob przed biurem. Prawo obowiązuje także nietykalne koncerny w POlandii.
    • Gość: Tzyklon Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: 195.136.20.* 02.04.12, 18:22
      Goń się. Nie bedziesz decydowało o tym jak kto chce żyć i co chce widziec za oknem. Zapłaciła ci kia za pochlebny komentarz, który dla odwrócenia uwagi szkaluje ludzi walczących o swoje? Kup sobie pampersa, bo bedziesz musiał wiecej "obronnych" komentarzy napisac a natura tego nie zrozumie. Powinieneś uczyc sie na błedach a nie co 8 h prac bieliznę
      • Gość: warszawianka Wizualne ohydztwo IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.12, 18:27
        Nawet nie chodzi o moje współczucie dla ludzi mieszkających w zasłoniętych kamienicach.
        Ale taka reklama paskudnie zohydza obraz miasta. Czy my naprawdę musimy żyć w takim
        gąszczu reklam, na które i tak nikt nie zwraca uwagi? Warszawa przez te wszystkie tablice
        i billboardy jest OBRZYDLIWA!
    • fsmg Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie re... 02.04.12, 18:54
      Nigdzie w cywilizowanej Europie nie widziałem reklamy chamsko na budynku mieszkalnym żeby ludziom zasłaniali okna. nigdzie, nawet podczas remontu. Ale to jest Polska właśnie
      • Gość: ładny Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 22:21
        Bo nigdzie nie byłeś.
    • Gość: pinio KIA jakie samochody takie metody IP: 109.197.42.* 02.04.12, 19:37
      wciskania klientom ciemnoty. Zapewne takie same metody na przyjmowanie reklamacji.
      • Gość: monkeysoundsystem Re: KIA jakie samochody takie metody IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.12, 20:12
        dokladnie, zreszta myslalem, ze korea jest bardziej cywilizowana niz chiny, ale jednak nie.
        chinska polityka.
    • wesus Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie 02.04.12, 19:41
      Budynkowi pewnie nie przeszkadza, ale czy ty chciałbyś mieszkać w mieszkaniu bez dostępu światła dziennego?
    • baba8012 Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie 02.04.12, 19:46
      Ciekawe co byś mówił mieszkając za płachtą baneru reklamowego..
    • Gość: Zey Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie re... IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.12, 19:52
      hahaha Braughman ma siatkę ściągnąć??? hahaha Możę Hator kupi braughmana, a nie braughman hatora. Tak tak braughman kupuje Hatora to teraz będzie mieć siatki na universalu, celepii (łącznie z ekranem i ekranem i siatkami na riwierze).
      Powiem tak, wasza walka jest na nic bo jak braughman kupi hatora to jaką siatkę z jerozolimskich 33 sobie ściągnie, ale za to zrobi większą na uniwersalu.
      Po za tym tu rządzą prawnicy i urzędnicy(łapówkarze ;] )
      zresztą teraz jest taki kryzys że darowanemu koniowi..... sami wiecie
      Pozdrawiam
    • Gość: LOGIN NAME Re: Internauci atakują na Facebooku: "Ściągajcie IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.12, 19:59
      Wlasnie prezez takich ignorantow jak ty "drogi" internauto w.s3 w tym krajniu byla, jest i bedzie jedna wielka chójnia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka