ciwir Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 07.03.19, 20:31 Ja polecam palacykotrebusy.pl/ – Pałacyk Otrębusy www.villajulianna.pl/ – Villa Julianna www.podgigantami.pl/ - Restauracja Pod Gigantami Chrzest Helenki | Fotograf na chrzciny Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
alliicce Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 01.04.19, 11:19 Mogę polecić Ci ten lokal restauracjaborodino.pl Organizowałam tam chrzciny mojej młodszej córki i było ok. Ładna restauracja z bardzo dobrą kuchnią. Obsługa miłą i sprawna. Menadżer chętnie pomógł przy organizacji całej imprezy i dopilnował wszystkiego. Impreza przygotowana na czas i zgodnie z ustaleniami. W przyszłym roku organizuje tam komunie starszej córki. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
1984adkazura Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 03.04.19, 15:25 Restauracja "u Lotników " bardo przystępne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok IP: 188.241.25.* 12.04.19, 09:57 Polecam wejść na tę stronę chrzcinyikomunie.pl/ lista ofert z całej Polski, na pewno coś znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bercia14 Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok IP: 46.101.78.* 17.04.19, 09:35 my chrzciny zorganizowaliśmy w restauracji Literatka na Krakowskim Przedmieściu i byliśmy bardzo zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilkamyk Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok IP: 46.101.78.* 17.04.19, 10:08 nam spodobała się wizualnie restauracja Literatka na Krakowskim Przedmieściu więc tam zorganizowaliśmy chrzest i się nie zawiedliśmy bo jedzenie było bardzo smaczne a obsługa profesjonalna Odpowiedz Link Zgłoś
adrian99 Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 25.06.19, 10:56 Ostatnio robiliśmy chrzciny syna w tym lokalu, muszę powiedzieć że wszyscy goście wyszli uśmiechnięci i najedzeni po przyjęciu słyszeliśmy od nich same pozytywne opinie więc brawo dla Was :) My jako rodzice również byliśmy bardzo zadowoleni zarówno z obsługi jak i ze smaku potraw. chrzcinyikomunie.pl/obiekt/2418-bistro-warszawa/ Bardzo dziękujemy na pewno będziemy polecać i jeszcze nie raz wrócimy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
agulczy Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 15.07.19, 09:30 Polecam ten lokal, sama tam organizowałam przyjecie i jestem mile zaskoczona chrzcinyikomunie.pl/obiekt/2310-hotel-lord/ Odpowiedz Link Zgłoś
agulczy Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 15.07.19, 09:50 chrzcinyikomunie.pl/obiekt/47-palacyk-otrebusy/ Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
milosz.seweryn Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 31.07.19, 11:09 Sprawdź w Warszawie Sypką Mąkę i Masło na Żoliborzu. Przyjemne miejsce, mają dobrą kuchnię, przyjmują większe grupy (sam ostatnio robiłem stypę na 15 osób). Jak z managerem ustalisz wszystkie szczegóły na początku, to przychodzisz na gotowe o nic się nie musisz martwić. Oczywiście jeżeli w gronie gości są osoby uczolone na gluten itp zdecydowanie najlepiej jest wcześniej uprzedzić. Odpowiedz Link Zgłoś
moezas Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 19.02.20, 11:50 Obczaj sobie ofertę Domu Weselnego Astoria w Kaniach koło Pruszkowa. A najlepiej będzie jak po prostu się z nimi skontaktujesz i obgadasz sprawę ewentualnego przyjęcia u nich. Jedno jednak mogę cię zapewnić: jedzenie mają tam wyśmienite ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 19.02.20, 16:43 moezas - człowiek renesansu! Potrafi zareklamować topik do lutowania układów scalonych firmy... i depilację laserową okolic bikini w firmie.... potrafi nawet wygrzebać post sprzed 8 lat żeby zareklamować jakąś budę, gdzieś w polu... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuniaa01 Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 01.10.20, 19:18 Ja organizowałam chrzciny w tym miejscu palackobylin.pl/. Polecam pod rozwagę. Ni tylko ładny pałac z klimatem i ładnie urządzony. Mają też świetną kuchnie profesjonalna obsługę. Bardzo mi się tam podoba i jestem zadowolona z imprezy, goście również Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasiuniama Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 17.11.20, 09:37 Fajne chrzciny miała moja chrześnica w Pałacu Lasotów. Bardzo ładne miejsce z dobrą obsługa i pysznym jedzonkiem. Okolica cicha i spokojna i jest dużo miejsca do zabawy na zewnątrz co dla dzieciaków było nie lada atrakcją. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ivonanana Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 08.04.21, 10:59 Ładne przyjęcie można urządzić w Borodino w Nowym Dworze. Tam właśnie były chrzciny mojej córeczki. Było super. Ładny ogród ładne wnętrza miął obsługa z menadżerem na czele. No i świetne jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
marzemarz Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 02.06.21, 21:11 Ładną imprezę rodzinną można urządzić w Pałacu Kobylin. Byłam tam ostatnio na chrzcinach. Impreza była pierwszorzędna. bardzo mi się tam podoba. Kuchnia i obsługa na wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
monmonamomni Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 24.11.21, 10:07 My organizowaliśmy chrzciny w Pałacu Lasotów. Bardzo nam się tam podoba. Ładnie urządzony i utrzymany pałac z eleganckimi wnętrzami otoczony przyjemnym parkiem. DO tego świetna kuchnia i perfekcyjna obsługa. No i właściciel bardzo miły, kontaktowy i pomocny. Odpowiedz Link Zgłoś
majkapelc234 Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 25.11.21, 12:31 Warto poszukać na stronie chrzcinyikomunie.pl mają mnóstwo świetnych ofert lokali w dobrych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
marimarmari Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 28.01.22, 18:07 Bardzo ładnie można urządzić chrzciny w Sali Raj w Wiązowni. Sama organizowałam tam taką imprezę. Bardzo jestem zadowolona. Sala ładnie urządzona bardzo dobra obsługa z panią menadżer na czele. Serwowali pyszne jedzenie. No i jest ładny ogród z placem zabaw dla dzieci. Jak dla mnie miejsce idealne na takie imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
dominimina Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 19.04.22, 10:31 Na takie imprezy spokojnie mogę polecić to miejsce - dworek-nieborow.pl/. Organizowałam tam chrzciny i swoje urodziny. Piękne i klimatyczne miejsce otoczone ładnym parkiem. Świetna obsługa i pyszna kuchnia. Mają duży wybór dan w menu. Wszystko smaczne świeże i odpowiednio przyrządzone. Polecam dania z kaczki (świetnie potrafią przyrządzić). Odpowiedz Link Zgłoś
alalalalaalicja Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 10.05.22, 10:18 Bardzo ładnym miejscem jest Pałac Lasotów. Pięknie nam przygotowali przyjęcie z okazji chrzcin naszej córeczki. Miła obsługa z właścicielem na czele. cicha i spokojna okolica. I sam pałac ładnie urzadzony. Do ego pyszne jedzenie. Spokojnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenamarz Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 11.08.22, 11:00 Ładnie przygotowali nam przyjęcie z okazji chrzcin w Złotym Runie. Obsługa miła na czele z właścicielem. Świetna kuchnia. Sala odpowiednio przygotowana i gustownie udekorowana. No i okolica spokojna i dzieciaki miał się gdzie bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawa Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok IP: *.205.211.121.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.08.22, 21:31 Warto zapytać się o dobrą restaurację w Warszawie na forum - obywatelmiasta.pl/category/154/warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
adeladelka Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 27.10.22, 13:23 Piękne przyjęcie rodzinne zorganizowała moja siostra w Nieborowie w dworku Biała Dama. Już sam wygląd mnie zachwycił. Piękny dworek, klimatyczna okolica. Eleganckie wnętrza. Do tego świetna kuchnia. Bardzo dobre dania z kaczki i pyszne desery. Obsługa na wysokim poziomie. Jednym słowem perfekcja Odpowiedz Link Zgłoś
monikika Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 22.03.23, 11:43 Mnie się bardzo podoba Pałac Kobylin. To idealne miejsce na takie imprezy. Ładnie urządzony pałac, otoczony ładnym parkiem. Potrafią przygotować elegancką imprezę z dobrym jedzeniem i w klimatycznych okolicznościach. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzazik Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 02.08.23, 10:31 Tu jest idealne miejsce na takie imprezy www.szkielkalowicz.pl/. Potrafią pięknie przygotować przyjęcie. Ładny lokal, urokliwa okolica. Jedzenie smaczne i urozmaicone. Bardzo dobra obsługa począwszy od pani menadżer a skończywszy na obsłudze kelnerskiej spokojnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
salmela Re: Dobra restauracja na chrzciny - Warszawa i ok 01.09.23, 11:03 Mnie się bardzo podoba dworek Biała Dama w Nieborowie. Jest tam bardzo ładnie i klimatycznie. Świetnie przygotowali przyjęcie z okazji chrzcin mojej siostrzenicy. Elegancki wystrój, sprawna organizacja i smaczne jedzenie. Do tego ładny i zadbany ogród. Odpowiedz Link Zgłoś