Gość: korek Po co ? IP: *.zabrze.vectranet.pl 06.11.12, 17:03 Po co ich łapać jak i tak ich zaraz wypuszczą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korom To oni bili się przed meczem Polska-Rosja. Znas... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.12, 17:16 nie rozumiem, gość NN1 i NN5 biją się między sobą na zdjęciu nr 1, poszukujemy Polaków i ...reszty Europy? jakoś połowa z nich nie wygląda mi na zadymiarzy - jacyś wychudzeni, który zadymiarz maluje sobię gębę na mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senkusenk. nr 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 17:18 nr 5 to mój faworyt. tzw. "zdjęcie reprezentacyjne". dobre do dowodu osobistego :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Chodzi im o kacapskich kiboli???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 17:19 Oj chłopie ! Matko boska !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: Chodzi im o kacapskich kiboli???????????????? IP: *.ghnet.pl 06.11.12, 17:23 Kacap kacapem, ale ty jesteś debilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotojelen To oni bili się przed meczem Polska-Rosja. Znas... IP: 46.183.209.* 06.11.12, 17:26 Pan z numerem 8 to chyba jakis Rumun Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman od listopada szukają tych co podpalili 06.11.12, 17:27 wozy transmisyjne - i jakoś się nie udaje, tu też, oj chyba sprawcy byli z plutonu zabezpieczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejs POlaczki, jesteście osły IP: *.radom.vectranet.pl 06.11.12, 17:27 Ruskie sie w waszej stolicy panoszyły, prowokowały, pluły i biły, a teraz ci, którzy nie bali się im odpowiedzieć są ścigani. Chory kraj POchew (czyt. cip) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sukingad To oni bili się przed meczem Polska-Rosja. Znas... IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.11.12, 17:29 Przecież to wszystko są Niemcy.... z Antify Pancipy. Zapłacą za awantury w Stolicy 11go listopada :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jbest Chodzi o ruską swołocz, która opluwała i prowokowa 06.11.12, 17:33 ła? Rozumiem, że wpierdel jaki dostali na moście Poniatowskiego to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
jbest Wielka dziękówa dla chłopaków z mostu Poniatowskie 06.11.12, 17:33 go, którzy pogonili ruską swołocz. Jeszcze tylko szwaby za poprzedni 11.11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arleta Re: Policja szuka kiboli, którzy bili Rosjan. Zna IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.11.12, 17:50 Dwie to na bank russkije lica Odpowiedz Link Zgłoś
wuzzi to nie są kibole tylko bandyci... 06.11.12, 18:10 kibol ma przynajmniej jakiś gadżet kibica szalik albo coś i udaje kibica a tak na prawdę szuka zadymy, Ci na zdjęciach nie mają nic prócz twarzy która wiele tłumaczy i prowokuje do bójki... mam nadzieję że ich pociągną do odpowiedzialności, tych ruskich już wypuścili a naszych szukają, dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
gosc82 To oni bili się przed meczem Polska-Rosja. Znas... 06.11.12, 18:11 Haha... na stronie KSP jest napisane, że szukają ludzi biorących udział w nielegalnym zbiegowisku, a GW pisze o ludziach bijących Rosjan. Dodatkowo połowo z tych poszukiwanych do Rosjanie! A Wy to wszystko łykacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marsz 11.11.12 To oni bili się przed meczem Polska-Rosja. Znas... IP: *.2a.pl 06.11.12, 18:44 Brawo dla tych Polaków którzy nie dali sobie pluć w twarz ruskim, maszerującym z portretami Lenina i Stalina oraz z flagami ZSRR/sieprem i młotem. Jak mozna było na taką prowokacje pozwolić. Nie będzie rusek pluł nam w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noxious To oni bili się przed meczem Polska-Rosja. Znas... IP: 31.178.126.* 06.11.12, 19:01 Hehe... NN9 z emocji zlał się w gacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziejek To oni bili się przed meczem Polska-Rosja. Znas... IP: *.play-internet.pl 06.11.12, 19:19 Ktoś tu wali głupa. W dużej części na fotkach są Rosjanie. Byłem obserwatorem wydarzeń. Policja musi o tych wiedzieć, jako że np. koleś w niebiesko-paskowanej koszulce objawia się na wielu filmikach, goniąc w stronę czmychających biało-czerwonych. BTW: dygresja: Dla mnie żenadą było, że gdy on i kilkunastu naprędce zorganizowanych obrońców tyłów kolumny kibiców rosyjskich, przeganiało dumne zaciężne wojska polskie ściągnięte z całego kraju (okolice Muzeum i Giełdy). Pomagam zatem i rozpoznając sugeruję: Prześlijcie te foty do kolegów z Federacji Rosyjskiej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tujek Przecież na zdjęciach w większości to ruscy są... IP: *.2a.pl 06.11.12, 19:26 ...a ten we fioletowej bluzie widać że najpierw zaatakował Polaka (chciał mu zabrac szalik) a potem dziennikarza, a reszta to G.Wno prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goport NN10 to jakiś upośledzony przygłup! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 20:09 Żarty się was trzymają. Przecież NN10 to jakiś upośledzony przygłup! Odpowiedz Link Zgłoś
podobny_do_nikogo To oni bili się przed meczem Polska-Rosja. Znas... 06.11.12, 20:24 znam 3 = był dzisiaj na mojej siłowni i był ok Odpowiedz Link Zgłoś
podobny_do_nikogo To oni bili się przed meczem Polska-Rosja. Znas... 06.11.12, 20:25 syn sąsiada, ten młodszy Odpowiedz Link Zgłoś
podobny_do_nikogo To oni bili się przed meczem Polska-Rosja. Znas... 06.11.12, 20:26 Gruzin z bloku obok Odpowiedz Link Zgłoś
podobny_do_nikogo To oni bili się przed meczem Polska-Rosja. Znas... 06.11.12, 20:28 no mój zięciu, nie wiedziałem, że wiracha taki... daję mu córkę, nie zginie myszka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiaczek cija To oni bili się przed meczem Polska-Rosja. Znas... IP: *.181.149.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.11.12, 23:05 Zdjecie nr 9 - panu spod rozpietej bluzy wyglada ruska bukwa "i". Niech psiarnia zapyta ruskiego ambasadora o bojówki z Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozzo Re: Policja szuka kiboli, którzy bili Rosjan. Zna IP: 193.46.186.* 07.11.12, 07:53 To w Rosji mogą się nie pokazywać - dostaną za sam wygląd i narodowość.... Odpowiedz Link Zgłoś