Dodaj do ulubionych

Co ty wiesz o Warszawie? Quiz Jerzego S. Majews...

24.12.12, 10:46
9/9
wstyd by był, gdyby było inaczej ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: bohun Co ty wiesz o Warszawie? Quiz Jerzego S. Majews... IP: *.ip.netia.com.pl 24.12.12, 10:48
      Łatwizna.
    • Gość: rdzenny 8/1 - dałem dupy z mostem i tramwajami :-/ IP: *.dynamic.chello.pl 24.12.12, 13:44
    • taka_prawda500 Co ty wiesz o Warszawie? Quiz Jerzego S. Majews... 24.12.12, 14:04
      8/1 - nie wiedziałam, że w krzakach obok ZOO bzykali się ruscy żołnierze z warszawiankami...;-)
    • Gość: julia Co ty wiesz o Warszawie? Quiz Jerzego S. Majews... IP: *.dynamic.chello.pl 24.12.12, 14:19
      8/9, zmylił mnie most, wydawało się, że w oddali widać Pragę za Śląsko Dąbrowskim :) ale te błędy i literówki to moglibyście poprawić...
    • Gość: słoik 8/9 IP: *.play-internet.pl 24.12.12, 14:25
      czy mam prawo lubić Warszawę?
      • Gość: tralala Re: 8/9 IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.12.12, 17:05
        Masz, masz...:) a co w słoikach przywozisz?;-)
        • Gość: słoik Re: 8/9 IP: *.play-internet.pl 24.12.12, 18:57
          no właśnie o to chodzi, że w słoikach to głównie miód z pasieki wujka.. szczerze mówiąc to poza tym w słoikach nie przewożę nic, a jedyną osobą, o której wiem, że korzysta ze słoików jest mój przyjaciel używający tego opakowania do transportu obiadów ze Śródmieścia od rodziców na Bielany, do siebie...
    • Gość: Agnieszka Co ty wiesz o Warszawie? Quiz Jerzego S. Majews... IP: *.rzeszow.mm.pl 21.02.13, 17:44
      O Warszawie wypada wiedzieć sporo, gdyż jest stolicą Polski, wiele na temat tego miasta można przeczytać na www.pr-controlled.com/index.php. Na pewno "Warszawa da się lubić " jak brzmi w starej piosence.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka