Dodaj do ulubionych

Straż miejska na skuterach jeździ po parku [WIDEO]

IP: *.ip.netia.com.pl 13.06.13, 16:07
Prośba do gazety Stołecznej o rozdmuchanie sprawy. Spytanie na Policji ? Sprawdzenie co grozi za to wg. kodeksu drogowego, a nie tylko przepisanie listu czytelnika i wrzucenie wideo....
Obserwuj wątek
    • nessuno Re: Straż miejska na skuterach jeździ po parku [W 13.06.13, 16:25
      Dokładnie.
      Niby jakim prawem te odrzuty, które nie dostały się do policji, mogą robić co chcą, wjeżdżać gdzie im się podoba. Jedne jełopy postanowiły sobie pojeździć po Cytadeli, tutaj kolejne sługuski bufetu brykają sobie po parku.
      No, ale przykład ignorancji dostają na co dzień od swoich przełożonych.
      • Gość: omg Re: Straż miejska na skuterach jeździ po parku [W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.13, 22:14
        głąbie - do policy to tylko lalusie się pchają :P
        w życiu nie chciałbym pracować jako krawężnik
    • Gość: worek czepiacie sie IP: 91.123.232.* 13.06.13, 16:43
      w koncu sciganie groznych przestepcow wymaga naginania prawa...
      • Gość: arktur Re: czepiacie sie IP: 193.105.35.* 13.06.13, 17:08
        no właśnie
        w końcu to oni wystawiają mandaty a nie im
      • taka_prawda500 Re: czepiacie sie 13.06.13, 17:15
        Pijący piwo = groźni przestępcy. Rzekł leming.
        • Gość: worek dzieki, ze to wyjasniles IP: 91.123.232.* 13.06.13, 17:37
          ci mniej kumaci mogliby przeciez nie zrozumiec ironii...
    • Gość: gość1810 Straż miejska na skuterach jeździ po parku [WIDEO] IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.13, 17:33
      Już nie mogę się doczekać wyjaśnień przemądrzałej niedorzeczniczki, to dopiero będzie fascynująca lektura!
    • Gość: jan kazimierz samochodami tez jezdza IP: *.play-internet.pl 13.06.13, 20:10
      Policja zarowno w radiowozach jak i w cywilnych autach regularnie jezdzi po alejce parkowej przy Cmentarzu Wolskim - róg Wolskiej/ Redutowej.
      Nie na zadne akcje bo w parku zwykle bardzo spokojnie, same matki spacerujace z wózkami, a po to by poogladac mamusie albo do postawionych tam toi-tojów.
      Warto podkreslic ze komenda oddalona jest o jakies 200m, patroli pieszych brak
    • Gość: Ja Straż miejska na skuterach jeździ po parku [WIDEO] IP: *.gvt.pl 13.06.13, 22:03
      Po parku nie wolno jeździć skuterami ale oni myślą że im wszystko wolno. Park jest dla ludzi a nie torem do skuterów Straży Miejskiej. Ciekawe co powie teraz rzeczniczka?? Mieli pilną interwencje z pijącymi piwo?? Żenada
    • Gość: Ja Straż miejska na skuterach jeździ po parku [WIDEO] IP: *.gvt.pl 13.06.13, 22:05
      Ciekawe co tym razem powie rzecznik. Może ktoś głośno zapyta.
    • Gość: stop itd STOP - Mobilnym Fotoradarom ITD akcja na facebook IP: *.szczecin.mm.pl 13.06.13, 22:06
      STOP - Mobilnym Fotoradarom ITD AKCJA na FACEBOOKU

www.facebook.com/STOP.Mobilnym.Fotoradarom.ITD
    • Gość: olo Straż miejska na skuterach jeździ po parku [WIDEO] IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.06.13, 07:42
      to straszne , jak oni mogą jezdzić tymi potwornymi maszynami po parku !! skandal !! zlikwidować park , straż miejska , hankę i skutery !!!
    • Gość: gibki To przecież norma IP: *.klaudyny.waw.pl.174.23.193.in-addr.arpa 14.06.13, 11:06
      Po Parku Saskim jeżdżą radiowozami. Widziałem kilka razy, raz nawet byłem przez panów kontrolowany podjechali późnym wieczorem bez świateł i bezszelestnie. Prawdziwi stołeczni ninja:)
    • Gość: marcin z Pragi Straż miejska na skuterach jeździ po parku [WIDEO] IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.13, 22:29
      ale macie problemy! co wam to przeszkadza? mają skutery to z nich korzystają. Chyba po to je im kupili? To dobrze że dbają o bezpieczeństwo w Parku. A jeśli ktoś pije to już chyba jego problem, że mandaty dostaje. Sam widziałem jak przeganiali takich bluzgających oszołomów, co imprezkę sobie zrobili w samo południe. Bardzo dobrze!!!! Jestem za tym żeby tam jeździli i kontrolowali!!!! Ps.moja żona też jest zadowolona. Idąc z dzieckiem po Parku jakoś nie odczuwa dyskomfortu z powodu przejechania tuż obok dwóch skuterów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka