kawiusz 19.06.13, 16:57 Fajnie, dba o nas. Dziękuję Pani Prezydent :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessuno Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodne ... 19.06.13, 17:00 Bufetowa choćby darmowymi lodami częstowała, to i tak już nic jej nie uratuje. Referendum, odwołanie i adios:) Odpowiedz Link Zgłoś
robertmatycz Re: Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodn 19.06.13, 17:02 kawiusz napisał: SUPER FAJNIE, TYLKO SZKODA, ŻE BRAK ICH NA CAŁYM URSYNOWIE. > Fajnie, dba o nas. > Dziękuję Pani Prezydent :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodn IP: 176.111.229.* 03.07.13, 23:29 >SZKODA, ŻE BRAK ICH NA CAŁYM URSYNOWIE. Guział niech się poci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirr Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodne ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.13, 17:10 dobra pani, mogła nie rozstawić, a rozstawia :) czekamy na dalsze ruchy PR-owców, może by jakąś drogę rowerową otworzyć? tylko nie bardzo jest jaką, bo żadnej się nie buduje, nie? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polskirozlamacz HGW do referendum nie powinna nic robić 19.06.13, 18:20 bo każde jej działanie zostanie uznane za przedwyborczy PR... Odpowiedz Link Zgłoś
robertmatycz Re: zbawiciel, prawdziwy zbawiciel a kiedy bufet. 19.06.13, 17:29 uzdek98 napisał(a): To chodz, pogramy w tą Twoja galę. > w centrum za darmo POwstanie ... duzo miejsca przeciez tam jest, to mozna tez j > akies klepisko stuknac do haratania w gale o puchar donalda picera ... Odpowiedz Link Zgłoś
robertmatycz Re: Hajka! 19.06.13, 17:30 Gość portalu: wawa napisał(a): A JA TWOJE ZARAZ WYKOPIĘ, CYMBALE. Napisz skargę do Ztm-u. > Może ZTM zacznie uzywac klimatyzacji i przyjeżdżać na czas? > Stanie 30 min w upale na przystanku i gotowane się w smrodzie autobusu zmusiło > mnie do wykopania twojego koszernego dupska z mojego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTW Re: Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodn IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.13, 18:23 A co na to Mistrz Gałczyński? Któż to tak śnieżkiem prószy z niebiosów? Dyć oczywiście pan wojewoda; módl się, dziecino, z całą krainą – niech Bóg mu siły doda; śnieżku naprószył, śnieżek poruszył dobry pan wojewoda. A któż na szybach maluje kwiaty, czy mróz, czy mróz, dziecino? Nie, to rączuchną dla ciebie, żabuchno, starosta ze starościną; srebrzyste prążki, listki, gałązki dla ciebie, dziwna dziecino. A któż te śliczne zawiesił sople za oknem u okapu? Czy może także mróz niedobry swą fantastyczną łapą? Nie, moje złoto, to referenci, podkierownicy, nadasystenci nocą nie spali, hurra! wołali, sople poprzyklejali. Hej, tam w Warszawie jest pan minister siwy i taki miły, przez okno rzuca spojrzenia bystre, bo chce, by dla ciebie były zimą sopelki, śniegi i lody: wszystkie zimowe wygody. Jeżeli tedy sanki usłyszysz i dzwonki ich tajemnicze, wiedz: to minister w skupionej ciszy nacisnął taki guziczek, że gwiazdki dzwonią i gwiazdki lśnią nad miastem i nad wsią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodne ... IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.13, 18:24 Dzisiaj około 12.00 - upał - kilkoro 2, 3 latków tapla się w basenie obok Centrum Kultury przy Podskarbińskiej na Grochowie. Nagle z budynku z krzykiem wybiega kobieta w fartuchu i strasząc opiekunów ochroną i strażą miejską każe natychmiast zabrać dzieci. Co ciekawsze wszystkie okoliczne psy też wskakują do tej wody - ale wtedy pani w fartuchu już nie widać. Fajne standardy kultury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfkm Re: Hajka! IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.13, 18:45 Rozumiem, że pamiętasz czasy, kiedy było inaczej - przypomnij mi proszę, bo ja jakoś nie pamietam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Hajka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 19:23 Rozumiem debilu ,ze tak ma byc zawsze bo to "tradycja"?Wydała 150 mln na muzeum żydów podniosła ceny biletów , zniosła wiele linii i kursów sprzedał SPEC ,Centralny i bog wie co jeszcze a ja dalej mieszkam przy dziurawej ulicy która w deszcz zamienia się w jezioro z fontannami i doginam zatłoczonym , śmierdzącym , spóźnionym i drogim autobusem...wiec niech pani Hajka spier...!!To tylko 2 powody o reszcie nie chce mi się pisac jak Wisłostrada,remont roczny Dźwigowej a o rowerze w Wawie mogę sobie pomarzyć chyba nie za mojego pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cucurucu Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodne ... 19.06.13, 18:52 Cukruje bufetowa na wszelkie sposoby.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bufet tonie Re: Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodn IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.06.13, 19:42 kawiusz napisał: > Fajnie, dba o nas. > Dziękuję Pani Prezydent :) uważaj, bo się POsiusiasz z tej wdzięczności. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodn 19.06.13, 20:10 Jeśli to jest szczyt możliwości agencji PR-owej próbującej ratować bufetową to nic dziwnego, że niedługo opuści stołek :) Odpowiedz Link Zgłoś
fruqo3 Łubu dubu, łubu dubu... 19.06.13, 20:15 ... Tęczowy Sztandar cały czas próbuje ocalić dupę HGW... Odpowiedz Link Zgłoś
rufinmusic Re: Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodn 20.06.13, 09:30 three-gun-max napisał: "Jeśli to jest szczyt możliwości agencji PR-owej próbującej ratować bufetową to nic dziwnego, że niedługo opuści stołek :)" Jaki PR? Wcześniej w upały kurtyny także były rozstawiane, a PR nie był potrzebny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodne ... IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.13, 20:16 jestem starej daty i pamietam jak po Warszawie jezdzily polewaczki -dzieki temu w asfalcie nie robily sie koleiny w upały a i schladzalo toto deko powietrze . Ale to oczywiscie za duze koszty dla miasta wywalajacego miliony na pierdoły i fanaberie bufetowej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM A ja pamiętam, jak w latach 80'tych poza polewacz- IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.13, 22:23 kami jeździły także ekipy miejskiej kanalizacji i oczyszczali zapchane studzenki, przepusty, odnogi, i inne elementy. Od lat 80'tych, mimo iż w ciągu dnia przemieszczam się po prawie całym mieście, nie widuję ich. Są za to szalone problemy z wyziewami z miejskiej kanalizacji, bo to że 20 - 30 lat nie czyszczone, musi mieć swoje konsekwencje. Osobiście najbardziej współczuję mieszkańcom ulic: Krajewskiego, Krasińskiego, Malczewskiego. 24 godziny na dobę znieść taki fetor to naprawdę hartuje ducha. Krajewskiego to tak capi (prawie cały rok - nawet w silne mrozy) że dziwię się tamtejszym mieszkańcom, iż nie zalali tych studzienek i wylotów betonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spiderek Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodne ... IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.13, 20:28 Wielka szkoda, że kurtyny staną tylko w Śródmieściu. Wszak Warszawa składa się jeszcze z kilku równie upalnych dzielnic. Może Pani Prezydent o tym nie wie? Panowie i Panie doradcy Prezydenta Warszawy, uświadomcie swoją szefową o istnieniu innych dzielnic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dba o was gotowa nawet koksowniki ustawic ... IP: *.30.10.12.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.06.13, 20:57 byleby odwrocic niekorzystny trend ale za pozno. za duzo o 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
cucurucu Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodne ... 19.06.13, 22:36 Nie pyskujcie bo sie babsztyl znerwi i pozamyka te kurtyny wodne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodn IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.13, 00:35 idż jej walnij patelnie i wyliz rowa szmaciarzu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
taka_prawda500 Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodne ... 20.06.13, 02:34 Od 9 do 17 - genialne, akurat wtedy, kiedy większość ludzi siedzi w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_prawda500 Re: Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodn 20.06.13, 02:35 A bezdomni będą się mieli gdzie wykąpać. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodn IP: *.mcx.pl 20.06.13, 07:44 po 17 upaly zelzeja.. Odpowiedz Link Zgłoś
rufinmusic Re: Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodn 20.06.13, 09:26 taka_prawda500 napisała: "Od 9 do 17 - genialne, akurat wtedy, kiedy większość ludzi siedzi w pracy." Pewnie lepiej było by od 18 do 22, kiedy już nie ma upału...Pomyśl zanim coś napiszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Gronkiewicz-Waltz każe rozstawić kurtyny wodn IP: *.rev.snt.net.pl 20.06.13, 14:47 Raczej od 9 do 17 bo wtedy jest największy upał. Po co marnować wodę rano i wieczorem, gdy jest znośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
demkel Przed nami bardzo upalne dni. Rozstawią kurtyny... 20.06.13, 08:02 Piwo!!! Dlaczego nie z piwem???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czesiu.wisniak Przed nami bardzo upalne dni. Rozstawią kurtyny... 20.06.13, 08:08 Lepiej Bufetowa z wodą niech nie kombinuje. Patrząc na jej talenty w tej dziedzinie pewnie pół chodnika wysadzi i zaleje zanim toto podłączy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korektor Siki carycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 09:27 HGW nic nie może kazać spółce prawa handlowego. Chyba, że profesor prawa nie zna kodeksu spółek handlowych, co jest zresztą wielce prawdopodobne. W ubiegłych latach dogadywali się urzędnicy z ratusza z wodociągami i woda sikała. Teraz za siki z kurtyn zabrała się osobiście caryca. Odpowiedz Link Zgłoś
rufinmusic Re: Siki carycy 20.06.13, 09:34 To zapewne skrót myślowy autora artykułu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czort Przed nami bardzo upalne dni. Rozstawili kurtyn... IP: *.nfz.gov.pl 20.06.13, 11:41 Leje wodę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ©¹² Autor: Gość: Czort IP: *.nfz.gov.pl 20.06.13, 11:4 IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.13, 23:21 Kolejny nierób, pierdzistołek, marnotrawi czas. Odpowiedz Link Zgłoś