Gość: starosta IP: *.sympatico.ca 26.03.02, 00:08 SZUKAM ABSOLWENTOW Z 94 ROKU JETEM JEDNYM Z NICH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kulka Re: ABSOLWENCI WSPS 1994 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 23:47 ale jakies konkrety? dzienne,zaoczne,resocjalizacja czy rewalidacja? ha...był u nas taki starosta co baranka na zakończenie obiecywał,a potem wcześniej skończył,i baranka nie było:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starosta Re: ABSOLWENCI WSPS 1994 IP: *.sympatico.ca 27.03.02, 05:36 dzienne resocjalizacja ,ale nie ma to znaczenia popisze z kims z tej uczelni ktora bardzo milo wspominam ciekaw jestem losow absolwentow,co robia,gdzie pracuja Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: ABSOLWENCI WSPS 1994 27.03.02, 08:25 Gość portalu: starosta napisał(a): > dzienne resocjalizacja ,ale nie ma to znaczenia popisze z kims z tej uczelni > ktora bardzo milo wspominam ciekaw jestem losow absolwentow,co robia,gdzie > pracuja ******************8 WSPS....Wyższa Szkoła P? S?..... Nie konczyłem waszej placówki ale zyczę wam abyscie sie znależli w komplecie:) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś