Dodaj do ulubionych

11.11.1918 r

11.11.13, 15:49
W tym dniu i roku Polska po ponad stuletniej niewoli cudem odzyskała niepodległość. Zanim powstał Traktat Wersalski zjednoczyły się wszystkie propolskie siły. Dzisiaj ? gdy powstała szansa, na zjednoczenie sił postsolidarnościowych PO po przegranych wyborach powiedziała, że poczeka na wykrwawienie się konkurenta.
Jakiś komentarz do obecnej rzeczywistości ? rwać sukna. Powtórka z rozrywki - na naszych oczach z naszym udziałem i za naszym przyzwoleniem grzebiemy własne państwo. Z Bogiem debile, ja żyję obok was pętaki i samobójcy. To do lemingów i nieobecnych w życiu publicznym.
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 11.11.13, 16:34
      Mendy antypolskie nie odpuszczają. Ciekawe, czy Polacy dadzą odpór sowieckim pachołkom udającym Polaków :-)
      wpolityce.pl/wydarzenia/66765-marsz-niepodleglosci-w-warszawie-nasza-relacja
      • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 11.11.13, 16:48
        Czarus, to ktora flaszka juz dzisuaíaj?:D
        Tez tak jak Twoi kumple swietujesz?:D
        wyborcza.pl/1,75248,14928995,Swieto_Niepodleglosci_w_Warszawie__RELACJA_NA_ZYWO_.html
        • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 11.11.13, 17:25
          Siedząc Niemcom w odbycie i plując na Polskę nie zarobisz tu punktów szwabski krawężniku na zasiłku tureckich podatników :-)
          • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 11.11.13, 17:32
            plucie na Polske?:S
            No, to tylko Ty jestes specjalista od plucia.....:D
            A tutaj Twoj cytat:
            ........" Słabymi umysłowo i intelektualnie ludźmi a większość Polaków niestety taka jest. Marna bardzo, skundlona, genetycznie chyba, upośledzona nacja........"
            • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 11.11.13, 18:05
              Wpisujesz się w to co poniżej. Żałosny jesteś. Skundlony bezpaństwowcu.
              1zorro-bis napisał:

> plucie na Polske?:S
              > No, to tylko Ty jestes specjalista od plucia.....:D
              > A tutaj Twoj cytat:
              > ........" Słabymi umysłowo i intelektualnie ludźmi a większość Polaków niestety
              > taka jest. Marna bardzo, skundlona, genetycznie chyba, upośledzona nacja......
              > .."
              • 1all.correct Re: 11.11.1918 r 11.11.13, 19:17
                czarku, jesteś idiotą, ale ta diagnoza chyba Cię nie zaskoczyła.
                • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 11.11.13, 19:31
                  Tak bywa, że debil normalnych nazywa idiotami. Jesteś Napoleonem czubku ? nie wątpię :-)
                • mamma_mia_mia Re: 11.11.1918 r 11.11.13, 21:57
                  1all.correct, zgadzam się z Tobą. Czaruś to mały debil, jest zapewne Karolem Wielkim :D
                  • Gość: tus Re: 11.11.1918 r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.13, 22:03
                    Gnida to oczywiście ten czaruś.
                • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 07:19
                  sliczne!:D
                  1all.correct napisała:

> czarku, jesteś idiotą, ale ta diagnoza chyba Cię nie zaskoczyła.
                  • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 09:12
                    Tekstów przygłupa się nie komentuje.
                    Na salonie Zorro nazwano Cię forumowym błaznem /czyli debilem/ i poproszono wielokrotnie o opuszczenie forum. A Ty wciąż tam jesteś, przyjmujesz plwociny na twarz i pogardę i trwasz tam jak skała. Czy Ty masz honor człowieku ? w związku z tym powiedzieć o Tobie ze jesteś zero to komplement :D
                    1zorro-bis napisał:

> sliczne!:D
                    > 1all.correct napisała:
                    >
                    > > czarku, jesteś idiotą, ale ta diagnoza chyba Cię nie zaskoczyła.
                    >
                    >
                    • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 09:55
                      Czarus.....czy ja mam Tobie chamowaty jelopie przypomnic z ilu for Ty wyleciales za chamstwo? I zostalo Ci tylko jedno, jedyne gdzie dobrales sobie doborowe, podobnie jak Ty myslace towarzycho.:D
                      Moje gratulacje.
                      A jak tam krzoki i kolejne flachy?:D:D:D
                      • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 10:00
                        Nie odpowiedziałeś na pytanie Zorro - gdzie Twój honor, skoro publicznie wypraszają Cię z forum a Ty wycierasz twarz i trwasz na so. Gdzie Twój honor Zorro ? to ja Ci powiem gdzie Twój honor. W obesranych krzakach Twój honor :-)
                        1zorro-bis napisał:

> Czarus.....czy ja mam Tobie chamowaty jelopie przypomnic z ilu for Ty wyleciale
                        > s za chamstwo? I zostalo Ci tylko jedno, jedyne gdzie dobrales sobie doborowe,
                        > podobnie jak Ty myslace towarzycho.:D
                        > Moje gratulacje.
                        > A jak tam krzoki i kolejne flachy?:D:D:D
                        >
                        • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 12:23
                          tak? To w tych krzakach w ktorych Ty gorzalke z menelami chlejesz? No, Czarus - to na zdrowie!:D:D:D
                          czarek_sz napisał(a):

> Nie odpowiedziałeś na pytanie Zorro - gdzie Twój honor, skoro publicznie wypras
                          > zają Cię z forum a Ty wycierasz twarz i trwasz na so. Gdzie Twój honor Zorro ?
                          > to ja Ci powiem gdzie Twój honor. W obesranych krzakach Twój honor :-)
                          > 1zorro-bis napisał:
                          >
                          > > Czarus.....czy ja mam Tobie chamowaty jelopie przypomnic z ilu for Ty wyl
                          > eciale
                          > > s za chamstwo? I zostalo Ci tylko jedno, jedyne gdzie dobrales sobie dobo
                          > rowe,
                          > > podobnie jak Ty myslace towarzycho.:D
                          > > Moje gratulacje.
                          > > A jak tam krzoki i kolejne flachy?:D:D:D
                          > >
              • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 07:18
                Czarus....to jeden z Twoich wielu cytatow na innych forach. Pokazuje Twoja "milosc" do Polakow i Polski. Jak chcesz moge Ci tutaj wiecej ich zacytowac. Ale mysle, ze szkoda mojego czasu.....:S
                czarek_sz napisał(a):

> Wpisujesz się w to co poniżej. Żałosny jesteś. Skundlony bezpaństwowcu.
                > 1zorro-bis napisał:
                >
                > > plucie na Polske?:S
                > > No, to tylko Ty jestes specjalista od plucia.....:D
                > > A tutaj Twoj cytat:
                > > ........" Słabymi umysłowo i intelektualnie ludźmi a większość Polaków ni
                > estety
                > > taka jest. Marna bardzo, skundlona, genetycznie chyba, upośledzona nacja
                > ......
                > > .."
            • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 12:48
              nie chodzisz? To dobrze. Bo moze by Ciebie ktos z Twoich kumpli z SB rozpoznal.....:D
              #A Polacy dla Ciebie to kundle, co?
              Dalej mi nie odppowiedziales - jak sie odniesiesz "wielki partyjoto" do Twopjego cytatu?:S
              A tutaj Twoj cytat:
              ........" Słabymi umysłowo i intelektualnie ludźmi a większość Polaków niestety taka jest. Marna bardzo, skundlona, genetycznie chyba, upośledzona nacja........"
              • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 13:01
                Taka jest moja opinia, o większości populacji z której się wywodzę. Obecną /tylko obecną/ uważam za durnowatą i beznadziejnie matolską. Więc o co chodzi Zorro ? bo jaśniej się nie da :-)
                1zorro-bis napisał:

> nie chodzisz? To dobrze. Bo moze by Ciebie ktos z Twoich kumpli z SB rozpoznal.
                > ....:D
                > #A Polacy dla Ciebie to kundle, co?
                > Dalej mi nie odppowiedziales - jak sie odniesiesz "wielki partyjoto" do Twopjeg
                > o cytatu?:S
                > A tutaj Twoj cytat:
                > ........" Słabymi umysłowo i intelektualnie ludźmi a większość Polaków niestety
                > taka jest. Marna bardzo, skundlona, genetycznie chyba, upośledzona nacja......
                > .."
                >
                • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 13:04
                  No, to niezle na ....swoja populacje - czytaj POLAKOW plujesz. Nie wstyd Ci?:S
                  czarek_sz napisał(a):

> Taka jest moja opinia, o większości populacji z której się wywodzę. Obecną /tyl
                  > ko obecną/ uważam za durnowatą i beznadziejnie matolską. Więc o co chodzi Zorro ?

> > A tutaj Twoj cytat:
                  > > ........" Słabymi umysłowo i intelektualnie ludźmi a większość Polaków ni
                  > estety
                  > > taka jest. Marna bardzo, skundlona, genetycznie chyba, upośledzona nacja
                  • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 13:07
                    Czarus....nie wiedzialem, ze jestes europejskim kundlem! Kundlem - no, tutaj moze bym sie zgodzil. ale europejskim??!:
                    W zyciu!:D:D
                    I pozwolisz, ze znowu Cebie zacytuje.....:D:D:D

....."Odważna charakterystyka. A ja bym napisał tak : Jarosław to państwowiec nie zginający karku przed obcymi jak Tusk, dążący do silnej liczącej się w Europie Polski z własnym przemysłem oraz zamożnym i dumnym z siebie i z własnej historii społeczeństwem. Póki co jesteśmy europejskimi kundlami......"
                    • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 13:13
                      Jestem wyjątkiem który potwierdza regułę. Niestety. Kim Ty jesteś Zorro ? bo dla mnie to Ty jesteś o wiele bardziej przegrany niż ja. Jesteś wynarodowiony z własnej woli na własne życzenie. Dobrze Ci z tym ?
                      1zorro-bis napisał:

> Czarus....nie wiedzialem, ze jestes europejskim kundlem! Kundlem - no, tutaj mo
                      > ze bym sie zgodzil. ale europejskim??!:
                      > W zyciu!:D:D
                      > I pozwolisz, ze znowu Cebie zacytuje.....:D:D:D
                      >
                      > ....."Odważna charakterystyka. A ja bym napisał tak : Jarosław to państwowiec n
                      > ie zginający karku przed obcymi jak Tusk, dążący do silnej liczącej się w Europ
                      > ie Polski z własnym przemysłem oraz zamożnym i dumnym z siebie i z własnej hist
                      > orii społeczeństwem. Póki co jesteśmy europejskimi kundlami......"
                      • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 13:23
                        czarek_sz napisał(a):
                        ja jestem przegrany? Chcialbys byc taki - przegrany.:D
                        Ale, Czarus ten pociag juz dla ciebie dawno odjechal.:D:D
                        Ja jestem wynarodowiony? A to dlaczego? Slazakiem zostane do konca zycia. I to obojetne czy to w Polsce czy w Niemczech. A Ty, kundelku?:D:D:D

> Jestem wyjątkiem który potwierdza regułę. Niestety. Kim Ty jesteś Zorro ? bo dl
                        > a mnie to Ty jesteś o wiele bardziej przegrany niż ja. Jesteś wynarodowiony z w
                        > łasnej woli na własne życzenie. Dobrze Ci z tym ?
                        • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 13:31
                          Przykro mi Zorro ale Polakiem to Ty chyba nie jesteś. Ślązakiem jesteś ? mój najmłodszy niedawno ożenił się, z dziewczyną z Dolnego Śląska, poznali się w necie. I Ona wyobraź sobie mówi że jest Polką a dopiero później Ślązaczką. Potrafisz mi to wytłumaczyć ?
                          • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 13:37
                            z dolnego Slaska? Na Dolnym Slasku to mieszkaja przesiedlency ze wschodu. Wiec trudno zeby ona sie za Slazaczke uwazala. To jest tak jak z Warszawiakami - trzeba miec "papiery" co najmniej kilka pokolen do tylu.:D:D
                            czarek_sz napisał(a):

> Przykro mi Zorro ale Polakiem to Ty chyba nie jesteś. Ślązakiem jesteś ? mój na
                            > jmłodszy niedawno ożenił się, z dziewczyną z Dolnego Śląska, poznali się w neci
                            > e. I Ona wyobraź sobie mówi że jest Polką a dopiero później Ślązaczką. Potraf
                            > isz mi to wytłumaczyć ?
                            • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 13:41
                              Przed 'przesiedleniem' nikt tam nie mieszkał i nie został ? odpowiedz.
                              1zorro-bis napisał:

> z dolnego Slaska? Na Dolnym Slasku to mieszkaja przesiedlency ze wschodu. Wiec
                              > trudno zeby ona sie za Slazaczke uwazala. To jest tak jak z Warszawiakami - trz
                              > eba miec "papiery" co najmniej kilka pokolen do tylu.:D:D
                              > czarek_sz napisał(a):
                              >
                              > > Przykro mi Zorro ale Polakiem to Ty chyba nie jesteś. Ślązakiem jesteś ?
                              > mój na
                              > > jmłodszy niedawno ożenił się, z dziewczyną z Dolnego Śląska, poznali się
                              > w neci
                              > > e. I Ona wyobraź sobie mówi że jest Polką a dopiero później Ślązaczką.
                              > Potraf
                              > > isz mi to wytłumaczyć ?
                              >
                              >
                              • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 13:49
                                a mieszkali, mieszkali! Niemcy i Slazacy.:D
                                • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 13:51
                                  To skąd wzięli się tam Polacy ?
                                  1zorro-bis napisał:

> a mieszkali, mieszkali! Niemcy i Slazacy.:D
                                  >
                                  • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 13:54
                                    no widzisz.....:D
                                    Matury sie nie ma to i z historia jest sie na bakier. Ale....jeste jeszcze Czarus dobra "ciotka wikipedia"!:D
                                    Poszukaj, to sie dowiesz.
                                    Moja godzina wykladu jest dla Ciebie z droga.:D
                                    czarek_sz napisał(a):

> To skąd wzięli się tam Polacy ?
                                    > 1zorro-bis napisał:
                                    >
                                    > > a mieszkali, mieszkali! Niemcy i Slazacy.:D
                                    > >
                                    • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 14:11
                                      Głupiś jest powołując się na wikipedię :-) jakiś Ty naiwny wierząc że ktoś jest głupszy od Ciebie.
                                      1zorro-bis napisał:

> no widzisz.....:D
                                      > Matury sie nie ma to i z historia jest sie na bakier. Ale....jeste jeszcze Czar
                                      > us dobra "ciotka wikipedia"!:D
                                      > Poszukaj, to sie dowiesz.
                                      > Moja godzina wykladu jest dla Ciebie z droga.:D
                                      > czarek_sz napisał(a):
                                      >
                                      > > To skąd wzięli się tam Polacy ?
                                      > > 1zorro-bis napisał:
                                      > >
                                      > > > a mieszkali, mieszkali! Niemcy i Slazacy.:D
                                      > > >
                                      >
                                      >
                                      • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 14:18
                                        powaznie? No wiesz....Czarus ja-menel, doktoratu nie mam, wiec wikipedia tez mi sie do czegos przydaje. Ale Ty - fachura od gorzalki - to masz pewnie historie w malym palcu. Tylko czemu tej swojej wiedzy nie urzywasz?:D:D:D
                                        czarek_sz napisał(a):

> Głupiś jest powołując się na wikipedię :-) jakiś Ty naiwny wierząc że ktoś jest
                                        > głupszy od Ciebie.
                                        • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 14:23
                                          Synu !! mojej Matki Ojciec był ze Śląska /urodzony w zaborach/ i wiele gadaliśmy o tych sprawach więc nie pitol mi bajek. W wojsku też miałem kolegów Ślązaków którzy opowiadali swoją historię więc nie pier..l mi tu głodnych kawałków. A może Ty w ogóle Ślązak nie jesteś tylko jakiś kundel z jakiejś tam ściany :D
                                          1zorro-bis napisał:

> powaznie? No wiesz....Czarus ja-menel, doktoratu nie mam, wiec wikipedia tez mi
                                          > sie do czegos przydaje. Ale Ty - fachura od gorzalki - to masz pewnie historie
                                          > w malym palcu. Tylko czemu tej swojej wiedzy nie urzywasz?:D:D:D
                                          > czarek_sz napisał(a):
                                          >
                                          > > Głupiś jest powołując się na wikipedię :-) jakiś Ty naiwny wierząc że kto
                                          > ś jest
                                          > > głupszy od Ciebie.
                                          >
                                          >
                                          >
                                          • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 14:28
                                            synu? To ja do Ciebie....tatusiu mam wolac??!:D
                                            Czarus, pewnie ze ze mnie kundel.:S
                                            Dawno Ci to mowilem!
                                            Bo jesli w mojej najblizszej rodzinie 5 nacji jest to jam kto?:D
                                            KUNDEL slaski!!!:D:D:D
                                            czarek_sz napisał(a):

> Synu !! mojej Matki Ojciec był ze Śląska /urodzony w zaborach/ i wiele gadaliś
                                            > my o tych sprawach więc nie pitol mi bajek. W wojsku też miałem kolegów Ślązakó
                                            > w którzy opowiadali swoją historię więc nie pier..l mi tu głodnych kawałków. A
                                            > może Ty w ogóle Ślązak nie jesteś tylko jakiś kundel z jakiejś tam ściany :D
                                            • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 14:50
                                              To mój Dziadek, Ojciec Mojej Matki mówiący po Polsku i AKowiec to niby kim był - bezpaństwowcem był ? ale pieprzysz człowieku. Polakiem był bo niby kim
                                              • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 14:53
                                                kim Twoj dziadek byl - to mi ....LOTTO. Ja wiem kim moj byl.:D
                                                czarek_sz napisał(a):

> To mój Dziadek, Ojciec Mojej Matki mówiący po Polsku i AKowiec to niby kim był
                                                > - bezpaństwowcem był ? ale pieprzysz człowieku. Polakiem był bo niby kim
                                                • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 15:41
                                                  I vice. Twój Dziadek też mi LOTTO.
                                                  1zorro-bis napisał:

> kim Twoj dziadek byl - to mi ....LOTTO. Ja wiem kim moj byl.:D
                                                  > czarek_sz napisał(a):
                                                  >
                                                  > > To mój Dziadek, Ojciec Mojej Matki mówiący po Polsku i AKowiec to niby k
                                                  > im był
                                                  > > - bezpaństwowcem był ? ale pieprzysz człowieku. Polakiem był bo niby kim
                                                  >
                                                  >
                                                  • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 16:41
                                                    to dobrze. Bo moj dziadek wygral w LOTTO.:D:D
                                                    czarek_sz napisał(a):

> I vice. Twój Dziadek też mi LOTTO.
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > kim Twoj dziadek byl - to mi ....LOTTO. Ja wiem kim moj byl.:D
                                                    > > czarek_sz napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > To mój Dziadek, Ojciec Mojej Matki mówiący po Polsku i AKowiec to
                                                    > niby k
                                                    > > im był
                                                    > > > - bezpaństwowcem był ? ale pieprzysz człowieku. Polakiem był bo ni
                                                    > by kim
                                                    > >
                                                    > >
                                                  • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 16:56
                                                    A kuźwa mój w wermachcie nie był a Twój pewnie był i mordował Polaków i obrazy zapieprzał :-)
                                                  • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 17:08
                                                    tak jest! I stad ta kasa, kasa!:D:D:D
                                                    czarek_sz napisał(a):

> A kuźwa mój w wermachcie nie był a Twój pewnie był i mordował Polaków i obrazy
                                                    > zapieprzał :-)
                  • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 13:10
                    To nie jest plucie - to tylko sucha i lakoniczna ocena pogłowia którym ku własnej chwale i kieszeni zarządzają najgorsze mendy z tego kraiku :-)
                    1zorro-bis napisał:

> No, to niezle na ....swoja populacje - czytaj POLAKOW plujesz. Nie wstyd Ci?:S
                    > czarek_sz napisał(a):
                    >
                    > > Taka jest moja opinia, o większości populacji z której się wywodzę. Obecn
                    > ą /tyl
                    > > ko obecną/ uważam za durnowatą i beznadziejnie matolską. Więc o co chodzi
                    > Zorro ?
                    >
                    > > > A tutaj Twoj cytat:
                    > > > ........" Słabymi umysłowo i intelektualnie ludźmi a większość Pola
                    > ków ni
                    > > estety
                    > > > taka jest. Marna bardzo, skundlona, genetycznie chyba, upośledzona
                    > nacja
                    >
                    >
                    >
                    • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 13:21
                      No, ale Czarus - to Ty sie tez do tego - poglowia jak piszesz - rowniez zaliczasz.
                      I tak na siebie tez lubisz pluc?:D
                      czarek_sz napisał(a):

> To nie jest plucie - to tylko sucha i lakoniczna ocena pogłowia którym ku własn
                      > ej chwale i kieszeni zarządzają najgorsze mendy z tego kraiku :-)
                      > 1zorro-bis napisał:
                      >
                      > > No, to niezle na ....swoja populacje - czytaj POLAKOW plujesz. Nie wstyd
                      > Ci?:S
                      > >
                      > > > Taka jest moja opinia, o większości populacji z której się wywodzę.
                      • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 13:27
                        Już Ci pisałem. Nie utożsamiam się z samobójcami :-) jestem obok, przecież nie wyjadę. A poza tym dobrze mi tu bo mam kasy skolgo godno.
                        • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 13:35
                          tak? To po co ciagle pyszczysz i nadajesz?:D
                          czarek_sz napisał(a):

> Już Ci pisałem. Nie utożsamiam się z samobójcami :-) jestem obok, przecież nie
                          > wyjadę. A poza tym dobrze mi tu bo mam kasy skolgo godno.
                          • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 13:44
                            Sobie zadaj to pytanie. Uganiasz się po wątkach za mną jak pies. W jakim celu ? odstosunkuj się oki ? nie odnoś się do tego co piszę. Potrafisz salonowy błaźnie ?
                            1zorro-bis napisał:

> tak? To po co ciagle pyszczysz i nadajesz?:D
                            > czarek_sz napisał(a):
                            >
                            > > Już Ci pisałem. Nie utożsamiam się z samobójcami :-) jestem obok, przecie
                            > ż nie
                            > > wyjadę. A poza tym dobrze mi tu bo mam kasy skolgo godno.
                            >
                            >
                            • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 13:51
                              ja sie za toba kundelku polski uganiam? No, nie wiedzialem ze forum Warszawa - to Twoje forum!:D
                              czarek_sz napisał(a):

> Sobie zadaj to pytanie. Uganiasz się po wątkach za mną jak pies. W jakim celu ?
                              > odstosunkuj się oki ? nie odnoś się do tego co piszę. Potrafisz salonowy błaźn
                              > ie ?
                              • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 13:55
                                Kundelek polski. Ty kim jesteś ? bo ani polskim kundlem nie jesteś ani niemieckim. Trudno znaleźć określenie. Bezpaństwowiec ? to najbardziej do Ciebie pasuje.
                                1zorro-bis napisał:

> ja sie za toba kundelku polski uganiam? No, nie wiedzialem ze forum Warszawa -
                                > to Twoje forum!:D
                                > czarek_sz napisał(a):
                                >
                                > > Sobie zadaj to pytanie. Uganiasz się po wątkach za mną jak pies. W jakim
                                > celu ?
                                > > odstosunkuj się oki ? nie odnoś się do tego co piszę. Potrafisz salonowy
                                > błaźn
                                > > ie ?
                                >
                                >
                                >
                                • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 14:00
                                  Czarus....ja wiem, ze u Ciebie ze zrozumieniem prostych tekstow pisanych jest kiepsko!
                                  Ale sie staraj, staraj!:D
                                  A najlepiej wroc na swoje forum bo tam masz pelne zrozumiecie.
                                  I mozesz dalej takie "kawalki" wypisywac.
                                  Cytuje:

......."Jest akcja jest reakcja. Oddanie śledztwa Rosjanom i to co później i teraz to upodlenie Polaków. Polaków nie polactwa bo ci każdą antypolską padlinę łykną i ani się zachłysną. I tak jest spoko jak na mój rozum......"
                                  • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 14:12
                                    No i ?
                                    1zorro-bis napisał:

> Czarus....ja wiem, ze u Ciebie ze zrozumieniem prostych tekstow pisanych jest k
                                    > iepsko!
                                    > Ale sie staraj, staraj!:D
                                    > A najlepiej wroc na swoje forum bo tam masz pelne zrozumiecie.
                                    > I mozesz dalej takie "kawalki" wypisywac.
                                    > Cytuje:
                                    >
                                    > ......."Jest akcja jest reakcja. Oddanie śledztwa Rosjanom i to co później i te
                                    > raz to upodlenie Polaków. Polaków nie polactwa bo ci każdą antypolską padlinę ł
                                    > ykną i ani się zachłysną. I tak jest spoko jak na mój rozum......"
                                    • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 14:19
                                      ano wroc na swoje forum. Tam Ciebie Czarus rozumiom!:D:D:D
                                      czarek_sz napisał(a):

> No i ?
                                      • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 14:28
                                        Załóż czapkę z dzwonkami i wróć na so. Z wytęsknieniem czekają na błazna :D gdy jest mi smutno to czytam Ciebie na so. Od razu humor mi wraca, jak Cię sekują a Ty na to jak na lato :D człowieku ty honoru w ogóle nie masz :-)

1zorro-bis napisał:

> ano wroc na swoje forum. Tam Ciebie Czarus rozumiom!:D:D:D
                                        > czarek_sz napisał(a):
                                        >
                                        > > No i ?
                                        >
                                        >
                                        • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 14:31
                                          honor? A co to jest HONOR Czarus, wedlug Ciebie?
                                          Ty wiesz, kundle slaskie przeciez honoru nie maja.:D:D:D
                                          czarek_sz napisał(a):

> Załóż czapkę z dzwonkami i wróć na so. Z wytęsknieniem czekają na błazna :D gdy
                                          > jest mi smutno to czytam Ciebie na so. Od razu humor mi wraca, jak Cię sekują
                                          > a Ty na to jak na lato :D człowieku ty honoru w ogóle nie masz :-)
                                          >
                                          • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 14:52
                                            Właśnie że Ślązaki mają honor. Ty go nie masz, znaczy nie przyznawaj się żeś Ślązak :-) bo obciach robisz.
                                            • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 14:55
                                              wiesz co Czarus? Moj sp. pies byl wiekszym Slazakiem niz Ty Warszawiakiem.
                                              Wiec idz juz na swoje forum bo widze ze mozliwosci rozumienia tekstow juz wyczerpales.:D:D:D
                                              czarek_sz napisał(a):

> Właśnie że Ślązaki mają honor. Ty go nie masz, znaczy nie przyznawaj się żeś Śl
                                              > ązak :-) bo obciach robisz.
                                              • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 15:03
                                                Wiesz Zorro - czemu, chociaż mam Ciebie za błazna to za co Ciebie szanuję ? za to że nie przystąpiłeś do nagonki na so na mojego starego. Za to masz mój szacunek i wdzięczność. Bo nie pomyliłeś się, stary w marcu kończy 92 i nadal kręci z kogutem na dachu. Basta, dość o tym. Ale co po inne to jesteś mendą i tyle :D wkurzasz mnie bo wredny jesteś.
                                                1zorro-bis napisał:

> wiesz co Czarus? Moj sp. pies byl wiekszym Slazakiem niz Ty Warszawiakiem.
                                                > Wiec idz juz na swoje forum bo widze ze mozliwosci rozumienia tekstow juz wycze
                                                > rpales.:D:D:D
                                                > czarek_sz napisał(a):
                                                >
                                                > > Właśnie że Ślązaki mają honor. Ty go nie masz, znaczy nie przyznawaj się
                                                > żeś Śl
                                                > > ązak :-) bo obciach robisz.
                                                >
                                                >
                                                • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 15:09
                                                  to sie w koncu zdecyduj.:D
                                                  Menda, blazen, kundel - a moze wszystko na raz?
                                                  Menda - bo mam odrebne zdanie na temat polityki od Ciebie? :D
                                                  Kundel - bo.......mieszaniec?:D:D
                                                  Blazen....bo, bo co? Bo argumentow Ci brak?:D:D:D
                                                  czarek_sz napisał(a):

> Wiesz Zorro - czemu, chociaż mam Ciebie za błazna to za co Ciebie szanuję ? za
                                                  > to że nie przystąpiłeś do nagonki na so na mojego starego. Za to masz mój szacu
                                                  > nek i wdzięczność. Bo nie pomyliłeś się, stary w marcu kończy 92 i nadal kręci
                                                  > z kogutem na dachu. Basta, dość o tym. Ale co po inne to jesteś mendą i tyle :D
                                                  > wkurzasz mnie bo wredny jesteś.
                                                  • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 15:34
                                                    Dobrze wiesz Zorro co mam na myśli. Za tamto dzięki, za resztę wal się :D
                                                  • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 16:40
                                                    wal sie? A za co, za co?:D
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Dobrze wiesz Zorro co mam na myśli. Za tamto dzięki, za resztę wal się :D
                                                  • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 17:07
                                                    Za całokształt. Ile ja człowieku przez Ciebie wycierpiałem. Jeden Bóg tylko to wie.
                                                    1zorro-bis napisał:

> wal sie? A za co, za co?:D
                                                    > czarek_sz napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Dobrze wiesz Zorro co mam na myśli. Za tamto dzięki, za resztę wal się :
                                                    > D
                                                    >
                                                    >
                                                  • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 17:09
                                                    ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Za całokształt. Ile ja człowieku przez Ciebie wycierpiałem. Jeden Bóg tylko to
                                                    > wie.
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > wal sie? A za co, za co?:D
                                                    > >
                                                    > > > Dobrze wiesz Zorro co mam na myśli. Za tamto dzięki, za resztę wal
                                                    > się :
                                                    > > D
                                                    > >
                                                    > >
                                                  • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 17:31
                                                    A z Kalejdoskopu to przez kogo wyleciałem a z salonu od i naszej szkapy przez kogo wyleciałem. Co do Kalejdoskopu to oczywiste a co do reszty to pośrednio. Nie przyłączyłeś się do opluwania mojego Ojca i za to Ci podziękowałem. Ale we znaki mi się dałeś. Prowokowałeś do awantur co skończyło się wiadomo czym. Ja wyleciałem Ty zostałeś. Wiesz w jakim charakterze zostałeś :-)
                                                  • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 17:37
                                                    Ty< chyba zartujesz albo skleroza ciebie juz meczy.....:D
                                                    Z kalejdoskopu, Lozy, Podworka i Bog wie skad jeszcze wyleciales nie za poglady ale za .....CHAMSTWO. Bo takich bluzgow to raczej niekt nie bedzie tolerowal.
                                                    Co do Twojego ojca....
                                                    A dlaczego mialbym sie go czepiac, skoro go nie znam i na oczy nie widzialem? Co do Ciebie....to poza tym ze roznia ´nas skrajnie poglady religijno-polityczne to nie trawie Twojego jezyka, jak sie uchlejesz.
                                                    I nie tylko ja.....:D
                                                    A po trzezwemu i z argumentami to moge z kazdym dyskutowac. Ale...bez chamstwa.:S
                                                    czarek_sz napisał(a):

> A z Kalejdoskopu to przez kogo wyleciałem a z salonu od i naszej szkapy przez k
                                                    > ogo wyleciałem. Co do Kalejdoskopu to oczywiste a co do reszty to pośrednio. N
                                                    > ie przyłączyłeś się do opluwania mojego Ojca i za to Ci podziękowałem. Ale we z
                                                    > naki mi się dałeś. Prowokowałeś do awantur co skończyło się wiadomo czym. Ja wy
                                                    > leciałem Ty zostałeś. Wiesz w jakim charakterze zostałeś :-)
    • Gość: tus Re: 11.11.1918 r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.13, 22:01
      Chyba ci się kaftan wiązany na plecach rozwiązał moherowa gnido.
      • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 11.11.13, 22:31
        Wyjmij z ryja moherowego fiuta popaprańcu :-) tus to do ciebiecw...u i pokrewnych :-)
        • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 07:21
          o!D : I pojawila sie "warsiawska" kultura spod Otwocka.....:D
          czarek_sz napisał(a):

> Wyjmij z ryja moherowego fiuta popaprańcu :-) tus to do ciebiecw...u i pokrewn
          > ych :-)
      • Gość: gość Re: 11.11.1918 r IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.13, 22:46
        Jako cw... tus nie powinieneś tu pisać, wy pedały przecież macie swoje fora.
        • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 10:10
          'Wśród 72 zatrzymanych uczestników Marszu Niepodległości są osoby podejrzewane o atak na ambasadę Rosji i o spalenie tęczy na pl. Zbawiciela - powiedział szef MSW Bartłomiej Sienkiewicz. Polityk PO podkreślił w radiowej "Jedynce", iż doszło do "zdziczenia i barbarzyństwa". Minister zauważył także, że jest to wydarzenie bez precedensu.'

A mnie ciekawi - ilu z tych zatrzymanych to policjanci po cywilnemu :D
          • 1zorro-bis Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 12:24
            Czarus, a Ty tecze podpalales czy petardami na ambasade Rosji rzucales, cwaniaczku?:D
            czarek_sz napisał(a):

> 'Wśród 72 zatrzymanych uczestników Marszu Niepodległości są osoby podejrzewane
            > o atak na ambasadę Rosji i o spalenie tęczy na pl. Zbawiciela - powiedział szef
            > MSW Bartłomiej Sienkiewicz. Polityk PO podkreślił w radiowej "Jedynce", iż dos
            > zło do "zdziczenia i barbarzyństwa". Minister zauważył także, że jest to wydarz
            > enie bez precedensu.'
            >
            > A mnie ciekawi - ilu z tych zatrzymanych to policjanci po cywilnemu :D
            • czarek_sz Re: 11.11.1918 r 12.11.13, 12:43
              Od lat nie chodzę na demonstracje - wyleczyłem się z tego, żeby wyręczać anty nawet przeciwko sobie lemingów. Więc co niby miałem podpalić ? a pytanie wciąż brzmi - ilu tajniaków było wkręconych w manifestację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka