Dodaj do ulubionych

Żal tych miejsc–Pod Stopami, Barometr, Grawitacja

08.08.14, 15:04
Chcemy się dowiedzieć, czy żal Wam tych miejsc – Pod Stopami, Barometr, Grawitacja

Ostatnie tygodnie to koniec działalności kilku znanych warszawskich miejscówek. Swoją działalność zakończyła m.in. kawiarnia Pod Stopami przy Pięknej. Choć nie działała długo dała się poznać wieloma imprezami – koncertami, wymianą książek i płyt, wystawami, festynami świątecznymi.

Zakończył też pod koniec lipca działalność Klub Barometr – bardzo klimatyczne miejsce wielu jazzowych koncertów (choć nie tylko). Klub ponoć ma odrodzić się w innym miejscu – właściciele szukają jakiegoś dobrego adresu.

Odrodzi się też klubokawiarnia Grawitacja – w tej starej na Powiślu dziś i jutro będą pożegnalne imprezy. Teraz ma się nazywać Jaś i Małgosia – my jednak pytamy, czy będzie Wam żal tej starej Grawitacji. Tej z koncertami, spotkaniami z podróżnikami, wystawami. I pięknymi barmankami.

www.nasza-warszawa.pl/
Obserwuj wątek
    • maitresse.d.un.francais Ni diabła 08.08.14, 16:59
      O dwóch pierwszych w ogóle dotąd nie słyszałam, a Grawitacja nie organizowała wydarzeń, które by mnie interesowały.

Nie będzie ta, będzie inna, nie tu, to tam, jeden pies.

Ja rozumiem, że stronę nasza warszawa redagują faceci, ale wiecie, zdradzę wam taką tajemnicę: [nie każdy jest facetem i nie każdego interesuje uroda barmanek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka