Gość: Lukasz IP: *.wp.mil.pl 08.04.02, 17:24 Co o tym myslicie? I malutkie pytanie czy u kogos na wydziale przeprowadzono w w/w sprawie jakis ranking, glosowanie itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nula Re: UW NAJLEPSZY W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.150.166.* 08.04.02, 17:40 To, że jest najlepsze w Polsce (wśród uniwersytetów oczywiście) to się wie. Nie ulegajmy jednak samouwielbieniu, bo inni też nie próżnują. Poza tym jest w Polsce jeszcze kilka uczelni, które także prezentuja przyzwoity poziom (UJ, UAM, KUL, UMK itd). Miło jednak być nr 1:-))) Nie brałem udziału w żadnych badaniach, ani nie wypełniałem żadnej ankiety, ale i tak wiem, ze UW jest najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: UW NAJLEPSZY W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.04.02, 08:44 Nula, Wsadz sobie w buty swój nr 1 -bedziesz wyższa..... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula Re: Tassmanek IP: *.de.deuba.com 09.04.02, 09:44 tassman napisał(a): > Nula, > > Wsadz sobie w buty swój nr 1 -bedziesz wyższa..... > > tassman:) Kochany tassmanku, jeszcze tego nie mówiłam, ale chyba cie nie lubie. Masz brzydki zwyczaj bycia nieudolnym ironistą. Gdyby w twoich docinkach była chociażby nuta użycia intelektu, to zapewne bym to zniosła, a tak pozostawiasz po sobie tylko niesmak. Nie chodzi mi o Twój powyższy post, bo przecież jest on nieszkodliwy, ale o całokszatał twojego internetowego bytu...:-))) Tassmanku, opamietaj się bo kiedyś możesz zostać zignorowany i będzie ci przykro, a nie jesteś człowiekiem, który łatwo znosi odrzucenie...:-))) Co zrobisz jak nawet Twoja mama powie Ci: "Tassmanku, ja Cię chyba nie lubię...:-)))"? Poradzisz sobie z takim ciosem? Zaczyna mi się wydawać, ze potrzebujesz przytulenia i pociechy...:-))) Mój kochany, bezbronny tassmanek...:-))) Pozdrawiam (staraj się tassmanku, bo dostaniesz po łapkach...:-))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman po pani nr 1tej z uniewrku 09.04.02, 11:05 > Kochany tassmanku, jeszcze tego nie mówiłam, ale chyba cie nie lubie. > Masz brzydki zwyczaj bycia nieudolnym ironistą. Gdyby w twoich docinkach była c > hociażby nuta użycia intelektu, to > zapewne bym to zniosła, a tak pozostawiasz po sobie tylko niesmak. Nie chodzi m > i o Twój powyższy post, bo > przecież jest on nieszkodliwy, ale o całokszatał twojego internetowego bytu...: > -))) > Tassmanku, opamietaj się bo kiedyś możesz zostać zignorowany i będzie ci przykr > o, a nie jesteś człowiekiem, który > łatwo znosi odrzucenie...:-))) > Co zrobisz jak nawet Twoja mama powie Ci: "Tassmanku, ja Cię chyba nie lubię... > :-)))"? Poradzisz sobie z takim > ciosem? Zaczyna mi się wydawać, ze potrzebujesz przytulenia i pociechy...:-))) > Mój kochany, bezbronny > tassmanek...:-))) > > Pozdrawiam > (staraj się tassmanku, bo dostaniesz po łapkach...:-))) ) > ****************** Z twojego postu wynika, że to ty potrzebujesz opieki. Potrzebujesz kogos kto przyniósłby ci balię pełną lodu, kilka ręczników frotte i pomógłby obłozyć twoja chora głowę tym wszystkim..... Moze by pomogło, chciałbym ;), ale obawiam sie ze zmiany w twojej głowie (moze na skutek bywania na Uniwerku) zaszły za daleko. tak więc jedno co mi zostaje to szczerze współczuć:))))) PZDR tassman:) ps. Nie zabiegam o nic w temacie "lubić/nie lubić". Zwisa mi to równo kalafiorem...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula Re: do Tassmanka IP: *.de.deuba.com 09.04.02, 14:31 tassman napisał(a): > Z twojego postu wynika, że to ty potrzebujesz opieki. Potrzebujesz kogos kto > przyniósłby ci balię pełną lodu, kilka ręczników frotte i pomógłby obłozyć twoj > a > chora głowę tym wszystkim..... > Moze by pomogło, chciałbym ;), ale obawiam sie ze zmiany w twojej głowie (moze > na > skutek bywania na Uniwerku) zaszły za daleko. tak więc jedno co mi zostaje to > szczerze współczuć:))))) Lubię mieć jakieś oparcie...:-))) (to tak a'propos lubię/nie lubię...:-))) ) Zauważyłeś tassmanku, ze na forum wszyscy jacyś tacy współczujący? Ty również? :))) Oryginalność forumowiczów dotkniętych i urażonych (takich jak tassmanek kochany) jest mizerna...od razu współczują, to jakaś narodowa choroba...!!! :-)))...albo dbałość o samych siebie....:-))) Jak współczujemy, to znaczy, że jesteśmy wrażliwi...:-))) Tassmanku, a co to jest zwisający kalafior? Tutaj mnie, mój kochany, zaintrygowałeś...Freudem mi to pachnie...ale wolę się niewypowiadać, bo mi zarzucisz, że za bardzo skupiam się na psychoanalizie początku naszego wieku...:-))) PS. Zawsze jest czas aby się leczyć...chociażby na nogi...:-))) Nie wiem jakie masz zdanie na temat dobrego wychowania, ale podejrzewam, że można je połączyć ze zwisającym kalafiorem...:-)))...cokolwiek to oznacza...:-))) Pozdrawiam bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Chyba wypowiedziały się tu dwie Nule? IP: *.braun.de 09.04.02, 14:42 Czy mi się wydaje, czy są tu dwie Nule? Adresy i końcówki (-am, -em) używane przez te Nule są jakby różne. Ja tam lubię uniwerek i jedną z tych Nul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula Re: Chyba wypowiedziały się tu dwie Nule? IP: *.de.deuba.com 09.04.02, 14:53 Gość portalu: Raffix napisał(a): > Czy mi się wydaje, czy są tu dwie Nule? > Adresy i końcówki (-am, -em) używane przez te Nule są jakby różne. > Ja tam lubię uniwerek i jedną z tych Nul. Dzięki za wsparcie - (to lubię...:-))) ). często zdarzają się literówki, więc proszę to wziąć pod uwagę. Zdarza się również wysyłanie postów z różnych serwerów...to wbrew pozorom dosyć powszechne...:-))) Możemy również mówić o dwóch osobowościach w jednym ciele...(to już absolutny żart). Ale czy to jest ważne kim naprawdę jest nula? Ważne, że nula to nie tassmanek...na szczęśce lub pecha powtarzam: pecha)...:-)))...w zależności od punktu widzenia i zajmowanego stanowiska... Pozdrowienia dla czujnego Raffixa (to się chwali). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SławekK Re: UW NAJLEPSZY W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dtcomsa.com 09.04.02, 10:38 Gość portalu: nula napisał(a): > To, że jest najlepsze w Polsce (wśród uniwersytetów oczywiście) to się wie. Nie > ulegajmy jednak > samouwielbieniu, bo inni też nie próżnują. Poza tym jest w Polsce jeszcze kilka > uczelni, które także prezentuja > przyzwoity poziom (UJ, UAM, KUL, UMK itd). Miło jednak być nr 1:-))) > Nie brałem udziału w żadnych badaniach, ani nie wypełniałem żadnej ankiety, ale > i tak wiem, ze UW jest najlepsze. Najlepszy czy nie najlepszy - tego nie wiem. Według mnie powinnio się sprawdzić ilu absolwentów konkretnej uczelni znalazło pracę po ukończeniu studiów. Co z tego że skończyłem UW anie mogę znależć pracy ? Zostanie mi jedynie piękny dyplom do powieszenia na ścianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: UW NAJLEPSZY W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.129.131.* 09.04.02, 11:20 I właśnie to kryterium brano pod uwagę .Gratulacie dla Uniwersytetu Warszawskiego.Tak trzymać!Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SławekK Re: UW NAJLEPSZY W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dtcomsa.com 09.04.02, 13:01 Gość portalu: misia napisał(a): > I właśnie to kryterium brano pod uwagę .Gratulacie dla Uniwersytetu > Warszawskiego.Tak trzymać!Pozdrawiam. Jakie kryterium ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: UW NAJLEPSZY W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.129.131.* 09.04.02, 13:05 Dokładnie nie wiem,ale coś słyszałam,że analizowano zatrudnienie absolwentów .Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SławekK Re: UW NAJLEPSZY W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dtcomsa.com 09.04.02, 13:56 Gość portalu: misia napisał(a): > Dokładnie nie wiem,ale coś słyszałam,że analizowano zatrudnienie > absolwentów .Pzdr. Jak ktoś studiował w W-wie to szuka pracy w stolicy i łatwiej ją znajduje ( więcej miejsc pracy . Jeżeli ktoś studiował np. w Rzeszowie ma niestety w tym mieście gorsze warunki rozpoczecia kariery zawodowej. Ot wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: UW NAJLEPSZY W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.129.131.* 09.04.02, 14:00 Czasy sa takie,że trzeba szukać pracy tam,gdzie ona jest,a nie tam,gdzie sie aktualnie mieszka.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: UW NAJLEPSZY W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sgh.waw.pl 09.04.02, 13:12 Kryterium to w 50 % "prestiż" uczelni.....Ehh co to za ranking ??? > > > > > Jakie kryterium ? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Kryteria rankingu. IP: *.acn.pl / 10.129.131.* 09.04.02, 13:18 Znalazłam.Wyczerpujące informacje w Rzeczypospolitej.Adres internetowy: www.rzeczpospolita.pl Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: UW NAJLEPSZY W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.04.02, 11:17 Jeśli UW jest najlepsze w Polsce, to współczuję studentom innych uniwerków. Bo ja studiuję na UW i wcale taka zachwycona nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: UW NAJLEPSZY W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.100.* 09.04.02, 15:05 Nikt na świecie nie słyszał nawet o takim uniwersytecie. Jego dyplomu nie uznają nawet w Europie Zachodniej. Nie ma sie czym szczycić. Kiedys to była niezła kuźnia dla kadr partyjnych, dyspozycyjnych dziennikarzy i prawników.. Odpowiedz Link Zgłoś