Dodaj do ulubionych

Taxi w stolicy

07.09.15, 15:18
Bede zobowiazana za pomoc. Przyjezdzam do stolicy sluzbowo na 1 dzien. Bede wysiadac na dworcu zachodnim. Podpowiedzcie szanowni forumowicze z jakiej korporacji taxi zamowic. jakos nie mam zaufania do tych stojacych przy dworcu. Oczywiscie nie mam na mysli przewozu osob ktorzy za pare metrow licza jak za zboze.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: Taxi w stolicy 07.09.15, 18:21
      nordynka_2 napisała:

> Bede zobowiazana za pomoc. Przyjezdzam do stolicy sluzbowo na 1 dzien. Bede wys
      > iadac na dworcu zachodnim. Podpowiedzcie szanowni forumowicze z jakiej korporac
      > ji taxi zamowic. jakos nie mam zaufania do tych stojacych przy dworcu. Oczywisc
      > ie nie mam na mysli przewozu osob ktorzy za pare metrow licza jak za zboze.

Odwrotnie. To przewóz osób dumpinguje, czyli konkuruje nieuczciwie.

Jeśli chodzi ci o "najtaniej, najtaniej!!!", to nie wiem, bo ja takimi nie jeżdżę.
      • Gość: nordynka_2 Re: Taxi w stolicy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.09.15, 07:44
        nigdzie nie napisalam ze ma byc najtaniej. chce zeby bylo uczciwie bez wozenia przez polowe miasta.
        • czarek_sz Re: Taxi w stolicy 08.09.15, 09:13
          Uczciwie i tanio to będzie na piechotę. Wawa to nie New York tu skórę łupią na żywca i bezlitośnie.Polecam rower ew z wypożyczalni których pełno w mieście. Będzie tanio i zdrowo :-)
        • taki-sobie-nick Re: Taxi w stolicy 08.09.15, 20:22
          Gość portalu: nordynka_2 napisał(a):

> nigdzie nie napisalam ze ma byc najtaniej. chce zeby bylo uczciwie bez wozenia
          > przez polowe miasta.

Tak to nie ma. Szczerze mówiąc, sama nie znam takich.

Należy uważać na pytanie "którędy?" i sensownie odpowiedzieć.

Sprawdź sobie na mapie główne arterie na trasie od A do B.

Odpowiedź "wszystko jedno" oznacza tyle, że nie znasz miasta i będzie cię po nim woził.
          • czarek_sz Re: Taxi w stolicy 08.09.15, 22:46
            I trzepał kasiorę od frajera. Pewnie Kolumna Zygmunta jeszcze nie raz będzie sprzedana. Tyle frajerstwa tu się pcha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka