Dodaj do ulubionych

Wypożyczalnia samochodu

• Gość: lidka34 Re: Wypożyczalnia samochodu IP: *.play-internet.pl 15.07.18, 21:47
      Wypożyczalnia FleetCorp www.fleetcorp.pl/, są elastyczni i dostosowują się do różnych potrzeb. Nie mają ukrytych kosztów, umowa jest jasna i czytelna dla każdego. Samochody są zadbane, ubezpieczone i w idealnym stanie, w razie potrzeby istnieje możliwość doposażenia auta w dodatkowe urządzenia na przykład bagażnik dachowy.
    • majusia767 Re: Wypożyczalnia samochodu 31.07.18, 16:36
      Mogę polecić wypożyczalnię Panek. Cenowo według mnie jest ok. Posiadają duży wybór samochodów.
    • regina980 Re: Wypożyczalnia samochodu 31.07.18, 21:37
      Korzystałam wiele razy z Panka i nigdy się nie zawiodłam. Zawsze byłam zadowolona, widać że to profesjonalna firma.
    • januszpiotrowicz Re: Wypożyczalnia samochodu 13.08.18, 11:21
      Ja polecam iFleet ( www.iFleet.pl ). Nowe samochody, bez limitu kilometrów i siedziba w salonie samochodowym na Górczewskiej 32.
    • Gość: Namikk Re: Wypożyczalnia samochodu IP: 89.39.105.* 02.10.18, 13:28
      Ja słyszałam o wypożyczalni samochodów przy lotnisku Modlin. Z tego co wiem na życzenie mogą podstawić samochód w ustalone miejsce i auta są bez limitu kilometrów. Można sprawdzić na stronie wypozyczalnia-aut62.pl/wypozyczalnia-samochodow-modlin/
    • olawitkowska3 Re: Wypożyczalnia samochodu 15.11.18, 10:17
      Witam polecam doskonała lokalizacja centralrentacar.pl niskie ceny i bardzo duży wybór samochodów
      • mira56 Re: Wypożyczalnia samochodu 30.01.19, 19:07
        Ja polecam firmę Dyniewicz, raz korzystałam prywatnie, jak potrzebowałam limuzyny na imprezę-niespodziankę dla koleżanki, a raz z firmy braliśmy od nich autokar na wycieczkę, zawsze wszystko sprawnie i bez stresu przebiegało.
    • rentmotors Re: Wypożyczalnia samochodu 13.03.19, 18:54
      rentmotors.pl sprawdź sam, a nie pożałujesz
    • halorent Re: Wypożyczalnia samochodu 28.03.19, 23:43
      Niestety w Wawie jeszcze nie mamy swojej filii ale jakbyś szukał w Trójmieście to zapraszamy do Halorent :)
    • Gość: Tomek Re: Wypożyczalnia samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.19, 13:51
      viplimuzyny.com Wypożyczałem tylko od nich. Na swoje wesele, na wesele kumpla, na wyjazd większym gronem - za każdym razem wszystko grało jak w zegarku.
    • Gość: maciek Re: Wypożyczalnia samochodu IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.19, 16:16
      Hej.
      Polecam wypożyczalnie samochodów www.mcarsrent.pl
      Wypożyczalnia bez limitu kilometrów i bez kaucji więc idealnie. Polecam
      • Gość: maciek Re: Wypożyczalnia samochodu IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.19, 16:20
        Tekst linku
      • Gość: maciek Re: Wypożyczalnia samochodu IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.19, 16:22
        mcarsrent.pl/
      • 1-buc Re: Wypożyczalnia samochodu 08.12.19, 12:43
        I pracują w niej spamujący debile?
    • Gość: Daniel Re: Wypożyczalnia samochodu IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.19, 00:47
      Witam

Ja polecam www.mdrent.pl nowa firma, nowe samochody super podejście do klienta. Brałem od nich mercedesa c200 na weekend . Polecam
      • Gość: Daniel Re: Wypożyczalnia samochodu IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.19, 00:48
        www.mdrent.pl
    • Gość: Adam Re: Wypożyczalnia samochodu IP: *.24.66.227.ipv4.supernova.orange.pl 14.01.20, 10:15
      Ja polecam Car4Vip. Tam na pewno znajdziesz coś fajnego i w przyzwoitej cenie :)
    • best-rent Re: Wypożyczalnia samochodu 23.01.20, 14:09
      Dlaczego MY?

bo działamy od wielu lat, bo mamy ubezpieczenie pełne zgłoszone jako rent a car
      Bo mamy wielu zadowolonych Klientów i ciekawą, różnorodną cenowo flotę.

Klasy A
      powyżej 30 dni - 49 zł brutto /doba
      powyżej 15 dni - 60 zł
      powyżej 4 dni - 75 zł
      1 - 3 doby - 80 zł

Klasy B ( również kombi)
      powyżej 30 dni - 60 zł brutto /doba
      powyżej 15 dni - 80 zł
      powyżej 4 dni - 90 zł
      1 - 3 doby - 99 zł

Klasy C ( również kombi)
      powyżej 30 dni - 65 zł brutto /doba
      powyżej 15 dni - 85 zł
      powyżej 4 dni - 120 zł
      1 - 3 doby - 125 zł

Zarezerwuj auto - podstawimy go pod wskazany adres w W-wie!

WYNAJEM MIESIĘCZNY OD 1100 zł NETTO

Przejrzysty CENNIK
      A liczne promocje na naszym FACEBOOK
    • pwgeodezja Re: Wypożyczalnia samochodu 01.08.20, 09:54
      F.T.U.H MaxTrans - transport, spedycja i wynajem samochodów
      www.maxtrans.com.pl Wypożyczalnia samochodów Mielec - tanio, szybko, bez problemów
    • johnwick11 Re: Wypożyczalnia samochodu 23.06.21, 19:56
      Jeżeli wypożyczalnia w Warszawie to korzystałem już z usług bodajże 5 różnych. Natrafiłem na całe spektrum obsługi od beznadziejnej po pełen profesjonalizm. Jeżeli nie patrzysz jedynie na cenę i poszukujesz aut sportowych, luksusowych tu polecam Ci Tekst linku - zdecydowanie profesjonaliści.
    • kowalikowamagda Re: Wypożyczalnia samochodu 09.12.21, 12:18
      Polecam zgłosić się do Bus Transfer. Mają zarówno samochody osobowe, jak i busy i autokary..Czego tylko dusza do przewozu osób zapragnie! Najlepiej napisać do nich tu: bustransfer.com.pl/kontakt/ :)
    • kowalikowamagda Re: Wypożyczalnia samochodu 09.12.21, 12:22
      Wypożyczałam nieraz i nigdzie mi tak dobrze nie było, jak u Bus Transfer, który stał się moim ulubieńcem w tej kwestii. Miła obsługa i super samochody. Więcej informacji uzyskasz tu: bustransfer.com.pl/kontakt/ :)
    • kowalikowamagda Re: Wypożyczalnia samochodu 09.12.21, 12:52
      Moją ulubioną wypożyczalnią samochodów w Warszawie jest Bus Transfer. Zawsze miło i profesjonalnie, szeroki wybór samochodów. Więcej informacji tutaj: bustransfer.com.pl/kontakt/
    • kowalikowamagda Re: Wypożyczalnia samochodu 09.12.21, 12:55
      Polecam Bus Transfer. Korzystałam niejednokrotnie i nigdy się nie rozczarowałam. Najlepiej kontaktować się tu: bustransfer.com.pl/kontakt/
    • kowalikowamagda Re: Wypożyczalnia samochodu 10.12.21, 12:34
      Polecam Bus Transfer! Wypożyczałam u nich samochód niejednokrotnie i nigdy się nie rozczarowałam! Napisz tutaj: bustransfer.com.pl/kontakt/ i uzyskasz więcej informacji na temat dostępnych samochodów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka