Dodaj do ulubionych

Premiery portalu turystycznego nie było

IP: *.proxy.aol.com 02.10.04, 09:33
Adam R. jest osoba publiczna, wiec dlaczego GW nie podala jego pelnego
nazwiska? Dopoki media beda ukrywc nazwiska lapownikow pod inicjalami,
chroniac ich "dobre imie", dopoty bedzie kwitnac korupcja...
Gazeto, wstydz sie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Premiery portalu turystycznego nie było IP: 193.138.110.* 04.10.04, 12:38
      A ja jestem ciekawa co by Tobie ta informacja dała. Człowiek i tak już jest
      wystarczająco zniesławiony i ma zrujnowane życie. Co Ty możesz o tym wiedzieć?
      Skąd wiesz jakie są fakty? Skąd wiesz czy nie jest to prowokacja polityczna,
      żeby Kaczyński mógł się czymś wykazać przed wyborami na prezydenta? A może ten
      człowiek za dużo wiedział o większych machlojach i stał się bardzo niewygodny,
      i dlatego postanowiono go definitywnie zniszczyć, wykorzystując go przy okazji
      jako kozła ofiarnego, przydatnego w kampanii wyborczej Kaczyńskiego.
      • Gość: SzukajA Znajdziesz Ten pan to ADAM RYZNAR... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 14:18
        Ten pan to ADAM RYZNAR a sprawa nie jest "sprawą polityczną" jak pisze powyżej
        znajomy pana dyrektora Ryznara tylko jest sprawą o nachalne i wręcz dziadowskie
        (1300 zł) łapówkarstwo.

Ot i tyle...
        • Gość: Ja Re: Ten pan to ADAM RYZNAR... IP: 193.138.110.* 05.10.04, 15:13
          Skoro tak odważnie wymieniasz jego nazwisko, to wymień i swoje.
          • pan_pndzelek Re: Ten pan to ADAM RYZNAR... 05.10.04, 15:23
            Koleżko dyrektora (byłego) Ryznara. Zwykły przeciętny forumowicz tym się różni
            od osoby publicznej/na publicznym stanowisku, że nie żyje za cudze pieniądze
            (podatki). W związku z tym nie ma ani obowiązku ani nawet istotnej potrzeby
            ujawniać swoich personaliów. W przeciwieństwie do śmiecia, który żerując i tak
            na prywatnych pieniądzach domaga się jeszcze od prywatnych osób haraczu.

Dlatego powtórzmy jeszcze raz i nie zapomnijmy: ADAM RYZNAR - o niego tu
            chodzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka