Gość: jaa_ga IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 16:41 ...to kiedy?..o której?.. PS. Oj, damy ciała.... PS2. Chyba że nie damy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kixx Re: Bitwa pod Wiedniem... 09.10.04, 16:42 mlodziezowka wygrala co o niczym nie swiadczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Bitwa pod Wiedniem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 16:49 Widzę, żeś też realista he he PS. Krzynówka boli noga, więc jak długo może zagrać?... PS2. A te lamenty Janasa w mediach to nawet mnie- babę - s k o n f u n d o w a ł y... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Bitwa pod Wiedniem... 09.10.04, 16:50 Zeby tylko jak najwiecej legionistow wystawil. To wygramy!!! Wisla na drzewo! Polonia podobniez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Bitwa pod Wiedniem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 16:57 Sceptyk - kibic Legii ?! PS. Jaaa sieee zabijeee....:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Bitwa pod Wiedniem... 09.10.04, 16:59 Kaziu Deyna strzela gola A my lecim po jabola! PS. Albo i po dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Bitwa pod Wiedniem... 09.10.04, 17:00 Sceptyk to optymista a powinien byc realista ps.oczywiscie skoro kibicuje Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Bitwa pod Wiedniem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 17:08 PS.Sceptyk to szalony małolat-szalikowiec:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Bitwa pod Wiedniem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 17:23 No to kiedy w końcu i o której, Koledzy?... Transmisja w Jedynce? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Bitwa pod Wiedniem... 09.10.04, 17:25 www.livescore.co.uk/default.dll?page=home w dwojce a godziny masz tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Bitwa pod Wiedniem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 17:35 No no...Finlandia w kilka minut dwa gole... Dzieki za kolejny prezent do Ulubionych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Bitwa pod Wiedniem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 20:27 No! Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Bitwa pod Wiedniem... 09.10.04, 21:00 Przecieram oczy i uszom nie wierzę. Niezła gra.... choć teraz straciliśmy gola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Bitwa pod Wiedniem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 21:03 Cholera... teraz omal drugiego nie stracilismy... Ale walczą Austriacy, kurczę... Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Bitwa pod Wiedniem... 09.10.04, 21:05 Ale za to jeśli przegramy, to przynajmniej równie ładnie jak z Anglią. A co? My umiemy ładnie przegrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Bitwa pod Wiedniem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 21:19 Piękne było wejście "No macie?! No macie nas, pani Basiu?!" Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Bitwa pod Wiedniem... 09.10.04, 21:49 Technika 21 wieku ... ale i tak dobrze, że nie padło coś ... gorszego dwuznacznego. Ja kiedyś instalowałem kasy biletowe na stacji Częstochowa Osobowa. Potem polazłem na miasto (miałem czas do pociągu do Wawy), na jasną Górę (a co?) i se przypomniałem, że nie kupiłem miejscówki na ekspress. Wracam więc na dworzec, do pociągu 20 minut, a tu kolejka jak diabli. Ale Pani kasjerka zobaczyła mnie na końcu w kolejce , wychyliła się zza swojego okienka i krzyczy do mnie na całą salę: - Pan wejdzie na zaplecze, to Panu dam od tyłu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Bitwa pod Wiedniem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 22:05 Ależ ON go strzelił!!!! Krzynówek!!! 2;1:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Bitwa pod Wiedniem... 09.10.04, 22:08 Strzelił tak sobie, bramkarz puścił szmatę. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Bitwa pod Wiedniem... 09.10.04, 22:29 Gość portalu: jaa_ga napisał(a): > Ależ ON go strzelił!!!! Vampir?? Brawo i od tylu hoho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Bitwa pod Wiedniem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 22:31 :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Jak to co??... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 22:12 Gol! Jeszcze 5 minut....boszsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: VICTORY!!!!... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 22:30 Prawdziwy z Ciebie wampir! I jeszcze te horrory krwawe ze sobą nosisz po Obwodnicy Warszawskiej nocą sunąc...a kysz! Odpowiedz Link Zgłoś