studentkawawa 17.10.04, 13:26 Slyszalam od znajomej ze mozna kupic miejska karte z kwartlnym biletem MZK po okazyjnych cenach. Czy ktos z was wie gdzie to zalatwic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarantula01 Re: Karta miejska 18.10.04, 10:24 studentkawawa napisała: > Slyszalam od znajomej ze mozna kupic miejska karte z kwartlnym biletem MZK po > okazyjnych cenach. Czy ktos z was wie gdzie to zalatwic? Kazda poczta w Warszawie, stacje metra, punkty ZTM (Metro Ratusz i Świętokrzyska oraz Senatorska 37). Można naładować bilet 90-dniowy - poczytaj ulotki w autobusach i tramwajach. Odpowiedz Link Zgłoś
roxis Re: Karta miejska 19.10.04, 21:42 studentka nie jest z wawy. jest jakas wiesniaczka ktora nie ma zielonego pojecia o miescie. karty miejskie sa od paru lat i kazdy o nich wie, wiec sie nie pyta, chociaz sa swietnie reklamowane. poza tym nazywasz MPK, ktore nie istnieje. jest MZA jesli chodzi o autobusy, MZT jesli chodzi o tramwaje i spolka "Metro warszawskie" jesli chodzi o undergrounda. okazyjne ceny? widac ze nie ma pojecia, kupowac w przod na 3 miesiace tzn tyle ile nie potrzebuje to potrafia kretyni w TESCO na promocjach! wracaj do siebie i nie zabieraj nam warsawiakom miejsc pracy i na studiach. przez takich jak Wy nie ma gdzie szpilki wsadzic do autobusu! Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: Karta miejska 20.10.04, 09:57 roxis napisał: > studentka nie jest z wawy. jest jakas wiesniaczka ktora nie ma zielonego > pojecia o miescie. karty miejskie sa od paru lat i kazdy o nich wie, wiec sie > nie pyta, chociaz sa swietnie reklamowane. poza tym nazywasz MPK, ktore nie > istnieje. jest MZA jesli chodzi o autobusy, MZT jesli chodzi o tramwaje i > spolka "Metro warszawskie" jesli chodzi o undergrounda. okazyjne ceny? widac ze > > nie ma pojecia, kupowac w przod na 3 miesiace tzn tyle ile nie potrzebuje to > potrafia kretyni w TESCO na promocjach! wracaj do siebie i nie zabieraj nam > warsawiakom miejsc pracy i na studiach. przez takich jak Wy nie ma gdzie > szpilki wsadzic do autobusu! O ze szpilką w ręku to miejsce się znajdzie na pewno :) Sprostowanie: Nie ma MZT, jest TW znawco Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Karta miejska IP: *.aster.pl 20.10.04, 13:46 A Ty byś się gdzieś nie wyniósł, by nie psuć do końca opinii warszawiakom ? A i w autobusach byłoby lużniej i kulturalniej. Przynajmniej popracuj nad uprzejmością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Karta miejska IP: *.aster.pl 20.10.04, 13:56 To oczywiście dotyczy ROXISa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Karta miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:33 A nie przyszlo wam do glowy, ze moze dziewczyna nie pyta o normalna, legalna karte miejska tylko "okazyjna"? Kiedys slyszalem ze polibuda pracuje nad systemem doladowywania kart, miejskich i telefonicznych, ale chyba nic z tego nie wyszlo. Cóz, studentkowawa, chyba musisz sie udac po normalna,legalna karte albo jej doladowanie. I tak nie sa najdrozsze, 83 zyle za 3 miesiace chyba jakos dasz rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Karta miejska IP: 195.85.249.* 21.10.04, 12:30 O jak pięknie ujęte, jak typowy prawdziwy warszawiak. Wzruszyłem się....i jaki pomocny....tak to MUSI być RODOWITY warszawiak Odpowiedz Link Zgłoś
tulenka Re: Karta miejska 20.10.04, 23:34 A ja mam trochę inne ptyanie. A mianowicie. Czy karta miejska( za 83 zł) jest ważna w tramwajach, metrze i autobusach? PS Wydaje mi się że tak, ale wolę się upewnić Z óry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Karta miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:06 Tak zlotko, jest wazna wszedzie. Tylko jak masz bilet miejski, staraj sie przynamjmniej za czesto nie wyjezdzac na tereny podmiejskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
roxis Re: Karta miejska 21.10.04, 00:45 tak, juz sie wlasnie wynioslem rok temu z Wawy. jestem szczesliwy bo tak jak tarantula (chyba) mieszkałem na Tarchominie. jak teraz czytam o tym zjezdzie na Most Grota to mi rece do kolan opadaja. dzieki Bogu mnie tam nie ma...ufff Odpowiedz Link Zgłoś
roxis Re: Karta miejska 21.10.04, 22:14 panie Kalbarczyk, jesli mieszka pan na Tarchominie niech pan jeszcze wpisze tylko swoj rok urodzenia, a zaczne podejrzewac ze pana wysmienicie znam...! Odpowiedz Link Zgłoś