Dodaj do ulubionych

KRAKÓW RULEZ !!!

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 22:37
Szpital, oddzial polozniczy...
Trzy kobiety (murzynka, krakuska, warszawianka) urodzily synow,
niestety pielegniarki byly roztargnione i pomylily dzieci. Jako ze matki nie
doszly jeszcze do siebie postanowiono aby to ojcowie rozpoznali swoich
synow. Przychodzi krakus, lekarz sie pyta:"ktory jest pana syn?",
na to ojciec wskazuje na murzyna.... lekarz zwatpil i pyta sie "czy
jest pan pewien?" Na to krakus: "tak,...pierdole nie bede ryzykowal
warszawiaka"

Pozdrowienia!
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: KRAKÓW RULEZ !!! IP: *.zigzag.pl 25.08.01, 22:40
      ryzykowal w pozytywnym czy tez negatywnym slowa tego znaczeniu?
      • Gość: Andrzej Re: KRAKÓW RULEZ !!! IP: *.chello.pl 25.08.01, 22:48
        Krakus probował tym kawałem wleźć w dupę Ślunzakom na forum Katowic.
        Karakus ma problem. On tylko udaję krakowiaka, bo tak naprawdę pochodzi z
        wiochy zabitej dechami i oddalonej od miasta Kraka o 120 km.
        Proponuję: Olać gnoja !!!
        • Gość: michal Re: KRAKÓW RULEZ !!! IP: *.zigzag.pl 25.08.01, 22:50
          Propozycja przyjeta.Kolejny Ktos,kto usiluje podszyc sie pod kogos kim nie jest.
        • Gość: Krakus Re: KRAKÓW RULEZ !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 23:33
          A nie prawda, mili państwo. Jestem Krakusem od 3 pokoleń i nikomu nie musze
          wchodzić w d...! Po prostu próbuje podtrzymać zacna tradycje wymiany argumentów
          między naszymi miastami.
          Pozdrowienia dla Warsiawki!
          • Gość: Ursyn Re: KRAKÓW RULEZ !!! IP: *.acn.waw.pl 29.08.01, 15:51
            Argumenty mogą być w różnem gatunku, te są słabiutkie. Czy wszystkie krakusiaki
            z Wawelu na Kazimierz pędzone majom takie komplesky wobec Syreniego Grodu?
            • Gość: Widok 9 Re: KRAKÓW RULEZ !!! IP: 195.117.228.* 29.08.01, 16:27
              Tym dowcipem "Krakus" podtrzymuje moje zdanie o krakowskim dowcipie. Tani i
              tandetny jak całe centusiowo. Do tej pory zastanawiam się z czego tu się śmiać.
              A może z tego, że Krakus potrafi odróżnić męskie przyrodzenie niemowlaka z
              Warszawy od krakowiaka? No tak my Warszawiacy mamy śliczne twarze, mocne plecy
              i te , no ... poczucie humoru. Nawet Piotr Skrzynecki pojechał swego czasu z
              Warszawy do Krakowa krzewić zdrowy dowcip . Nic z tego nie wyszło- twardzi
              Krakusi jesteście.
              • nocomment Re: KRAKÓW RULEZ !!! - DO Wszystkich 29.08.01, 16:46
                Gość portalu: Widok 9 napisał(a):

> Tym dowcipem "Krakus" podtrzymuje moje zdanie o krakowskim dowcipie. Tani i
                > tandetny jak całe centusiowo.

No to Cię dobiję. Kiedy jednemu Krakusowi powiedziałem, że jestem z Warszawy to
                spytał czy to przypadkiem nie jest koło Pruszkowa. Sorry centusiów bardzo, ale
                dla mnie to świadczy tylko o kompleksach i braku kultury. Ale, jak już pisałem,
                takie Krakusy są w mniejszości.

Ps. Napisałeś że centusiowo jest tanie?! No to chyba nigdy tam nie byłeś!!;))))
                • Gość: Widok 9 Re: KRAKÓW RULEZ !!! - DO NOCOMMENTA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 21:49
                  Masz rację. Kocham Kraków i szanuję jego mieszkańców. Ale dzisiaj miałem zły
                  dzień (znowu kogoś straciłem). Szkoda mi Krakusa - głupi dowcip, zacznij
                  tworzyć nie psuć.
                  Widok 9 (z domu)
            • eela Re: do Ursyna 29.08.01, 16:59
              Właśnie o Tobie dziś myslałam, ze wyprowadziłeś się z naszego forum. Pewnie po
              urlopie?
              Ela
              • Gość: Ursyn Re: do Ursyna IP: *.acn.waw.pl 04.09.01, 08:56
                Troszkie sie bywało: Słowacja, Węgry, Jugosławia, Macedonia (to przejazdem),
                Grecja. Ale już jezdem i wracam na Forum, spokojna Twoja poczochrana (nie wie,
                jaką masz fryzure, ale tak ładnie wygląda w druku - nie obrazisz się?).
    • nocomment Re: KRAKÓW RULEZ !!! 29.08.01, 16:43
      Na szczęscie takie Krakusy jak on są w mniejszości...
      • Gość: vinc Re: KRAKÓW RULEZ !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 16:49
        co to jest Centusiowo ??
        • nocomment Re: KRAKÓW RULEZ !!! 29.08.01, 16:59
          Gość portalu: vinc napisał(a):

> co to jest Centusiowo ??

Miasto w którym żyją Centusie, przez niektórych historyków zwane Krakowem;)))

• Gość: sloggi Pozdrawiam prawdziwych krakusów IP: *.system.net.pl 29.08.01, 18:13
            Pierwszy raz byłem w Krakowie w lipcu i padłem z zachwytu nad ich Starym
            Miastem. Niszczmy antagonizmy - spokój i poziom - tak trzymać. Pomijajmy
            zadzione prowokujące posty - prostacy i drobnomieszczanie ( zwani pospólstwem )
            tylko czekają na reakcję. Warszawa to estyma i kurtuazja, wszak to stolica !
            • Gość: Mike Re: Pozdrawiam prawdziwych krakusów IP: *.basf-ag.de 30.08.01, 09:44
              A mnie sie kawal podobal!!! Moim znajomym (Warszawiakom) tez!
              • Gość: Krakus Re: Pozdrawiam prawdziwych krakusów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:57
                Ludzie, przeciez pisałem że chcę podtrzymać wesołą tradycję wymiany argumentów
                między naszymi miastami. Nic do Warszawiaków nie mam! Chyba oprócz kiboli nikt
                takich rzeczy nie bierze tutaj na poważnie. Lepiej dorzućcie jakiś fajny dowcip
                o Krakowie.
                Pozdrowienia!
                • Gość: dada Re: Pozdrawiam prawdziwych krakusów IP: 62.233.138.* 03.09.01, 01:35
                  Ta cała dyskusja jest bezsensowna. Jestem krakowianinem od czterech pokoleń,ale
                  nie przeszkadza mi to pracować w Warszawie i czasem czuć się tutaj
                  dobrze.Trochę drogo w tej Warszawie (piwo plus gastronomia).Ale to tutaj zagrał
                  DEpeche Mode, tutaj zagrają Residents i Stereolab. A w Krakowie to mógłbym
                  sobie póść ewentualnie co najwyżej na Pudelsów (a to jest niestety gówno).Albo
                  na innego nudziarza typu Turnau. Wkurwiają mnie tylko te wasze karty klubowe do
                  Piekarni,Muzy itd...To chyba jakiś snobizm .W Krakowie towarzystwo jest
                  bardziej egalitarne i na tym polega jego urok.
                  • Gość: Pac Re: Pozdrawiam prawdziwych krakusów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 18:37
                    Ludziska !!!!
                    Centusie to POZNANIACY, gdyż zostali z Holandii wyrzuceni za skąpstwo, Ci zaś
                    ze Szkocji, jak wyżej! Krakus jest Krakus, dlaczego Centuś ???
    • nocomment Re: KRAKÓW RULEZ !!! 29.08.01, 18:46
      Ale że Kraków jest najładniejszy w Polsce to nie mam wątpliwości.
      Może inaczej: ma najładniejsze w Polsce (i Środkowej Europie) Stare Miasto.
      Jestem dumny że mamy takie miasto w naszym kraju. Gdyby nie te Krakusy...;)))

Ps. Tylko że jedną wadę ma ich Starówka - jest za daleko od rzeki, przez co
      jest mniej urozmaicona - nasza pod tym względem bije ją na głowę.
      • Gość: RD Re: KRAKÓW RULEZ !!! IP: 193.59.106.* 30.08.01, 10:47
        Uważałbym nazywając krakowskie Stare Miasto Starówką - można od Krakusa oberwać. Druga sprawa - MZS
        Praga (Czeska) o niebo ładniejsza.
    • Gość: Krakus Re: KRAKÓW RULEZ !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:52
      Ludzie, przeciez pisałem że chcę podtrzymać wesołą tradycję wymiany argumentów
      między naszymi miastami. Nic do Warszawiaków nie mam! Chyba oprócz kiboli nikt
      takich rzeczy nie bierze tutaj na poważnie. Lepiej dorzućcie jakiś fajny dowcip
      o Krakowie.
      Pozdrowienia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka