Dodaj do ulubionych

Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik hand...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 01:03
super sie ciesze, ode mnie sie tam jadzie jedynka ladnie, zawsze pusty
prawie, wygodnie ...
Obserwuj wątek
    • matmi Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha 19.10.04, 07:37
      Ciekawe jak ZTM stworzy komunikacjie. Czy bedą zmiany czy pozostanie tak jak
      jest?
      • Gość: waldek Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha IP: *.chello.pl 19.10.04, 15:38
        Zmian komunikacji nie bedzie. Dojazd do Arkadi jest dobry. W pobliżu tramwaje.
        Stacja metra, spod której tramwaje co 5-8 minut jeżdżą w stronę ronda Babka
        (radosława)
    • Gość: xxx Parking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 09:10
      >- własną windę dowożącą gości do i z garażu (a tam - 30 miejsc do dyspozycji
      > Bierhalle).

Tzn. ze przy wjezdzie na parking trzeba bedzie zadeklarowac, do jakiego jedzie sie
      sklepu?? A jak sie okaze, ze ten sklep ma juz wykorzystane wszystkie miejsca, to
      nie wpuszcza?? Bardzo trendy - zupelnie jak w polskich biurowcach.
    • allumeuse_21 Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha 19.10.04, 09:14
      na stronie www.cefic.pl sa marki sklepow a na www.arkadia.com.pl nie ma nic :(

myslicie ze jak sie tam wybiore w czwartek na zakupy odziezowe to juz sie
      najwieksze tlumy po dvd za gorsze przewala? bo ciesze sie ze nie musze juz
      jezdzic do luxemburga na zakupy w h&m ale tez robic ich w tloku to zadna
      przyjemnosc.
      • cedrowa_gorka Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha 19.10.04, 20:17
        jestem pełna podziwu i uznania - super ten pierwszy nick

Bravissimo Admin - tolerancja inaczej - to jest to
        • columbia Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha 19.10.04, 20:19
          ...inne miasto - inne zwyczaje....a my to po prostu zaściankowe i
          drobnomieszczańskie jesteśmy....
    • aankaa Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha 19.10.04, 21:13
      "Marka nastawia się głównie na klientów w wieku 15-35 lat, raczej z kręgu
      dobrze zarabiających"

ta młodsza grupa to "krojący" ??
    • Gość: marc Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha IP: *.konstancin.net 19.10.04, 21:47
      W srode o godzinie 17:00 na rondzie babka spotkaja sie rowerzysci, aby wspolnie
      sprawdzic jak nowe centrum handlowe 'Arkadia' jest przygotowane na przyjecie
      klientow na rowerach - zapraszamy
      szczegoly: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13129&w=16811799&v=2&s=0
    • Gość: Julia Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha IP: *.dip.t-dialin.net 20.10.04, 10:55
      prosze podac adres , bo obecnie nie mieszkam w Warszawie, a przyjezdzam na
      Wszystkich Swietych
      • Gość: P.S.J. Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha IP: *.itpp.pl 20.10.04, 12:07
        Rondo Babka - nie sposób niezauważyć.
      • Gość: kicia kocia Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha IP: *.waw.prokom.pl 20.10.04, 12:43
        Zobacz mapke dojazdu na www.arkadia.com.pl
      • aankaa Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha 20.10.04, 22:32
        Gość portalu: Julia napisał(a):

> prosze podac adres , bo obecnie nie mieszkam w Warszawie, a przyjezdzam na
        > Wszystkich Swietych

na WŚ to nawet Arkadia powinna zamknąć (mimo późnego otwarcia) swoje podwoje
        no, chyba, że liczą na niespodziewane zyski "przy okazji sąsiedztwa"
        Powązek ... hieny ...
    • Gość: mieszkanka Bielan Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha IP: 212.244.249.* 20.10.04, 12:22
      Dla mnie Arkadia = totalny korek promieniście rozchodzący się od ronda na ok. 4
      km w każdą stronę, czyli o 45 minut dłuższy dojazd do i z pracy!
      Ciekawe, czy władze miasta mają jakiś pomysł na rozładowanie tego korka?????
      • Gość: Automobilista Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha IP: 62.233.175.* 20.10.04, 12:33
        Pomysł jest jeden - likwidacja naziemnych przejśc dla pieszych przy Rondzie
        Babka i budowa przejść podziemnych.
        • Gość: Visitor Przejścia podziemne IP: *.centertel.pl 20.10.04, 19:47
          Równiez uważam,że przejścia podziemne to świetne rozwiązania. Szkoda tylko, że
          jednym z warunków na wydanie zgody na budowę centrum nie była budowa przejść
          przez inwestora. Albo chociaż 50/50 z miastem.
        • skeler Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha 22.10.04, 14:07
          zadnych przejsc podziemnych - ziemia jest dla ludzi i nie musza schodzic pod
          nia jak krety - pieszy powinien zawsze miec priorytet. Pozatym nie wiem co na
          to inwalidzi i osoby starsze dla ktorych zejscie do przejscia podziemnego nie
          jest prostym zadaniem, a z windy sluzacej jako toaleta nie kazdy chce
          korzystac...
          • Gość: Automobilista Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha IP: 62.233.175.* 22.10.04, 14:14
            > zadnych przejsc podziemnych - ziemia jest dla ludzi i nie musza schodzic pod
            > nia jak krety - pieszy powinien zawsze miec priorytet.

W samochodach tez siedza ludzie i nie muszą stać w korkach - samochód
            powinienzawsze mieć priorytet.

> Pozatym nie wiem co na
            > to inwalidzi i osoby starsze dla ktorych zejscie do przejscia podziemnego nie
            > jest prostym zadaniem, a z windy sluzacej jako toaleta nie kazdy chce
            > korzystac...

Wniosek: Slużby miejskie powinny pilnowac stanu wind.
            • Gość: warszawiak Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.04, 10:15
              och zmotoryzowani Barany ,a tramwajem nie lepiej ? ja jadę szybciej i nie
              wącham smrodu z rur wydechowych wpadającego do waszych pojazdów bo siedząc
              wyżej ,a pozatym przyglądam się przez okno na waszą zwariowane życie.
              • Gość: Automobilista Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha IP: *.inferno-cafe.eu.org 23.10.04, 11:47
                Otóż nie jedziesz szybciej. Na dłuższe dystanse po Warszawie żaden tramwaj nie
                zastąpi samochodu. A że ogół kierowców wybiera główne ulice i je korkuje, to
                już ich problem - ja w godiznach szczytu przebijam się bocznymi ulicami i
                przemieszczam się całkiem sprawnie.

Dzięki dróżkom zbudowanym wokół Arkadii Rondo Babka też można ominąc. Trzeba
                tylko wiedzieć, jak.
    • Gość: lisek Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:57
      beznadzieja, duchota i kupa bydla- brak tlenu! byly zwolennik ogrodkow
      dzialkowych tam uprzednio sie znajdujacych.
      • Gość: sknerus Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha IP: *.crowley.pl 20.10.04, 22:00
        Przez to wielkie guwno,spózniłem sie do roboty
    • sebpl Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha 20.10.04, 22:04
      Tiiiaaaa.. ale strzeżonego parkingu dla rowerzystów nie przewidzieli (nawet
      Powsin taki ma). Czyli już odpuścili sobie część klientów. Brawo! To się
      nazywa "uczytalnienie" (czy jak to nazwał nadarchitekt kolonii francuskiej)
      obiektu do standardów polskich.

---
      Filemon będziesz biegł, czy wskakujesz do koszyczka? Zawracamy!
      • Gość: NiewazneKto *************** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 19:30
        Czy Zasrana Pizda i Pojebana Kurwa to ta sama osoba?
        Chciałabym zmienić NiewazneKto na coś innego, bo to tak głupio wygląda przy
        tych dwóch. Ale nie mam pomysłu.
    • Gość: Zynek qrva jestem Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:11
      A czy kuniami z wynglem tyż tam dojadem ??
      • Gość: NiewazneKto Ty, Zenek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 10:23
        Ty się Zenek nie śmiej. Czasem widzę wóz z kuniami z wynglem na swojej
        ukochanej Pradze. Szkoda kuni na taką długą podróż, zatrują się spalinami
        i co z nimi zrobisz? Chyba, że sprzedasz na pniu Wietnamczykom. Wtedy będą
        musieli ekspresowo postawić obok jakiejś budki następną, do której wcisną
        Twoje kunie z kopytami. Wolę kocinę ...
    • Gość: z daleka A gdzie to do jasnej cholery jest IP: *.elementy.pl 23.10.04, 12:27
      Biegam już z 10 minut po internecie i nigdzie nie ma adresu ani ich strony www.
      No dobra, wiem, że w Warszawie, ale ja mieszkam 200 km stąd i nie czytam Życia
      ani reklam na Nowym Świecie. Może jakąś uliczkę ktoś by podał
      • Gość: z daleka już wiem IP: *.elementy.pl 23.10.04, 12:53
        doobra, już wiem www.arkadia.com.pl rondo Babka
    • Gość: stróż majątku RP Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 12:58
      Ja w arkadii kupować nie będę. Za duże to centrum,
      Ciekawe ile kapitału odpłynie znowu z Polski,Po co powstają takie wysysacze
      kapitału.
      Nie mam złudzeń takie centra powodują wyczyszczenie kieszeni Polaków.
      Takie inwestycję dają pożywkę brudnej polityce. Ciemnota guruje w
      społeczeństwie. Nie zachwyca mnie wielkość takiego centrum, bo wiem że Polacy
      za to wszystko zapłacą. Asortyment duży to i kapitału z Polaków więcej wyssane,
      I co z tymi pieniędzmi??W budżecie dziura. 174,6mld przychodu i 209 wydatków.
      Pytanie jaki wpływ na redukcję deficytu budżetowego ma ta inwestycja.
      Odpowiedź: ŻADNEGO WPŁYWU. Ta inwestycja nie ma wspólnego nic z wpływami do
      budżetu.
      SLDowcy rozsprzedali Polski majątek i teraz pozwalają na odpływ kapitału
      Polskiego, niedoczekanie wasze, Ja w Arkadii kupować nie będę
      • Gość: Automobilista Re: Otwarcie nowego centrum Arkadia-przewodnik ha IP: 62.233.175.* 29.11.04, 13:07
        > Ja w arkadii kupować nie będę. Za duże to centrum,
        > Ciekawe ile kapitału odpłynie znowu z Polski,Po co powstają takie wysysacze
        > kapitału.

Pieprzysz jak potłuczony. Wbij sobie do głowy, że większośc produktów
        sprzedawanych w Arkadii wytworzono w POLSCE i polcsy producenci na tym zyskują.
        Znakomitą więksozśc sklepów w Arkadii prowadzą POLACY,k pracują w nich POLACY.
        Więc skońćz z tą demagogią.

> Nie mam złudzeń takie centra powodują wyczyszczenie kieszeni Polaków.

Czy ktoś kogoś zmusza do robienia zakupów? Chceszmieć pełne kieszenie, to nic
        nie kupuj. Proste. Natomiast wydane pieniądze pozwalają zarobić producentom i
        handlowcom, zatme napędzają gospodarkę i nie pozwalają jej zginąć do końca mimo
        spadajacych na nią socjalistycznych ciosów.

> Takie inwestycję dają pożywkę brudnej polityce. Ciemnota guruje w
        > społeczeństwie. Nie zachwyca mnie wielkość takiego centrum, bo wiem że Polacy
        > za to wszystko zapłacą. Asortyment duży to i kapitału z Polaków więcej
        > wyssane,

Do czego zmierzasz, serwując nam taki bełkot?

> I co z tymi pieniędzmi??W budżecie dziura. 174,6mld przychodu i 209 wydatków.
        > Pytanie jaki wpływ na redukcję deficytu budżetowego ma ta inwestycja.

Chcesz nie mieć dziury budżetowej? Proszę bardzo - zaprzestąc dotowania
        nieudacznikó z PKP, przynosżacych straty hut i kopalni, zacofanego rolnictwa
        itd. I wtedfy dziura budżetowa zniknie, a pozbawione dotacji upadłe działy
        gospodarki zostaną zmuszone do reform i moiże będzie z nich wtedy jakiśpozytek,
        na razie pożytku nie ma z nich żadnego.

> Odpowiedź: ŻADNEGO WPŁYWU. Ta inwestycja nie ma wspólnego nic z wpływami do
        > budżetu.

Na co c i budżet? Pieniądze powinny wpływać przede wszstkim do rąk PRYWATNYCH a
        nie do złodziei zwanych szumnie skarbem państwa.

> SLDowcy rozsprzedali Polski majątek i teraz pozwalają na odpływ kapitału
        > Polskiego, niedoczekanie wasze, Ja w Arkadii kupować nie będę

Nie kupuj, nikt cię przeciez do tego nie zmusza.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka