Gość: junior IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 08:00 chyba ten tłok tak szybko się nie skończy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JOJo Brak tlenu w Arkadii IP: *.pzuzycie.com.pl 25.10.04, 08:01 Horror to mało powiedziane w porównaniu z tym co było Arkadii. Wybrałam się tam w niedzielę i byłam 20 mni. myślałam że sie uduszę, tam zupwłnie nie ma powietrza, czy oni słyszeli o klimatayzacjii. Panienki w sklepach orawie że z gołymi biustami, a ubrani klienci ociekaja potem. Myslę że nieprędko się tam wybiore Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Co w niej takiego jest???? 25.10.04, 08:05 Byłem, widziałem i... nie mogę zrozumieć co w tej galerii takiego wspaniałego? Ot trochę większa galeria mokotów (sklepy niemal te same) z repilką fontanny znanej już z pl. Teatralnego. Czym się zachwycać? Towary w sklepach identyczne jak w innych, sklepy identyczne z innymi (w innych galeriach). Sam układ galerii jak zwykłego centrum handlowego. Co tam takiego jest super? Nawet podłogi takie same. Sufity też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Co w niej takiego jest???? IP: *.acn.waw.pl 25.10.04, 09:30 DZ!!!!!!!!!!!!!!!! Ty zyjesz!!!!!! Po wizycie w Arkadii!!!!!!!! Nie udusiles sie!!!!!!!! ale jedno pytanko:po co w takim razie tam byles ,skoro nie ma nic w niej szczegolnego? moza Twoja odpowiedz pozwoli mi zrozumiec ,po co tam sie wybralo te 200 000 ludzi nie sugeruje wcale,ze nie jezdze do centrow handlowych,ale ja tam jezdze zeby zaoszczedzic czas ,a nie zeby go stracic Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Co w niej takiego jest???? 25.10.04, 10:04 Gość portalu: kixx napisał(a): > > ale jedno pytanko:po co w takim razie tam byles ,skoro nie ma nic w niej > szczegolnego? > moza Twoja odpowiedz pozwoli mi zrozumiec ,po co tam sie wybralo te 200 000 > ludzi > Poszedłem z czystej ciekawości. Tykle o tym centrum pisano, tyle mówiono, tyle zchwytów na róznych forach prywatnych poczytałem, wobec tego wybrałem się w sobotę by "naocznie zobaczyć". Nie "rzuciło" mnie na kolana. Ot tak jak napisałem wcześniej. Zywkłe, duże centrum handlowe z repliką znanej już w Warszawie fontanny. Sklepy? A coż w nich takiego super poza promocjami na otwarcie? Jeśli ktoś lubi w kolejkach stac by taniej np. żaluzje kupić to prosze bardzo. Wszedłem, obszedłem i wyszedłem. Nawet te kafejki co tam są to jakieś mniej klimatyczne mi się wydały. Poczekam z następną wizytą aż feta otwarciowa minie i wtedy pochodze rozglądając się uważniej. Może coś ciekawego zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek.K Re: Co w niej takiego jest???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 14:18 Nie żebym się czepiał, ale gdzie jest ta fontanna na Pl. Teatralnym? Kurde, warszawski południk jest, ale fontanna? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Co w niej takiego jest???? 25.10.04, 14:41 Gość portalu: Slawek.K napisał(a): > Nie żebym się czepiał, ale gdzie jest ta fontanna na Pl. Teatralnym? > Kurde, warszawski południk jest, ale fontanna? Masz rację. ontanna jest w nowym budynku od strony pl. Zwycięstwa. Mój błąd. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ugrzany Re: Brak tlenu w Arkadii IP: *.acn.waw.pl 25.10.04, 16:36 Jesli w sklepach sprzedją panienki z prawie gołymi biustami to......... jade to zobaczyć !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek S. Re: W krainie cukru - pierwszy weekend w Arkadii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 08:40 Homo Oeconomicus - no comments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: W krainie cukru - pierwszy weekend w Arkadii IP: 62.233.175.* 25.10.04, 08:42 > chyba ten tłok tak szybko się nie skończy... Nie ma co narzekać :) Dzięki Arkadii moje zakupy w piątkowe popołudnie były bardzo przyjemne - w Wola Parku było puściutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: W krainie cukru - pierwszy weekend w Arkadii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 09:20 Myślę, że nie wrócą tu ci, którzy mają pod bokiem inne centra handlowe. Ja jestem z północnego Śródmieścia i bardzo się cieszę, że nie będę musiała jeździć do M1 w Markach na większe zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Hipermarket w Arkadii 25.10.04, 10:41 Jedna z sieci supermarketów znów ma okazję do wyprzedania z magazynów (czyt. z innych sklepów sieci) zalegajacego towaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Nie NINA WEST tylko NINE WEST IP: *.ny325.east.verizon.net 25.10.04, 14:01 Mala poprawka. Nie NINA WEST tylko NINE WEST czyli 9 a nie Nina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Nie NINA WEST tylko NINE WEST IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.10.04, 19:01 A taka ładna była pogoda w ten weekend... Nie ma to jak spędzić ostatnie słoneczne dni w supermarkecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: W krainie cukru - pierwszy weekend w Arkadii IP: *.molgen.mpg.de 25.10.04, 19:01 Rozumiem reklamowanie Arkadii, ale wartoby napisac tez o klopotach kierowcow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wallenrod Re: W krainie cukru - pierwszy weekend w Arkadii IP: *.chello.pl 25.10.04, 20:46 Złociutka: Rondo "Radosława"!!! ....a babka może być wielkanocna ,np..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakiś_typ Re: W krainie cukru - pierwszy weekend w Arkadii IP: *.aster.pl 27.10.04, 12:14 dzicz!!!oto polska... Odpowiedz Link Zgłoś