Dodaj do ulubionych

Kaczyński

IP: 62.233.175.* 27.10.04, 13:10
Poniższy tekst miał być odpowiedzią na wątek "spieprzaj dziadu" - niestety
cenzorska ręka nie zadrżała i wątku nie ma :( Zakłądam wiec nowy i wklejam
tekst:

---

Fakt jest faktem, że Kaczyński ma spory procent poparcia właśnie ze względu
na to, że tak bardzo przypomina typowego Polaka. Jest tak samo zahukany i
zakompleksiony, tak samo nie rozumie reguł rządzących gospodarką, wiec na
wszelki wypadek trzyma się od wszelkich inwestycji z daleka, tak samo jak
przeciętny Polak nie lubi zmian i instynktownie boi się ich, ma tak samo
wąskie horyzonty i brak jakichkolwiek dalekosięznych i ambitnych planów na
przyszłość, jednocześnie tak samo jak przeciętny Polak lubi rozpamiętywac
wszystkie narodowe krzywdy i cierpienia. Wielu Polaków widząc Kaczyńskiego
widzi swoje lustrzane odbicie. Dlatego go popierają :(
Obserwuj wątek
    • carrramba Re: Kaczyński 27.10.04, 13:15
      Gość portalu: Automobilista napisał(a):

> Poniższy tekst miał być odpowiedzią na wątek "spieprzaj dziadu" - niestety
      > cenzorska ręka nie zadrżała i wątku nie ma :( Zakłądam wiec nowy i wklejam
      > tekst:
      >
      > ---
      >
      > Fakt jest faktem, że Kaczyński ma spory procent poparcia właśnie ze względu
      > na to, że tak bardzo przypomina typowego Polaka. Jest tak samo zahukany i
      > zakompleksiony, tak samo nie rozumie reguł rządzących gospodarką, wiec na
      > wszelki wypadek trzyma się od wszelkich inwestycji z daleka, tak samo jak
      > przeciętny Polak nie lubi zmian i instynktownie boi się ich, ma tak samo
      > wąskie horyzonty i brak jakichkolwiek dalekosięznych i ambitnych planów na
      > przyszłość, jednocześnie tak samo jak przeciętny Polak lubi rozpamiętywac
      > wszystkie narodowe krzywdy i cierpienia. Wielu Polaków widząc Kaczyńskiego
      > widzi swoje lustrzane odbicie. Dlatego go popierają :(

Kolejny wątek o Kaczyńskim, który juz przyprawia o drgawki. Podtrzymuję swoją
      wcześniejszą wypowiedź: załóżcie sobie "Forum o Kaczce" i dajcie nam spokój!
      To nie tylko moja opinia, ale też innych forumowiczów.
      Ja do tej pory, nie mamy nikogo na miarę Stefana Starzyńskiego.
      ps.
      Piskorski był lepszy ?
      • autom0bilista Re: Kaczyński 27.10.04, 13:28
        Oczywiście, że Piskorski był lepszy. Za Piskorskiego powstały 2 nowe mosty i
        wiele nowych inwestycji.
        • carrramba Re: Kaczyński 27.10.04, 13:31
          autom0bilista napisał:

> Oczywiście, że Piskorski był lepszy. Za Piskorskiego powstały 2 nowe mosty i
          > wiele nowych inwestycji.

Dla mnie nie był. Ani jeden, ani drugi nie jest moim idolem.
          • autom0bilista Re: Kaczyński 27.10.04, 13:44
            Nie trzeba być od razu czyimkolwiek idolem tudzież chodzącym idealem, aby być
            lepszym prezydentem od Kaczyńskiego.
            • beor Re: Kaczyński 27.10.04, 13:50
              Juz zapomniales jak Ci d... trzeslo za Piskorskiego na Marszalkowskiej?
              Jak myslisz ile Piskorski drog, mostow itp mogl wybudowac, gdyby sie
              kontraktami i zawyzonymi cenami nie oplacal sitwie w Warszawie?
              • autom0bilista Re: Kaczyński 27.10.04, 13:55
                A ile dróg i mostów mógł w takim razie wybudować Kaczński? I dlaczego tego nie
                zrobił?
                • Gość: fotoradar Bo nie był jeszcze prezydentem kretynie IP: *.crowley.pl 27.10.04, 15:00
                  autom0bilista napisał:

> A ile dróg i mostów mógł w takim razie wybudować Kaczński? I dlaczego tego
                  nie
                  > zrobił?

I przestań ze swoimi kumplami pieprzyć głupoty że to Piskorski zbudował dwa
                  mosty. Płacą ci za to czy co?
                  • Gość: Automobilista Re: Bo nie był jeszcze prezydentem kretynie IP: 62.233.175.* 27.10.04, 15:09
                    A kto jest niby prezydentem Warszawy od dwóch lat, debilu?

> I przestań ze swoimi kumplami pieprzyć głupoty że to Piskorski zbudował dwa
                    > mosty. Płacą ci za to czy co?

Jakie głupoty, kretynie? Te mosty STOJĄ i można po nich jeździć.
        • kocham.rysia Re: Kaczyński 27.10.04, 14:34
          Oczywiście, że Piskorski był lepszy. Za Piskorskiego powstały 2 nowe mosty i
          > wiele nowych inwestycji.

uchhhh... po tym aż mnie wgięło...
          no sorry...
          chyba znamy innego Piss-korskiego
          • Gość: Automobilista Re: Kaczyński IP: 62.233.175.* 27.10.04, 15:12
            Wgięło cię? A co, te mosty i inne inwestycje to może same się wybudowały?
            • kocham.rysia Re: Kaczyński 27.10.04, 15:30

> Wgięło cię? A co, te mosty i inne inwestycje to może same się wybudowały?

zależy czym się liczy osiągnięcia
              jeśli kilometrami betonu i stali
              to Piss jest lepszy
              ale nie o to mi tu chodziło
      • Gość: stolicznyj Re: Kaczyński kontra Piskorski? IP: *.aster.pl 27.10.04, 13:50
        > Kolejny wątek o Kaczyńskim, który juz przyprawia o drgawki. Podtrzymuję swoją
        > wcześniejszą wypowiedź: załóżcie sobie "Forum o Kaczce" i dajcie nam spokój!

SZANOWNY KOLEGO CARRAMBA:

Rozumiem, że krytyka Kaczyńskiego budzi twój sprzeciw, masz do tego prawo, ale
        kogo masz na myśli pisząc "nam"? Ja np. piszę zawsze w moim własnym imieniu.

Powiem ci jeszcze jedno: ciebie irytuje mnogość wątków o Prezydencie miasta, a
        wiesz, co mnie denerwuje i nudzi? Że jak się cokolwiek krytycznego i
        umotywowanego napisze o Kaczyńskim, to powracająca jak na zdartej płycie
        odpowiedź jego zwolenników polega na uporczywym przerzucaniu dyskusji na osobę
        Piskorskiego.

A to nie jest ŻADEN argument. Piskorski nie ma nic wspólnego z tym, że
        dwuletnie już rządy Kaczyńskiego cechują:

- Niekompetencja, lenistwo i nieudolność jego urzędników.
        - Skrajne upolitycznienie warszawskiego samorządu i działań Ratusza.
        - Lekceważenie i zaniedbywanie najważniejszych spraw Warszawy.
        - Bezczynność Kaczyńskiego w kwestii walki o sprawy warszawskie na różnych
        forach (rząd, sejm, UE, itd.).
        - Zahamowanie rozwoju miasta, ocierające się wręcz o sabotaż.
        - Odwracanie uwagi opinii publicznej sprawami trzeciorzędnymi (typu rekord
        sexualny, agencje towarzyskie, parady homosexualistów itd.).

Itd., itp. ...

Piskorski naprawdę nie ma tu nic do rzeczy, bo już od lat to nie on jest
        prezydentem, tylko Lech Kaczyński.
        • carrramba Re: Kaczyński kontra Piskorski? 27.10.04, 14:17
          To nie krytyka Kaczyńskiego budzi mój sprzeciw, Kolego. Nie lubię Kaczyńskiego
          aczkolwiek porafię docenić jego niektóre inicjatywy. Natomist /jak niektórych
          na forum/ irytuje mnie podnoszenie ciagle takich samych tematów. Skończy się
          kadencja Kaczora i będziesz wybierał kogo będziesz chciał.
          Chyba zgodzisz się ze mną, że Warszawa nie ma szczęscia do prezydentów. I nie
          jest to tak, że Piskorski nie ma nic do rzeczy. Fakt, nie ma go. Ale nic
          dobrego nie zwojował.
          Uważasz, że Kaczor odwraca uwagę nie zgadzając się sex rekordy i agencje
          towarzyskie ? Jeśli nawet tak jest, to większość mieszkańców takie inicjatywy
          popiera. JA też. Na cholerę mi takie wątpliwej jakości rozrywki ?
          Natomiast moje oburzenie, budzi zachowanie Kaczyńskiego w szpitalu na Bielanach.
          Skandaliczne.
          Dobra, starczy tego dobrego . Nie chce mi się już o Kaczyńskim pisać.
          Pozdrawiam Cię Stolicznyj, nie odbieraj tego co się pisze na forum tak bardzo
          personalnie:)
          • Gość: stolicznyj Re: Kaczyński kontra Piskorski? IP: *.aster.pl 27.10.04, 15:16
            > Chyba zgodzisz się ze mną, że Warszawa nie ma szczęscia do prezydentów.

Fakt, od czasów Starzyńskiego, Warszawa nie ma szczęścia do prezydentów. A
            jednak Kaczyńskiego to w żaden sposób nie usprawiedliwia.

> Uważasz, że Kaczor odwraca uwagę nie zgadzając się sex rekordy i agencje
            > towarzyskie ? Jeśli nawet tak jest, to większość mieszkańców takie inicjatywy
            > popiera. JA też. Na cholerę mi takie wątpliwej jakości rozrywki ?

Kolego carramba: czy ty naprawdę wierzysz, że Kaczyński pokona agencje
            towarzyskie i zlikwiduje sexbiznes? Myślałem, że rozmawiamy poważnie.

Niestety, nie mogę ci obiecać, że sam zaprzestanę podejmować temat rządów
            Kaczyńskiego. Mieszkam w Warszawie i ten temat mnie dotyczy. A poza tym (możesz
            się z tego śmiać, jeśli chcesz) moje miasto nie jest mi obojętne - marzę, aby
            stanęło kiedyś w jednym rzędzie obok innych ważnych stolic świata, bo uważam,
            że ma takie możliwości. Niestety, Kaczyński nie przybliża tej perspektywy.

Też pozdrawiam.
            • carrramba Re: Kaczyński kontra Piskorski? 27.10.04, 15:49
              Czy zlikwiduje agencje ? Pewnie, ze nie. Zmienią tylko lokalizację. Tak somo,
              jak Tobie Stolicznyj, mnie dobro Warszawy też lezy na sercu. Tylko powiedz, co
              z tego ? Kogo ja mam wybierać ? Elyty są skompromitowane. Wszędzie korupcja i
              kolesie. I co ja mogę zrobić?
              Pozdrawiam:)
    • Gość: Fotoradar Pieprzysz dziadu "automobilisto".Wracaj na wieś IP: *.crowley.pl 27.10.04, 14:54
      • Gość: Automobilista Re: Pieprzysz dziadu "automobilisto".Wracaj na wi IP: 62.233.175.* 27.10.04, 15:12
        Wal się na ryja, pajacyku na sznurku.
        • Gość: Fotoradar Nareszcie piszesz jak umiesz,prymitywie za kółkiem IP: *.crowley.pl 27.10.04, 15:33

> Wal się na ryja, pajacyku na sznurku.
          • Gość: fanfan Jaka akcja, taka reakcja, kolego IP: *.chello.pl 27.10.04, 19:14
            Zaczynasz pyskówkę, to licz się z tym, że ktoś ci zęby wybije. To forum wymiany
            argumentów, radarze przestarzały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka