columbia Przepraszam, że zawracam wam głowę... 04.03.05, 21:26 ale poszukuje Filemona i Seba.....gdzies zniknęli..... Pra_gosia pojechała na wypoczynek...Kinia sprząta po remoncie łazienki....a naszych Panów nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 04.03.05, 21:33 ale przełożyłam wyjazd (w ostatniej chwili) na tydzień poświąteczny. Może się ociepli? A poza tym muszę wreszcie znaleźć Filemona i troskliwie się nim zająć, on na pewno jest w wielkiej potrzebie :))) A jego pan wie- dział, co robi, więc niech teraz odpokutuje swoje czyny! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 04.03.05, 21:43 Jestem, żyję... jeszcze. Aczkolwiek dopadła mnie papieska przypadłość, która zawróciła mi w głowie i zaciągnęła na kilka dni do łóżka (zaraza jedna)! Teraz troszkę osłabiony, ale wciąż wam wierny, wracam do sił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rewe ALE JESTESCIE POJE..I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 04.03.05, 21:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rewe Filemonku!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 04.03.05, 21:58 Wracaj kocurze - qrwa mac. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Filemonku!!!!!!!!!!!!!!!! 04.03.05, 23:23 jak jesteś taki/a sfrustrowany/a, to może tu się przydasz? Casting na Marzannę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24573&w=21233409 Odpowiedz Link Zgłoś
columbia uffff 05.03.05, 10:42 to jednak duża ulga...że to tylko choroba położyła Cię do łóżka...a nie IKzI zniewoliła ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 04.03.05, 22:31 A moja któraś kotkeczka puszcza teraz bąki smrodliwe! Pozdr dla Małego Rudego Kotka :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 05.03.05, 11:56 jakie szcęście, że mój kot mnioe tym nie raczy! a jesteś w stanie, umfanko, stwierdzić, która to?? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 05.03.05, 12:31 ale myślałam Sebciu, że Ty vlepiasz oczy w IKzI, a Ty w łóżku leżałeś ... Mam nadzieję, że sąsiadki robiły Ci zakupy i nie wyjadałeś Filusiowi z miseczki. Dokarmić go? Na razie dokarmiam swoje ukochane sikoreczki, którym mój tata zrobił karmnik, a ja kupuję tonami różne ziarenka (głównie słonecznika) i pasę im brzuszki. Cały dzień fruwają i pojadają, jakby ro- biły zapasy na rok przynajmniej. Śmiesznie to wygląda, bo one siedzą sobie w kolejce na gałązkach i pojedynczo fruną do karmnika, ziarenko w "mordkę" i następna. Żal mi kruków, które chodzą po osiedlu i są odsuwane od jedzenia przez wszędobylskie i zawsze głodne gołębie. Znam z widzenia pana, który karmi tylko kruki i w tym czasie odpędza od nich gołębie. Ptaszki głodne są, skoro mojej cioci mieszkającej pod Warszawą, jastrzębie zagryzły kury. Dziewczyny (bo Ciebie to Sebuś nie dotyczy, prawda?) Wy się nie odchudzajcie i też pojedz- cie sobie dzisiaj coś dobrego - może jakieś ślimaczki duszone w winie? PS. A Ty rewe, czy jak Ci tam, Ty nie szukaj z nami tego rudego i wciąż jeszcze małego kotka, tylko wybierz się dzisiaj na poszukiwanie urodziwej kotki! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 05.03.05, 18:07 ... ale byłam dzisiaj z mopją angielską przyjaciółką na Kleparzu (cudowny krakowski targ), gdzie kupowałyśmy świeży szpinak i rucolę, bunc i bryndzę, aż jej się nagle zachciało orzechów i ziaren jakichś. Ja służyłąm jako tłumacz, ona wybrała kilogram jakiegoś zboża, ale na szczęście pan był na tyle uczciwy, że powiedział nam, że to owszem, owsianka, ale dla kur!! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 07.03.05, 07:51 ale dzisiaj w Warszawie jest tak biało, że rudego małego kotka nie widać byłoby spod śniegu. Niech więc nie szuka drogi do domu, bo jej nie znaj- dzie. Ja natomiast znalazłam sposób na walkę z zimą - oglądam wakacyjny katalog z pięknymi plażami! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.03.05, 07:54 ... ale naszę wątki spadły na czwartą stronę - nie można ich tak zaniedbywać! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.03.05, 08:37 To dlatego, że zapomniałam zamknąć dobrze okno i zawiało mi komputer! Wolałabym, żebym to ja była zawiana! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.03.05, 12:00 ale muszę się podzielić radością z powrotu PIM (Pewnego Interesującego Mężczyzny), z którym spędzam teraz dużo czasu i daje mi to baaardzo duzo radości....ponieważ jestem szczęśliwa - chcę Wam trochę mojego szczęścia przesłać : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.03.05, 12:05 Daj znać, jak wróci siostra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.03.05, 12:21 ...powrót siostry staje pod znakiem zapytania....zakochała sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.03.05, 12:22 Siostrą Miłosierdzia to ja mogę być! Psychoanalitykiem, powiernikiem, towarzyszką zabaw (nie tylko dziecięcych) i kompanem do picia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rowert Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: 62.233.175.* 11.03.05, 14:07 Czy ten kot jeździł na rowerze? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.03.05, 14:09 Słyszałem, że jakiś kot rozjechał mysz :/ Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.03.05, 15:14 ..małym dziecięcym rowerkiem?... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.03.05, 15:21 ..małym dziecięcym rowerkiem... z premedytacją! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.03.05, 15:47 ..a to kot!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.03.05, 17:54 A może z kotka zrobimy miękkie siodełko dla Rowerta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rowert Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 01:07 Zróbcie siodełko z kotka, będzie ekologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.03.05, 01:45 Siodełko powinno być twarde i wąskie jak ołówek, ewentualnie przedziałek wzdłuż ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:58 Cieszę się, że mamy kolejnych dwóch pomocników do szukania kotka w stogu siana :) Dzisiaj wpadłam na chwilę do sąsiadki i właśnie zaczynał się 2444 odcinek "Mody na sukces", więc uciekłam od niej. Kiedy my dogonimy tego tasiemca? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 12.03.05, 18:18 co najlepsze, niedawno robiłam research i z niego wynika, że Moda na Sukces jest wciąż kręcona! A u nas idą odcinki sprzed jakichś ośmiu lat! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 12.03.05, 18:58 I pomyśleć, że niektóre moje sąsiadki będą musiały żyć do setki, aby zdążyć obejrzeć wszystkie odcinki :))) Ja, jeśli się przy- wiązuję do seriali (a rzadko to robię - jeśli już, to do krótkich seriali), to tylko do polskich. Ale Isaurę oglądałam i w Leonciu się kochałam, ale Was to chyba jeszcze na świecie nie było :))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 12.03.05, 23:04 i tu sie mylisz!...ja tez pamiętam ten serial...i później "w kamiennym kregu"... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 13.03.05, 09:01 oczywiśćie że pamiętam - z całą rodziną zasiadłąm przed telewizorem, żeby obejrzeć pierwszy odcinek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś-taki pra-gosia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 10:30 Od początku podejrzewałam że jesteś po prostu pra-babcia Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: pra-gosia? 13.03.05, 11:48 Lucilla Santos miała lekkiego zeza. Jak wyszła z Leonciem przed hotel Victoria i zobaczyli ten rozhisteryzowany tłum (rodem z socjalistycznej rzeczywistości) to najpierw się trochę wystraszyli, a potem poczuli się naprawdę wyróżnieni. Tym bardziej, że u siebie w kraju taką popularnością się nie cieszyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pra_pra_pra_gosia Re: pra-gosia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:29 Pra_gosia jest jeszcze starsza, ona właściwie już nie żyje od 125 lat, ale swoją obecnością straszy na Pradze, na forum i po prostu wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: pra-gosia? 13.03.05, 20:31 zawsze wyczuwałam u niej pewną lekkość wypowiedzi teraz już wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: pra-gosia? 13.03.05, 21:14 Tak, bo pra_gosia to po prostu ... lekkoduch! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: pra-gosia? 17.03.05, 17:13 ...nie lekkoduch...tylko radosny powiew wiosny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: pra-gosia? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.05, 01:03 Niech powiewy powiewają, bo strasznie mokro a ja mam silne zapotrzebowanie żeby wsiąść na rowerek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rowert Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: 62.233.175.* 21.03.05, 11:47 Co z tym siodelkiem z kota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzęczyszczykiewic Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.acn.waw.pl 18.03.05, 06:45 nie Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 18.03.05, 09:32 Co "nie" i dlaczego akurat "nie" w naszym miłym towarzystwie? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 18.03.05, 15:20 pewnie nie widział(a) kotka cóż, trzeba szukać dalej a tak w ogóle to cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 18.03.05, 15:28 Marzec się zaczął i coraz cieplej się robi, więc nasza kocina pomarcować się musi troszeczkę. Teraz szukamy Pani Wiosny, ale wiem dlaczego nie chce do nas przyjść. Rozpętała się burza fo- rumowa, że po stopnieniu śniegu na ulicach widać same gówna. Nie kocie bynajmniej. Czy u Was w Krakowie ten sam problem? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 21.03.05, 06:49 oj mamy, mamy wybrałam sie wczoraj z siostrą do kościoła i po drodze musiałyśmy urządzać slalomy między psimi kupami wyścielającymi chodnik ohyda no ale słoneczko było i jest Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 21.03.05, 08:30 Panterko, jeżeli to nie jest siostra zakonna, to proszę mnie natychmiast przedstawić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 21.03.05, 10:43 wiosna nadeszła i Sebuś odzyskał dawny wigor : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 21.03.05, 10:58 A latem to dopiero będzie się działo - istna burza hormonów! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 21.03.05, 11:41 już nie mogę się doczekać! od miesiąca "rozchadzam" nowe buty wiosenne chodząc po mieszkaniu....żeby mnie później nie gniotły.....sukces!....teraz czekam na ocieplenie....a wraz ze mną nowe buty i płaszczyk... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 21.03.05, 11:50 Hmmm... dobrze rozchodzony pantofelek łatwiej będzie zrzucić latem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 22.03.05, 17:53 och.......japonki...........już niedługo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rowert Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: 62.233.175.* 23.03.05, 10:58 Japonki nie są dobre na rower, co innego dobre SPD-y. A tak w ogóle to myślę nad zamontowaniem na swoim rowerze koszyka do przewożenia kota. Jak oceniacie mój pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.05, 11:40 Koszyczek wyściełany flanelką! Ach, gdybym to ja mogła zmieścić się do takiego koszyczka! Bardzo chętnie bym jeździła na wiosenne wycieczki rowe- rowe! I nawet mogłabym przy tym mruczeć jak Filuś! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.05, 16:36 ja nawet mam taki koszyk, a rowerem zamierzam zacząć jeździć do pracy już wkrótce kota jednak nie będę w nim wozić, bo by zwiał no i w ogóle bałby się jak niewiadomoco i darł Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.05, 16:57 Ja na wycieczki rowerowe serdecznie zapraszam. Tylko uprzedzam, że wycieczka liczy się nie mniej niż 25-30 km. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.05, 17:03 yyyyyy zważywszy na to, że musiałabym do tego dodać jakieś 300 km dzielących moje miasteczko od twojej metropolii, chyba wymiękam... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.05, 17:08 Tylko trening, trening uczyni Cię silną! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.05, 17:22 masz rację no to jadę do zobaczenia w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.05, 17:25 Lipiec ... ach, jak ja lubię zapach lip! A reszta roku to dla mnie jedna ... lipa! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.05, 17:27 A Ty Pra_gosiu nie masz roweru? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.05, 17:34 Mam rower i to "dziewiczy", taki troszkę "lepsiejszy" i dostosowany do mojego wzro- stu 171 cm. Jak dojadę na Starówkę, to potem szukam noclegu. Powrót tego samego dnia to dla mnie zbyt długa trasa. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.05, 17:39 No to nocleg masz już załatwiony. A rano na Młociny :) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.05, 17:47 Zgoda, ale pamiętaj, że ja - jak kot - przyzwyczajam się do miejsca! Pa, na razie! Wymykam się z domu na urodziny koleżanki! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.05, 21:27 o jaka ty wysoka jesteś! ja mam grzechoczącego i terkoczącego Holendra (oryginalny, przywieziony parę lat temu) z lampką na dynamo i dwoma niedziałąjącymi przerzutkami... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.05, 21:32 Mój brat marzy o "Holenderce". Sebuś - czy w Warszawie gdzieś można kupić sobie "Holenderkę"? Urodziny skrócone, bo koleżance wbiła się ość w migdałek i pojechała na ostry dyżur do szpitala. Kiedyś byłam świad- kiem, jak 10-letniej dziewczynce stanął w poprzek gardła kawałek dłuższej wykałaczki (były na nią nadziewane owoce). Wszędzie trzeba uważać. Dobrze, że wino nie ma ości :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.05, 21:47 Przy Belwederskiej jest sklep z dobrymi rowerami. Można tam zapytać, ale najlepiej skoczyć po sąsiedzku na forum rowerowe. Tam wiedzą wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.05, 21:32 Ja też mam rower przystosowany do wzrostu (185cm), rama 23 cale :) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.05, 21:49 Zdecydowanie lepiej wygląda długość podawana w centymetrach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 22:05 długość ?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 24.03.05, 08:24 ale bosko będzie pojechać rowerem na Błonia, albo Bulwary Wiślane, albo na najlepsze na świecie lody na Starowiślnej, robione przez przemiłe panie w fartuchach, a kolejka do nich ciągnie się przez pół ulicy... albo wygrzewać się na ławeczce na Rynku (najpierw trzeba sobie jakąś upolować, co nie jest takie proste), albo przesiadywać pół dnia w kawiarnianym ogródku (w naszym miasteczku chyba nikt nie pracuje, bo knajpy są pełne non stop) wiosno! nie bój się! podejdź bliżej i zostań z nami! I zaproś swoją przyjaciółkę lato! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 24.03.05, 11:15 Tak, a jak będziesz na tej ławeczce ociekała potem, a lody rozpuszczą się przed dojściem do tej ławeczki, to będziesz myślała o śniegowym bałwanku, który mógłby Cię ochłodzić. Ja w każdym razie uwielbiam upały i nigdy nie jest mi za gorąco, nawet w bardzo ciepłych krajach (oczywiście troszeczkę przesadzam, bo w zeszłym roku przy 60 stopniach powietrza w słońcu, "lekko" marudziłam). Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 24.03.05, 14:13 nie pocę się bo nie lubię jak się lody roztopią to kupię drugie wolę jak ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 14:14 Czy koty lubią jajka ? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 25.03.05, 13:46 pewnie że lubią i ziemniaki i cukinie i oliwki i fasolę Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 25.03.05, 15:38 A kotek mojej Cioci to uwielbiał kogel-mogel. Wylizywał go łapką z kubeczka i aż zamykał oczy z zadowolenia. A ja przed chwilą zro- biłam świąteczny sernik i też wylizałam gar- nek. Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 25.03.05, 15:42 oj nie rób mi smaka bo ja z braku laku musiałam zjeść na obiad frytki za to wieczorem będzie zupka u Coli mniam, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 25.03.05, 22:11 A Cola mówi, że to Ty jesteś super-kucharką. Ja to chciałabym mieć osobistego kucharza, który by mi dogadzał. I osobistego trenera, który po tych smakowitościach by mnie odchudzał. I osobistego zabawiacza. I osobistego kierowcę. I ..... ale się rozmarzyłam. Osobisty narzeczony też by się przydał. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 31.03.05, 17:13 bo Kinia jest super kucharzem..... a ja tylko amatorem samoukiem, który zna jeden przepis...może dwa......ale za to - mężczyźni mogą się wykazać....daje im szansę ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent6 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 31.03.05, 21:21 był wczoraj na bazarku przy hali gwardii Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 01.04.05, 13:31 i co robił? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 01.04.05, 13:33 A co kot wczoraj mógł robić? Marcował się na zakończenie marca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 01.04.05, 15:59 Mógł kupować śmietanę, rybki i coś pod rybki. Jednym słowem, szykuje się kocia IMPREZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 01.04.05, 18:01 A oprawa muzyczna to kocie mrumrurando Sebusia. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 02.04.05, 12:06 a propos: co z IKzI? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 09.04.05, 17:27 ale wątek zpadł na siódmą stronę tak być nie może Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 09.04.05, 17:36 To może przez zapatrzenie się w obraz Starzec i anioł; Georges de La Tour'a... mam jakieś takie dziwne skojarzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 09.04.05, 18:09 ...wątek spadł....bo kotek się chwilowo znalazł i był smutny.. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 09.04.05, 18:12 Cały tydzień smuciliśmy się, ale to że nasz wątek spadł na siódmą stronę, w sumie jest nieważne. Zaczęlibyśmy go od początku. A wiecie, że na forum mojej dzielnicy (czyli Pragi Północ) znalazłam wątek o ... zaginięciu kotka. Guliś ma na imię. Możecie wejść na to forum i zobaczyć zdjęcie. Pilnujcie lepiej swoje koteczki, nie otwierajcie okna. A właśnie - czy kiedyś Wasze kotki dały "drapaka"? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 09.04.05, 18:33 dał i to dwukrotnie więcej nie wyszedł na spacerek... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 09.04.05, 18:37 mój jest lękliwy.... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 09.04.05, 18:39 Z Filemonem jest ten problem, że za każdym razem jak ucieka, to wraca z jakąś kicią... i wtedy są dwa pyszczki do nakarmienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 10.04.05, 13:16 ważne że wraca! a miła kicia nie jest zła Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.04.05, 12:10 a jak miło się śpi z dwoma mruczącymi ciepłymi i puchatymi kociakami...bez skojarzeń proszę! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.04.05, 13:49 Czy po Starówce biegają małe Filemonki? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.04.05, 13:52 tup... tup... tup...... wziu,.... wziu... człap... człap.. człap... tu...tu...tu...tu... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.04.05, 22:51 A bury mi w nocy znowu deptał po głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 12.04.05, 13:20 zrobiłam mu już ze 20 zdjęć nowym telefonem.. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 12.04.05, 13:22 Czekam na zdjęcia Waszych koteczków (prześlijcie na adres gazetowy). Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 12.04.05, 15:27 nie mam czym zrobić zdjęcia...chyba, że Kinia mnie odwiedzi z nowym telefonem... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 12.04.05, 19:45 Musicie udowodnić mi, że Wasze kotki są śliczne i w ten sposób upodobniły się do właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 13.04.05, 11:03 toż to oczywiste! : ) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 13.04.05, 11:35 Chowam zimowe rzeczy. Chyba już ta paskudna zima nie wróci! Marzę już o wakacyjnym wyjeździe! Mogłabym całe życie włóczyć się po świecie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 11:52 Dziś wystartowałem do pracy rowerem w krótkich gaciach :) Włóczenie po świecie nudzi się po jakimś czasie i człek stwierdza że wszędzie dobrze ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 13.04.05, 11:56 A gacie są chociaż w jakieś wiosenne kwiatki? Ja tam lubię się włóczyć po świecie, ale w przer- wach musiałabym wracać do naszej ukochanej Warszawy. Dawno nikt nie pisał, że Warszawa jest be, a jej miesz- kańcy jeszcze gorsi. W razie czego, to mam swój "dyżur- ny" temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:55 Kolarki w kwiatki ? Aż tak postępowy to ja nie jestem ... Wystarcza mi logo firmy Castelli na pośladku :) p.s. ...rower na wydzielonej ścieżce jest dość niebezpieczny dla przechodniów - nadjeżdża cicho i szybko, nie pozwala swobodnie spacerować. dr Krzysztof Domaradzki, autor projektu remontu Krakowskiego Przedmieścia A może to ja jestem nienormalny ? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Widzieliście Burego? 13.04.05, 18:26 Pani z sąsiedniej klatki wyszła niedawno ze swoim szarym "koteczkiem" na spacer na smyczy. Ładny mi koteczek - 10 kg żywej wagi jak nic, a może i więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Widzieliście Burego? 13.04.05, 19:53 Bury jest szczupły, choć nie wiem, jak to robi, bo cały czas nic tylko by chodził do miski sebciu - dziękuję za podrasowanie zdjęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Widzieliście Burego? 13.04.05, 19:58 Podrasowanie Burego czy zdjęcia? To może i mnie Sebuś podrasuje na wiosnę! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Widzieliście Burego? 13.04.05, 20:50 tzn zrobi ci nową fryzurę?? sebciu, a masz ty takie zdolności?? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Widzieliście Burego? 13.04.05, 21:00 Sebuś nawet tłuszcz umie odsysać!!! I piersi powiększać bez silikonu! A najbardziej to on umie wykonywać masaże odmładzające! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Widzieliście Burego? 13.04.05, 21:05 Mam :) Zajmuję się zawodowo m.in. retuszowaniem zdjęć. Mogę wam zmienić fryzurę, kolor włosów gdzieś coś odjąć, a w drugim miejscu dodać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Seb-Odnowiciel 13.04.05, 21:11 Chciałabym być długonogą i długowłosą blondynką w rozmiarze 90-60-90, śniada cera, trzepoczące rzęsy, powłóczyste spojrzenie, oczy niebieskie, palce pianistki, kołyszące biodra, aksamitna skóra, a w policzkach dwa dołeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Seb-Odnowiciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 21:19 A ja chcialbym mieć jedną noge dlużsżą, drugą krótszą, łysinę plackowatą, nos jak klucz francuski i zeza. Bo już mnie nudzi to, że jestem niezwykle przystojny i chcialbym coś zmienić w swoim wyglądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Seb-Odnowiciel 13.04.05, 21:20 Atomobilisto podrzuć zdjęcie na mój priv, a obiecuję Ci, że nie poznasz siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Seb-Odnowiciel 13.04.05, 21:19 Najczęściej przygotowując zdjęcia na okładki mam do czynienia z: - usuwaniem zmarszczek; - wybielaniem zębów; - wybielaniem białek oczu i usuwaniem czerwonych żyłek; - usuwanie przebarwień skóry; - korekcja detali To fantastyczna praca. Znaną osobę ogląda się dosłownie "cal, po calu" znając jej wszystkie mankamenty. Później jak się spotykam z takimi osobami, to nie mogę się oprzeć by nie wychwycić rzeczy, które bym skorygował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Seb-Odnowiciel 13.04.05, 21:35 Bo wiesz Sebuś - Ty powiększasz, ja ... skracam (gdyby trzeba było)! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Seb-Odnowiciel 13.04.05, 21:53 Pra_gosiu, ja mówię o przekątnej monitora... a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Seb-Odnowiciel 13.04.05, 21:49 to ja poproszę szczuplejsze pośladki...reszta może zostac taka , jak jest ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Seb-Odnowiciel 13.04.05, 21:52 Minimalistka z Ciebie Colu. Mogę uwypuklić Ci usta, by były bardziej zmysłowe, nadać jeszcze jaśniejszy blask włosom i zmienić kolor oczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieciekto Re: Seb-Odnowiciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 08:29 Poproszę o głębszą osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Seb-Odnowiciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:07 To Ty ludzi oszukujesz ? A może robiłeś Olkowi te niebieskie duże oczy jak sięgał po prezydenturę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzelda Re: Seb-Odnowiciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:39 Tak, to on! A na odessanym tłuszczu z polików Olka smażył Filemonowi i mnie szprotki! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Seb-Odnowiciel 14.04.05, 14:55 spełniam cztery i pół spośród tych warunków! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Seb-Kusiciel 14.04.05, 15:12 Szczerze mówiąc, gdyby ktoś (chirurg plastyczny) chciał na mnie poeksperymentować i odmłodzić do wieku nastolatkowego, to natychmiast bym się zgo- dziła. Sąsiadki zzieleniałyby z zazdrości :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Seb-Kusiciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:18 pogadaj lepiej z sebem żeby metrykę Ci wyretuszował ... Wiadomo u nas od dawna że ważne to co napisane a nie stan faktyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Seb-Kusiciel 14.04.05, 15:25 Metrykę to on mi już dawno wyretuszował. Mało wziął, tylko pół litra. Ale nacią- ganie mojej starczej skóry będzie chyba więcej kosztowało. Idę po kredyt do PKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Seb-Kusiciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:31 tylko nie przesadź, bo młode dziewczęta przy dojrzałych kobietach są jak przedwcześnie zrywane jabłka-niestrawne Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Seb-Kusiciel 14.04.05, 15:37 Ja jestem bardzo dojrzałą kobietą. I dlatego chciałabym wyglądać jak osiemnastka. Moje 50-letnie doświadczenie życiowe w ciele osiem- nastki spowodowałoby, że mężczyźni lgnęliby do mnie jak osy do miodu. I nie mogliby wyjść z podziwu - "Taka młoda, a taka mądra! I umie z na- mi postępować!" I co z tego, że ja teraz umiem z nimi postępować, skoro żaden nie chce mnie spojrzeć :( W Tobie Seb cała nadzieja! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Seb-Kusiciel 14.04.05, 16:34 nie dramatyzujmy! drogie Panie! Pan Seb dla każdej z nas przygotuje ofertę specjalną...dostosowaną do indywidualnych potrzeb.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Seb-Kusiciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:58 nie dramatyzujmy ... ale ale ja jestem facetem ! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Seb-Kusiciel 14.04.05, 17:06 > nie dramatyzujmy ... ale ale ja jestem facetem ! To się da naprawić.. he..he...he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Seb-Kusiciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 17:10 Dziękuję ale za stary jestem. Młodzież jest bardziej skłonna eksperymentować. Ja pozostanę przy swoim ... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Seb-Kusiciel 14.04.05, 19:50 a ja się kiedyś zastanawiałam co bym sobie zoperowała i wyszło mi że prawie całą siebie, a to już chyba za drogie. w sumie taki retusz to niezłą sprawa - chwila pracy sebunia i już mam szczupłe, długie nogi, pokaźny biust, długie i gęste loki, lśniące białe zęby... umieszczę to zdjęcie w serwisie randkowym i męża znajdę w ciagu tygodnia no to sebciu, zrobisz to dla mnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Seb-Kusiciel 14.04.05, 20:29 Jaaasne... bez problemów. Z opisu wynika, że będzie to zdjęcie w bikini ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Seb-Kusiciel 15.04.05, 08:10 jeżeli wymaga tego Sprawa, to się zgadzam! póki co, idę do fryzjera zrobić się na bóstwo Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Nie tylko Seb Odnowicielem jest ... 15.04.05, 10:14 Napisałam dłuższą wypowiedź, a tu coś się pokręciło i znowu muszę pisać. Dobrze, że szybko piszę, bo inaczej to by mi się nie chciało kolejny raz zawracać Wam głów. Jak wiecie, kocham podróże - małe i duże! Niedawno weszłam na forum "Bułgaria" GW i tam oglądałam zdjęcie wyretuszowanego hotelu (na potrzeby Biura Podróży) obok zdjęcia zrobionego przez turystę, mieszkającego w tym hotelu. I wierzę, że pewnie częściej zdarzają się takie przypadki. Byłam kiedyś na Korfu. Zawsze proszę w recepcji hotelu o folder. Po dokładnym przyjrzeniu się okładce stwierdziłam, że zdjęcie jest świetnym fotomontażem. Był więc drugi, większy basen (w rzeczywistości był jeden, niewielki - dla mnie mało istotne, nie przebywam przy basenie, tylko na plaży), drugi bar przy tym nieistniejącym basenie i ogólnie powiększono na zdjęciu teren. Pytałam skąd wzięło się to zdjęcie, przecież rzeczywistośc jest odmien- na. A oni mi na to, że po prostu był błąd (!) w druku i oni wzięli te foldery z tym błędem, by nie narażać się na dodatkowe koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Nie tylko Seb Odnowicielem jest ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 10:46 Pracuję w biurze podróży i wiem od kuchni jak to wygląda. Większość biur sprzedaje to co zna z katalogu a nie z autopsji. Trzeba korzystać z tych wyspecjalizowanych póki jeszcze wielkie firmy ich nie zabiły. Jak zechcesz się wybrać na Słowację lub do Czech, to zapraszam, znamy wszystkie obiekty, wiemy gdzie dobra kuchnia, gdzie woda w basenie zimna i które wina najlepsze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Nie tylko Seb Odnowicielem jest ... 15.04.05, 10:51 Ja lubię latem te miejsca, które mają mnóstwo ścieżek spacerowych. Abym mogła każdego dnia udać się przed siebie w nowym kierunku. Najpierw nam napisz, który region lub które miasto polecasz. A potem to się zastanowimy. Najważniejsza zachęta - więc zachęć nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Nie tylko Seb Odnowicielem jest ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 10:58 Nie, nie, ja nie próbuję tu takim sposobem klientów szukać. Jeśli ktoś dojrzeje do wyjazdu do naszych sąsiadów z południa to służę wiedzą (i ofertą)na ten temat. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Seb-Kusiciel 15.04.05, 11:11 pinkpanther napisała: > jeżeli wymaga tego Sprawa, to się zgadzam! > póki co, idę do fryzjera zrobić się na bóstwo To gdzie ten seksowny pieprzyk dołożyć? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 15.04.05, 17:46 ale zdecydowałam, że nie chcę być piękna! Co ja pocznę z tymi tłumami wielbicieli? Będę musiała zaszyć się w jakiejś leśni- czówce, bo męskie spojrzenia pełne pożą- danie zamęczą mnie na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 15.04.05, 18:23 masz rację, to musi być bardzo meczące. co prawda nigdy tego nie doświadczyłam, ale nadmiar adoratorów może dać pewnie w kość. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 16.04.05, 11:19 Nadmiar zawsze szkodzi. Pobiją się o nas na śmierć i żadnego nie będziemy miały. Wolę więc swoją brzydotę, a nawet ją kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 16.04.05, 11:43 a adoratorów od dzisiaj selekcjonujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 16.04.05, 17:37 Selekcja totalna, dlatego zgrzybiali i zgorzkniali do odstrzału! Markotni i marudni do odstrzału! Jęczący i gnębiący do odstrzału! Zrzędzący i pijący do odstrzału! Zostaje tylko Seb i adorator Coli! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 16.04.05, 18:16 dzisiaj siedziałam na Rynku i rozglądałam się wokół winko trochę uderzyło do głowy i już się prawie oświadczyłam przystojniakowi ze stolika obok! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 16.04.05, 19:03 Kinia, nie zmieniaj rodu kobiecego! Biorąc pod uwagę Twój młody wiek, to mężczyźni powinni się Tobie oświadczać. Co innego ja! To ja się oświadczam i ... uciekają do takich młodych jak Ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.04.05, 20:34 przepraszam, czy tu biją ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitara basowa Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 22:09 Nie - tu piją! I to za zdrowie pań! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 17.04.05, 13:41 och dziękuję, dziękuję! ja również wznoszę toast za wszystkich obecnych! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 17.04.05, 14:26 Gorąco się robi! Wolę pić, kiedy zimno jest. W czasie gorących dni uwielbiam ... grapefruity! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 17.04.05, 15:00 a ja właśnie robię obiad - zielone szparagi, młode ziemniaczki i sałata z winegretem... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Przepraszam, że zawracam wam głowę... 17.04.05, 17:03 ale nie podoba mi się ta nagła zmiana pogody.... a już wyszykowałam klapeczki... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 17.04.05, 17:59 ja póki co siedzę w domu - miałam intensywny wieczór i nic mi się dzisiaj nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 17.04.05, 18:25 W środę i czwartek możemy jeszcze nosić szaliczki! A do szaliczka wyciągniemy kozaczki! Do tego ręka- wiczki i ... zaczniemy marzyć o wiośnie i o klape- czkach! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 17.04.05, 18:42 no nie, ja tak nie chcę! klapeczki zbyt długo już wyleżały się w szafie i żądają wyprowadzania ich na spacerki! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 17.04.05, 18:47 A ja żałuję, że nie mogę chodzić po Warszawie ... boso podczas upałów. Z dzieciństwa została mi radość chodzenia po trawie, chociaż w tej tra- wie latem w Warszawie wiadomo co leży :( Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 17.04.05, 18:49 ja w związku z tym całe lato chodze na bosaka po domu - jedyny minus to to, że po moich stopach bardzo wówczas widać moja niechęć do odkurzania... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 17.04.05, 18:54 Mając kota, powinnaś znać sposób odkurzania rozreklamowany przez Sebusia. Co drugi dzień chwyta Filemonka za ogon i robiąc młynek tuż nad podłogą, dokładnie odkurza mieszkanie. Potem trzy ruchy trzepaczką i ... Filemon też jest czysty! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 18.04.05, 14:39 bury powiedział, że ma problemy z błędnikiem i wywijanie nim kołowrotków mogłoby spowodować większe szkody, niż odrobina kurzu i sierści na parkiecie. I ja się z nim zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 18.04.05, 14:44 To nieprawda. Nie wywijam Filemonem. On sam się kładzie na szmatki i odpychając się tylnymi łapkami froteruje podłogę. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 18.04.05, 15:29 Widocznie mu powiedziałeś, że jak nie wypucuje podłogi, to nie dostanie miseczki mleczka albo nie będzie miał możliwości ujrzenia Gryzeldy. Okrutny jesteś Sebku!!! Takim Cię jeszcze nie znałam! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 18.04.05, 16:12 Ale on to bardzo lubi. Tak się popisuje przed Gryzeldą. Czasami Gryzelda się dołącza i robią sobie wyścigi rydwanów po całym pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 18.04.05, 16:17 Mam nadzieję, że swojej IKzI nie każesz szorować stringami podłogi? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 18.04.05, 22:07 e co tam niby takie stringi mają wyszorować nie ma jak porządne barchanowe majty Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 18.04.05, 23:17 ale najlepiej poprosić jakiegoś silnego mężczyznę....choć czasem nawet prosić nie trzeba....sam się domysla, że naczynia trzeba zmyć, bo ja mam paznokcie wymalowane i nie mogę niszczyc przecież lakieru ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 19.04.05, 00:00 a poza tym on to zrobi lepiej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 08:53 A ja szukam takiego, który będzie dla mnie gotował! Ja już mogę te naczynia zmywać. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 19.04.05, 11:18 gosiu, gotować to ci mogę ja, a ty potem pięknie pozmywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 19.04.05, 11:57 Ale za gotowanie płacę też ... całowaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 19.04.05, 13:27 ja długo ukrywałam swoje umiętności kulinarne...od razu oświadczyłam, że gotowac nie umiem - co potwierdził napis na magnesie z lodówki "lepiej całuję, niż gotuję"....I ON się bardzo starał i gotował dla mnie.....ostatnio jednak zorientował się, że jednak umiem coś tam ugotować...ale nadal się stara...kochany jest : ) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 20.04.05, 14:13 W taki razie trzymam kciuki za Was, bo ja kocham takie związki na całe życie, choć nie dane mi było tego doświadczyć. Widocznie stoję na niewłaściwej drodze życia. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 20.04.05, 15:18 dlatego ja aby mieć kogoś na stałe, zaopatrzyłam się w Burego szkoda że ty nie możesz... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 20.04.05, 17:42 Na mnie to nawet białe myszki nie chcą popatrzeć, a co dopiero mówić: mężczyzna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 19:15 ale za to "mąż Ci się nigdy nie upija, nie musisz się przejmować teściem ..." Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 20.04.05, 22:38 ja to w sumie na obecny stan rzeczy nie narzekam tyle że ostatnio strasznie mam dużo pracy, spię po 6 godzin na dobę, a Bury mnie dodatkowo dobija przechadzając mi się w nocy po głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 20.04.05, 23:36 A nie myślałaś o spaniu w kasku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.05, 01:09 właśnie, taki elegancki i przewiewny: www.bikeonline.pl/product_info.php?cPath=14&products_id=1042 prawda że piękny ? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 21.04.05, 07:23 no ale nie różowy... postarajcie się lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 21.04.05, 08:31 Lepiej jest przywiązać w nocy Burego do kaloryfera, żeby nie spacerował po Twojej głowie. Albo musisz mu dawać dużą porcję waleriany. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 21.04.05, 15:07 ale ja zawsze gosiu myślałam, że jesteś osobą łagodną, a tu taka bestia z ciebie wyszła! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 21.04.05, 15:19 Zachodzi niebezpieczeństwo, że Kinia nie tylko Burego będzie miała na głowie, ale i kaloryfer... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Pra-gosiu! 21.04.05, 16:56 pra_gosia napisała: > Na mnie to nawet białe myszki nie chcą popatrzeć, a co dopiero mówić: > mężczyzna! Nie wolno tak pisać! Nie można być tak okrutnym dla samego siebie! Stanowczo się nie zgadzam!!!! Proszę o więcej optymizmu i miłości własnej! Filemon zorganizuje warsztaty samodoskonalenia się w miłości do samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Jestem optymistką! 21.04.05, 17:41 Dobrze wiecie, że jestem niepoprawną optymistką i bardzo kocham zwierzątka, a najbardziej koteczki! Cieszę się, że Nowy Papież nie przechodzi obojętnie obok kotów i musi je zawsze pogłaskać! A Buraska, Rudego i Filemona to ja głaszczę w myślach sto razy dziennie! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Jestem optymistką! 21.04.05, 21:12 ...tak lepiej! Przesyłam gorace uśmiechy : ))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pra_gosia Re: Jestem optymistką! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:26 I ja też :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) (połowa dla Ciebie, połowa dla Kinii) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Jestem optymistką! 21.04.05, 23:08 Ja, żeby było sprawiedliwie: Jeden uśmech dla pra_gosi - :) jeden dla Kini - :) i jeden dla Columbi - :) Pokwitowanie proszę wysłać pocztą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Jestem optymistką! 21.04.05, 23:34 to ja to skwituję uśmieszkami dla wszystkich kto chce bierze ile mu się podoba :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Jestem optymistką! 22.04.05, 12:35 Sebuś, ale do uśmiechu mógłbyś dołączyć e-mailem jakieś śmieszne zdjęcie, nawet swoje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Jestem optymistką! 22.04.05, 15:19 Że ja niby taki śmieszny... plotki. Jestem ponury typ i w dodatku zimny drań, ale uśmiech mam zniewalający :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Jestem optymistką! 22.04.05, 16:59 to wyślij rentgena panoramicznego szczęki! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Jestem optymistką! 22.04.05, 17:11 Sebuś! Nie śmieszny, tylko wesoły! A zimne dranie po to chodzą po tym świecie, by były rrozgrzewane przez gorące dziewczyny (czyli my!). Mówisz, że Twój uśmiech jest zniewalający czy powalający (zasadnicza różnica)? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Jestem optymistką! 22.04.05, 17:24 Wyimaginuj to sobie, że zdjęcia które wam wysłałem. Specjalnie się nie uśmiecham, żeby było więcej pola do domysłów :) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Jestem optymistką! 22.04.05, 17:31 Tak, zdecydowanie twierdzę, że Twój uśmiech powala od razu do łózka! Trzymaj tak dalej Sebuś, a będziesz miał w alkowie setki wielbicielek! Jestem trochę zawiedziona, bo myślałam, że masz w głowie kota, tak jak ja. Mój się nazywa Reksio, z przekory, bo jestem przekorna nad wyraz. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 22.04.05, 18:38 ... ale nie wiedziałam, że seb jest aż takim ciasteczkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Przepraszam, że kostka Bauma zawraca ... 22.04.05, 19:12 nam głowę i naszym ulicom też! Odruchowo kliknęłam w nasz temat, a tu jakaś Kostka Bauma mi wyskoczyła. Osobiście nie mam nic przeciwko tej paskudzie, bo lepsza ona niż krzywy lub popękany chodnik. Ale w Centrum Warszawy, w jej najpiękniejszych rejonach nie powinno być tej kostki. Warszawa powinna mieć najpiękniejsze chodniki w Polsce! Tutaj dziewczyny są najpiękniejsze, więc chodniki powinny też być najpiękniejsze (prawda, Filemon?). Co tam miauczysz? Że Krakowianki? Zaraz Cię machnę ścierką, to popamiętasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że kostka Bauma zawraca ... 22.04.05, 22:21 a jakby była kotka rubika? albo psia kostka? lepiej by było, czy gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że kostka Rubika zawraca ... 23.04.05, 09:47 Nie wiem jak Wy, ale takie coś jak kostka Rubika to dla mnie wyjątkowo nieprzystępna kostka. Mój mózg mówi "nie" przy tego typu łamigłówkach. I do dzisiaj nie pojmuję sposobu układania tej kostki i podziwiam tych, którzy błyskawicznie to robią, trafiając nawet na łamy Księgi Guinessa. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 24.04.05, 09:44 ... ale kot mi moją znowu mył w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 24.04.05, 19:29 głowę, sebku, głowę, którą wam zawracam Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 24.04.05, 19:27 ... ale nasze prywatne forum przekroczyło 20 000 postów... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24573 Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: a tu kolejna seteczka! 24.04.05, 19:45 z tych emocji nawet nie zauważyłam, że tu wystukałam czternastą seteczkę Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: a tu kolejna seteczka! 25.04.05, 11:06 Czy w życiu tez tyle seteczek wypiliście? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: a tu kolejna seteczka! 25.04.05, 11:20 ależ skadże! jak tak w ogóle mogłaś pomyśleć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pra_gosia Przepraszam, że ... przepraszam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 09:07 Po wczorajszym pracowitym dniu jestem tak rozleniwiona, że nawet nie chce mi się logować. Postukam tylko chwilkę w klawiaturkę i idę ... pracować. A tu tak miło za oknem, aż chciałoby się pójść na wagary. Ale Wy pewnie nigdy w życiu nie byliście na wagarach, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że ... przepraszam! 27.04.05, 09:56 oj byłam i to bardzo wiele razy w ogóle ostatnio na spotkaniu wspominkowym dowiedziałam się, że wprost nie znosiłam szkoły czy to nie ironia losu, że sama teraz uczę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus KINIA JEST GUPIA :P IP: *.acn.waw.pl 27.04.05, 12:50 :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Kinia jest super-dziewczyną! 27.04.05, 13:03 Nie tylko Kinia, ale i my wszystkie! Filemon zaświadczy! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: KINIA JEST GUPIA :P 27.04.05, 15:35 a czemu ty masz "Krakusie" warszawskie IP? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Kinia - ale my Cię kochamy! 27.04.05, 18:51 Kinia - nie przejmuj się - cała reszta, czyli 99,9999999999999999999999% Cię kocha! I 100% kotów na Ziemi! A najbardziej Twoje Kociątko! To pewnie jakiś zazdrośnik, on na pewno jest GUPI! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kinia - ale my Cię kochamy! 27.04.05, 22:11 ależ on ma rację nie dośc rzem gupia to jeszcze bżytka ale za to nie wystawiam tak jęzora jak on choć myślę że on to tak naprawdę się we mnie koha ale nie wie, jak to okazać Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Kinia - ale my Cię kochamy! 27.04.05, 22:21 My pilnie uczęszczamy na Twoje lekcje i nie narzekamy; a piwo na rynku z Tobą...hmmm.. małmazja... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kinia - ale my Cię kochamy! 27.04.05, 22:26 o jeżu alem sie tera wzruszyła Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Kinia - ale my Cię kochamy! 27.04.05, 22:40 Ty się nie wzruszaj; korepetycje mamy zaklepane z Filemonem - doustne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pra_gosia Re: Kinia - ale my Cię kochamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:01 Ale Kinia nie uczy francuskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kinia - ale my Cię kochamy! 28.04.05, 11:24 zaczyna się robić ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Kinia - ale my Cię kochamy! 28.04.05, 16:41 A po 22.00 zrobi się jeszcze ciekawiej. Filemon zrobi nam taniec brzucha ... czy na brzuchu ... sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Kinia - ale my Cię kochamy! 28.04.05, 19:41 Nie uczy francuskiego? W takim razie na pewno nie obleję. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kinia - ale my Cię kochamy! 28.04.05, 21:40 ostrzegam że jestem bardzo surowa a Bury w nocy zafundował mi trzy sesje mycia głowy to musi być jakaś aluzja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pra_gosia Wiosna - bardzo radosna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:45 Nie mam dzisiaj zbyt dużo czasu, ale pragnę podzielić się z Wami radosną nowiną - Pani Wiosna zamieszkała w Warszawie! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wiosna - bardzo radosna! 29.04.05, 15:58 w naszym miasteczku też, dlatego wybrałam się z moim przyjacielem na kawę na Kazimierz, a potem kupiłam dwadzieścia czerwonych tulipanów i dwadzieścia żonkili! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Wiosna - bardzo radosna! 30.04.05, 09:36 Ja też kupuję czasem żółte kwiaty (bo te pasują do mojej kuchni), ale to nie to samo, co bukiet 25 czerwonych róż od wielbiciela! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wiosna - bardzo radosna! 01.05.05, 09:22 ja wczoraj posadziłam na balkonie lawendowe pelargonie i kupiłam bukiet olbrzymich, różowych tulipanów ślicznie jest Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wiosna - bardzo radosna! 01.05.05, 15:32 widziałam zdjęcia...ślicznie!...może i Wam Kinia prześle je mailem są bardzo wiosenne Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wiosna - bardzo radosna! 01.05.05, 15:47 wysłałam gosi nie wiem, czy sebciowi wypada - jeszcze sobie co chłopak pomyśli... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wiosna - bardzo radosna! 03.05.05, 22:02 ...ale tak wiosennie...będzie mu miło...tyle kwiatów Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wiosna - bardzo radosna! 06.05.05, 00:14 no ale on się nie wypowiedział a kwiatki zwiędły Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Wiosna - bardzo radosna! 09.05.05, 21:50 Ja kwiatki dostałam - dziękuję! Są piękne i co najważniejsze - nigdy nie zwiędną! Filemon już wrócił z dalekich wojaży i powinien (obowiązkowo) opowiedzieć nam, co noszą kotki w krajach śródziemnomorskich! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Wiosna - bardzo radosna! 09.05.05, 23:06 Kotki noszą się dobrze, a raczej leżą w cieniu i nikim się nie przejmują, nawet tymi małymi pieskami, które im do pięt nie dorastają. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wiosna - bardzo radosna! 11.05.05, 14:43 a propos piesków i kotków - super email! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Wiosna - bardzo radosna! 11.05.05, 17:45 Ja też dziękuję za te milutkie zdjęcia roznegliżowanych kotek i innych suczek. Czy Filemon zniósł dzielnie Twoją nieobecność? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Wiosna - bardzo radosna! 11.05.05, 17:50 Filemon dostał się pod damską opiekę i trochę zniewieściał. Ale nic to, dajcie mi tydzień a będzie jak nowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Wiosna - bardzo radosna! 11.05.05, 17:54 Uspokoiłeś nas! Jesteśmy teraz bardziej niż pewne, że podczas Twojej obecności żadna baba nie włóczy się po Twoim mieszkaniu. Gdyby było inaczej, to Filemon już dawno byłby zniewieściały. Uff, nie będziemy już tak okrutnie zazdrosne o Ciebie! I w tak bezżennym stanie dotrwaj do setki. Będziesz miał świeży umysł, niezmącony kłótniami źle wpływa- jącymi na psychikę i na trawienie. A w naszym towarzystwie odpoczniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wiosna - bardzo radosna! 11.05.05, 19:20 no właśnie bo my z Gosią i Colą jesteśmy jednymi z nielicznych nie-bab, nigdy nie stroimy fochów (wystarczy nam strojenie siebie), jesteśmy cudowne, tolerancyjne i niepowtarzalne! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Wiosna - bardzo radosna! 11.05.05, 19:37 I tak w ogóle Sebciu to przenieś się do jakiegoś kraju arabskiego, a my - jako Twój haremik - zapewnimy Ci nieziemski raj naziemny! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Dziękuję... 11.05.05, 23:00 Sebciowi za maila Gosi za nawoływanie wiosny Kinii za Kinię... Rudy też Wam dziękuje..kładzie sie na klawiaturze..."żeby pisać, nie wystarczy się połozyć...trzeba mieć zamysł, głuptasie.." Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Dziękuję... 12.05.05, 09:00 och, jak dawno mnie nie obśliniał... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Dziękuję... 12.05.05, 10:17 Dziękuję Zawsze Miłym Krakowiankom za podtrzymywanie przyjaźni warszawsko-krakowskiej, która zawsze istniała i którą niektórzy od czasu do czasu próbują zniszczyć. A Sebkowi dziękuję za to, że jest męźczyzną w naszym bardzo zniewieściałym gronie. Może wreszcie się sklonujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Dziękuję... 12.05.05, 11:24 ...klon dla każdej z nas! A kto dostanie orginał? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Dziękuję... 12.05.05, 15:05 oryginał będzie wiernie trwał przy filemonie żeby służyć jako matryca, kiedy nasze klony się zużyją. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Dziękuję... 12.05.05, 17:54 Zużyją się? Strasznie wymagające jesteście! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Klon dla trzech żon 12.05.05, 19:04 Warto się trochę zużyć, aby się dobrze wyżyć ... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Klon dla trzech żon 15.05.05, 11:17 a poza tym klony mają krótką datę ważności Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 16.05.05, 23:48 wyjeżdzam na tydzień...wyobraźcie sobie - opuszczam moje małe miasteczko! i jadę w wielki świat! będę między innymi w Stolicy w piątek...ale jeszcze nie wiem dokładnie, kiedy i gdzie....może umówimy się na kawę? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 17.05.05, 08:40 A ja przebywam w nałęczowskim małym świecie. I na razie nie tęsknię za warsza- wskim Nowym Światem. Dobrze mi w nałęczowskim parku, pluskam sobie w basenie, moczę się w białej glince (temperatura jej to tylko 39 stopni), chodzę na masaże i takie tam inne gimnastyki. Nie wiem, po co się tak męczę. Ale jestem z siostrą i może troszkę sobie pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 17.05.05, 14:06 ale fajnie : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 18.05.05, 07:27 ja to bym tak chciała dlatego cieszę się, że dostałam talon na masaż wyszczuplająco - ujędrniający! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 20.05.05, 08:10 ale jade zaraz do warszawy i nikt sie ze mna na kawke nie umowi? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 20.05.05, 23:30 Ja się chętnie umówię na kawę, tylko, że będę w pracy :( Mam strasznie zazdrosną asystentkę, ale jakoś ją przechytrzymy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 21.05.05, 18:11 ja nawet nie miałam chwilki, żeby w Warszawie gdzieś wyskoczyć...ale widziałam dużo ładnych wysokich i błyszczących budynków z okna samochodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 22.05.05, 19:46 ja nic nie widziałam bo siedziałam w klimatyzowanych salach konferencyjnych o zasłoniętych żaluzjach tzn dzisiaj byłam o ogródku na Nowym Świecie, ale tylko chwilkę... a nie miałam siły korzystać z komputera Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.05.05, 11:17 Byłaś w Warszawie i nie zdążyłaś zobaczyć, jaka piękna jest nasza stolica? Nawet na Starówkę nie wskoczyłaś? I ominęłaś znienawidzony przeze mnie Jarmark Europa? Kinia, w taki sposób to nie poznasz dobrze Warszawy i nie zakochasz się w niej! Klimatyzowana sala konferencyjna? Brrr, aż mi się zimno zrobiło. Unikam takich jak ognia. Jestem uczulona na takie sale, na nudne konferencje i na klimatyzację. I dlatego zaraz skoczę sobie do sklepu i kupię lody! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.05.05, 11:40 zbliżają się wakacje i napewno znajdziemy czas na dłuższą wizytę! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.05.05, 11:44 Podobno duże miasta są wyludnione latem. Piszę podobno, bowiem zwykle nie ma mnie latem w Warszawie. Warszawa jest najprzyjemniejsza po krótkim, letnim deszczu, kiedy wyjdzie słoneczko. Wtedy mogę godzinami włóczyć się po ulicach naszej kochanej stolicy. Dawno nie było wątku, że Warszawa jest be. Ciekawa jestem, kiedy ktoś znowu zacznie mi grać na nerwach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 11:58 A w Kampinosie są komary. Fakt że i konwalie też. :) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.05.05, 12:01 widać ostatnio Warszawa jest cacy...albo Ci, dla których jest be uczą się, bo konieć roku blisko ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 12:15 Źle mówią ci co traktują ją jako nielubiane miejsce pracy. Są zestresowani, a luzują się dopiero w piątek kiedy wyruszają do domu ... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.05.05, 12:42 ...do Krakowa ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.05.05, 14:10 Basspl! Widzę, że chcesz wybrać się z nami na majówkę! Na wstępie zaproś nas na długi spacer do Powsina (koniecznie ze sprayem na komary - pozwolimy Tobie, byś nas opryskiwał - pod warunkiem, że nie jesteś opryskliwy!!!). Największe i najbardziej wygłodniałe komary w Polsce są oczywiście na Mazurach i w Parku Natolińskim. Przepraszam, że zawracam Wam głowę, ale mnie budzi bzykanie koma- ra i wtedy się wściekam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:17 W Kampinosie, w rezerwacie Sieraków jest miejsce o nazwie Komary :) Blisko kawiarni "Mały Biały Domek". No te konwalie też tam są, ale chyba nie wolno ich zrywać ? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.05.05, 14:34 Konwaliami mnie nie zwabisz! Mają piękny, ale w domu zbyt duszący zapach. W mieszkaniu zdecydowanie wolę zapach róż. Konwalie niech ozdabiają las, może ich zapach odstrasza komary? Czy w "Małym Białym Domku" są dobre lody dla powędrówkowej ochłody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:38 Wszystko tam smakuje po 30 kilometrach na rowerze ... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.05.05, 21:48 Co ciekawe najlepsze ścieżki rowerowe w kampinosie nie są na szlaku głównym - szosie, tylko obok - między drzewami. Uwielbiam tam się wybierać z rosyjską literaturą, by na łonie przyrody, z dala od zgiełku cywilizacji, bawić się humorem Zoszczenki, Kira Bułyczowa, Buchłatowa (Tołstoj za cieżki), czy absurdalnymi wierszami Majakowskiego. A na komary najlepszy jest radziecki środek owadobójczy (wojskowy). Po spryskaniu na szkiełko zegarka, szkło (zwykłe) matowieje jak pod kwasem ;) Czy ktoś jeszcze nosi zegarki z krzyształowym szkiełkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 25.05.05, 11:10 ale słońce wróciło i znów jest ciepło Rudy Kot jest bardzo zadowolony i siedzi na ganku....teraz leży i turla się... zrobie sobie kawy i też się z nim poturlam.... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 26.05.05, 21:31 Ale piękny dzionek dzisiaj był! Jak ja bym chciała, by takie ciepełko było codziennie! I ile miejsca byłoby w szafie na nowe sukienki, gdyby wyrzucić z niej te wszystkie kurtki, grube swetry i szaliczki! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 30.05.05, 11:00 a ile ja kotów widziałam w Rzymie! chowały się w najgłębszym cieniu śpiąc w przeróżnych dziwacznych pozach... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 30.05.05, 12:00 ..masz zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 30.05.05, 12:41 kotów nie a tak w ogóle to trochę robiłam ale niewiele bo Rzym jest zbyt ładny żeby mu robić słabe zdjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 30.05.05, 12:50 ...zdjęcia kotów ...i kociaków zawsze są dobre! ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 01.06.05, 08:04 ale po wczorajszym chłodnym dniu zatęskniłam do upałów. Uwielbiam wtedy spacerować po Warszawie, a jak troszeczkę upał mnie zmęczy, to zaglądam do ... kościołów. Ewentualnie lody dla ochłody. Polska powinna mieć takie położenie geograficzne jak Włochy. I morze byłoby cieplutkie, i góry by- łyby zawsze ośnieżone. A my byśmy były ciągle roznegliżowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 01.06.05, 12:23 POPIERAM! ..i wnoszę o przeniesienie naszego kraju w inną strefe klimatyczną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 12:39 A gdzie zrozumienie dla mężczyzn noszących garnitury z powodów zawodowych ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 01.06.05, 12:45 Nosicie garnitury, bo chcecie je nosić! Wystarczą eleganckie spodnie, biała koszulka z krótkim rękawem i gustowny krawat! Ale z drugiej strony, to gdzie będziecie wkładać wypchane portfele, wypasione komórki, zaskórniaki, grzebyczki, pilniczki, kluczyki do samochodu, recepty na niebieskie tabletki, rodzinne zdjęcia oraz piersióweczki? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 01.06.05, 15:41 a mój tata nie chciał sobie w Rzymie kupić różowego krawata w kwiatuszki nie rozumiem go Odpowiedz Link Zgłoś
emarik Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 01.06.05, 20:07 Przepraszam,że... ale jestem na 458 około i żałuję ,że nie mam kota. czy mi wybaczycie? A L E R G I A - BUUUUUUU! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 01.06.05, 23:29 to pewnie wiesz, że pra_gosia tez ma alergię, więcma kota wyimaginowanego... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 03.06.05, 09:18 ... ale od dwóch dni nikt tu nic nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 03.06.05, 09:30 Mój brat miał piękną kotkę (czarną z białymi dodatkami) i mimo swojej alergii zawsze ją tarmosiłam. Niestety zginęła śmiercią tragiczną, bowiem pobiegła za bratem na jezdnię i tam ... Nie muszę kończyć. Ale po dwóch latach zdecydował się na nowego kotka. Stwierdził, że jak weźmie dwa, to będą się zajmowały sobą, a nie będą chodziły nie wiadomo gdzie. Przez naj- bliższe trzy dni będę u brata, więc znowu "wykićkam" te maleństwa. PS. A mój Reksio jest bardzo grzeczny, nie robi wygłupów swojej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:24 Moja Karina jest debeściak. Nikogo do windy nie wpuszcza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 03.06.05, 12:27 oj to sroga ta Karina czyżby była pieskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:53 Nie dość że jest pieskiem to do tego suczką i znajdą. Miała trudne dzieciństwo więc jest trochę nerwozna. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 03.06.05, 21:17 I pewnie w okolicy nie ma już żadnych żywych kotków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.05, 21:52 Kot sąsiadki przeszedł przez balkon do nas w odwiedziny, ale tylko raz. Widać nie podobało mu się. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 04.06.05, 00:29 mój kot tez jest znajdą i tez po przejściach czasami przychodzi do innego kota i wtedy się biją Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 04.06.05, 11:04 Siedzę w pokoju na pierwszym piętrze, przed domem rośnie kasztan i od wczoraj gołąb wije na nim gniazdko. Ciekawa jestem, kiedy kotki brata opędzlują gołę- bie na śniadanko. Poprzednia kotka brata przynosiła mu wielokrotnie w pyszczku ptaszki lub myszki. Czasem żabkę. Koty to jednak dranie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 04.06.05, 20:03 Mój przynosi w pyszczku tylko bambosze! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 04.06.05, 22:55 Zielone bambosze z różowym pomponikiem? PS. Dzisiaj piłam tak boską nalewkę z pigwy, ze gdyby nie fakt, że się po prostu skończyła, to bym się nią upiła jak nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 06.06.05, 09:40 gosiu! nie szalej za bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 06.06.05, 12:26 Nalewka była wprost rewelacyjna! Nie mogę odżałować, że się tak szybko skończyła! Nawet panowie ją pili i podziwiali. Cały tegoroczny zbiór pigwy (z działki) przeznaczam na nalewkę. Do tej pory robiłam przecier do herbaty (pycha!). Ale jak jeszcze zrobię nalewkę malinową, porzeczkową (czarna porzeczka) i dereniówkę, to ... nigdy nie będę patrzeć na świat trzeźwym okiem. Może jednak zrobię przecier pigwowy do herbaty. Nie będę rozpijać się na stare lata. A żebyście wiedzieli, jaką pyszną wódkę piłam na tych sobotnich imieninach - ukraińską - że aż kieliszki lizać! I co ciekawe, ale po niej nie ma się ani szumu w głowie, ani kaca, ani bólu żołądka. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 06.06.05, 13:52 moze jednak odpuść sobie ten przecier... Odpowiedz Link Zgłoś
emarik Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 06.06.05, 15:07 Zaczynam bać się o pra_gosię. może bezpieczniej pozostać przy gołąbkach? Nie ważne jak pozyskanych? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 07.06.05, 12:21 a niech dziewczyna ma coś z życia! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 08.06.05, 12:07 To był tylko chwilowy wybryk Gosi, szara rzeczywistość ją od razu otrzeźwiła :) Ale nalewkę z pigwy na pewno zrobię! Emarik! Czy ten Twój Garfield nie dobierał się ostatnio do Filemona? Pamiętaj, że Filemon nie jest gejem, jego pan nie jest gejem i w ogóle w Warszawie nie ma gejów. Wiwat heteroseksualni! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 08.06.05, 13:08 czyli "olej gej"? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 09.06.05, 10:59 ... ale w przyszłym tygodniu znowu wyjeżdżam do SPA w Nałęczowie i bardzo Was proszę o zaczarowanie słoneczka. Ma być gorąco, parnie i bezdeszczowo! Tak, bym mogła sobie posiedzieć w nałęczowskim parku z książeczką na ławe- czce! Może jakiś osiemdziesięciolatek się przysiądzie (średnia wieku w parku to 73 lata na oko, a może i więcej). Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia 1500 odcinków, 1500 odcinków, 1500 odcinków!!!!!!! 09.06.05, 11:47 Uroczyście ogłaszam, że zawrócił nam głowę tysiącpięćsetny odcinek naszej ulubionej powieści o zaginionym Kotku-Huncwotku! Z nieukrywanym żalem informuję, że za tysiąc odcinków nasz serial dobiegnie końca. Stypa będzie na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: 1500 odcinków, 1500 odcinków, 1500 odcinków!! 10.06.05, 00:16 to bardzo podnoisly moment wznosze toast bulka z malosolnym Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Przepraszam, ale mam dzisiaj zawróconą głowę ... 10.06.05, 10:52 Smokiem Wawelskim! W jednej z gazet jest zdjęcie, na którym widnieje transparent "Smok Wawelski był hetero". Po tych wszystkich publikacjach prasowych i wypowie- dziach telewizyjnych wydaje mi się, że każdy z nas był od urodzenia homo, tylko na skutek jakichś dziwnych okoliczności został hetero. Czas najwyższy to zmie- nić, bo odstajemy od reszty społeczeństwa. Dlatego sądzę, że smok też był homo. PS. Przypomniał mi się zespół Homo Homini. Tylko Filemon może go pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, ale mam dzisiaj zawróconą głowę 10.06.05, 19:37 ja pamiętam niedawny lokalny band o nazwie "Homo Twist" Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 11.06.05, 14:29 ... ale nie chce mi się dzisiaj wchodzić na forum, bo jest mocno zagejone (nie mylcie z lodami zabajone). Miałam nawet ochotę na podtrzymanie lub wymyślenie pewnych tematów, by były ciągle na górze, ale przecież parad- nicy w ciągu dziesięciu minut zepchnęliby je na dół. Walka z wiatrakami. A ja sobie siedzę cichutko dzisiaj w domku i przygotowuję się do wyjazdu do SPA w Nałęczowie. Podobno ma być cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 12.06.05, 18:03 gosiu ale ci fajnie oo wlasnie sobie przypomnialam ze mam kupon na masaz odchudzajaco ujedrniajacy chyba sie wybiore Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 12.06.05, 18:40 Fiu... fiu... dziewczyny pracują nad ciałem, znaczy się gorące lato idzie... To może ja dla rzeźby sylwetki zatrudnię się jako robotnik najemny na jakieś budowie? Taaak.., cztery tygodnie powinny wystarczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 12.06.05, 20:36 Wystarczy Sebku, że poganiasz za nami przez najbliższe trzy miesiące, a brzuszek będziesz miał wklęśnięty :) A od noszenia nas na rękach Twoje muskuły będą lepsze niż u Pudziana. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 13.06.05, 16:37 no i sześciopak jak prosto z promocji! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Byłam nad morzem... 13.06.05, 19:08 i widziałam wyraźnie, że Ziemia jest płaska! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Byłam nad morzem... 14.06.05, 10:14 mam naukowo poparte do wody, że nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Byłam nad morzem... 14.06.05, 10:24 Ziemia jest płaska! A za morzami są takie krainy, gdzie biali murzyni mogą deprawować dzieci i ich wyznawcy się z tego cieszą, oraz takie plemiona co ucinają ludziom głowy, a także takie jedzenie, które rozdyma człowieka do 250 kg w przeciagu 4 lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Byłam nad morzem... 14.06.05, 10:39 rozdyma? to ja tak nie chcę! My widzieliśmy krainę pomiędzy powierzchnią wody a blaskiem zachodzącego słońca...zdawało nam się, że tuż tuż i uda nam sie tam dostać..ale woda była za zimna, a wkopane pale nie dochodziły dostatecznie daleko : ( Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Byłam nad morzem... 14.06.05, 12:03 ohohoho co wyście na tej plaży wyrabiali? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Byłam nad morzem... 14.06.05, 13:55 pinkpanther napisała: > ohohoho co wyście na tej plaży wyrabiali? ..ho ho ho ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Byłam nad morzem... 16.06.05, 22:11 Columbia! Przywołuję do porządku. Co się wydarzyło, o czym koty nie/tak powinny wiedzieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Byłam nad morzem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:13 Za pieniądze to naukowcy wszystko są w stanie udowodnić ... Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 16.06.05, 22:24 Niedawno widziałam małego rudego kotka na forum Zwierzęta- Fotografie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 17.06.05, 08:42 przyślij linka, umfanko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:58 zlikwidowano Forum warszawskie, to forum przenosimy się na to nowe Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 19.06.05, 10:36 ... ale byłam wczoraj na wieczorku panieńskim i tak się objadłam, że nie mogę się ruszać! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 20.06.05, 14:57 Kinia - czy to był Twój wieczorek panieński? Jeśli tak, to zaczynam szyć suknię balową. A Sebek musi koniecznie szukać materiału na smoking. Przyje- dziemy jako warszawska delegacja. Jeśli będzie zimno, to będę miała Filemona na szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 20.06.05, 15:21 no tym razem jeszcze nie mój ale mam ostatnio tyle zaproszeń na wesela że może na którymś podam się za pannę młodą... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 20.06.05, 15:29 Podasz się za Pannę Młodą i oznajmisz świadkowi, że na tym weselu obowiązuje "prawo pierwszej nocy"? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 20.06.05, 20:18 ...poda się za Pannę Młodą i wyjedzie z Panem Młodym na miesiąc poślubny.... zaopiekujemy się Burym Kotkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 21.06.05, 16:17 no właśnie - nie można tak wciąż chodzić na wesela jako gość też mi się jakiś mąż należy Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 21.06.05, 16:59 ...zażądaj tego stanowczo przyjmując kolejne zaproszenie Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 21.06.05, 22:37 póki co przepłacę pannę młodą żeby rzuciła do mnie bukiet Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 21.06.05, 23:00 A Filemonek przyniesie obrączki zawieszone na kokardce :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 22.06.05, 10:40 i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie a ja i mąż odjedziemy na białym koniu the end Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 22.06.05, 11:58 ..w białej limuzynie, oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzelda Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 13:59 ale gdzieś mi się Filemon zawieruszył! Ostatnio był widziany w barze "Pod Zdechłym Szczurem", gdzie raczył się nalewką na szczurzych ogonkach. Ktokolwiek zna jego nędzne losy, proszony jest o pilne skontaktowanie się ze mną na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 22.06.05, 14:40 nie bój się, Gryziu, jest u Burego - łapią muchy w dużym pokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.06.05, 14:07 ...Rudy wsiadł właśnie w taksi i zaraz do nich dołączy.....podprowadził mi trochę drobnych z portfela...więc do much będzie przepitka...Kiniu, uważaj..pijane koty są natarczywe i skore do lubieznych zartów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzelda Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:12 W nagrodę za gościnę podaruję Wam jednego z moich przyszłych kociątek. Jeśli Filemon sprosta zadaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.06.05, 15:03 co ty gryzeldo kukółą jesteś?? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.06.05, 15:12 odda, jak podrosną...obniży koszty Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 24.06.05, 10:47 no ale ile można mieć w domu marud? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 24.06.05, 20:00 no tak...zamarudzą Cię i zagłaszczesz się ... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 24.06.05, 21:11 a one cię zamruczą... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 24.06.05, 21:18 bedą włazic do butów...grzebac w szafie..ogołocą Ci lodówke i portfel.... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 24.06.05, 23:33 no i przede wszytkim będą rozrzucać moje ciuchy po podłodze ech nie, jeden wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 25.06.05, 12:53 ... ale mój brat ma dwa kocurki (bracia), które dopiero teraz trochę się oswoiły i pozbyły lękliwości. Ostatnio dostały ode mnie fioletowe myszki na sznureczku i szaleństwu nie było końca. Koteczki są milutkie, ale mają jedną wadę - o piątej rano miauczą, by je wypuścić z domu. Brat nie chce mieć kuwet w domu, uczy kocurki czystości od maleńkości, a toaleta ma być na dworze. I oby nie w kwiatkach bratowej. Koteczki wyłapują wszystkie mu- chy w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 27.06.05, 15:36 czyli rosną mu dwa małe łobuzy! Och, jak chętnie pobawiłabym się z btakimi małymi futrzakami. Kocham mojego Burego, ale nie ma to jak mała kicia! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 28.06.05, 11:47 ale wczoraj byłam na filmie o ... psie. Bombon jest "malutkim" pieseczkiem. Miałam do wyboru dwa filmy - o gardle i o psie. Wybrałam psa. Ciekawa jestem, kto z Was wybrałby ten o gardle. Filemon? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 28.06.05, 12:08 Film o gardle widziałem i polecam. Dobry dokument o czasach Nixona. I ciekawostka: informator, ktory pogrążył prezydenturę Nixona miał ksywę "Głębokie gardło" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 28.06.05, 12:19 To może ja pójdę na ten film z Ciocią z Ameryki, która właśnie przyjechała do Warszawy i z którą wieczorem idę ... na Starówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 28.06.05, 12:53 ja w zeszłym tygodniu byłam na komiksowym mordobiciu więc dzisiaj udaję się na głupkowatą komedię o kosmosie Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 28.06.05, 13:02 "Autostopem przez galaktykę"? Świetny Monty Pythonowski humor. Perełka dla wielbicieli prozy Adamsa :) Polecam, na pewno będą momenty kiedy się uśmiejesz. Tylko uważaj by w tych salwach śmiechu ktoś na Ciebie Coli nie wylał. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 01.07.05, 08:07 film rzeczywicie bardzo mi się podobał, a śmiałam się na nim tylko ja i moja siostra (był to pokaz dla abonentów cyfry plus, więc sporo osób nie zrozumiało humoru i wyszło z seansu). Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 06.07.05, 16:46 widziałam..mnie się podobało...ale dzieci lekko znudzone...ta dzisiejsza młodzież...chciały iść na boogeymana..i poszły...i piszczały ze strachu.... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 07.07.05, 09:13 Dlatego na filmy należy chodzić z miłym partnerem, aby w razie mocnych scen można było potrzymać go za rękę przynajmniej. Młodzież jest może i znudzona, ale bardzo starsza młodzież (jak ja) - nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 07.07.05, 19:34 pra_gosia napisała: Dlatego na filmy należy chodzić z miłym partnerem, aby w razie mocnych scen > można było potrzymać go za rękę przynajmniej. właśnie tak było...one piszczały...a ja kuliłam sie tuląco w kojacy męski tors... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 07.07.05, 21:43 ale powinna być wypożyczalnia "męskich stworów", bym też mogła się do kogoś przykleić na czas oglądania filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 07.07.05, 23:37 Post nr 1555 jet mój! Ladna liczba! Widze, ze pra_gosia wrócila juz z wczasów. Jak bylo? Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 08.07.05, 13:25 Wcześniej byłam w Nałęczowie - całkowite lenistwo, wymarzona pogoda, kilometry spacerów (co uwielbiam) i zero stresów. Przez ostatnie dni byłam zajęta zwiedza- niem Warszawy ze znajomymi Amerykankami. Wiele ciekawych rzeczy o stolicy można się dowiedzieć. Fuzzy! Najważniejsze, że palma miała liście! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 08.07.05, 14:01 a czy palma ma jakieś owoce? Kokosy na przykład.... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 08.07.05, 14:32 palma jest szykowna bez żadnej biżuterii (cieszę się, że znów ma liście) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 08.07.05, 19:00 A Ciocia z Ameryki to mówiła, że mieszka przy przepięknej plaży z jeszcze piękniejszymi palmami i w ogóle to u niej jest prawie cały rok lato. Jak ja jej zazdroszczę tego ciepełka. Chyba w poprzednim wcieleniu byłam kotem i lu- biłam wygrzewać się przy piecu. Dlatego niedługo jadę do bardzo ciepłego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 10.07.05, 21:43 ... ale widzę, że chyba poszliście potańczyć: Columbia tańczy krakowiaka z Fuzzym, a Kinia poleczkę z Sebkiem. Że też Wam się tak chce w taki parny wieczór tańczyć. Zdecydowanie wolę chłodne spojrzenie Filemona ... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 11.07.05, 00:16 Filemon nie ma chłodnego spojrzenia, tylko badawcze, jak to kot. Czeka na dogodny moment do ataku... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 11.07.05, 15:25 pra_gosia napisała: > ... ale widzę, że chyba poszliście potańczyć: Columbia tańczy krakowiaka > z Fuzzym, a Kinia poleczkę z Sebkiem. Że też Wam się tak chce w taki parny > wieczór tańczyć. Zdecydowanie wolę chłodne spojrzenie Filemona ... Z Columbia? Zawsze i wszedzie, hehehehehe... Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.07.05, 15:23 No to fajnie mialas! Tylko szkoda, ze tak krótko! Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan moglibyście streścic o czym jest te 1500 postów? IP: *.chello.pl 11.07.05, 00:56 bo nie chce mi się czytać... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: moglibyście streścic o czym jest te 1500 post 11.07.05, 09:55 no jak to - kotka rudego szukamy tyle że on juz nie taki mały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pra_gosia Re: moglibyście streścic o czym jest te 1500 post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:11 To jest pod-forum dla inteligentnych miłośników kotów - dla tych którzy mają kota lub nie mają kota, ale chcieliby go mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widziałem ! Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:50 Widziałem ! Na Stadionie Dziesięciolecia ( korona - sektor 25 ) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 11.07.05, 21:37 Widziałeś rudego kotka w sektorze 25? A może rudą kocicę? Pamiętam, jak dziesięć lat temu sprzedawano skóry z kotów w przejściu podziemnym przy Waszyngtona. Teraz chyba tego nie robią. Zresztą nie wiem, na Stadion nie chodzę. Mam na niego uczulenie. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 12.07.05, 15:51 Gość portalu: Widziałem ! napisał(a): > Widziałem ! Na Stadionie Dziesięciolecia ( korona - sektor 25 ) jesteś pewien(a), że to był ten, którego szukamy? Taki niewielki, ryży, troszkę złośliwy i leń? Nigdy nie płaci za siebie w restauracjach... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 12.07.05, 16:14 Nie płaci w restauracjach i zagląda dziewczynom pod sukienki - nie potrzebuje lusterka, tak jak kiedyś Sebcio w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 14.07.05, 15:01 pra_gosia napisała: > Nie płaci w restauracjach i zagląda dziewczynom pod sukienki - nie potrzebuje > lusterka, tak jak kiedyś Sebcio w szkole. A moze tym kotkiem to ja jestem? Co prawda na staionie rzadko kiedy bywam, a i rudy nie jestem i w restauracjach place rachunki, a dziewczynom zagladam no tego pod dekolty, hehehehehehehe... Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 15.07.05, 11:27 fuzzy7 napisał: > rudy nie jestem i w restauracjach place rachunki, a dziewczynom zagladam no > tego pod dekolty, hehehehehehehe... > Pzdr, > Fuzzy to Ciebie szukamy? Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 15.07.05, 14:40 columbia napisała: > fuzzy7 napisał: > > > rudy nie jestem i w restauracjach place rachunki, a dziewczynom zagladam > no > > tego pod dekolty, hehehehehehehe... > > Pzdr, > > Fuzzy > > to Ciebie szukamy? Moze tak, moze nie..., hehehehehe... Na razie mamy 1583 postów, do zrównania sie z nr. odcinka Mody na Sukces w Polsce brakuje nam jescze okolo 1000 postów , hehehehehe... Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 15.07.05, 14:49 no ale wiesz co pisała gosia - nie mamy szans za to nasze forum nudne ma ponad 22000 postów - i to wszystko ustukaliśmy przez niecały chyba jeszcze rok Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 15.07.05, 14:54 Cierpliwosc, to jest cnota!!!, hehehehehe... A,ze forum nudne? Masz jakies propozyzje uatrakcyjnienia w/w forum? Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 15.07.05, 15:54 przede wszystkim zawsze jesteśmy żądni świeżej krwi a nudne musi być, bo takie jest założenie Odpowiedz Link Zgłoś