Dodaj do ulubionych

Przepraszam, że zawracam wam głowę...

• columbia jeszcze tylko 199 postów i nasz wątek zostanie 01.02.06, 23:21
      zamknięty....a kotka wciąż nie ma ...
      • sebpl Re: jeszcze tylko 199 postów i nasz wątek zostani 01.02.06, 23:24
        A to wcale nieprawda. Kotki i inne zwierzaki są tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=746&w=32732647
        • columbia ile zwierząt! :)))/nt 02.02.06, 00:15
      • fuzzy7 Re: jeszcze tylko 199 postów i nasz wątek zostani 01.02.06, 23:36
        columbia napisała:

> zamknięty....a kotka wciąż nie ma ...
        Nie martw się. Kinia założy nowy, może jeszcze ciekawszy wątek, a i kotka
        prawie już znaleźliśmy!

Pzdr,
        Fuzzy :o))))))
        • pra_gosia Kocurek 02.02.06, 09:45
          "Kocurek drzemie w każdym z nas. Kocurek to część naszej duszy, która lubi
          święty spokój, ciepły, przytulny kącik, coś pysznego podetkniętego pod sam nos
          i jeszcze, żeby wszyscy dali nam święty spokój. Poleżeć w wygodnym bezruchu,
          pomruczeć, porządnie się wyspać, a potem przeciągnąć rozkosznie i jeszcze uciąć
          sobie drzemkę." To fragment artykułu pt. "Kocurek". A więc Kocurki, mruczcie
          i przeciągajcie się!
          • columbia Re: Kocurek 02.02.06, 13:18
            i żeby ktos za uchem podrapał...
            • pinkpanther Re: Kocurek 02.02.06, 14:20
              mam już nawet pomysł na tytuł jaki będzie miał nowy wątek
              co powiecie na:
              "Przepraszam, że zawracam wam głowę..." ?
              • columbia Re: Kocurek 02.02.06, 14:23
                hmm...długo się nad tym zastanawiałam....to jest całkiem niezły tytuł! ; )
                • roborobi Re: Kocurek 02.02.06, 14:33
                  Ja też się zastanawiam, chyba gdzieś ten tytuł słyszałem - jest niezły ;).
                  • pinkpanther Re: Kocurek 02.02.06, 15:09
                    nieważne czy już gdzieś taki był - ważne, że jest ładny i chwytliwy!
                    • pra_gosia Re: Kocurek 02.02.06, 17:09
                      Ja też mam doskonały pomysł na rozpoczęcie wątku i na jego zatytułowanie:
                      "Bardzo przepraszam, że zawracam Wam głowę"
                      • pinkpanther Re: Kocurek 02.02.06, 18:34
                        to mi jakoś tak zbyt uniżenie brzmi
                        nei przesadzajmy z tą uprzejmością
                        • columbia a może... 02.02.06, 21:55
                          "przepraszam, że zawrócę wam w głowie..." ; )
                          • fuzzy7 Re: a może... 02.02.06, 23:05
                            columbia napisała:

> "przepraszam, że zawrócę wam w głowie..." ; )
                            Hmm..., nie jedna zawróciła mi w głowie...

Pzdr,
                            Fuzzy :o))))))
                            • pinkpanther Re: a może... 02.02.06, 23:13
                              ten ostatni jest super
                              cześć misiuuuuuuuuuuuuuu!!
                              • fuzzy7 Re: a może... 02.02.06, 23:57
                                pinkpanther napisała:

> ten ostatni jest super
                                > cześć misiuuuuuuuuuuuuuu!!
                                Witaj,
                                moja ulubiona Panterko!

Pzdr,
                                Fuzzy :o)))))))
                                • pinkpanther Re: a może... 03.02.06, 00:30
                                  ojeju przegapiłam twoje witaj..........
    • Gość: kinia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: 87.207.252.* 04.02.06, 00:34
      ale słyszałam że coś miauczało w szafie u sebusia
      • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 04.02.06, 02:34
        To zapewne zawiasy miauczały o smar ;).
        • Gość: Gizella Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.chello.pl 04.02.06, 09:07
          Jada wozy strazackie, jada...
          • pra_gosia Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 04.02.06, 10:39
            Uff, przestraszyłam się, że jadą karetki z kaftanami bezpieczeństwa :)
            Obudziłam się wreszcie z letargu zimowego. Przygotowuję się duchowo
            i cieleśnie do Walentynek. Proszę nie zapomnieć o zasypywaniu forumowych
            Walentynek listami, kwiatami, prezentami, a przede wszystkim miłosnymi
            spojrzeniami i całusami.
            • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 04.02.06, 11:19
              gosiu jaka z ciebie romantyczka!
              a na czym polegają przygotowania cielesne, bo to ciekawe zagadnienie?
              • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 04.02.06, 11:44
                Zapewne olejki, balsamy i takie tam ine środki odurzające mężczyzne.
                • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 04.02.06, 11:53
                  to ja poproszę o dokładny przepis
                  • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 04.02.06, 12:33
                    Gosiu, Kinia prosi o przepis (widocznie chce mnie zdobyć).
                    • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 04.02.06, 13:20
                      nie potwierdzam ani nie zaprzeczam ;)
                • columbia Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 04.02.06, 14:00
                  roborobi napisał:

> Zapewne olejki, balsamy i takie tam ine środki odurzające mężczyzne.

...ja też poproszę o przepis, bo chce odurzać jednego mężczyznę miłego memu
                  sercu ; )
                  • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 04.02.06, 16:39
                    A Gosi jak nie ma tak nie ma :(.
    • columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 04.02.06, 13:57
      nie wiem, czy kinia już o tym pisała...ale może dopiszecie się do tego wątku
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=36075852&a=36171961
      • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 04.02.06, 17:13
        wątek zmierza ku końcowi i chciałam mu znaleźć przytulne schronienie
        • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 05.02.06, 21:51
          Milczący gość z tego gościa ;))).
          • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 05.02.06, 23:02
            no właśnie mruk jakiś kurka
            • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 06.02.06, 00:24
              Może ma wolne?
              • columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 06.02.06, 20:59
                ...olewa nas maluczkich...
                • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 06.02.06, 22:08
                  Może na priva chce coś dostać?
                  • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 06.02.06, 22:42
                    Misiu też chce!

Pzdr,
                    Fuzzy :o)))))
                    • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 06.02.06, 23:25
                      Ja myślałem o bombce - dalej chcesz? Zagladaj na nudę częściej!!!
                      • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 07.02.06, 15:35
                        a ja myślałam że w czapę może dostać ;)
                        • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 07.02.06, 20:25
                          pinkpanther napisała:

> a ja myślałam że w czapę może dostać ;)
                          Hmm..., byłemu judodze trudno dać w czapę :o)))))

Pzdr,
                          Fuzzy
                          • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 07.02.06, 20:48
                            zrobiłabym to niepostrzeżenie
                            • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 07.02.06, 23:32
                              pinkpanther napisała:

> zrobiłabym to niepostrzeżenie
                              Może i tak! Jesteś piękną kobietą... powaliłabyś mnie pewnie na matę jednym
                              rzutem, tak jak, został rzucony nasz olimpijczyk(znakomity zawodnik), no nie
                              będę tu używać nazwisk, niepostrzeżenie, szybko przegrywając walkę o medal,
                              właściwie chwilka nieuwagi i już... Ciekawe o czym myślał wtedy?
                              Pozdrawiam go serdecznie!

Pzdr,

• pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 08.02.06, 13:48
                                ohoho dzięki za komplement
                                skoro taka jestem piękna to powaliłabym cię siłą perswazji...
                                • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 08.02.06, 14:00
                                  Ja już jestem powalony ;).
                                  • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 08.02.06, 22:40
                                    haha brzmi dwuznacznie
                                    • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 09.02.06, 00:50
                                      ;)...
                                  • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 08.02.06, 22:40
                                    ale gdzie gosia i sebuś?
                                    • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 08.02.06, 23:28
                                      pinkpanther napisała:

> ale gdzie gosia i sebuś?
                                      powaliłaś ich...

Pzdr,
                                      Fuzzy :0)))))
                                      • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 08.02.06, 23:39
                                        no właśnie nie wiem
                                        ps cześć misiu!
                                        • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 09.02.06, 20:42
                                          Cześć!!!

Pzdr,
                                          Fuzzy
                                          • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 09.02.06, 22:51
                                            gdzie ty się włóczysz?
                                            --
                                            Nudne to forum
                                            Moje koty
                                            • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 12.02.06, 00:55
                                              pinkpanther napisała:

> gdzie ty się włóczysz?
                                              > --
                                              > Nudne to forum
                                              > Moje koty
                                              No jak to gdzie?! Szukam małego rudego kotka!
                                              Przez chwilę myślałem, że już go znalazłem, bo właśnie taki kotek przybłąkał
                                              się do nas, do pracy, ale okazało się jednak, że to własność sąsiadów, lekarzy
                                              weterynarzy. Nabardziej polubił, a zgadnij KOGO... (podpowiem Fuzzy, też je
                                              bardzo lubi!)

Pzdr,
                      • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 07.02.06, 20:26
                        roborobi napisał:

> Ja myślałem o bombce - dalej chcesz? Zagladaj na nudę częściej!!!
                        No, tak nie skojarzyłem...

Pzdr,
                        • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 08.02.06, 13:59
                          Nie łam się i tak bym Ci nie dał ;).
    • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 10.02.06, 08:28
      ale zgubiłam różowy ogonek! Widział go może ktoś?
      • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 10.02.06, 08:41
        Dobre, dobrze że ja zgubiłem ogonka ;). Zobacz w kuchni.
        • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 10.02.06, 20:28
          straszny tam bałagan
          • Gość: Filemon Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 09:06
            Przepraszam, że zawracam Wam głowę, ale Sebpl gdzieś mi się zapodział.
            Czyżby ogarnął go szał przedwalentynkowy i szuka serca do złamania?
            • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 11.02.06, 11:52
              to niech tu zajrzy, bo moje na pewno złamał swą ciągłą nieobecnością!
              • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 11.02.06, 21:39
                Chyba i ja muszę zniknąć na jakiś czas ;).
                • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 12.02.06, 00:08
                  roborobi napisał:

> Chyba i ja muszę zniknąć na jakiś czas ;).

Więc na placu boju zostaję tylko ja...

Pzdr,
                  • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 12.02.06, 00:12
                    Nie no żartowałem tylko ;)
                    • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 12.02.06, 02:26
                      robi nie zostawiaj mnie zwłaszcza że misio też mnie poważnie zaniedbuje!!
                      • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 12.02.06, 08:13
                        No dobrze, chociaż myślałem, że masz już mnie dość ;).
                      • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 12.02.06, 11:20
                        pinkpanther napisała:

> robi nie zostawiaj mnie zwłaszcza że misio też mnie poważnie zaniedbuje!!
                        Ojej, a ja myślalem, tak jak robi, że masz mnie już dość nawet bardzo dość...,

miłej niedzieli Pantherko/Kiniu!

Fuzzy :o(
                        • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę... 12.02.06, 11:37
                          ja ciebie dość? a kto wszystkie imorezy na nudzie przegapia?
                          teżżyczę miłej niedzieli - ja mam plan napięty: zjeść śniadanie, wykąpać się,
                          pójść na lekcję salsy i na kolację z rodzicami
              • sebpl Uwaga, nadchodzi! 12.02.06, 11:37
                pinkpanther napisała:

> to niech tu zajrzy, bo moje na pewno złamał swą ciągłą nieobecnością!

Panterko kochana, moja nieobecność jest usprawiedliwiona. Wypatruję Cię na sali
                kinowej. Już niedługo premiera!

www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=19414
                (Jakby ktoś pytał to jestem znajomym naszej gwiazdy filmowej)
                • pinkpanther Re: Uwaga, nadchodzi! 12.02.06, 12:28
                  Sebciu ja wszystko rozumiem ale ja mimo ze w tym filmie musiałam zagrać, nie
                  zaniedbywałam forum!
                  • sebpl Re: Uwaga, nadchodzi! 12.02.06, 12:29
                    Przekonałaś mnie. 14 wysyłam Ci walentynkę!
                    • pra_gosia Re: Uwaga, nadchodzi Walenty! 12.02.06, 12:59
                      Uwaga, nadchodzi zakochany Walenty!
                      Rozdaje nam miłość, rozdaje prezenty!
                      • sebpl Re: Uwaga, nadchodzi Walenty! 12.02.06, 13:16
                        O Tobie też nie zapomnę Pra_Gosiu ;)
                        • pinkpanther Re: Uwaga, nadchodzi Kinia (być może)! 12.02.06, 13:43
                          rozważam przyjazd między 20 a 24 lutego do Warszawy
                          ale tylko pod warunkiem że się spotkamy
                          • roborobi Re: Uwaga, nadchodzi Kinia (być może)! 12.02.06, 14:46
                            Holender, a w co ja się ubiorę???
                            • pinkpanther Re: Uwaga, nadchodzi Kinia (być może)! 12.02.06, 21:40
                              to zacznij siz przygotowywać bo przyjeżdżam w następny powniedziałek i zostaję
                              do czwartku
                              trzeba ustalić czas i miejsce spotkania
                              może we wtorek gdzieś gdzie jest fajnie?
                              • sebpl Re: Uwaga, nadchodzi Kinia (być może)! 12.02.06, 21:56
                                Ale ja we wtorki mam kurs tańca do 21 :((
                                Za to śrrrody......... mam wolne :)
                                • pinkpanther Re: Uwaga, nadchodzi Kinia (być może)! 13.02.06, 09:28
                                  to już wiemy że środa 22 lutego jeżeli reszcie pasuje
                                  godzina dla mnie dowolna, a miejsce jakieś fajne poproszę, jak już pisałam
                                  • pinkpanther Re: Uwaga, nadchodzi Kinia (być może)! 13.02.06, 14:36
                                    robi piszę że w środę od 19 jest zajęty
                                    to może poniedziałek?
                                    • mateuszwierzbicki Re: Uwaga, nadchodzi Kinia (być może)! 13.02.06, 15:08
                                      kiedy tylko Panterko chcesz :)
                                      • pinkpanther Re: Uwaga, nadchodzi Kinia (być może)! 13.02.06, 15:20
                                        to trzeba jeszcze poczekać na Gosię Sebcia i Misia, czy im to pasuje
                                        • pra_gosia Re: Uwaga, nadchodzi Kinia (być może)! 13.02.06, 18:29
                                          Kiniu Droga! Zabiegana ostatnio jestem i nie wiem, czy nie wyjadę w przyszłym
                                          tygodniu na troszkę. Umawiajcie się, kochani, beze mnie. Sebek przepadł jak
                                          kamień (co tam kamień - jak meteoryt tunguski) w wodę i nie widziałam go od
                                          dawna. Pewnie marcuje się w lutym :)
                                          • pinkpanther Re: Uwaga, nadchodzi Kinia (być może)! 13.02.06, 21:22
                                            sebuś napisał że może w środę
                                            gosiu, nie rób mi tego!! tak bardzo chciałabym się z tobą spotkać... może
                                            chociaż na kawkę tylko we dwie??
                                            • pra_gosia Re: Uwaga, nadchodzi Kinia (być może)! 15.02.06, 13:40
                                              Kiniaczku! Gosia wyjeżdża do Niemiec, nie wiem jeszcze na jak długo, ale
                                              prawdopodobnie w przyszłym tygodniu. Jeśli coś się zmieni, to napiszę.
                                              Ale raczej nic się nie zmieni, tylko choroba może pozostawić mnie w domu.
                                              Tego sobie nie życzę i Wam oczywiście też nie.
                                              • pinkpanther Re: Uwaga, nadchodzi Kinia (być może)! 15.02.06, 15:41
                                                oj choroby to ja ci na pewno nie życzę
    • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 14.02.06, 15:16
      ... ale dostałam Walentynkę od Sebusia ;)))))))))))))))))
    • warzaw_bike_killerz Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 14.02.06, 15:56
      Ale musze przetestowac moja calkowicie nowa sygnaturke. Potem wejde do tego
      drugiego wontku.
      • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 14.02.06, 17:42
        sygnaturka piękna
        ps. dostałam też walentynkę od robiego
        • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 14.02.06, 21:12
          No wiesz - to miała być tajemnica.
          • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 14.02.06, 21:18
            ooops może napisz do forum abuse żeby to usunęli?
            • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 14.02.06, 22:24
              Teraz - to i tak wszyscy widzieli (dobrze że żona jeszcze nie widziała) ;).
        • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 14.02.06, 22:47
          uff... zdążyłem!!!

Pzdr,
          Fuzzy
          • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 14.02.06, 23:35
            Rozumiem, że posłałeś ;)
            P.S. Może przeoczyłeś, czy nie masz czasu:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=17100678&a=36729822
            • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 15.02.06, 02:00
              pewnie że miś posłał!
    • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 15.02.06, 16:24
      .. ale już tylko około 100 postów nam zostało... trzeba je oszczędzać!
    • pinkpanther Ustalmy coś 16.02.06, 16:54
      to w końcu poniedziałek, czy środa? O której wam pasuje i gdzie?
      • roborobi Re: Ustalmy coś 16.02.06, 18:20
        Jutro dam odpowiedź (po 12.), być może będzie pasowała mi i środa ;).
        • pinkpanther Re: Ustalmy coś 16.02.06, 18:59
          to dobrze bo chciałabym wiedzieć czy umawiać się osobno z ludźmi z listy, czy
          nie
          cieszę się że z tobą na pewno się zobaczę ;)
    • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 17.02.06, 22:18
      Robciu, Misiu i Sebciu! Sprawdźcie pocztę!
      • roborobi Jest już data i godziana oraz miejsce spotkania!!! 21.02.06, 10:40
        Zerknijcie do poczty ;).
        P.S. Proszę również o potwierdzenie spotkania mailem. Dzięki.
        • pra_gosia Gosia jedzie na kolonie :) 21.02.06, 10:45
          A ja jutro wyjeżdżam, chociaż ze względu na pogode wcale nie mam ochoty
          na kolonię do Kolonii :) Jak ja tęsknię za słoneczkiem i za ... sama nie
          wiem za czym, ale na pewno za czymś ciepłym :)
          • sebpl Re: Gosia jedzie na kolonie :) 21.02.06, 11:20
            Prosze o przyslanie mi jeszcze raz informacji. Dziekuje :)
            • pra_gosia Re: Gosia jedzie na kolonie :) 21.02.06, 11:36
              Informacji na temat kolonii?
              Może chcesz wiedzieć, kto będzie panią Twojej grupy? :)
              • sebpl Re: Gosia jedzie na kolonie :) 21.02.06, 12:26
                Dziekuje doszlo. Godzina co prawda mloda. Jak skoncze wczesniej prace, to
                obiecuje sie pojawic.

Co do koloni Gosiu, to ja juz jestem w takim wieku, ze juz na obozy jezdze, o!
                • roborobi Re: Gosia jedzie na kolonie :) 21.02.06, 12:36
                  To super. Byłeś juz tam, podobno piwo podaja w litrowych kuflach ;).
                  • pinkpanther Re: Gosia jedzie na kolonie :) 23.02.06, 22:35
                    roborobi napisał:

> To super. Byłeś juz tam, podobno piwo podaja w litrowych kuflach ;).

I Robi takie wypił!!
                    • roborobi Re: Gosia jedzie na kolonie :) 24.02.06, 14:37
                      Dobrze, że nie sam je naważyłem ;)
    • yavorius Ja widziałem, ja! 21.02.06, 12:02
      To ten?
      • sebpl Re: Ja widziałem, ja! 21.02.06, 12:27
        Piekny!

Jak podrosnie, to Filemon z checia zabierze go na piwo.
      • Gość: wrona Re: Ja widziałem, ja! IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.pl 03.03.06, 14:43
        nie ten
    • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.02.06, 22:37
      ... ale spotkałam się wczoraj z Robim i Misiem, było przemiło i strasznie
      brakowało nam reszty kaczokotków!
      • columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 01.03.06, 11:45
        a ja rozmawaiałam przez telefon z Robim, Misiem i Matim....bardzo miło : ))))
        • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 01.03.06, 14:43
          chlopcy to na mnie wymusili!
          • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 01.03.06, 20:11
            Tak z grzeczności nic nie napiszę n/t ;).
            • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 02.03.06, 10:45
              no ale myślę że coli było miło!!
              • columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 03.03.06, 14:41
                bardzo miło.. : )
                w ferworze przygotowań do wyjazdu zapomniałam się umówić z Kinią....na
                ploteczki o chłopakach z Warszawy ; )
                • Gość: wrona Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.pl 03.03.06, 14:42
                  ploteczki, ploteczki...
                • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 03.03.06, 14:45
                  słuchaj możemy się umówić np w niedzielę jak chcesz
                  • columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 04.03.06, 19:17
                    bardzo chcę...ale nie wiem jak z czasem...chyba, że przyjedziesz wieczorkiem do
                    mnie do domu?
                    • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 05.03.06, 23:25
                      dziękuję Coleczko za pyszny kapuśniak i sałatkę! życzę miłęgo pobytu
                      • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 07.03.06, 23:52
                        No ładnie jeszcze objadłaś Colę z pysznych rzeczy ;)
                        • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 08.03.06, 01:44
                          jezu ile ona tego miała! i sama mi kazała jeść bo m iklon nie chcieli...
                          • Gość: roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.chello.pl 08.03.06, 14:33
                            Może przeterminowane było ;)
                          • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 08.03.06, 22:40
                            pinkpanther napisała:

> jezu ile ona tego miała! i sama mi kazała jeść bo m iklon nie chcieli...
                            Ale późno napisałś posta.

Pzdr,
                            Fuzzy :o)))))))
                            • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 08.03.06, 23:57
                              a bo ja coś ostatnio późnbo chodzę spać
                              może dzisiaj pójdę wcześniej
    • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 12.03.06, 21:58
      ale pora sie obudzić z tęsknoty za Colą, która świetnie się bawii w Tajlandii
      (jutro jedzie do Wietnamu) i co nieco ozywić nasze wątki
      • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 13.03.06, 13:28
        No tak, tylko Cola, a my to co?
        • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 13.03.06, 21:25
          roborobi napisał:

> No tak, tylko Cola, a my to co?
          No tak, nadal jestem pod wrażeniem naszej Panterki!

Pzdr,
    • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 22.03.06, 09:25
      ... ale gdzie ta wiosna o której tak wszyscy gadają?
      • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 22.03.06, 11:19
        Za siedmioma górami i siedmioma lasami :(
        • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 22.03.06, 13:04
          czy te wielkie płaty śniegu za oknem to jest właśnie to?
          • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 22.03.06, 17:57
            To dopiero pierwsza przeszkoda ;)
            • Gość: kicia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 22.03.06, 18:49
              Do cholery...moze wreszcie przestaniecie zajmowac sie soba, i ktos sobie
              przypomni, o co kinia prosi !!!!!!!!!! widzieliscie malego rudego kotka czy
              nie ????????? miauuuuuuuuuuuu
              • Gość: Zyzio Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 18:54
                A co Ty zrobiłeś dla realizacji planu?

(My przynajmniej pocieszamy Kinię, jak tylko umiemy)

--
                Mów mi Zyzio, mała
                • Gość: Zaper Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.compi.net.pl 22.03.06, 20:03
                  www.miniurl.pl/parishilton
              • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 22.03.06, 23:03
                Gość portalu: kicia napisał(a):

> Do cholery...moze wreszcie przestaniecie zajmowac sie soba, i ktos sobie
                > przypomni, o co kinia prosi !!!!!!!!!! widzieliscie malego rudego kotka czy
                > nie ????????? miauuuuuuuuuuuu

no ale ja muszę się czymś zajmować podczas gdy go szukam
                a robi taki milusi...
                • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 22.03.06, 23:05
                  Pierwsze słyszę ;), dziękuję ;). Głask, głask ;)
                  • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 22.03.06, 23:58
                    roborobi napisał:

> Pierwsze słyszę ;), dziękuję ;). Głask, głask ;)
                    Ty to masz dobrze! Ja pracuję a tu proszę...

Pzdr,
                    Fuzzy :))))))
                    • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.06, 00:21
                      Ja też człowiek pracy jestem ;)
                  • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.06, 15:09
                    roborobi napisał:

Głask, głask ;)

mrrrrrrrrrrrrrrr mrrrrrrrrrrrrrrrr mrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                    • Gość: kicia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 23.03.06, 16:54
                      Tez przepraszam, ze zawracam Wam glowe, ale szukam duzego kocura, nie musi byc
                      rudy, ale koniecznie musi!!!!! glosno mruczec, szczegolnie wieczorem, gdy bede
                      go drapac po pleckach, i brzuszku.....
              • dzien_doberek Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.06, 10:53
                Ja widzialem, ale wieczorem i nie pamietam jaki kolor. Wydawalo sie ze rudy.. ;)
                • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 23.03.06, 13:00
                  Wieczorem to ten rudy kotek na niebiesko świecił ;)
    • yavorius nie rozumiem tego wątku 23.03.06, 13:03
      ale się dopiszę.

Widziałem małego rudego kotka dzisiaj w sypialni!!!
      • pinkpanther Re: nie rozumiem tego wątku 23.03.06, 15:09
        no i co? złapałeś łobuza?
        bo nam się watek już konczy!
        • roborobi Re: nie rozumiem tego wątku 24.03.06, 00:49
          pewnie uciekł ;)
          • yavorius Re: nie rozumiem tego wątku 27.03.06, 10:29
            Uciekł, do salonu:

bi.gazeta.pl/o/a/forum/350/3/350325.jpg
    • columbia Przepraszam, że zawracam wam głowę... 24.03.06, 15:24
      ale dzisiaj widzialam go w sklepie z niewiadomowlasciwiezczym jak bawil sie z
      pania lezaca na nisko zawieszonym hamaku...
      • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 25.03.06, 13:01
        columbia napisała:

> ale dzisiaj widzialam go w sklepie z niewiadomowlasciwiezczym jak bawil sie z
        > pania lezaca na nisko zawieszonym hamaku...
        Hey Colu!
        Takie sklepy w tamtym rejonie są, jak zapewne wiesz, powszechne!
        Tej pani było pewnie bardzo ciepło i leżała sobie w stroju Ewy, neprawdaż Colu?

Pzdr,
        Fuzzy
        • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 25.03.06, 13:24
          fuzzy7 napisał:

> columbia napisała:
          >
          > > ale dzisiaj widzialam go w sklepie z niewiadomowlasciwiezczym jak bawil s
          > ie z
          > > pania lezaca na nisko zawieszonym hamaku...
          > Hey Colu!
          > Takie sklepy w tamtym rejonie są, jak zapewne wiesz, powszechne!
          > Tej pani było pewnie bardzo ciepło i leżała sobie w stroju Ewy, neprawdaż
          Colu?
          >
          > Pzdr,
          > Fuzzy
          Nie ma tu żadnej sugestii, wyobraziłem sobie tubylczynię na tym hamaku...
          Pzdr,
          Fuzzy :o))))))))
          • columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 27.03.06, 08:48
            ...otoz,mylisz sie Misiu....tubylcy chodza tu bardziej ubrani niz turysci....
            jedyna dziewczyna w mini miala ok.5 lat!....
            • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 27.03.06, 10:27
              oj to musisz wzbudzać furrorę w swoim nowym bikini!
              • columbia Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 29.03.06, 11:04
                dla wietnamczykow jestesmy dziwacznymi olbrzymami ...co chwile sie smieja z
                nas - ze tacy wysocy jestesmy....a obcokrajowcy przyjezdzaja tu nie po to aby
                gapic sie na bialych....oni wola gapic sie na te kurduple wietnamskie ; )))
                • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 31.03.06, 10:53
                  ciekawe ile już zrobiliście zdjęć...
                  a u nas znowu pada deszcz!
                  • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 31.03.06, 11:56
                    U mnie jeszcze nie ;), ale słońca brak :(
                  • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 01.04.06, 12:20
                    Ciekawe jak jest dziś w Krakowie? Pewnie trwają już obchody pierwszej rocznicy
                    śmierci Jana Pawła II...

Pzdr,
                    Fuzzy :o(
                • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 01.04.06, 12:17
                  Ale Colu, niektóre laski z Wietnamu są extra rozumiem tych obcokrajowców.

Pzdr,
                  Fuzzy :o))))
                  PS.
                  Ale i tak, jak zwykle, the beściaki to .... moje szefowe!
                  • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 05.04.06, 12:28
                    Cola i tak jest najlepsza laska!
                    • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 05.04.06, 22:37
                      pinkpanther napisała:

> Cola i tak jest najlepsza laska!
                      Laski, to ja wyczuwam na kilometr...

Pzdr,
                      Fuzzy :))))))
                      • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 08.04.06, 10:07
                        a co tam u pięknych szefowych? Dalej piękne? Mają katarki? Bo mój mi się
                        włąśnie po dwóch tygodniach kończy!
                        • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 09.04.06, 00:48
                          pinkpanther napisała:

> a co tam u pięknych szefowych? Dalej piękne? Mają katarki? Bo mój mi się
                          > włąśnie po dwóch tygodniach kończy!
                          Biedna Pantherka, po dwóch tygodniach!
                          Są ONE nadal..., hmm... niektóre Krakuski są równie piękne!
                          Pzdr,
                      • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 10.04.06, 02:11
                        fuzzy7 napisał:
                        > Laski, to ja wyczuwam na kilometr...

Ja mam trochę większy zasięg, myślę że do 500 kilometrów ;)
                        • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.04.06, 12:31
                          no tak, ale ty już jesteś pro!
                          • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 12.04.06, 01:12
                            No i znowu wyszes\dłem na podrywacza :(
                            • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 12.04.06, 09:29
                              nie bez powodu!
                              • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 12.04.06, 13:10
                                Chyba tylko ja wierzę w swoją niewinność ;)
    • Gość: rudy Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: 212.76.37.* 12.04.06, 21:51
      rudek kotki są de best, cool, pozo, interesmę i itd itp
      • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 12.04.06, 22:16
        tylko czemu tak giną?
        • columbia ojej, ojej, ojej! 13.04.06, 16:34
          niedługo wątek osiągnie stan nasycenia, a kotka wciąż nie ma.....
          • Gość: goladopa Re: ojej, ojej, ojej! IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 16:40
            nie miałcz znajdzie się,
            • roborobi Re: ojej, ojej, ojej! 13.04.06, 19:30
              Ciekawe kiedy, i czy na pewno to będzie kotek ;)
              • fuzzy7 Re: ojej, ojej, ojej! 13.04.06, 23:45
                roborobi napisał:

> Ciekawe kiedy, i czy na pewno to będzie kotek ;)
                Wiem, to będzie Miś...

Pzdr,
                Fuzzy
    • umfana Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 16.04.06, 18:30
      Wesołych Świąt dla Rudego!
      • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 16.04.06, 19:05
        serdecznie dziekujemy w imieniu Wielkiego Nieobecnego!
        • umfana Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 16.04.06, 19:13
          A gdzie Wielki Nieobecny się łajdaczy tym razem?
          • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 18.04.06, 20:55
            no wlasnie tego nie wiemy i dlatego prosimy o pomoc w poszukiwaniach
            • fuzzy7 Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 26.04.06, 23:03
              Podnoszę wątek do "góry".
              Zapomnieliście o poszukiwaniach?
              Może kotek się odnalazł i Kinia nie chce dzielić się tym z nami...

Pzdr,
              Fuzzy :0)))))
    • jajo_jajo_jajo Tak, tak, tak 17.04.06, 11:10
      Tak, tak, tak :)

-----
      www.godsdirectcontact.us/com/vegetarian/alternativeliving/htm/AL-polish-2.htm
      • columbia Re: Tak, tak, tak...ale nie do końca.... 27.04.06, 22:11
        bo kotka wciąż nie ma....nie ma małego rudego....za to jest gruby i
        bury...siedzi u mnie na kolanach i odcina dopływ krwi do kończyn dolnych...
        • sebpl Re: Tak, tak, tak...ale nie do końca.... 27.04.06, 22:49
          Matko Boska! Odcina dopływ?! A papiery na to ma?
          • columbia Re: Tak, tak, tak...ale nie do końca.... 28.04.06, 00:10
            hobbysta amator
            • roborobi Re: Tak, tak, tak...ale nie do końca.... 30.04.06, 01:45
              Domator jakiś chyba :)
              • pinkpanther Re: Tak, tak, tak...ale nie do końca.... 01.05.06, 21:55
                ja widzialam wczoraj tlustego angielskiego kota ale nie byl rudy wiec to nie nasz
                • roborobi Re: Tak, tak, tak...ale nie do końca.... 02.05.06, 20:14
                  Uff, nasz musi być zgrabniutki :)
    • Gość: kiniu Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... IP: *.aster.pl 02.05.06, 23:22
      Gość portalu: kinia napisał(a):

> ... ale nie widzieliście może małego rudego kotka??

Mam takiego między nogami, tylko nie wiem czy to kotek bo ma długa trąbę.
      • Gość: forumowiczka Prośba do władz wyższych tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 09:35
        Uprzejmie proszę o przedłużenie tego krótkiego wątku o kolejne 2500 postów,
        bowiem kotem jeszcze się nie znalazł, choć poszukiwania są bardzo zaawanso-
        wane. Mam nadzieję, że wkrótce kotek odnajdzie się cały, zdrowy i najedzony.
        • fuzzy7 Re: Prośba do władz wyższych tego forum 03.05.06, 12:44
          Gość portalu: forumowiczka napisał(a):

> Uprzejmie proszę o przedłużenie tego krótkiego wątku o kolejne 2500 postów,
          > bowiem kotem jeszcze się nie znalazł, choć poszukiwania są bardzo zaawanso-
          > wane. Mam nadzieję, że wkrótce kotek odnajdzie się cały, zdrowy i najedzony.

forumowiczka ma rację...

Pzdr,
          Fuzzy :-)))
          • Gość: forumowiczka Re: Prośba do władz wyższych tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 18:24
            Kto nie przedłuży, ten się u nas zadłuży :)
            • pinkpanther Re: Prośba do władz wyższych tego forum 04.05.06, 12:35
              myślę że rzeczywiście trzeba znowu porządnie się zabrać za poszukiwania.
              Nie wiedział ktoś tego kotka?
              • fuzzy7 Re: Prośba do władz wyższych tego forum 11.05.06, 00:15
                pinkpanther napisała:

> myślę że rzeczywiście trzeba znowu porządnie się zabrać za poszukiwania.
                > Nie wiedział ktoś tego kotka?
                Podciągam ten wątek w górę...

Pzdr,
    • umfana Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.05.06, 22:20
      Ile żon ma Rudy? Czy dorobił się potomstwa?
      • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.05.06, 23:50
        nie wiem jak tam kotek ale żal mi naszego wątka bo juz nieubłaganie zbliża się
        ku końcowi...
        • qoobaq Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 11.05.06, 23:57
          zaloz sobie "przepraszam,ze zawracam wam glowe II " 8-)
          • roborobi Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 12.05.06, 11:33
            A kotka jak nie ma tak nie ma. Myślisz, że cz. II pomoże w odnalezieniu kotka :)
            • fraszka.fraszka Wracaj kotku! 13.05.06, 15:49
              Kotek zaginął, by pisać o nim
              i by narodził się Gall Anonim.
              • pinkpanther Re: Wracaj kotku! 14.05.06, 11:52
                musze przyznać, że mam dylemat
                kotka szukamy już od półtora roku, prawie 2500 tysiąca postów wystukaliśmy, a
                jego dalej niet. W związku z tym nie mamy dowodów, że założenie drugiego wątku
                poszukującego przyniesie zamierzony efekt. Z drugiej strony, jeżeli nie założę
                tego wątku, kotek na pewno się nie znajdzie...
                • fuzzy7 Re: Wracaj kotku! 14.05.06, 23:56
                  Z drugiej strony, jeżeli nie założę
                  tego wątku, kotek na pewno się nie znajdzie...
                  Właśnie...

Pzdr,
                  Fuzzy
                • yavorius Re: Wracaj kotku! 15.05.06, 09:30
                  Założyć będzie trzeba, bo jak dojdziemy do 2500, to nie będzie można się
                  dopisywać ;)
                  • pinkpanther Re: Wracaj kotku! 15.05.06, 22:20
                    to może lepiej nie dochodzić od razu, tylko trochę przedłużyć??
                    chyba coś jeszcze dopiszę, bo żal mi taki krótkiu post wysyłać.
                    czy pisałam wam jakie w anglii są spasione koty? jak prosięta!! mój stary wielki
                    kot to przy nich jak gałązka by wyglądał.
    • pinkpanther Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 18.05.06, 15:41
      dzisiaj przez moment wydawało mi się, że widziałam pod domem małego rudego
      kotka, ale kiedy przyjrzałam się dokładniej okazało się, że nie był mały, nie
      rudy i nie kot... :(
      • fraszka.fraszka Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 18.05.06, 15:46
        Kotek zaginął i mam dylemat -
        czy pisać powieść czy też poemat?
      • fraszka.fraszka Re: Przepraszam, że zawracam wam głowę... 18.05.06, 15:47
        Kto zakończy też wątek
        zadba o nowy początek.
    • michal-z dwa i pół tysiąca (n/t) 18.05.06, 22:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka