atob 28.04.02, 23:12 Wlasnie wrocilem . SUPER!!!!! :--))))))))))))))))))) Ps Choc zachowanie niektorych kibicow to ........................................... szczegolnie na starowce . Brak slow. Ps1 wypilem 3 darmowe browary :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tolba Re: No i mamy MISTRZA!!!!! 29.04.02, 09:16 JA KOCHAM LEGIĘ, OO!, JA KOCHAM LEGIĘ, OO!, JA KOCHAM LEGIĘ, OO! JA KOCHAM LEGIĘ WARSZAWA!!!! No, Atob, mamy się z czego cieszyć, chociaż według mnie mecz z Odrą to była straszna mizeria. Ale mistrz jest w stolicy!!!! ZAJEBIŚCIE!!!! Zasadniczo wyladowałem z kumplami w Guinesie na Koszykowej, około 21.30 pojawili się Zielu, Muraś, Maja, Boruc, Czereś, Sokół no i fiesta na maxa. Ale jestem nafutrowany, jeszcze teraz:) Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia A zdemolowane miasto? Kto za to zapłaci? 29.04.02, 09:51 Przyszedłem dziś do pracy (budowa Metropolitan na Pl. Piłsudskiego) Powybijane szystkie szyby, które się wybić dało. Na szczęście większość okien miała opuszczone żaluzje, ale kibice Legii pocelowal nawet w malutkie okenka od WC... Cała Wierzbowa zasłana szkłem z witryni, jak sądzę, z samochodów też. Gratuluję Legii kultury jej kibiców! Chaladia Bolandi Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: A zdemolowane miasto? Kto za to zapłaci? 29.04.02, 09:55 Nie chcę przepraszać za innych, ale naprawdę mi głupio, kiedy czytam o takich wyczynach. Dużo jest kretynów w tym mieście, Legii to nie omija, rzecz jasna. Głupia sprawa, ale chyba niereformowalna. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: A zdemolowane miasto? Kto za to zapłaci? 29.04.02, 10:37 Zgadza sie Tolba . Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: A zdemolowane miasto? Kto za to zapłaci? 29.04.02, 11:13 Jedna rzecz mnie zdziwiła: - Przecież Legia wygrała! To duży sukces. - Legia to warszawski klub, nawet jeżeli kiedyś był "wojskowy". Dlaczego więc warszawscy kibice, nie mając przecież powodów do frustracji demolują swoje miasto? Zwracam uwagę, że działo się to o 100 m od Grobu Nieznanego Żołnierza i dokładnie w miejscu, gdzie stał Ołtarz Papieski w czasie Pierwszej Pielgrzymki Ojca Świętego do Ojczyzny. Na koniec - rozmawiałem z ochroniarzami, którzy pilnowali budowy w czasie, gdy to się stało. To nie byli jacyś skini, dresiarze czy coś w tym rodzaju, ale młodzież wyglądająca na licealną... i to jest tym bardziej smutne. Pozdrawiam prawdziwych kibiców Legii i gratuluję sukcesu ich Klubu Chaladia Bolandi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: A zdemolowane miasto? Kto za to zapłaci? IP: *.wp.mil.pl 29.04.02, 12:54 Bylem na meczu ale musze powiedziec ze mecz byl typu: Legia krzywdy zrobic Odrze nie chciala o Odra nie chciala pokusic sie o niespodzianke. A potem bylo calkiem niezle dopoki bydlo spod Warszawy sie nie uchlalo! Ale niesety taka jest polska rzeczywistosc ktorej zmienic chocby sie chcialo sie nie da.Ale po ch** wybito szybe w calodowobym na Swietokrzyskiej tego ku*** zrozunmiec nie moge! Ale ogolnie bylo spox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: A zdemolowane miasto? Kto za to zapłaci? IP: *.wp.mil.pl 29.04.02, 13:10 a do pytania kto zaplaci.Otoz jest bardzo prosta metoda na pozbycie sie chamstwa zarowno ze strony kibicow jak i zwyklych demonstrantow. Otoz powinno sie wprowadzic kary finansowe dla kazdej osoby ktora sie zlapie i winna ona podlegac natychmiastowemu wykonaniu i wynosic od osoby powinna 10krotnosc szkody a jak jest osoba nieletnia od opiekunow. Po drugie w przypadku demostracji czy pochodu kibicow miasto winno podejmowac decyzji o pozwoleniu na taka impreze ale po wplaceniu kosztem zabezpieczenia np.1mln zl od organizotorow ktora to kasa przepada automatycznie po chocby jednym zachownaiu nie zgodnym z przepisami. Moze i bylaby to odpowiedzialnosc zbiorowa ale niestety nie da sie inaczej tego zalatwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyry Re: A zdemolowane miasto? Kto za to zapłaci? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 18:34 jaka polska rzeczywistosc co? u nas po meczu 12000 tysiecy szlo na stry rynek ponad godzine od stadionu i niebylo zadnych szkod,a prawie wszyscy pili poprostu warszawa nieumie swietowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: A zdemolowane miasto? Kto za to zapłaci? IP: *.wp.mil.pl 01.05.02, 21:35 Gość portalu: pyry napisał(a): > jaka polska rzeczywistosc co? > u nas po meczu 12000 tysiecy wiec znow Ci pisze niuku ze albo sie pisze 12tys albo 12000 bo liczba jaka podajesz to jest 12000000 lub 12mln >szlo na stry rynek ponad godzine od stadionu i > niebylo zadnych szkod,a prawie wszyscy pili i widzisz u nas tez nie bylo zadnych szkod jak szli (no moze procz szyby w nocnym kolo Turka na Marszalkowskiej), szkody sie pojawily dopiero jak sie czesc bydla spod Stolycy pochlala. > poprostu warszawa nieumie swietowac oj umie umie tylko trzeba to zobaczyc. Bydlo ktore szalalo na Starowce trudno nazwac kibicami a juz napewno nie sa to prawdziwi Warszawiacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyry Re: A zdemolowane miasto? Kto za to zapłaci? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.05.02, 23:32 dla przypomnienia prawdziwi warszawiacy to kibice - POLONIA WARSZAWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz chyba Polonii-Muranow a nie Warszawa:)) IP: *.wp.mil.pl 02.05.02, 20:16 w Warszawie nie ma Polonii jest tylko Legia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: A zdemolowane miasto? Kto za to zapłaci? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 07:25 Gość portalu: pyry napisał(a): > dla przypomnienia prawdziwi warszawiacy to kibice - POLONIA WARSZAWA Jacy kibice?? Widziales kiedys na zywo jakiegos kibica Polonii?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyry Re: No i mamy MISTRZA!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 11:49 widze ze wynajeliscie poznaski autobus zeby sie bawic po meczu z pilkarzami,i tak was bylo mniej mimo ze wasza wies jest wieksza, jeszzce raz do legii,ladnie kserujecie poznan juz nie po raz pierwszy,moze cos nowego wymyslicie i naprawde pelen stadion na lazienkowskiej az 14000tys ,a takie macie duze miasto (smiech na maxa od calej polski za 1 watek) Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: No i mamy MISTRZA!!!!! 29.04.02, 13:00 No i co pyro? Fajnie było w dwójeczce? Leszczyku, długo to z takim ch..owym składem w pierwszej nie pociągniecie. Cały ten wasz składzik wart jest tyle, co pół jednego rezerwowego w Legiuni. Dziecino, jak pewnie zauważyłeś nikt nie chce z Tobą dyskutować na Twoim nędznym watku, tak więc, z łaski swojej, paszoł won do mieściny swojej i nie zawracaj gitary lamusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: No i mamy MISTRZA!!!!! IP: *.wp.mil.pl 29.04.02, 13:04 Gość portalu: pyry napisał(a): > widze ze wynajeliscie poznaski autobus chm zupelnie mi sie nie wydaje zeby on byl poznanski bo: jest to bus ktory zasadniczo jezdzi nie od wczoraj po Warszawie reklamujac rozne rzeczy > tak was bylo mniej mimo ze wasza wies (...) dziwne jakim trzeba byc dupkiem zeby Poznan nazywac wsia no ale rozumiem glupota kibicow Lecha jest nieograniczona > i naprawde pelen stadion na lazienkowskiej az 14000tys chm no nie takiej liczbie kibicow to nawet ja stary kibic Legii musze zaprzeczyc. Tylu kibicow to Legia ma w calej Polsce a i watpie zeby na stadion weszlo 14mln kibicow bo to zes dyletancie z Poznania napisal >a takie macie duze miasto czyli zdecyduj sie czeresniaku czy Warszawa to miasto czy wies poznanska malpo pozdrowienia dla wszystkich kibicow WIELKIEJ LEGII a i kibicu Lecha rozumiem ze 1:3 z GKS (smiech calej Polski) to byl wypadek przy pracy, bo jak tak nie bylo to zapewne bedziecie walczyc ale w barazach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyry Re: No i mamy MISTRZA!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 14:56 no widze ladnie swietowaliscie mistrza,powybijane szyby w sklepach itd. tylko pogratulowac nie kibicow tylko prawdziwej chlopty warszawskiej i bydla z legionowa (tam tez rozjebaliscie pociag po meczu) a to ze dyskutowac niechcecie to mnie to wali,a autobus jezdzi u was bo zostal wynajety na 2 tygodnie a w poznaniu to juz jezdzi od 3 dobrych lat i to kilka takich pajace jebane cala polska zaluje ze znowu tytul jest w azji zachodniej ubolewamy nad tym KIBICE Z PRAWDZIWEJ POLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: No i mamy MISTRZA!!!!! 29.04.02, 15:21 Gość portalu: pyry napisał(a): >... tylko pogratulowac nie kibicow tylko prawdziwej chlopty warszawskiej A co to jest chlopta, bo my tu w Azji zachodniej, jak to jaśnie wielmożny panicz z PRAWDZIWEJ POLSKI raczył zauważyć, nie znamy słowa takiego? a w poznaniu to juz jezdzi od 3 dobrych lat i to kilka takich pajace jebane Pewnie pół budżetu kartoflanego miasta poszło na kilka starych doubledecker'ów. Tragicznie nędzna w swej wymowie pseudopodróbka Londynu. Może byście wymyślili coś sami? Skoroście paniczu z PRAWDZIWEJ POLSKI, to proponuję zrobić kabriolety z Autosanów, ewentualnie starych Jelczy. > cala polska zaluje ze znowu tytul jest w azji zachodniej > ubolewamy nad tym KIBICE Z PRAWDZIWEJ POLSKI Póki co, to powody do ubolewania mogą mieć kibice Wisły, Amiki i Polonii, bo o ile się orientuję, to te drużyny mieszały w walce o mistrza w czasie, gdy przesławny "Kolejorz" (wykolejony z lekka), uprawiał turystykę sportową w kierunku Radzionkowa, Nowego Dworu, Kietrza, czy Gorzyc. Trochę szacunku, koleżko śniegowy, a zarówno ja, jak i cała Legia Twoją nienawiścią podcieramy sobie nasze mistrzowskie tyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyry Re: No i mamy MISTRZA!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 15:46 przeliterowka chodzilo o chołote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyry Re: No i mamy MISTRZA!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 15:48 autobusy sa wlasnoscia prywatnej firmy a nie miasta,a co do szacunku to chyba cie pojebalo rowno dla was szacunke? buahaha nigdy i ta flage szacunek sobie w dupe wsadzcie Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: No i mamy MISTRZA!!!!! 29.04.02, 16:15 Gość portalu: pyry napisał(a): > ....a co do szacunku to chyba > cie pojebalo rowno > dla was szacunke? > buahaha nigdy i ta flage szacunek sobie w dupe wsadzcie Szanuję Lecha za mistrzostwa Polski w 1983, 1984, 1990 i 1992 roku (pomijam 1993) Szanuję Lecha za zdobyte Puchary Polski - 1982, 1984, 1988 i Super Puchary - 1984 i 1990 Szanuję Lecha za zdobycie Pucharu Intertoto w 1987 roku. Szanuję kibiców z Poznania za wsparcie drużyny w cieżkich dla niej czasach. Uważam, że takie firmy jak Lech powinny na stałe zająć miejsce Radomska, Grodziska i tym podobnych drużynek w ekstraklasie. Najwyraźniej faktycznie musiało mnie pojebać równo. I może ze względu na to moje pojebanie nie darzę ani odrobiną szacunku Ciebie, bluzgający nibykibicku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyry Re: No i mamy MISTRZA!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 18:05 a ja mam ciebie w dupie za wszystkie mistrzostwa i za caloksztalt waszego pierdolonego miasta, ktore okradalo m.in nasze 50 lat Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: No i mamy MISTRZA!!!!! 30.04.02, 08:52 Oj, synku, synku. Po coś tu w ogóle przylazł? Jęczysz, narzekasz, najpierw Ci Legia nie pasuje, teraz już Warszawa cała, bo Ci ukradła pieniądze jakieś. Kompleksiki wyłażą, co? Pisz sobie na poznańskim forum co chcesz, ale po co się tu wcinasz, jak nie masz nic do powiedzenia? Gdyby z Twoich postów wyciąć bluzgi, to zostałoby tam niewiele treści. Skończ gimnazjum, może za te parę lat będziesz mniej klął, a bardziej argumentował. Na razie- kicha. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oGr Re: No i mamy MISTRZA!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 15:08 fiesta fiesta fiesta americana LEGIA warszawa w dupe ruchana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: No i mamy MISTRZA!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 09:28 atob napisał(a): > Wlasnie wrocilem . SUPER!!!!! :--))))))))))))))))))) > > > Ps Choc zachowanie niektorych kibicow to ..................................... > ...... szczegolnie na starowce . Brak slow. > Ps1 wypilem 3 darmowe browary :-))) A ja wypiłem 4!:)) Jak się bawiłem na starówce to wtedy nie zauważyłem, żeby ktoś coś niszczył, dopiero rano jak się tam przeszedłem to niestety.... JAK MOŻNA ROZWALAĆ WŁASNE MIASTO! Pomimo, że to była tylko nieliczna część grupy kibiców to i tak wstyd!! ja wypilem takowych 4!!:))))) Ale gdy sie bawilem na starówce nie zauwazyłem, żeby ktoś coś niszczył dopiero nad ranem jak tam poszedłem to mi się głupio zrobiło!! I wstyd!! Pomimo, że to była tylko nieliczna część grupy, ale zawsze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: No i mamy MISTRZA!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 09:30 A wie ktoś gdzie można obejrzeć jakieś zdjęcia z fety na ulicach w necie?? Na Legia Aspin są tylko ze stadionu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komar Re: No i mamy MISTRZA!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 11:08 ej tej sluchajcie powiem wam tak mistrza polski zdobyli w tym roku najlepsi czyli legia tutaj jeden koles mial 100% w lechu sa potrzebne wzomcnienia bo bez tego bedzie ciezko.wyzywacie sie co to nie legia i co to nie lech a wiecie co wam powiem okaze sie jak zagra lech-legia i wyjdzie postawa kibicow obu druzyn oraz to kto jest lepszy.wasz temat nie ma konca tyle wam powiem co do tych atobusow to nie wiem jak bylo ale wiem za to ze poznan jako 1 miasto w polsce kupil cala wuchte nowych atobusow typu man neoplan i solaris a co do tych pientrusow to nie mam pojecia a pozatym co to za klutnia tej wyciagacie jakies smieszne rzeczy ludzie dajcie luz legia ma mistrza i gratuluje im tego (chociaz wywodze sie z takiej dzielnicy gdzie uczono nas nie nawisci do legii) ale najbardziej gratuluje prezosom trenorowi pilkarzom i wszystkim ktorzy byli przy lechu lech powraca do ekstraklasy teraz to jest najwazniejsze aby dopingowac naszego kochanego kolejorza jak przyjedzie legia do nas mam nadzieje ze bedziecie w tej grupie przyjezdnych bo zobaczycie jak sie poznan bawi na meczach. w poznaniu nie mam juz takich wybrykow małolatow jak uwas poradzilismy sobie z tym powiem wam ze chcialbym zeby na kazdy mecz w 1 lidze przychodzila wuchta wiary bo az plakac sie chce jak widze 2000 ludzi na meczu ale to wsztstko przez to ze w polsce jest powszechnie znany stadion rowny zadymie ciesze sie ze w warszawie bylo 14000 ludzi ciesze sie ze na wisle was byla wuchta bo panowie o to w tym wszystkim chodzi!!! chodzi aby cale rodziny mogly przyjsc i sie bawic mam racje??? pozatym spojrzcie jak fajnie to wyglada jak stadion jest pelen!!!jeszcze raz gratuluje legi zdobycia mistrza polski w sezonie 2001/2002 i jeszcze bardziej gratuluje Lechowi mojej kochanej druzynie powrotu do ekstraklasy !!!!!!!!!!! ekstraklasa jest juz nasza!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: No i mamy MISTRZA!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 11:48 I tak trzymać!! A wypowidzi gdzie tylko się wyzywają IGNOROWAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: No i mamy MISTRZA!!!!! 01.05.02, 12:11 Zeby tacy byli wszyscy kibice ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oGr Re: No i mamy MISTRZA!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.05.02, 14:43 Gość portalu: Komar napisał(a): >(chociaz wywodze sie z takiej dzielnicy gdzie uczono nas nie nawisci do legii) co ty pierdolisz,ja jestem z innej dzielnicy i tez nas uczono od nienawisci,pewnie niech zgadne jezyce,i znowu sie chwalicie tymi swoimi slamsami zydowskimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komar Re: No i mamy MISTRZA!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 19:22 ogr jak juz to grunwald i jak juz to Ognik i wez sie zastanow co pare lat temu tutaj bylo ale kiedys nei znaczy zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pies Re: No i mamy MISTRZA!!!!! IP: 207.241.43.* 04.05.02, 13:15 JEBAC LEGIE JEBAC! Odpowiedz Link Zgłoś