Dodaj do ulubionych

WARCHAU, UCIEKAJ!

28.08.01, 17:00
Gość portalu: Graphite napisał(a):

> Posluchaj no mnie uwaznie doskonale wiem co pisze i nie rob ze mnie wariata
bo
> tego nie lubie poza tym na twoim miejcu uwazalbym na kogo sie porywam.\

WARSCHAU! Zmień zamki, uciekaj z domu, przeprowadź się do Chin, bo ON już po
Ciebie idzie z giwerą i 50 gorylami!!!!!!!!!!!!! :))))))

Ps. Dla niewtajemniczonych: ten cytat u góry autorstwa Graphite''a (zaślepiony
nienawiścią Łodzianin) skierowany był do Warschau. Czyżby na forum rządziła
mafia??:))
Obserwuj wątek
    • Gość: Warschau Re: WARCHAU, UCIEKAJ! IP: *.nm.matrix.pl 28.08.01, 17:02
      He, he, własnie zadzwoniłem i zapisałem się na operację plastyczną twarzy, zeby
      mnie nie rozpoznano...Tak swoją drogą zawsze marzyłem o zabawie w Bonda...
      007 l''''''
      • nocomment Re: WARCHAU, UCIEKAJ! 29.08.01, 10:54
        Gość portalu: Warschau napisał(a):

> He, he, własnie zadzwoniłem i zapisałem się na operację plastyczną twarzy, zeby
        >
        > mnie nie rozpoznano...Tak swoją drogą zawsze marzyłem o zabawie w Bonda...
        > 007 l''''''''''''

Chcesz to Ci mogę pożyczyć samochód pełny rakiet i zaminowany długopis;))))))

• Gość: Warschau Re: WARCHAU, UCIEKAJ! IP: *.nm.matrix.pl 29.08.01, 10:55
          nocomment napisał(a):

> Chcesz to Ci mogę pożyczyć samochód pełny rakiet i zaminowany długopis;))))))
          >

Spox, kazdy gadżet się przyda...
    • hubar Re: WARCHAU, UCIEKAJ! 28.08.01, 19:49
      To po co nas wściekacie?
      • Gość: Warschau Re: WARCHAU, UCIEKAJ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 20:22
        Kto wścieka? No kto? Popatrz na teksty geografa, czy innych - i co my wściekamy
        się? Nie - to łodzianie nas osobiście nie znając robią z nas wariatów i
        chamów...
        Warschau - tym razem z domu...
        • Gość: Graphite Re: WARCHAU, UCIEKAJ! IP: *.toya.net.pl 28.08.01, 20:43
          Nie rozumiem po co zaraz sie z kogos nabijac w bezsensowny sposob a tak swoja
          droga to ze lodzianie z reguly nie lubia warszawiakow to juz inna sprawa.
          Ja nie jestem rodowitym lodzianinem jednak mieszkam w tym miescie i zawsze bede
          stawal w jego obronie tak wiec albo sie pogodzimy i przestaniemy na siebie
          wrzucac albo rozpeta sie wojenka tylko po co?
          • Gość: Warschau Re: WARCHAU, UCIEKAJ! - do Graphite IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 20:54
            Powidz a w zasdzie napisz mi mój drogi łodzininie kto zaczął? Otóz "geograf" i
            ty takze miałeś w tym swój udział. Gdybys czytał forum, wiedziałbyś jak lubię
            Łódź. Wiedziałbyś również, ze od października bedę studiował w Łodzi (kolejny
            fakultet)...
            Warschau - tym razem z domu
            • Gość: Radost Re: WARCHAU, UCIEKAJ! - do Graphite IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 23:45
              Gość portalu: Warschau napisał(a):

> Powidz a w zasdzie napisz mi mój drogi łodzininie kto zaczął? Otóz "geograf" i
              > ty takze miałeś w tym swój udział. Gdybys czytał forum, wiedziałbyś jak lubię
              > Łódź. Wiedziałbyś również, ze od października bedę studiował w Łodzi (kolejny
              > fakultet)...
              > Warschau - tym razem z domu

Ale ty masz tych fan -clubow:))) hehhehe moglbym sie dowiedziec jaki drugi
              fakultet:)??
              RUN RUN TAKE THE GUN!!!!
        • Gość: Ela Re: WARCHAU, UCIEKAJ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 20:44
          Warschau! Roberto z Wroclawia tez sie na Ciebie szykuje. Cos Ty mu zrobil?
          Pozdro
          • Gość: Warschau Re: WARCHAU, UCIEKAJ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 20:55
            Do Roberto nic nie mam - żadko wchodze na wrocławskie forum...
            Warschau - tym razem z domu
            • mario2 Re: WARCHAU, UCIEKAJ! 28.08.01, 20:59
              E tam nie przejmuj sie. W razie potrzeby masz silne odwody. Jeszcze nie w
              Warszawie!- ale juz blisko, coraz blizej
              • Gość: Warschau Re: WARCHAU, UCIEKAJ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 21:02
                mario2 napisał(a):

> E tam nie przejmuj sie. W razie potrzeby masz silne odwody. Jeszcze nie w
                > Warszawie!- ale juz blisko, coraz blizej

Mario2 - nie moge się doczekać..zapraszam Cię do Cork Irish Pub - prowadzonego
                przez Angola Kevina..tam miałem wieczór kawalerski w iście anglosaskim stylu...
                Warschau - tym razem zdomu
                • mario2 Re: WARCHAU, UCIEKAJ! 28.08.01, 23:59
                  Dzieki za zaproszenie. Na pewno postaram sie jak najszybciej z niego skorzystac.
                  Mario- na razie jeszcze z Niemiec
          • eela Re: WARCHAU, UCIEKAJ! 29.08.01, 11:20
            Warschau, ta Ela to nie ja. Porównaj adresy, zresztą ja się juz pare dni temu
            zalogowałam, widać ktoś nie wie
            Ela
          • eela Re: WARCHAU, UCIEKAJ! 29.08.01, 11:21
            Gość portalu: Ela napisał(a):

> Warschau! Roberto z Wroclawia tez sie na Ciebie szykuje. Cos Ty mu zrobil?
            > Pozdro

Poza tym Roberto zmienił nicka, tez się zalogował. Wracaj mącicielu do siebie
            • nocomment Re: WARCHAU, UCIEKAJ! 29.08.01, 11:29
              eela napisał(a):

> Gość portalu: Ela napisał(a):
              >
              > > Warschau! Roberto z Wroclawia tez sie na Ciebie szykuje. Cos Ty mu zrobil?
              > > Pozdro
              >
              > Poza tym Roberto zmienił nicka, tez się zalogował. Wracaj mącicielu do siebie

Roberto to teraz ''roberto65''

• Gość: ktos Re: WARCHAU, UCIEKAJ! IP: 62.67.80.* 16.09.01, 17:55
                zobaczcie jak ten warschau narozrabial na olsztynskim forum . Mysle ze jak sie
                pokaze na mazurach to ......
                • Gość: m1 Re: WARCHAU, UCIEKAJ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.09.01, 22:29
                  RUN WARCHAU, RUN!
                • Gość: Warschau Re: WARCHAU, UCIEKAJ! - do ktosia IP: *.nm.matrix.pl 17.09.01, 15:26
                  Gość portalu: ktos napisał(a):

> zobaczcie jak ten warschau narozrabial na olsztynskim forum . Mysle ze jak sie
                  > pokaze na mazurach to ......

Co narozrabiał? Kiedy? Wskaż mi to palcem, zebym uwierzył, ze śnię!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka